Nexus Feromonen Keulen voor mannen: Kunt u vrouwen aan te trekken onmiddellijk? gedetailleerde beoordeling

Home » Review » Nexus Pheromones » Nexus Feromonen Keulen voor mannen: Kunt u vrouwen aan te trekken onmiddellijk? gedetailleerde beoordeling

Last Updated on

Een feromoon   is een afgescheiden of uitgescheiden chemische factor die een sociaal antwoord op de leden van dezelfde soort triggers. Feromonen zijn chemische stoffen die in staat is die buiten het lichaam van de afscheidende individu om invloed op het gedrag van de ontvangende individuen. Feromonen zijn zo eenvoudig en zo effectief als het gaat om het aantrekken van een mogelijke love interest. Dit is de belangrijkste reden waarom feromonen parfums zijn de laatste tijd steeds zo veel populariteit.

Als u in dergelijke producten, heb je waarschijnlijk gehoord over Nexus Feromonen Keulen. Is deze optie het proberen waard?

Laten we het uitzoeken.

Hoe werkt Nexus Feromonen Keulen Work?

Nexus Pheromone Review - Kan Dit Cologne Attract Women?

Nexus Feromonen Keulen werkt net als alle andere producten op basis van menselijke feromonen. Afgezien van het hebben van een aangename geur, is de cologne verrijkt met een aantal van de meest krachtige mannelijke feromonen. Als u wilt dat als een alpha-mannetje te worden waargenomen, dit product is iets wat je moet proberen.

Feromonen kan niet worden geroken. In plaats daarvan worden ze ontdekt door een orgaan in de neus genaamd de vomeronasal orgel (VNO). Van daaruit worden de signalen naar de hersenen en ze zijn onmiddellijk geïnterpreteerd als attractie.

Dit mechanisme is van toepassing op alle zoogdieren en het speelt een cruciale rol in de paring. Helaas, mensen doen alles wat in hun macht ligt om de bekendheid van feromonen te verminderen.

Dagelijkse douches, het gebruik van deodorants en andere cosmetische producten verlaagt de concentratie op de huid en maakt feromonen zeer moeilijk op te sporen.

ingrediënten

De Nexus Feromonen Keulen formule is gebaseerd op een aantal van de meest prominente mannelijke feromonen. Ieder van hen invloed op vrouwen en hun perceptie van jongens in een zeer specifieke manier:

 • Androstenon – een van de meest prominente mannelijke feromonen, het is het één van de alpha-mannetje. Androstenon zendt signalen van dominantie en het heeft een hoog potentieel om een partner aan te trekken.
 • Androsterone – dit is een andere prominente mannelijke feromoon maar in tegenstelling tot androstenon, is het niet de signalen van dominantie te sturen. Integendeel, het verheft de stemming van vrouwen en helpt hen te ontspannen tijdens interacties met jongens.
 • Alpha-androstenol – dit is een feromoon van instant aantrekkingskracht en het creëert een gevoel van troost tussen twee individuen.
 • Beta-androstenol – soms de ijsbreker feromoon genoemd, dit is een uitstekende optie voor het verkrijgen van nieuwe mensen bij sociale evenementen te leren kennen.
 • Androstedionne – een feromoon dat kan leiden tot een grote toename van de vrouwelijke seksuele responsiviteit.
 • Epiandrosteron – signalen jeugdigheid en kracht
 • Androstanone – zorgt voor een krachtig effect van mannelijkheid

Pros

De voordelen van een product als Nexus Feromonen Keulen zijn eenvoudig te begrijpen. Dit product is volledig natuurlijk. Het helpt voor iets dat ons lichaam zijn bedoeld om te doen, maar is belemmerd door het moderne leven. Als gevolg hiervan, feromoon parfums zijn volledig veilig te gebruiken.

Een paar andere opmerkelijke voordelen zijn de volgende:

 • Een enkele applicatie zal duren voor een periode die varieert tussen de acht en 10 uur
 • Een zeer kleine hoeveelheid moet worden aangebracht, waardoor een enkele fles lang duren
 • Er is een 67-dagen geld-terug-garantie
 • Het kan naast een favoriete parfum worden gebruikt
 • De cologne zelf heeft een zeer mild, muskusachtige geur en kan worden gebruikt op zijn eigen
 • Een mix van zeven feromonen wordt gebruikt
 • Kortingen zijn beschikbaar voor bulk aankopen
 • Het product wordt geleverd internationaal

Cons

De meeste mensen die hebben geprobeerd Nexus Pheromone Keulen hebben een heel positieve ervaring met het product had. Toch is de herziening onpartijdige maken, zullen we moeten concentreren op een paar van de tekortkomingen:

 • Feromoon parfums zijn niet magisch, zult u nog steeds nodig om te werken aan het creëren van chemie met een vrouw
 • Het product is een beetje duur in vergelijking met andere soortgelijke opties
 • Internationale scheepvaart is ook heel duur

Heeft Nexus Feromonen hebben bijwerkingen?

Gezien het feit dat Nexus Feromonen slechts een spray op product, zullen weinig verrast om te horen dat er momenteel geen nadelige effecten in verband met de behandeling.

Nexus Feromonen Klant recensies

 • “Het krijgen van een date krijgt gemakkelijker met deze. Ik zal niet zeggen dat het werkt de hele tijd, maar 4/5 maal het wordt me verslaafd aan de meeste aantrekkelijke gal in de club. Ik ben een gelukkig man”- Homer
 • “Ik kocht dit met een beetje van een sceptische geest na het doen van een klein onderzoek, maar ik denk dat de wetenschap liegt niet! Ik gebruik het als ik uit bij de club (ik ben 29 jaar oud) en krijg complimenten over hoe ik ruik wel eens van tijd tot tijd dat ik nooit eerder gebruikt te komen – dus ik denk dat in die zin het helpt om het te breken ijs en beginnen met ons chatten etc .. of de dame is in gesprek met mij, want van de feromonen ze ruikt is een andere vraag! Kon ik maar een vrouwelijke geest te lezen: D. Ik denk eerlijk gezegd dat het product goed is, het ruikt goed en heeft mij succes gegeven sinds de aankoop .. dat is wat ons jongens willen van dit product denk ik.”- John
 • “Voor mij was het de moeite waard mijn geld het moment dat mijn vrouw keek me anders die nacht. we hadden de meest gepassioneerde nacht van ons leven.”- Chris
 • “Ik draag het terwijl het gaan naar de kroeg en het vinden van een datum is geen probleem meer.” – Joel
 • “Vroeger was ik dit de passie te ontsteken met mijn vrouw en het werkte geweldig. aanbevolen om alle mannen.”- Ryan

Final Verdict

Als je een beetje hulp in termen van upping je spel en het verkrijgen van enig vertrouwen nodig heeft, zal Nexus Feromonen Keulen van pas komen. Het product is zeer makkelijk te gebruiken en het kan u helpen bij het ijs een beetje meer moeite te breken.

Feromoon parfums zijn veilig en natuurlijk. Je zult nog steeds om je charme uit te oefenen en zijn boeiende / attent met de vrouwen die je bent vergadering. Nexus brengt zeven mannelijke feromonen, die zeker de taak van het naderen van de dames een beetje gemakkelijker voor u zal maken samen.

Klik hier om te bestellen Nexus Feromonen online »

91/100 : by 273 users
FLASH SALE 20% OFF »