GenF20 Plus Review – O mai bună HGH Releaser?

Home » Review » GenF20 » GenF20 Plus Review – O mai bună HGH Releaser?

Last Updated on

Este posibil să auzi o mulțime de vorbesc despre suplimente de HGH de pe acest site, și că se datorează faptului că Poliția Supliment cred de fapt în el. Sale un singur lucru , dacă ați auzi de la un antrenor personal, un utilizator real, sau instructor Crossfit, dar atunci când auzi despre releasers HGH din toate cele trei, cred că putem spune „caz închis.“ Cheia este de a găsi suplimentul HGH potrivit pentru tine . GenF20 Plus, realizat de Leading Edge Sanatate, este un alt produs de mare. Baieti activi la vârsta de treizeci și cinci de ani sunt fani ai GenF20 Plus , deoarece acestea pot lucra mai greu, ține pasul cu dolari mai tineri, și pentru că GenF20 Plus susține produsul lor cu o 60 zile 100% garanție de bani înapoi.

diagramă declin HGH

Există o mulțime de informații disponibile despre Hormonul uman de crestere (HGH) și modul în care aceasta poate ajuta sa arati si se simt mai tineri și mai puternici și pentru a evita semne de Andropause. Dar , cu atât de multe afirmații despre modul în care funcționează și ce se poate face, este greu de a găsi adevărul în toate hype. Faptul este ca HGH a fost dovedit clinic pentru a ajuta la combaterea unele dintre efectele imbatranirii, cum ar fi pielea lasata, pierderea tonusului muscular, si a scazut de energie. Dar există câteva moduri diferite de a crește nivelul de HGH, iar acest lucru este în cazul în care începe să se confuz. Un medic poate prescrie preparate injectabile HGH sintetice pentru a stimula în mod direct cantitatea de HGH în corpul dumneavoastră, sau puteți lua over-the-counter suplimente cum ar fi GenF20 Plus pentru a stimula producția naturală propriul corp de HGH. Seringă sau spray GenF20 Plus și pastile? …. O să iau pastile GenF20 Plus și spray – , vă mulțumesc foarte muc h.

Cum GenF20 Plus Works

HGH este produs in abundenta de glanda pituitara, atunci când ești tânăr. Pe masura ce varsta, productia naturala a acestui hormon de creștere a celulelor corpului scade dramatic. Acest lucru este în cazul în care GenF20 Plus vine. Îmbinând de aminoacizi, peptide, și substanțe nutritive, stimulează glanda pituitara pentru a produce mai mult HGH, revenind la nivelurile de ceea ce au fost ani în urmă.

Ce seturi GenF20 Plus în afară este angajamentul său nu numai la utilizarea ingredientelor potrivite, dar pentru a le utiliza în dozele efective necesare pentru rezultate reale. De fapt, atunci cand cercetatorii GenF20 Plus a văzut necesitatea de a include puternic ingredient nou, Alpha GPC , au știut că nu era suficient spațiu pentru ao adăuga la capsula fără skimping pe altceva. Așa că au pus -o într – un spray, a adăugat chiar mai util aminoacizi și Botanicals, și de pornire , inclusiv spray -ul, împreună cu fiecare comanda de GenF20 Plus.

Care sunt ingredientele in GenF20 Plus?

Am luat o listă a ingredientelor din GenF20 Spray și destul de sincer, foarte mult sa. Dar mai mult de cercetare ce faci, cu atât mai mult veți vedea cât de bine funcționează împreună.

comprimate GenF20 Plus:

GTF crom 400 mcg- crom are efecte pozitive asupra nivelurilor de insulină și mai mult de un studiu a demonstrat că administrarea de crom , împreună cu un regim de fitness va duce la musculare mai flexibil decât exercițiile fizice

L Glutamina 460 mg – Unul dintre acizii puțini amino care pot traversa bariera hematoencefalică

L Arginina HCl 520 mg – L-arginina este precursorul fiziologic pentru formarea de oxid de azot care mediază relaxarea dependentă de endoteliu.

L Glicina 460 mg – L-Glicina îndeplinește două roluri ca precursor al proteinelor și îmbunătățirea somnului, care este necesara pentru reconstruirea musculare. Într – un studiu japonez, subiectii care au avut glicină au îmbunătățit performanța de somn.

L Tirozina 400 mg – tirozina este convertit la l-dopa, care este apoi transformată în dopamină , care poate fi convertit apoi în norepinefrina (noradrenalina) și epinefrină (adrenalină).

Tribulus terrestris Extract (viță de vie) 320 mg -Stimulates glanda pituitară. Într – un studiu in care subiectii completat Tribulus terrestris, după 5 săptămâni de formare, forta si masa fără grăsimi a crescut în mod semnificativ , fără nici o diferență între grupuri.

L Lizina HCI 400 mg -este un aminoacid esențial sintetizat din acid aspartic

Astragalus rădăcină 240 mg – Folosit în medicina chineză ca un compus stimulator imunitar

Pulbere de colostru 200 mg  -Folosita pentru cresterea masei musculare explozive și creșterea puterii anaerobă de vârf, un studiu a confirmat faptul ca sportivii care au suplimentat colostrul mai mare putere de vârf a ciclului și puterea carter vertical vârf peste grupul placebo.

Fosfatidil colină 100 mg – legat de hormon luteinizant Secreții

Deer Velvet Antler pulbere 200mg  -Deer Antler de catifea, la fel de ridicol ar suna, are o tona de IGF-1 , care poate ajuta la reglarea ritmului somn și creșterea nivelului de fitness și libidoului. Cu toate acestea, nu toate corn de cerb catifea se clasează la fel. GenF20 Plus foloseste cel mai bun grad de corn de cerb catifea.

GABA  (Gamma Acid aminobutiric) 200mg – Contribuie la somn mai bun pentru recuperarea musculara .. fara efect mahmureala.

L izoleucina 160 mg – un acid amino care Înlantuit Ramificat ai nevoie pentru a construi musculare, dar nu pot găsi în dieta ta

Anterioare pulbere pituitară 120mg  -Acest compus bovin ca IGF-1 și putere de vârf anaerobă

L Valina 160 mg – Un alt BCAA , care este esențială și non-polarL Ornitina

Pentru beneficiu suplimentar și de creștere a absorbției, de asemenea , vă va lua Spray GenF20 Plus lichid : Factor de creștere Alpha GPC amestec brevetat: GABA, Mucuna Pruriens, Moomiyo Extract Stimulator Factor amestec brevetat: Ornitina alfa ketoglutarat, L-Glutamina, L-arginina, L- lizina, L-valină, L-izoleucina, L-tirozina și glicina.

Beneficii GenF20 Plus

Cu nivelurile de HGH unui de 25 de ani, beneficiile anti-îmbătrânire sunt multe. În cât mai puțin de 3 săptămâni, veți începe să vedeți rezultate care includ:

 • Smoother, piele cu aspect mai tanar
 • Creșterea metabolismului și pierderea în greutate mai repede
 • Mai multă energie și să se concentreze mai bine
 • Sunet, somn satisfăcând
 • energie mai mare
 • starea de spirit sporită și vigilență mentală
 • apetitului sexual mai puternic
 • Creșterea densității osoase

GenF20 Plus Inconvenientele

Ne-am uitat, și nu a găsit multe. Programul este un pic mai greoaie. Trebuie să luați pastilele și de a folosi spray, fiecare de două ori pe zi. Dacă doriți ca efectele să dureze, trebuie să continuați să luați GenF20 Plus pe termen nelimitat. Acest lucru se poate obține destul de scumpe în timp. Din fericire, puteți cumpăra o aprovizionare șase luni și de a salva o mulțime de bani. Și dacă nu vă place, puteți să-l întoarce.

GenF20 Plus este Recomandat de doctor

Dr. Steven Lamm, practica medic si corespondent medical pentru show de televiziune ABC, „The View“, spune,

„Ca medic, sunt foarte critic multora dintre produsele naturale anti-îmbătrânire disponibile în prezent. Dar aș recomanda din toată inima GenF20 Plus pentru oricine care vrea sa creasca in mod natural nivelul lor de HGH și de a îmbunătăți starea generală de sănătate pe măsură ce îmbătrânesc „.

Dr. Jeff Hill, DPT, MA, CSCS spune:

„Am fost introdus recent pentru a GenF20 produsul dvs. și-au văzut rezultate foarte bune cu pacienții mei folosind. Sunt adesea cerut recomandări de produse nutriționale și foarte recomanda acest produs pentru pacienții mei / sportivi. Acest produs este benefic atât pentru sportivi și la pacienții supuși dezintoxicare pentru a spori potențialul maxim de reabilitare.“

Un fragment fromDaniel Rudman, MD, in New England Journal of Medicine

„Efectele de șase luni de hormon de creștere uman pe masa corporală și adipos-țesut au fost echivalente în  magnitudine la modificările apărute în timpul 10-20 de ani de îmbătrânire.“

Studiului de sprijin Beneficiile GenF20 Plus

Unul dintre lucrurile care ne izbește despre GenF20 Plus este că au comandat studii independente pentru a măsura efectele GenF20 Plus și a lansat rezultatele. Criteriile de subiecți au fost:

 • Adulții cu orice reclamă 2 din următoarele condiții: calitatea slabă a somnului, scăderea memoriei, scăderea nivelului libidoului și consum redus de energie cu grad marcat 1 sau 2 pe o scală Likert 1-5. Condițiile au fost prezente, deoarece cel puțin 1 lună și nu mai mult de 6 luni.)
 • Vârsta între 35 65 de ani
 • Indicele de masă corporală între 18,5 la 29,9 kg / m2
 • Subiecții care doresc să dea consimțământului informat în scris și să respecte cu procedurile de judecată și vin pentru urmarire vizite.
 • Femeile care doresc să practice metode contraceptive adecvate (cu excepția contraceptivelor orale) în timpul studiului.
 • Subiecții care doresc să-și continue practicile actuale de stilul de viață fără modificări (în dieta și exercițiile fizice) în timpul perioadei de studiu

Peste 12 săptămâni subiecții în studiul Plus GenF20 participantii au avut nivelurile crescute de IGF-1, somn imbunatatit, o mai bună memorie, și o „mai bună calitate a vieții“.

De unde să cumpere GenF20 Plus

GenF20 Plus Mărturiile utilizatorilor

Va trebui să facă achiziția on-line, dar aveți câteva opțiuni. Site-ul GenF20 Plus are mai multe pachete de a alege, variind de la o sursă de 1 lună pentru $ 77 tot drumul până la o alimentare de 6 luni pentru 385 $ ($ 64 / luna). Mai mulți alți comercianți online transporta GenF20 Plus, precum și pentru prețurile variind de la $ 50 la $ 77 pentru alimentarea cu o lună. Am cumpărat alte produse de la producător, Leading Edge, iar practicile lor de facturare sunt oneste și gimmick gratuit. Nu există nici o re-facturi sau add on-uri.

Pentru câteva motive, prin care se dispune prin intermediul site – ului GenF20 Plus poate fi cel mai bun pariu. În primul rând, doriți să vă asigurați că veți obține capsulele și spray. Dacă – l găsiți pentru foarte ieftine, nu fi surprins dacă ești lăsat fără pulverizare și nici un recurs. In plus, GenF20 Plus oferă o garanție completă de bani de 60 de zile înapoi . Puteți lua chiar profita de economii fără a compromite comandă în bloc garanția. Pur și simplu returna sticlele nedeschise , împreună cu cele goale și de a primi o rambursare completă pe întreaga ordine. Celălalt motiv aș cumpăra GenF20 de pe site – ul este pentru că eu prefer lucrurile proaspete de la producător, în loc de la un magazin sau un distribuitor în cazul în care produsul a fost așezat pe un raft de colectare a prafului pentru o cantitate necunoscută de timp.

Concluzie

Explicațiile pot fi oarecum dificil de urmărit, dar știința este clar. HGH este o forță anti-îmbătrânire puternic. GenF20 Plus este numărul 1 HGH evaluat supliment eliberator pentru un motiv. Este eficient și este sigur. Nu există preparate injectabile, fără efecte secundare, fără vizite la medic-golire portofel. Doar rezultate. Cu ingrediente dovedite, Rave comentarii, și mențiuni doctor în spatele nostru, vă recomandăm completarea cu GenF20 Plus pentru a combate semnele si simptomele imbatranirii. GenF20 Plus este un pic mai scump decât alte releasers HGH, dar veți obține ceea ce plătiți pentru. Dacă aveți nevoie de un supliment de HGH pentru a creste castigurile CrossFit sau sunt de formare pentru triatlon … Vei observa o diferenta cu GenF20 Plus

click aici pentru a comanda GenF20 Plus de pe site – ul oficial »

61/100 : by 114 users
GenF20 Review
FLASH SALE 20% OFF »