Nexus Feromonii Koln Pentru bărbați: puteți atrage femeile instantaneu? Revizuirea detaliată

Home » Review » Nexus Pheromones » Nexus Feromonii Koln Pentru bărbați: puteți atrage femeile instantaneu? Revizuirea detaliată

Last Updated on

Un feromon   este un factor chimic secretat sau excretat care declanșează un răspuns social în membrii aceleiași specii. Feromonii sunt substanțe chimice capabile să acționeze în afara corpului individului secretoare de a avea un impact asupra comportamentului persoanelor care au primit. Feromonii sunt atât de simplu și eficient atunci când este vorba de a atrage un interes potențial iubire. Acesta este principalul motiv pentru parfumuri cu feromoni au fost câștigă popularitate atât de mult în ultima vreme.

Dacă sunteți în astfel de produse, probabil ați auzit despre Nexus Feromonii Köln. Este această opțiune merită o încercare?

Să aflăm.

Cum Nexus Feromonii Koln lucru?

Nexus pheromone opinie - poate acest Koln atrage femeile?

Nexus pheromone Koln funcționează la fel ca toate celelalte produse pe baza de feromoni umani. În afară de a avea un miros placut, parfumul este îmbogățit cu unele dintre cele mai puternice feromoni de sex masculin. Dacă doriți să fie perceput ca un mascul alfa, acest produs este ceva ce ar trebui să încercați.

Feromonii nu poate fi mirosit. Mai degrabă, acestea sunt detectate de către un organ în nas numit organul vomeronazal (VNO). De acolo, semnalele de călătorie la creier și sunt interpretate imediat ca atracție.

Acest mecanism se aplică tuturor mamiferelor și joacă un rol crucial în împerechere. Din păcate, oamenii fac totul în puterea lor de a diminua proeminența feromoni.

dusuri zilnice, utilizarea de deodorante și alte produse cosmetice scade concentrația lor pe piele și face feromoni foarte dificil de detectat.

ingrediente

Formula Nexus Feromonii Köln se bazează pe unele dintre cele mai proeminente feromoni de sex masculin. Fiecare dintre ele afectează femeile și percepția lor de tipi într-un mod foarte specific:

 • Androstenonul – unul dintre cele mai proeminente feromoni de sex masculin, este una dintre masculul alfa. Androstenonul trimite semnale de poziție dominantă și are un potențial ridicat de a atrage un partener.
 • Androsteron – acesta este un alt mascul proeminent feromon , dar , spre deosebire de androstenonul, aceasta nu transmite semnale de poziție dominantă. Mai degrabă, ea ridică starea de spirit a femeilor și îi ajută să se relaxeze în timpul interacțiunilor cu băieții.
 • Alpha-Androstenol – acesta este un feromon de atracție instantanee și creează sentimente de confort între două persoane.
 • Beta-Androstenol – numit uneori feromonului spărgător de gheață, aceasta este o opțiune excelentă pentru a cunoaște oameni noi la evenimente sociale.
 • Androstedionne – un feromon care poate duce la o creștere majoră a receptivitatea sexuale feminine.
 • Epiandrosterone – semnale youthfulness și vigoarea
 • Androstanone – creează un efect puternic al masculinității

Pro-uri

Beneficiile unui produs similar Nexus Feromonii Koln sunt ușor de înțeles. Acest produs este complet natural. Ajută la ceva care trupurile noastre sunt destinate să facă, dar a fost împiedicată de o viață modernă. Ca rezultat, parfumuri cu feromoni sunt complet sigur de utilizat.

Alte câteva avantaje notabile includ următoarele:

 • O singură cerere va dura pentru o perioadă cuprinsă între opt și 10 ore
 • O cantitate foarte mică trebuie să fie aplicat, ceea ce face o singură sticlă dureze o lungă perioadă de timp
 • Există o garanție de bani înapoi 67 zile
 • Acesta poate fi utilizat împreună cu un parfum preferat
 • Parfumul in sine are o foarte ușoară, miros de mosc si poate fi folosit pe cont propriu
 • Un amestec de șapte feromoni este folosit
 • Reducerile sunt disponibile pentru achizițiile în vrac
 • Navele produselor la nivel internațional

Contra

Cei mai mulți oameni care au încercat Nexus pheromone Koln au avut o experiență foarte pozitivă cu produsul. Cu toate acestea, pentru a face revizuirea imparțială, vom avea nevoie să se concentreze pe câteva dintre neajunsurile:

 • parfumuri cu feromoni nu sunt magice, va trebui în continuare să lucreze la crearea de chimie cu o femeie
 • Produsul este un pic cam scump în comparație cu alte opțiuni similare
 • de transport maritim internațional este, de asemenea, destul de costisitoare

Are Nexus Feromonii au efecte secundare?

Având în vedere faptul că Nexus Feromonii este doar un spray pe produs, puțini vor fi surprinși să audă că în prezent nu există efecte adverse asociate tratamentului.

Feromonii Nexus Recenzii client

 • „Obținerea o dată devine mai ușor cu acest lucru. Nu voi spune că funcționează tot timpul , dar 4/5 ori mi devine dependent la gal cele mai atractive în club. Sunt un om fericit“- Homer
 • „I – am cumpărat acest lucru cu un pic de spirit sceptic după ce face un pic de cercetare, dar cred că știința nu mint! – L folosesc când sunt afară la club (am 29 de ani) și a obține complimente cu privire la modul în care am miros , uneori , din când în când că nu am folosit pentru a obține înainte de a – Deci cred că în acest sens , nu – l ajuta să rupă gheață și începe să ne chat , etc .. dacă este sau nu doamna vorbește cu mine din cauza feromonilor ea este mirosind este o altă întrebare! Dacă aș putea citi o minte femei: D. Eu sincer cred că produsul este bun, miroase bine și mi – a dat un succes , deoarece de cumpărare .. care este ceea ce ne dorim baieti de la acest produs , cred . “- John
 • „Pentru mine a fost în valoare de banii mei momentul în soția mea sa uitat la mine în mod diferit în acea noapte. am avut noaptea cel mai pasionat al vieții noastre „-. Chris
 • „L – am purta în timp ce merge la pub și de a găsi o dată nu este o problema.“ – Joel
 • „Am folosit acest lucru pentru a aprinde pasiunea cu soția mea și a mers uimitor. recomandat tuturor soții „-. Ryan

Verdictul final

Dacă aveți nevoie de un pic de asistență în ceea ce privește jocul intensificand și câștigă o anumită încredere, Nexus pheromone Koln va veni la îndemână. Produsul este foarte ușor de utilizat și vă poate ajuta să sparge gheața un pic mai mult efort.

parfumuri cu feromoni sunt sigure și naturale. Veți avea în continuare să exercite farmecul dvs. și să fie angajarea / atent cu femeile pe care le întâlnim. Nexus reunește șapte feromoni de sex masculin, care va face cu siguranta sarcina de a se apropie de femei un pic mai ușor pentru tine.

Click aici pentru a comanda Nexus Feromonii on – line »

95/100 : by 285 users
FLASH SALE 20% OFF »