NooCube Nootropics Supliment opinie 2017 – În cazul în care se utilizează?

Home » Review » Noocube » NooCube Nootropics Supliment opinie 2017 – În cazul în care se utilizează?

Last Updated on

Este destul de mult stabilit de afaceri că există un avantaj cognitiv pentru a fi avut prin luarea de suplimente nootropici.

Ele pot ajuta să obțineți pe parcursul întregii zile ocupat cu mai multă energie și vigilență, și vă pot ajuta să gândească mai repede și mai puternic.

Toate acestea duc la o mai productiv și mai mult succes tine. Acestea nu sunt pilule miraculoase, prin orice mijloace.

Nu te va găsi completarea unui curs intreg colegiu un week-end, scriind marele roman american următoare, apoi cucerind piața de valori înainte de al treilea week-end începe chiar.

Dar veți vedea îmbunătățirea funcțiilor cognitive și capacitatea productivă, atâta timp cât vă găsiți nootropă dreptul de a lua.

NooCubeis un produs am dat peste nu mult timp în urmă.

Am de gând să-l testeze în viitorul apropiat, iar când o fac, voi veni înapoi și să știi totul despre experiența mea.

Dar pentru moment, am pus împreună toate informațiile disponibile cu privire la ce este, cum funcționează, și dacă este sau nu NooCube este de natură să beneficiați în modurile Speri va fi.

Beneficiile NooCube

La fel ca toate suplimentele nootropici, NooCube promite să crească vigilența, concentrarea și productivitatea.

Diferența, potrivit site-ului, este că NooCube a fost proiectat de neurologi folosind doar ingrediente testate mai riguros, unele dintre acestea sunt utilizate în mod obișnuit pentru a sprijini tratamentul pacientilor cu boala Alzheimer și alte forme de demență.

NooCube schimbă creierul în mare viteză, setarea pentru:

 • concentrare sporită.
 • memorie Sporit.
 • O mai bună capacitate de a multitask.
 • Creșterea energiei mentale.
 • O atenție mai mare.
 • O mai bună capacitate de a comunica ideile și pozițiile.

Ingrediente NooCube

Cele 7 componente principale în NooCube au fost toate testate și dovedit a avea unele beneficii în domeniul accesoriu cognitive:

 • Alpha GPC  lucrează pentru a crește cantitatea de acetilcolină în creier. Acetilcolina este un neurotransmitator extrem de important, utilizat pentru comunicarea intre celulele creierului. Acești mesageri chimici sunt ceea ce vă permite să proceseze informațiile și de a face conexiuni.
  Intr – un studiu de 2013, Alpha GPC a fost dovedit a duce la îmbunătățiri semnificative în funcționarea cognitivă a pacienților cu Alzheimer.
 • Huperzine   blocheaza defalcarea de acetilcolina, crescând în mod eficient cantitatea care rămâne în creier. O enzima numita acetilcolinesteraza descompune acetilcolina. Huperzine blocuri care enzima din a face acest lucru. Mai multe acetilcolină în creier înseamnă mai bine funcția cogntive. Intr – un studiu din 1999, tinerii dat Huperzinei timp de 4 săptămâni au demonstrat o imbunatatire in procesul de invatare si memorie mai mare decât cei care au luat un placebo.
 • Gheara Pisicii   funcționează ca un antioxidant pentru a proteja celulele de la daune oxidative. Ajutându ADN – ului si a celulelor pentru a evita deteriorarea din cauza stresului și a mediului, Cat Claw arata promit ca un ajutor pentru prevenirea , eventual , boala Parkinson.
 • Bacopa Monniere   ajuta la repararea daunelor neuronilor promovând în același timp , de asemenea , de creștere a nervului nou.
  Neuroni mai sănătoși înseamnă mai bine functia cognitiva. Studiile au aratat Bacopa de a provoca o imbunatatire semnificativa in memorie timp de 12 săptămâni. Este adesea utilizat pentru a trata pacientii cu boala Alzheimer.
 • Ovăz Paie   acționează prin creșterea Alpha-2 valuri în creier, cauzând activitate crescută în timpul perioadelor de veghe. De asemenea , crește fluxul de sânge la creier, ceea ce provoacă un sentiment mai treaz și de alertă. Un studiu realizat în 2015 a arătat că , după luarea Ovăz de paie timp de 6 zile, subiecții au fost mai în măsură să finalizeze sarcinile temporizate, inclusiv cele care implică memorie.
 • L-teanina   vine din ceai verde și înapoi, și acționează ca un stimulent pentru neurotransmițători , fără a provoca trepidarea-cafeina cum ar fi, lăsându – vă într – o stare de alertă încă relaxat.
 • L-tirozina   este folosit de creier pentru a ajuta la producerea de dopamina si noradrenalina pentru starea de spirit, motivare, și vigilență, în special în situații de stres.

Un ingredient NooCube lipseste este cofeina, care este o decizie pe care a făcut prin design. Majoritatea suplimentelor nootropici folosesc cofeina pentru a vă ajuta să obțineți acel sentiment de alertă. Problema este că , cu care cofeina vigilenta vine , de asemenea , aceste trepidarea cofeina. NooCube lasă în cofeină, înlocuind – o cu alerta mai moale senzație puteți obține de la L-teanina.

Cum se utilizează NooCube

Doza recomandată este de 2 capsule NooCube pe zi, luate în dimineața cu micul dejun. Vei începe să simți că lovind în aproximativ 30 de minute, iar efectele dureaza aproximativ 8-10 ore. Dacă este necesar, puteți crește doza până la 3 sau 4 pastile de la un moment dat, dar nu mai mult de 4.

NooCube Efecte secundare

Toate ingredientele din NooCube au fost testate și sa constatat a fi, în general, în condiții de siguranță. Nu au fost raportate reacții adverse, cu toate că pentru că toată lumea este diferit, există o mică posibilitate pe care este posibil să apară reacții adverse ușoare, cum ar fi dureri de cap sau greață.

Rezultatele mele

Așa că am avut în sfârșit o șansă de a testa Noocube personal, și trebuie să spun rezultatele au fost mai bune decât se aștepta. Spun acest lucru pentru că am luat o mulțime de alte suplimente, în trecut, cu profile de ingrediente similare, doar pentru a fi lăsat dezamăgit.

Am urmat instrucțiunile de pe etichetă care au spus să ia 2 capsule pe stomacul gol. După aproximativ 30-45 minute am nu am simtit de mult, așa că am decis să realiza doza de 1 capsulă. Aproximativ 20 de minute mai târziu am început să simt un mic val de spălare claritate peste mine.

A fost subtil la început, dar părea să progreseze destul de rapid. Am așteptat încă 30 de minute și a decis să ia mai mult de o capsulă (doza maximă este de 4 pastile pe zi), și ar putea simți efectele mult mai puternic. Am ajuns ștanțarea câteva comentarii la acest produs într-o chestiune de 2 ore, ceea ce mă duce în mod normal, mai aproape de 3 – 4 ore pentru a face.

De asemenea, am ajuns să merg la sala de sport mai târziu, în acea după-amiază, și cu siguranță m-am simțit mai concentrat și în ton cu meu de antrenament. Eu personal nu au nici o experienta efecte secundare asociate cu Noocube, care este întotdeauna un lucru bun.

NooCube Pro și Contra

Avantajele NooCube

 • Ingredientele sunt naturale.
 • Exista teste clinice care citează eficiența fiecăreia dintre ingredientele.
 • Există o garanție de bani înapoi.
 • NooCube este cofeina pentru oricine care vrea să folosească nootrop, dar nu face bine cu cofeina.

Dezavantajele NooCube

 • Formula este de proprietate, așa că nu știu cât de mult din fiecare ingredient este folosit. Acest lucru face greu să știu dacă există suficient de fiecare pentru a avea un efect pozitiv.
 • Pentru că e destul de noi și sunt disponibile doar prin intermediul site-ul oficial, nu există nici un NooCube independent pentru a citi recenzii de la clienții care au folosit-o.

De unde cumpăr?

NooCube este în prezent disponibil online numai prin intermediul site-ul său oficial. O singură sticlă se vinde pentru $ 43.23, și există un discount dacă ați cumpărat mai multe sticle de la once.Buying 3 sticle la o dată ce va primi 3 cele gratuite, meaining platesti $ 129,70 pentru 6 bottles.That lui mai puțin de $ 22 la sticla. Există o garanție de bani înapoi, care include costurile de transport, chiar în cazul în care nu sunteți mulțumit.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea pentru un supliment solid, non-stimulent nootropă pe care nu le va da nervozitatea sau provoca insomnie, am foarte recomanda Noocube. Nu e cel mai bun supliment nootropă l-am folosit, dar mi-ar plasa cu siguranță în lista mea de top 3.

click aici pentru a comanda NooCube de pe site – ul oficial »

77/100 : by 72 users
FLASH SALE 20% OFF »