Ikke kjøp Airsnore Anti-Snorking Munnstykke Inntil du leser dette 100% objektiv vurdering

Home » Review » AirSnore » Ikke kjøp Airsnore Anti-Snorking Munnstykke Inntil du leser dette 100% objektiv vurdering

Last Updated on

AirSnore er en anti-Snorking munnstykke som hevder å tilby bedre pust om natten ved å lindre hindringer som forårsaker snorking. Ikke mye informasjon er tilgjengelig der ute om dette produktet og en rask titt på ulike AirSnore gjennomgang, artikler avslører at dette er et relativt nytt merke på markedet.

Underkjevens justering enheten er produsert og levert av et britisk-basert selskap som også omhandler helse og fitness kosttilskudd.

Men akkurat hvor sant er sine påstander? Hvordan virker det? Dette er vår Airsnore gjennomgang.

Hva er Airsnore?

airsnore-produkt

Airsnore er en anti-Snorking munnstykke som er ganske enkel i design. Det tilbyr et alternativ til ubehagelig, heavy-duty apparat som tradisjonelt kommer med fancy funksjoner som skruer, kalibratorer og tungen holdere. Det er laget av termoplastmateriale, som er spesielt utviklet for å utnytte kraften i koke og bite teknologi.

Den er laget i et U-formet for å etterligne formen på den menneskelige munn, og har et stort sentralt hull som gjør det mulig for fritt å puste. En ting som fanget vår oppmerksomhet er hvor enkelt det er å rengjøre. På grunn av sin milde form og noen hjørner, trenger du bare å tørke den med en rensemiddel og du er godt å gå.

Den lave vekten er også noe verdt å nevne. Bortsett fra å sikre munnstykket føles så naturlig som mulig i munnen, produsenten har gått foran for å forbedre holdbarheten. Produktets offisielle nettsted hevder at du faktisk kan bruke den kontinuerlig i 6 til 12 måneder. Hvis det er sant, så sier det seg selv at dette MAD ville gi en god valuta for pengene. Men igjen, det er bare en påstand, og flere faktorer kan påvirke individuelle resultater.

Hvordan virker Airsnore fungerer?

airsnore-munnstykkeDens arbeidsmetoden er ikke noe forskjellig fra hva andre munnstykker gjør ( eller hevder å gjøre ). Når du bærer den, justerer den forsiktig kjeven mot fronten og dette åpner effektivt opp luftveiene.

Snorking oppstår på grunn av delvis blokkering av svelg og nese passasjen og dette er hovedsakelig forårsaket av tungen og myke gane vev. Når du sover, kroppen muskler har en tendens til å miste sin fasthet og slik at de flopper.

På den måten, hvis du sover med hodet vendt oppover, tungen og ganen vev effektivt blokkere luftpassasjen. Dette forklarer hvorfor denne sovestilling er ofte motet blant snorkere.

Så for å si det enkelt, dette airsnore gjennomgang, kan bekrefte at denne enheten er ment for de som snorker gjennom munnen . Hvordan kan du fortelle om du er munnen snorer?

Her er en enkel snorking test du kan utføre:

 • Gap opp
 • Prøv å puste hardt mens på samme tid å gjøre noen innsats for å produsere en snorking lyd
 • Deretter lukket munnen og gjenta den samme pusteprosedyre

Hvis du kan høre at snorking lyd når munnen er åpen, men det forsvinner når du lukker munnen så kan du konkludere med at snorking skjer på grunn av kjeve fortrengning.

En munnstykke er en god løsning for denne type snorking, men det kan ikke fungere for nesebor blokkering indusert snorking.

Hvorfor Snorking er farlig og bør temmes

hvorfor-snorkeFørst snorking fører til søvnmangel. Konsekvenser av mangel på søvn er sårt fordi naturlig kroppen din trenger å gå gjennom en prosess av selv-reparasjon hver kveld som dere hvile. Under søvn, er immunforsvaret styrkes, vev repareres og energinivået opp igjen.

Hjernen gjennomgår også en egen gjenopprettingsprosessen. For å høste alle disse fordelene, må du bruke nok timer sover fredelig. Men når du snorker, kan du miste søvn flere ganger i løpet av natten noen ganger uten selv å realisere den.

Sluttresultatet er at du våkner opp neste dag sliten, med en tørr munn og hodepine. Dette kan svekke immunforsvaret og selv utsette deg for et mylder av plager.

Snorking i seg selv kan ikke være farlig, men hvis igjen uten tilsyn kan det gi en perfekt grobunn for opportunistiske komplikasjoner. Dette kan også eskalere til søvnapné og depresjon. Enda verre, kan oksygennivået i drop slippe og over tid kan dette forårsake HBP. Langvarig under tilførsel av oksygen øker sjansene for et hjerneslag og død.

Er Airsnore svaret?

Ja, ser på sin design og mekanisme av arbeids kan AirSnore spille en stor rolle i å hjelpe deg å bli kvitt snorking vane. Tanken på re-justere kjeven for å skape plass i påkjørsler av munnen er helt greit. En annen god ting om det er at det har tilstrekkelig pustehull som tillater brukeren å puste selv gjennom munnen.

Men det er noen svake punkter her og der.

Selv om dette produktet hevder å holde kjeven på ett sted er det ingen klar forklaring på hvordan den klarer å gjøre dette når man kaster og svinger i søvn . Andre munnstykker kommet med spesielle låser som tillater brukeren å oppnå riktig passform.

En annen qualm er at ved å holde kjeven på ett sted, hindrer tannbeskyttelse naturlig bevegelse som er viktig for normal kroppen fungerer. Du er derfor sannsynlig å våkne opp med en sår kjeve neste morgen i løpet av de første dagene av å bruke det.

I et nøtteskall, mens dette produktet har noen svakheter, gir det likevel de fleste av de fordelene som en standard anti-snorking enhet kan være klarert for å levere.

Ifølge selskapet er det tre ulike kategorier av snorking som Airsnore kan hjelpe behandle nemlig:

Grad 1

 • Sjelden, lav stemme snorking
 • Gratis puste uten hindring
 • Ingen medisinsk risiko

Grad 2

 • Hyppig snorking, som er høyt nok til å forstyrre en partner
 • Mulig hindring av normal pusting
 • Potensielle langsiktige konsekvenser som tretthet på dagtid

Grad 3

 • annoyingly høyt
 • Merkbar puste obstruksjon

Men hvis snorking viser forskjellige symptomer fra de nevnt ovenfor kan du trenger å gå til en lege eller prøve en helt annen løsning. Det er verdt å merke seg at det samme selskapet som produserer Airsnore leverer også nesedråper som kan bidra til å lette tett nese.

Klikk her for å kjøpe AirSnore fra den offisielle nettsiden »

Tips for bruk av Airsnore Munnstykke

 • Plasser alltid dette munnstykket i kokende vann i noen minutter før du bruker det
 • Skyv kjeven litt fremover (ikke være for aggressiv eller for beskjedne) og bite ned når den kjøles ned
 • Hvis formen ikke passer ordentlig, gjenta prosessen om igjen til du er helt fornøyd
 • For å holde det rent, suge den i kaldt vann i 10 minutter etter hver bruk. Deretter bruker litt tannkrem å rengjøre av eventuelle buildup.

Vanligvis krever Airsnore tannbeskyttelse betydelig mindre oppmerksomhet og vedlikehold.

Fordeler med å bruke The Airsnore Munnstykke

 • rimelig priset
 • Lett å bruke
 • Lett å rengjøre
 • mindre klumpete
 • Har koke og bite teknologi for å gi en perfekt passform
 • Tillater munn pusting

Ulemper

* Ennå ikke godkjent av FDA selv om produsenten hevder at det har blitt produsert i FDA-forhold

AirSnore Drops Sleep Relief Solution og Combo Deal

Dette AirSnore Drops for søvn relieft kan kjøpes via AirSnore Official Website online, for å sikre ekte produkt til best pris, sammen med gratis frakt verden over.

AirSnore Combo avtale (med AirSnore Munnstykke og AirSnore Drops) er også tilgjengelig for kostnadsbesparende, med en 60 dagers pengene tilbake-garanti.

[Ept id = “556”]

Siste ord

AirSnore er en av de nyeste deltakere i konkurranse anti-snorking talerør markedet. Produktet henger imidlertid fortsatt bak når det gjelder å omfavne moderne tech funksjoner som kalibratorer og posisjoner låser, som er avgjørende for å maksimere effektiviteten.

Produsenten er imidlertid opptatt av å forklare at de har omfavnet enkelhet å redusere produktets vekt. Husk, jo mer komplisert et produkt er, jo dyrere og mer plasskrevende blir det. Det vil være interessant å se hvilken retning den AirSnore merkevare vil ta med sin fremtidige innovasjon, men en ting er sikkert – dette er et produkt verdt å sjekke ut.

besøke AirSnore offisielle hjemmeside »

77/100 : by 66 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »