NooCube av Bauer Nutrition Review – En av de beste nootropics Supplement

Home » Review » Noocube » NooCube av Bauer Nutrition Review – En av de beste nootropics Supplement

Last Updated on

Hva er NooCube?

NooCube er en nootropic kapsel ment å bli tatt som et supplement for bedre hjernens funksjon og generelle hjernen helse. Nootropika er stoffer som øker kognitiv funksjon og hukommelse. Noen ganger referert til som “smart narkotika,” nootropics arbeid ved å hjelpe hjernen til å fungere til sitt fulle potensial.

Selv om begrepet “nootropic” ikke ble skapt før 1972, til kosttilskudd øke helsen til sinnet har eksistert i århundrer. Registreringer viser tilfeller av urte og naturlig rettsmidler for å øke kognitiv funksjon og med tilbake til middelalderen, og før.

Produktet kombinerer flere nootropiske stoffer som øker forskjellige aspekter av hjernefunksjon helse inkludert konsentrasjon, hukommelse, og energi. Tillegget, designet for å bli tatt som to kapsler hver dag, og har en potensiell langsiktig svar på mange som føler stadig mentalt svak, sliten, eller ufokusert.

Mens begrepet nootropics er langt fra ny, mange kosttilskudd og pulver ment å bedre kognitiv funksjon inneholder kjemikalier eller kunstige stoffer. NooCube bruker kun naturlige ingredienser, noe som gjør det til en unik og sikker måte å øke den generelle hjernens helse.

Produsent

Tillegget produserer i henhold til Bauer Nutrition. Bauer Ernæring er godt kjent i helse supplement feltet for å tilby ulike produkter innen sportsernæring, generell helse, skjønnhet og vekttap. Alle ernæringsprodukter er laget av naturlige stoffer som ikke er kjent for å forårsake noen skade.

Selv om produktene ikke er godkjent av FDA, er dette ikke nødvendig for denne typen supplement på samme måte som det ikke er nødvendig med en multivitamin. Ingrediensene har ofte vært gjennom ulike individuelle tester. Bauer Nutrition har ikke benyttet noen ingredienser som har vist seg å ha uønskede reaksjoner eller bivirkninger i forsøkene.

Hvordan NooCube Works?

NooCube bidrar til å gjøre et stoff som kalles acetylkolin i hjernen. Acetylkolin er en nevrotransmitter kjent som “læring nevrotransmitter.” Tillegget bidrar til å gjøre mer acetylkolin samtidig bidra til å behandle og holde sine nivået høyt. Dette bidrar primært med kognitiv funksjon og hukommelse.

Produktet hevder også å anvende antioksidanter som bidrar til å reparere skader på miljøet på DNA forårsaket av stress. Mange vet ikke at hverdagens stress faktisk kan forårsake fysisk skade på nervene. Ved hjelp av antioksidanter for å bekjempe dette synes å være et relativt nytt konsept. Dette gjør supplement unik. Ingredienser i NooCube hjelp reparere skader på nerveceller og selv reparere noen skadet nerve vekst.

Ta to kapsler hver dag bidrar til å holde stoffer som er nøkkelen til kognitiv funksjon, energi, fokus, årvåkenhet og oppmerksomhet fylles i kroppen. Snarere enn å faktisk “herding” en sykdom, supplement hjelper bare hjernen til å fungere til beste evne.

Dette er ikke et “mirakel narkotika.” Faktisk, ikke supplement fungerer ikke uten litt hjelp fra taker. Skikkelig søvn, samt et næringsrikt kosthold er helt avgjørende for å oppnå reelle og varige effekter fra produktet. Som en del av et sunt kosthold, er sunne hjernen matvarer som hele korn, avocado og laks anbefales. Det anbefales også at hjernen skal utøves ved å prøve utfordrende oppgaver eller hjernen øvelser for å hjelpe sinnet nå fulle potensiale.

Kapslene skal imidlertid ikke tas sammen med andre sentralstimulerende midler. Dette inkluderer koffein. For mange som er vant til sin morgenkaffe, kan dette være en vanskelig vane å sparke. Men målet om tillegget er å gi alle fordelene med god hjernen helse uten noen negative bivirkninger som angst eller skjelving. Selv om å gi opp koffein kan være vanskelig på kort sikt, vil det bidra til å oppnå bedre helse.

Ingredienser av NooCube

Kapselen består av syv viktige ingredienser. Kanskje den viktigste av disse er
Alpha Glycerylphosphorylcholine også kjent som Alpha GPC. Dette er den ingrediensen som øker nivået av acetylcholin i hjernen. Studier av Alpha Glycerylphosphorylcholine har vist seg å målbart øke kognitiv funksjon i mange tilfeller. Faktisk, i de testene som de siste som 2013 Alpha GPC målbart forbedret testresultater i kognitiv funksjon i mange kandidater.

Den andre bestanddelen av betydning er Huperzine-A som er en acetylkolinesterase (AChE) hemmere. I utgangspunktet, hvis funksjon Huperzine-A er å forhindre nedbryting av acetylkolin. Dette holder nivåer av acetylcholin høy som er knyttet til forskjellige fordeler, inkludert mentale klarhet. En dobbel blind studie av unge voksne viste en betydelig forbedring i minnet på kandidater tar Huperzine-A.

Det er også bruken av Katteklo (a vinranke fra Amazonas) og Bacopa (en indisk Herb) for å helbrede før skader på hjernen og nervesystemet. Katteklo inneholder antioksidanter som bidrar til å reparere miljøskader på DNA forårsaket av stress. Bacopa inneholder forbindelser som kalles bacosides som kan hjelpe med nervevekst og hjelper til å reparere neuroner som er skadet. Flere vitenskapelige studier har vist at både Katteklo og Bacopa ha potensielle helbredende egenskaper på celler skadet av kjole eller andre miljøfaktorer.

Blod til hjernen økes også ved bruk av havre halm. Oat Straw er et interessant valg av ingredienser, fordi det har blitt brukt til å hjelpe til med hukommelsestap og hjerne medisin for generasjoner. Faktisk skrifter snakker om bruk av havre halm i medisin så langt tilbake som middelalderen. Noen studier har antydet at Oat Straw kan hjelpe med stress og depresjon, hjelpe hjernen til å fungere bedre og lykkeligere.

Listen over ingredienser topper med L-Theanine og L-tyrosin. Begge disse naturlige ingredienser er aminosyrer som også kan finnes i grønn og svart te. L-Theanine er en stor stressavlastning som også kan bidra til å stimulere til økt oppmerksomhet og årvåkenhet. L-Tyrosin hjelper kroppen å gjøre dopamin og noradrenalin som kan bidra til å holde hjernen fokusert i stressende situasjoner.

I motsetning til mange andre produkter som hevder å øke hjernens funksjon og hukommelse, betyr NooCube ikke bruker koffein som en ingrediens. Den stimulerende Koffein kan forårsake skjelvinger, og store mengder over tid kan føre til avhengighet. Skaperne av NooCube ikke bruker koffein fordi Koffein gjør ingenting for å faktisk forbedre hjernens funksjon utenom å gi økt energi.

Det skal også nevnes at, i tillegg til å inneholde ingen kunstige produkter, inneholder produktet også uten GMO-produkter. Dette skyldes troen av skaperne av produktet som naturlige ingredienser er nøkkelen til bedre hjernens helse. Tillegget inneholder heller ingen gluten.

Bare én negativ aspekt virkelig kommer til tankene om ingredienser av produktet. Selv om mange av ingrediensene har vært gjennom intensive vitenskapelige studier, har ingen studier er gjort knyttet til langtidsvirkninger av daglig bruk. Fordi fordelene av supplement krever å ta to kapsler hver dag, kan dette være noen bekymring. Men ingen av ingrediensene har aldri vært kjent for å forårsake noen komplikasjoner. Siden noen av ingrediensene har blitt brukt i mange generasjoner som naturlige kosttilskudd, virker det usannsynlig at noe alvorlig følge kan komme fra langvarig bruk av produktet.

Klikk her for å bestille NooCube fra den offisielle nettsiden »

Fordeler

NooCube Review - Brain Supplement med høyeste kvalitet nootropic Ingredienser?

Det er ulike fordeler med dette produktet. Fordelene inkluderer økt psykisk energi, forbedret kortvarig, og selv langtidsminne, forbedret konsentrasjon, og bedre generell hjernefunksjon. Bedre hjernefunksjon alene kan føre til en økt evne til fleroppgavekjøring samt og forbedret evne til å kommunisere tanker og følelser. Dette er viktige ferdigheter for å lykkes i karrierer og relasjoner. Det bør nevnes at hver person har en annen kropp kjemi. Derfor kan produktet har ulike fordeler for ulike individer.

Fordelene med øket energi, bedre klarhet, og høyere nivåer av kognitiv funksjon kan åpne et antall dører. Bedre kommunikasjon kan føre til bedre relasjoner og mer suksess i personlige og profesjonelle liv. Bedre klarhet og reaksjonstid kan ha fordeler som sikrere kjøring eller bedre reaksjonstid i en krise. Med andre ord, som opererer på høyest mulig nivå av hjernen helse kan bokstavelig talt forandre liv.

En annen fordel med supplement er hvor enkelt det er å høste fordelene av ingrediensene. Tar 2 kapsler før frokost kan gi varige resultater hele dagen. Tar mindre enn et minutt ut av dagen til å ta en pille er like enkelt som det blir. Det er ikke mange aktiviteter eller matvarer som kan vise resultater med så lite tid eller krefter.

sertifikater

Den sakkyndige team av nevrologer ansvarlig for utviklingen av NooCube sertifisere og garanterer at produktet skal fungere. Støttet av år med vitenskapelig forskning, har alle ingrediensene vist seg å være gunstig for noen aspekter av generell hjernen helse. NooCube utviklere og produsenter er svært trygg i sitt produkt.

Uttalelser

 • “Det går utover normale energi forbedringer. De fleste produktene bare gi Koffein med kanskje noen B-vitaminer. NooCube anvender en rekke forskjellige stoffer som ikke bare øker energi, men de kan også øke konsentrasjonen. Jeg skulle ønske jeg ville ha oppdaget dette før!”-Jack, Legal Assistant
 • “Det tillot meg å nyte en stor økning av energi og fokus gjennom hele dagen. Ikke bare gjorde det hjelpe meg å konsentrere seg om oppgavene bedre, men jeg ble en bedre lytter også. Dette har ført meg til å bli en mye flinkere kommunikator.”-Patricia, sosialarbeider
 • “Som en student, jeg pleide å komme hjem følelsen hjernedød. Jeg hadde problemer med å konsentrere i lange perioder av gangen. Dette gjorde studere en fryktelig opplevelse. Etter å ha tatt supplement, jeg kan nå få mitt skolearbeid gjøres samtidig som du nyter å lære igjen.”-Bradley, Student
 • “Jeg har alltid følt energisk på jobb før om formiddagen. Det er når kaffen gikk av. Ingen mengde koffein eller energi bar ville fungere etter det. Siden jeg begynte å ta NooCube, har jeg full av energi og våkenhet hele dagen lang. Det er fint å ha nok fysisk og mental energi til å gi mine barn den gang og udelte oppmerksomhet de fortjener etter en lang på jobb.”-Sarah, eiendomsmegler
 • “Den økte minne og klarhet ga meg det løftet som jeg trengte å ta på hardere og mer komplekse arbeidsoppgaver. Jeg hadde følelsen av at jeg hadde truffet en mental platå. Kort tid etter å ha tatt produktet, begynte jeg å legge merke til positive effekter. Innen 3 måneder, fikk jeg min første kampanje i 2 år. Jeg anbefaler dette produktet for alle om en profesjonell eller en stay-at-home foreldre.”-Shirley, markedsanalytiker
 • “Jeg forventet virkningene å være lik som en energidrikk. Jeg kan ikke tro hvor feil jeg var. Det er så mye mer enn det. Koffein kan hjelpe med energi, men tillegget gjorde meg så godt og sunt. Jeg får ikke ulykken som jeg fikk med koffein. Jeg anbefaler dette produktet.”-Samuel, dagligvare manager
 • “Brain øvelser brukes til å gjøre mitt sinn føler seg sliten og gjørmete. Nå logiske gåter, kryssord og Sudoku er noen av mine favoritt aktiviteter! Jeg har også kommet til å elske familien trivia natt. Produktet har hjulpet meg å holde skarp og fokusert.”-Donna, pensjonert lærer og bestemor

Klikk her for å bestille NooCube fra den offisielle nettsiden »

Pengene tilbake-garanti

Skaperne og produsenter av NooCube føler seg trygg nok om produkt å tilby en 60-dagers pengene tilbake-garanti. Garantien dekker eventuelle misnøye med produktet eller tjenesten av produktet. Kunden support team har også annonsert at refusjon på produkter vil inkludere kostnaden for produktet pluss frakt ved å sende en epost til kundestøtte. Selv om mange lignende produkter tilbyr garantier, er det uvanlig for at garantien skal inkludere frakt og være så praktisk å skaffe seg uten å måtte gå gjennom en langtekkelig alvorlig av telefonsamtaler eller papirarbeid.

Logikken bak garantien er at produktet ble utformet av eksperter og topp nevrologer. Selv om supplement kan jobbe litt forskjellig for hver person, er selskapet trygge på at det vil øke hjernens funksjon til en merkbar grad i hver person.

Shipping

All frakt er gratis til hvor som helst i verden. Dette er en stor fordel for kundene håper å prøve produktet. Vanligvis blir ordre behandles innen 48 timer. Noen ganger behandling er enda raskere. De fleste forsendelser vil ankomme i posten hvor som helst mellom 3-7 virkedager. Selskapet bruker høy kvalitet frakt tiltak for å sørge for at ingen produkter er skadet under frakt prosess.

Kundeservice

Kunden support team er tilgjengelig ved å klikke på en knapp. Kundestøtte har lovet å behandle spørsmål og refusjoner på en riktig måte. Adressen til støttepersonell er tilgjengelig på nettstedet. Det er også et telefonnummer der støttepersonellet kan hjelpe svar på spørsmål, adresse bekymringer, og prosessen refusjon forespørsler. NooCube er faktisk kjent for å ha en kunde støttepersonell som er mer kunnskapsrike og tilgjengelig enn mange andre.

Nettstedet alene indikerer et sterkt ønske fra selskapet til å lære brukerens preferanser og erfaringer med produktet. Det er mange tilfeller der betrakteren blir bedt om kunden eller nettside tilbakemeldinger. Dette er en stor indikasjon på nivået av engasjement for kunden støttepersonell.

Trygt og sikkert kassen

Naturligvis, mange frykter bruke personlige eller kredittkortinformasjon over internett. Dette er et gyldig bekymring i en alder der identitetstyveri er et stort problem, spesielt hvis du aldri har brukt det aktuelle selskapet i det siste. Bauer ernæring, derimot, har en svært sikkert system av kassa. Systemet benytter en 128 bits kryptering for å beskytte all informasjon som brukes innenfor betalingsprosessen. Dette gjør nettstedet en av de mest sikre sider på internett.

For kredittkort brukere er online kassa validert gjennom Trust Wave som en trygg og sikker betaling. Trust Wave er en tredjeparts organisasjon som spesialiserer seg på å identifisere hvilke elektroniske kassasystemer er sikre og hvilke som er mindre trygt og sikkert.

For mange der ute som fortsatt er skeptisk til å bruke et kredittkort på nettet, tilbyr selskapet også muligheten til å betale med PayPal. Dette er et flott alternativ for alle som bare ønsker litt ekstra trygghet når du gjør deres online kjøp. Retningslinjene for personvern lover også forbrukerne at de ikke vil bruke personlig informasjon oppnådd gjennom betalingsprosessen uten uttrykkelig samtykke fra forbrukeren.

NooCube Priser

Produktet er rimelig i forhold til de fleste ernæring kosttilskudd. En enkelt flaske kjører i $ 40- $ 45 range eller ca $ 1.33- $ 1.50 per dag. Legg i gratis frakt, og det ser ikke ut som en dårlig avtale. Det finnes også ulike tilbud som gjør det mye billigere å kjøpe produktet i større bulk mengder. Det var enda en god del flytende rundt som tilbys 3 gratis flasker av supplement hvis tre ble kjøpt. Dette vil kutte prisen i halv til godt under en dollar om dagen.

Hver flaske inneholder 60 kapsler eller nok for to per dag i 60 dager. Forutsatt at produktet fungerer som lovet, er dette mindre penger enn folk flest bruke per dag på kaffe eller deres ettermiddag “pick-me-up snack.” Dette synes å rimelig og sammenlignes med andre helse- og ernæringstilskudd.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

Pros

 • NooCube kan bidra til å øke fokus, energi, kognitiv funksjon, kompleks hjernens funksjon, og bedre klarhet.
 • Økt hjernens funksjon kan føre til bedre kommunikasjonsevner som kan bidra til å forbedre personlige relasjoner.
 • Selv om hver persons kropp kjemi er annerledes, er tillegget garantert å positivt påvirke hjernens funksjon.

Ulemper

 • Fortsatt fordeler fra nootropics krever en diett av daglig bruk som kaller inn bekymring over mangelen på forskning på langsiktige effektene av slike tilskudd.
 • Ideen om en kognitiv Enhancer kan føre mange til feilaktig tror at hjernen og at helse kan oppnås gjennom kosttilskudd alene, noe som gjør riktig kosthold og mosjon synes mindre viktig.
 • Produktet bør ikke tas med andre resepter eller sentralstimulerende midler uten råd fra en lege.

NooCube omtale Oppsummering

Sammendrag: Samlet synes NooCube å være vel verdt et forsøk. De potensielle fordelene ved mental klarhet, bedre hukommelse, og økt generell hjernen helse langt oppveier eventuelle ulemper produkt utstillinger. Siden NooCube har garantert at produktet skal fungere, er den verst tenkelige tilfelle at pengene er tilbakebetalt uten spørsmål. Den potensielt livsendringseffekter annonsert, men synes vel verdt prisen og innsatsen. Med alle naturlige ingredienser, er sannsynligheten av negative bivirkninger ytterst liten. Dette gjør NooCube et flott tillegg til eventuelle helse eller vitamin rutine.

Klikk her for å bestille NooCube fra den offisielle nettsiden »

77/100 : by 173 users
FLASH SALE 20% OFF »