Nexus Feromonen Gemakkelijk vrouwen aan te trekken onmiddellijk Cologne For Men

Home » Review » Nexus Pheromones » Nexus Feromonen Gemakkelijk vrouwen aan te trekken onmiddellijk Cologne For Men

Last Updated on

Nexus feromonen cologne is geformuleerd op basis van het wetenschappelijk onderzoek van James Vaughan Kohl, een medisch onderzoeker en zijn studie over feromonen en de menselijke seksualiteit.

Het is een mannelijke spray die een mix van menselijke seks feromonen, die zullen helpen 1-1 aantrekkelijkheid te prikkelen en het aantrekken van vrouwen te verhogen bevat. De kracht van de spray is geformuleerd op de overtuiging dat vrouwen zich aangetrokken voelen, onbewust, door de geur van feromonen uitgescheiden door een sterke, gezonde, vruchtbare mannen, als gevolg van hun instinctieve reproductieve drive.

Feromonen zijn dierlijke (en menselijke) chemicaliën, gewoonlijk hormonen, die werken buiten het lichaam van de persoon die ze afscheiden, waardoor het gedrag van de persoon die ze ontvangt. De kracht van feromonen in lagere dieren is goed gedocumenteerd, in het bijzonder op te treden als het koppelen vraag. Evenzo worden menselijke feromonen geproduceerd door ons eigen lichaam ook verondersteld om een ​​vrouw ovulatie-cyclus, betekenis, haar bereidheid en interesse in het hebben van geslachtsgemeenschap beïnvloeden.

Wat Is Nexus Feromonen?

Nexus Pheromone Review - Kan Dit Cologne Attract Women?

Nexus Feromonen is een androstenon cologne dat een mengsel van zeven formules die het geslacht feromonen uitgescheiden door vruchtbare, aantrekkelijke en gezonde mannen te kopiëren is. Deze melange bevat:

 • Androstenone – studies tonen aan dat dit feromoon signalen dominantie en trekt mates
 • Androsterone – demostrated om mannelijkheid te communiceren en om de stemming in vrouwen te verbeteren
 • Androstanone – vermoedelijk sterke mannelijke effect op de onderwerpen hebben
 • Alpha-androstenol – gevonden in kleine hoeveelheden in menselijk zweet, deze krachtige seksuele feromoon hulp attractie te verleiden en induceren gevoelens van troost
 • Epiandrosteron – meest voorkomende androgene steroïden bij jonge mensen die jeugdigheid signaleert
 • Beta-androstenol – Bekend als de “ijsbreker feromoon”, dit feromoon wekt gevoelens van vriendelijkheid en ontspanning bij vrouwen die het tegenkomt
 • Androstedienone – ook wel de “liefde feromoon” door onderzoekers is dit feromoon is gemeld om te helpen verhogen seksuele responsiviteit in het andere geslacht

Hoewel mannen produceren natuurlijk feromonen, wordt onze levensstijl maskeren ze door regelmatige douches, deodorants en schone kleren, dus vrouwen zijn niet in staat om ze op te sporen. Onze sedentaire levensstijl en slechte voeding ook van invloed op hoe vrouwen voelen mannelijke feromonen. Nexus Feromonen verhelpt dit door het combineren van de zeven feromonen en waardoor ze in een concentratie twee keer krachtiger dan wat gezonde mannelijke natuurlijk zou afscheiden.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Nexus Feromonen?

 • Verhoogde oogcontact en belangstelling van de dames
 • Word veel meer seksueel aantrekkelijk voor vrouwen
 • Maak kennis met meer mooie vrouwen, veel gemakkelijker
 • Get benaderd door vrouwen voor meer data vaker
 • Better sex-appeal ELKE KEER!
 • Verhoog uw mannelijkheid en zelfvertrouwen!

Belangrijkste ingrediënten In Nexus Feromonen

Naast de zeven genoemde feromonen, Nexus Feromonen bevat ook een mix van kruiden die bestaat uit:

 • L-Arginine – een aminozuur vaak gebruikt ter bestrijding erectiele dysfunctie.
 • Yohimbe (Pausinystalia yohimba) – een plantaardig afrodisiacum.
 • Maca extract (Lepidium meyenii) – Peru plant gebruikt als voedsel en afrodisiacum door de inwoners.
 • Catuaba – schors infusie gebruikt door de Amazone-indianen om het libido te stimuleren en te verbeteren erectie.
 • Muira Puama – “potentie tree”, die worden gebruikt door AMAZO indianen als libido booster en afrodisiacum.
 • Brandnetel (blad) – kruid verondersteld om de productie van testosteron te verbeteren.
 • Amerikaanse, Koreaanse en Siberische Ginseng – een andere bekende libido enhancer.
 • Zinkoxide – essentieel mineraal dat belangrijke rol bij de productie van testosteron speelt.

Is Nexus Feromonen FDA goedgekeurd?

Herbal supplementen, waaronder seksuele versterkers voor mannen en vrouwen, zijn niet verplicht om FDA-goedkeuring te ondergaan en kan worden verkocht zonder recept.

Hoe te gebruiken Nexus Feromonen

De beste manier om Nexus Feromonen te gebruiken is om het te spuiten aan de hals en de borst, net als elk ander parfum. Een tot drie sprays duurt ongeveer 8-10 uur. Met behulp van Nexus Feromonen met andere parfums zal de effectiviteit ervan niet minimaliseren.

Risico’s of bijwerkingen Met behulp van Nexus Feromonen

Er zijn geen bekende bijwerkingen en Nexus Feromonen. Het product wordt geproduceerd in Pheonix, New York, in een door de FDA geregistreerd en cGMP-compliant faciliteit.

Nexus Feromonen Effectiviteit en recensies

Sommige gebruikers hebben Nexus Feromonen om een ​​effectieve feromonenparfum met verse, mannelijke geur zijn.

 • “Het krijgen van een date krijgt gemakkelijker met deze. Ik zal niet zeggen dat het werkt de hele tijd, maar 4/5 maal het wordt me verslaafd aan de meeste aantrekkelijke gal in de club. Ik ben een gelukkig man”- Homer
 • “Ik kocht dit met een beetje van een sceptische geest na het doen van een klein onderzoek, maar ik denk dat de wetenschap liegt niet! Ik gebruik het als ik uit bij de club (ik ben 29 jaar oud) en krijg complimenten over hoe ik ruik wel eens van tijd tot tijd dat ik nooit eerder gebruikt te komen – dus ik denk dat in die zin het helpt om het te breken ijs en beginnen met ons chatten etc .. of de dame is in gesprek met mij, want van de feromonen ze ruikt is een andere vraag! Kon ik maar een vrouwelijke geest te lezen: D. Ik denk eerlijk gezegd dat het product goed is, het ruikt goed en heeft mij succes gegeven sinds de aankoop .. dat is wat ons jongens willen van dit product denk ik.”- John
 • “Voor mij was het de moeite waard mijn geld het moment dat mijn vrouw keek me anders die nacht. we hadden de meest gepassioneerde nacht van ons leven.”- Chris
 • “Ik draag het terwijl het gaan naar de kroeg en het vinden van een datum is geen probleem meer.” – Joel
 • “Vroeger was ik dit de passie te ontsteken met mijn vrouw en het werkte geweldig. aanbevolen om alle mannen.”- Ryan

Laatste gedachten

Dit product is gebruik gemaakt van de beste wetenschap te bieden heeft op het creëren van een one-of-a-kind en krachtige aantrekkingskracht magneet die vrouwen gewoon niet kan weerstaan ​​heeft. Als u meer vrouwen willen in je leven of gewoon op zoek naar de perfecte partner aan te trekken, kunt u dat doen door het gebruik van deze krachtige en kosteneffectieve feromoon spray. Echter, het is aan u om te converseren en verstandhouding op te bouwen. Nexus Feromonen gewoon maken het proces van aantrekking veel gemakkelijker.

Klik hier om te bestellen Nexus Feromonen online »

50/100 : by 150 users
Nexus Pheromones Review
FLASH SALE 20% OFF »