Hoe kun je stoppen met roken in slechts 7 dagen met EaseQUIT

Home » Review » EaseQuit » Hoe kun je stoppen met roken in slechts 7 dagen met EaseQUIT

Last Updated on

easequit-review

Als u klaar bent om te stoppen met roken in slechts een week, dan is EaseQUIT is de meest effectieve en gemakkelijkste manier om te beginnen. Al die andere dingen die je gebruikt om te stoppen met roken, zoals kauwgom, pleisters, zuigtabletten, en zelfs e-sigaretten bevatten allemaal nicotine. Ze bevatten eigenlijk precies dezelfde stof die je probeert uit te onthouden. Geen wonder dat je niet kunt stoppen! In dit EaseQUIT beoordeling, kunt u leren hoe u helpen bij het stoppen met roken in slechts 7 dagen. Ja het is waar! Neem controle van uw nicotineverslaving in slechts een week of je je geld terug te krijgen.

EaseQUIT bioactieve magneten geen gebruik maken van nicotine en zijn ook vrij van chemicaliën. Zelfs zo, ze kunnen u helpen om uw rookgewoonte voor het leven sloot. Hier is de korte samenvatting van EaseQUIT voordelen:

Stoppen met roken in slechts 7 dagen met EaseQUIT ™

  • Stoppen met roken in slechts 7 dagen of uw geld terug!
  • Stoppen met roken zonder dat de opnames en verlangens die komen met andere producten
  • Nicotine en chemische gratis stoppen met roken oplossing
  • Nr gommen, pleisters, pillen, of e-sigaretten betrokken
  • Geen behoefte aan vullingen, vervanging of extras
  • Snel, gemakkelijk en effectieve methode om te stoppen met roken voor het leven

BESTEL NU “

Hoe werkt EaseQUIT werken?

EaseQUIT Auricular Theraphy Magneten is eenvoudig genoeg om te begrijpen. Het maakt gebruik van een reeks van kleine bioactieve magneten die in het oor worden geplaatst om u te helpen stoppen met roken door het stoppen van de nicotine hunkeren die moeilijk te weerstaan ​​zijn.

EaseQUIT werkt door het gebruik van auriculotherapie. Dit is in wezen een vorm van “oor acupunctuur”, maar er is geen noodzaak voor naalden. Auriculotherapie is uw snelle, pijnloze oplossing om te stoppen met roken voor goed. De magneten werkt door druk op de oorschelp; een deel van uw oorschelp.

how-easequit-werk

Deze druk stimuleert de zenuwuiteinden die endorfines in je hersenen. Endorfines zijn de feel-good chemicaliën die krijgen vrijkomt wanneer je een sigaret, waarom roken voelt zo geweldig rook, en waarom is het zo moeilijk om te stoppen.

Het dragen van uw EaseQUIT magneten voor ongeveer vier uur per dag is alles wat nodig is om deze endorfines vrij te geven en de controle van uw nicotine cravings zonder in meer nicotine of lijden aan ontwenningsverschijnselen.

Een uitleg van Auriculotherapie

auricolotheraphy-190x300Auriculotherapie is gebaseerd op de oude Chinese praktijk van acupunctuur en is opgericht door een Franse arts in de jaren 1950. Dr. Paul Nogier ontdekte dat het oor werd verbonden met elk ander deel van het lichaam en dat, wanneer je druk uit op bepaalde delen van het oor, kan een reactie elders in het lichaam.

 

Deze reflex punten kunnen worden gebruikt om zenuw impulsen die een boodschap aan de hersenen afhankelijk van waar de druk wordt toegepast creëren. Deze zenuwprikkels kunnen worden gebruikt voor een aantal dingen met inbegrip van het beheer van pijn en stress, zenuwen, en kan zelfs gebruikt worden om u te helpen stoppen met roken. Een voordeel dat auriculotherapie heeft meer dan acupunctuur is dat er geen naalden betrokken.

In plaats van naalden gebruikt auriculotherapie druk, een proces dat reflexologie, toegepast op bepaalde delen van het oor. Er zijn ook verschillende manieren om dit druk uitoefenen. Men kan de vingers met lasertherapie, elektrostimulatie een stompe tip wand, een oor pellet of natuurlijk magneten; dat is wat EaseQUIT toepassingen.

EaseQUIT FAQ

Hoe kan ik EaseQUIT gebruiken?

Om gebruik te maken EaseQUIT plaatst de magneten op uw oor volgens de bijgeleverde instructies. Laat de magneet gedurende ongeveer vier uur per dag gedurende een week. Je zult al snel het gevoel dat uw drang om te roken daalt. Stoppen met roken helemaal op de zevende dag als je niet dan heb gekocht. Het is echt zo makkelijk te stoppen met roken!

Kan ik de Magneten, terwijl het roken?

Als u wilt dan kunt u nog steeds roken tijdens het gebruik van de EaseQUIT magneten, maar je zult zien dat de sigaretten niet dezelfde oproep die ze gebruikt hebben. Tegen het einde van de week, zult u merken dat uw wens om te roken volledig is verdwenen, en je kunt stoppen met roken zonder enig probleem.

Wanneer moet de Magneten gedragen worden?

De magneten kunnen worden gedragen op elk moment van de dag, hoewel, om de beste resultaten te krijgen, je moet echt ze dragen als je kalm en ontspannen voelt. Als je thuis bent in de avond is een goede tijd. Vergeet niet dat ze magneten, dus ze houden zich in plaats met behulp van magnetisme.

Doet Het dragen van de Magneten Hurt?

Als je begint met het gebruik van de magneten, merk je een tintelend gevoel maar over het algemeen, nee, de magneten kan geen kwaad als je eenmaal wennen aan het dragen van hen.

Wat over de bijwerkingen?

Op dit moment zijn er nog absoluut geen bekende bijwerkingen met betrekking tot EaseQUIT. De magneten zijn bedekt met een 24-karaats gouden behuizing die genoeg om te helpen mensen die een gevoelige huid te beschermen zal zijn. Ondanks dit gebrek aan bijwerkingen zwangere vrouwen, moeten mensen met gehoorapparaten en pacemakers, of enig ander elektronisch medisch apparaat niet gebruiken EaseQUIT. Terwijl de magneten niet fysiek beschadigen, kunnen zij de normale functie van deze elektronische apparaten verstoren.

Kan EaseQUIT echt werk voor mij? Ik heb al opgegeven Giving Up!

Veel van onze klanten die proberen EaseQUIT Auricular Theraphy Magneten succesvol stoppen met roken, hoewel ze al hebt niet eerder te stoppen. Als u zich heeft opgegeven voor het opgeven dan, je bent het aan jezelf om op zijn minst proberen EaseQUIT. Vergeet niet dat je hebt niets te verliezen en mogelijk een veel te winnen. Er zijn zo veel positieve kanten aan het stoppen met roken; het minst van al dat je langer zal leven.

EaseQUIT komt ook met een 30-dagen geld-terug garantie. Als u vindt dat u niet kunt stoppen, of je bent op een andere manier ontevreden met EaseQUIT dan gewoon de magneten aan ons te retourneren in de originele verpakking binnen 30 dagen als je ze ontvangen. U zult een volledige terugbetaling van 100% op de aankoopprijs van de magneten te ontvangen, maar we kunnen niet verzendkosten terugbetalen.

buy-easequit

77/100 : by 113 users
FLASH SALE 20% OFF »