NooCube Nootropics Supliment Review – Este o înșelătorie sau Legit?

Home » Review » Noocube » NooCube Nootropics Supliment Review – Este o înșelătorie sau Legit?

Last Updated on

NooCube într-un supliment natural care promite creier pentru a stimula producția de acetilcolină, pentru a îmbunătăți memoria, reduce timpul de reacție, și de a crește funcția cognitivă.

Despre NooCube

Proiectat de Neurologii de top, NooCube nootropă promite să livreze un amestec sinergetic de vitamine, aminoacizi și alte ingrediente pentru a ajuta la imbunatatirea functiei cognitive, a spori concentrarea, crește viteza mentale și de memorie, și să ofere reacții mai rapide. Cum se face acest lucru?

Producătorul susține că ingredientele NooCube sunt dovedite clinic de sprijin ajutor sănătos, neurotransmitatori, care, la rândul său, va „Shift creierul într-o treaptă de viteză mai mare.“ Tot ceea ce trebuie să faceți este să luați două capsule cu mic dejun în fiecare dimineață și la buna funcționare ai“ voi începe să se confruntă cu rezultate cât mai puțin 30-45 de minute, care va dura 8-10 ore. Fara efecte secundare sau-cofeina!

Fie că sunteți în căutarea pentru a obține un picior pe concurenta, sau pur și simplu să ia abilitățile tale pe noi culmi, o mulțime de noi ar putea beneficia potential de suplimente cum ar fi NooCube. Este ceva pentru ei, sau plătești mult, doar pentru a obține foarte puțin în schimb?

Să începem prin a lua o privire la ceea ce sunt nootropicele și modul în care acestea sunt (ar trebui sa) locul de muncă.

Care sunt Nootropics? Cum îmbunătățesc funcționarea creierului?

După cum sa menționat pe site-ul NooCube, nootropicele sunt substanțe chimice specifice care sunt gândite pentru a spori functionarea creierului intr-un fel, de obicei legate de memorie (modul in care creierul stocheaza informatii noastre) și cogniție (modul în care creierul nostru procesează informații).

Unul dintre modurile în care cele mai multe nootropicele-NooCube inclus-cerere de a face acest lucru este prin creșterea nivelurilor de acetilcolină în creier. Acest neurotransmitator funcționează atât în ​​simpatic ( „lupta sau de zbor“) și parasimpatic ( „repaus și digest“), un sistem nervos pentru a reglementa cu motor (de exemplu, mușchi) și funcțiile de memorie.

Problema este că stimularea acetilcolina nu este la fel de ușor cum pare, din moment ce nu există surse de alimentare care conțin neurotransmițătorul și nici suplimente care contin acetilcolina. Ce zici de ingrediente NooCube, deși?

Ingrediente NooCube va stimula acetilcolină?

Iată ce ni se spune este conținută în NooCube:

 • Alpha-GPC
 • Huperzinei
 • Cat Claw
 • Bacopa
 • paie de ovăz
 • L-Theanine
 • L-tirozina

Dintre acestea, Huperzinei o poate fi eficace pentru îmbunătățirea unor aspecte ale memoriei la pacientii cu dementa si persoanele sanatoase deopotrivă. În mod similar, Bacopa ar putea ajuta la imbunatatirea memoriei, cu toate că cercetările au fost efectuate numai pe două suplimente de Bacopa specifice; KeenMind și BacoMind.

Tirozină pot fi eficiente pentru îmbunătățirea unor aspecte ale performanței mentale, memoria, și vigilență, deși cele mai multe cercetări existente implicate de testare in conditii de stres specifice (cum ar fi formarea militară).

In afara de acest lucru, se pare că există dovezi clinice limitate că oricare dintre NooCube lui alte ingrediente va oferi beneficiile pretinse de producător. Chiar și printre ingredientele care au un oarecare sprijin clinic, nu ne-a spus cât de mult conține NooCube, sau dacă este sau nu acest lucru ar fi de ajuns pentru a oferi orice beneficii.

Dar despre posibilele efecte secundare NooCube?

Are NooCube produce efecte adverse?

In timp ce unele dintre suportul clinic pentru ingredientele NooCube ar putea fi neclare (mai multe despre aceasta următoare), vestea bună este că, dacă aveți ceva negativ, probabil, nu va fi mai rău decât supărat digestiv ușoară.

În cazuri mai puțin frecvente, Huperzinei ar putea duce la o „vedere încețoșată, tulburări de vorbire, agitație, pierderea poftei de mâncare, contracția și crisparea fibrelor musculare“, și multe altele. Cat gheare „poate provoca dureri de cap, amețeli, vărsături și, în unele persoane.“

Comunitatea științifică nu știe suficient despre L-teanina pentru a spune dacă este sau nu este sigur pentru a fi utilizat mai mult de 3 săptămâni, la un moment dat. Tirozină, cu toate acestea, pare a fi în siguranță atunci când este utilizat în doze de până la 150 mg / kg pe zi, timp de până la 3 luni, dar din nou, nu știm cât de mult din fiecare ingredient NooCube conține!

Cum rămâne cu dovezi clinice pentru NooCube?

Desigur, în comparație cu zeci de alte suplimente de stimulare a creierului care le-am revizuit aici (mai multe despre acest lucru într-o secundă), producătorul NooCube a inclus mai multe referințe clinice decât cele mai multe pentru a sprijini cererile lor.

Cu toate acestea, după navigarea prin detaliile multora dintre aceste referințe, am învățat câteva lucruri interesante. Iată câteva dintre cele mai notabile, precum și gândurile noastre:

 • Această lucrare scrisă de Dr. Parris M. Kidd, Chief Officer stiintific pentru doctor Cel mai bun Inc, un producător de suplimente. Nu ne implica în mod necesar nimic, dar am aflat că consumatorii ar putea dori să ia de cercetare finanțate direct de suplimente companii cu un bob de sare (este doar o hârtie, oricum, nu cercetare formală).
 • Actual general recunoscut ca fiind sigur (GRAS) cerere pentru un ingredient brevetat numit AlphaSize A-GPC, prezentat de un nume de companie Life Sciences Organizație. Acest lucru se face referire numai alte studii anterioare, dintre care majoritatea au fost efectuate pe șoareci.
 • Un studiu din 2008 care implica doar 35 de participanți (o dimensiune foarte mică probă), care beau Xerocomus badius ceai de ciuperci. Ei studiu a constatat ca undele alfa si activitatea creierului a crescut, cu toate că ei nu au studiat ceea ce beneficii această activitate a crescut cu condiția în lumea reală.

Care e ideea? Pentru aceste ingrediente (precum și unele dintre celelalte cele despre care am vorbit mai sus), doar pentru că ar putea exista o mana de studii clinice „“, acest lucru cu siguranță nu înseamnă că acestea sunt „dovedit“ de a lucra ca pretențiile producătorului NooCube lui .

Cât costă NooCube?

NooCube este disponibil în următoarele cantități:

 • 1 flacon (60 capsule): $ 43,23
 • 3 sticle : $ 86.47
 • 6 sticle : $ 129.70

Toate achizițiile NooCube vin cu o 60 de zile banii înapoi garanție , inclusiv S & H! Cu toate acestea, pe baza mandatului acestora, acest lucru apare numai pentru a fi eligibil pentru sticle neutilizate. Pentru a solicita unul, va trebui să contactați serviciul clienți la (646) 568-9679 sau cs@noocube.com.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

Rezultate NooCube

Rezultatele orice supliment variază în funcție de utilizator, care trebuie să fie spus în față. Cu toate acestea, marturii listate pe site-urile de revizuire și pe pagina de NooCube cu toții de acord că suplimentul a fost foarte bine primit. Pentru a cita mai multe astfel de marturii:

„Din moment ce am inceput sa iau NooCube, mă pot concentra pe fiecare sarcină fără a obține confuz între ele.“ Karen, asistent personal

„Deoarece NooCube este stimulenti, nivelul meu de energie rămână constantă pe tot parcursul zilei și nu mai simt epuizat sau drenate.“ Mark, Contabil

Am examinat NooCube, și a dat-o de 98%, ceea ce este un grad remarcabil atunci când vezi că cel mai apropiat competitor cântărea doar la un 85%.

Pe scurt, consensul general este că NooCube este un, supliment benefic eficient pentru cei interesați de un creier stimularea nootrop.

click aici pentru a comanda NooCube de pe site – ul oficial »

Este NooCube singurul joc din oraș?

Așa cum am făcut aluzie la mai devreme, am examinat o mulțime de aceste nootropicele, inclusiv opțiunile populare cum ar fi Geniux, Brain Storm Elite, Neuroflexyn, și multe altele.

Deși nu au existat comentarii online pentru NooCube la momentul cercetării noastre, cele mai multe dintre aceste tipuri de suplimente (și suplimente în general) vin cu feedback-ul scăzut de la clienți; de obicei 2 stele sau mai puțin. Cea mai frecventă critică este că acestea nu funcționează, cu preturi ultra-înaltă și servicii pentru clienți ultra-săraci următoarele aproape în spatele.

Notă importantă : Noi nu neapărat spui că vei experimenta același lucru cu NooCube. Cu toate acestea, credem că ar trebui să – l păstrați în partea de sus a mintea ta înainte de a plasa comanda.

Să transporta acest gândit la secțiunea următoare așa cum înveliți lucrurile.

Este NooCube merită o încercare?

Scopul fiecărei analize este de a vă oferi informațiile de care aveți nevoie, astfel încât să puteți face propria ta minte. Cu alte cuvinte, noi nu suntem aici să-ți spun ce să faci pentru orice produs sau serviciu.

În acest sens, am ajuns să – l predea la NooCube: acestea enumerate mai multe studii decât majoritatea producătorilor suplimente, și ei pretind a oferi un adevărat fără risc de achiziție cu restituiri , care includ taxele de S & H.

Cu toate acestea, dovezile clinice pentru cele mai multe dintre ingrediente suplimentul este slab și chiar și pentru acele suplimente care ar putea fi eficiente, este departe de a fi punct de vedere clinic „dovedit“ că cei mai mulți dintre noi va experimenta la fel.

Ca în cazul în care acest lucru nu a fost suficient, nu știm cât de mult din fiecare ingredient NooCube conține, și vine la noi de la o companie de aproape în întregime complet necunoscute (ERGO Group Limited bazat din Dubai, Emiratele Arabe Unite, deși numărul lor de telefon se bazează din New York).

Bazat pe toate acestea, noi credem că există modalități mult mai bune de a stimula memoria în loc să cumpere NooCube, inclusiv obtinerea un somn mai bun, reducând consumul de zahăr, și scăderea stresului.

click aici pentru a comanda NooCube de pe site – ul oficial »

89/100 : by 267 users
FLASH SALE 20% OFF »