NooCube nootropics Supplement Anmeldelser – Er det en Scam eller Legit?

Home » Review » Noocube » NooCube nootropics Supplement Anmeldelser – Er det en Scam eller Legit?

Last Updated on

NooCube på en naturlig hjerne supplement som lover å øke acetylkolin produksjon, bedre hukommelse, redusere reaksjonstiden og øke kognitiv funksjon.

om NooCube

Designet av topp nevrologer, den NooCube nootropic lover å levere en synergistisk blanding av vitaminer, aminosyrer og andre ingredienser for å bidra til å forbedre kognitiv funksjon, forbedre fokus, øke mental hastighet og minne, og gir raskere reaksjoner. Hvordan gjør den dette?

Produsenten hevder at NooCube ingredienser er klinisk bevist hjelp støtte sunn, velfungerende nevrotransmittere, som i sin tur vil “skifte hjernen din til et høyere gir.” Alt du trenger å gjøre er å ta to kapsler med frokost hver morgen, og du’ vil begynne å oppleve resultatene så lite som 30-45 minutter, som vil vare 8-10 timer. Uten bivirkninger-eller koffein!

Enten du er ute etter å få en etappe opp på konkurransen, eller bare ta dine evner til nye høyder, kan mange av oss potensielt ha nytte av kosttilskudd som NooCube. Er det noe til dem, eller er du betale mye, bare for å få svært lite i retur?

La oss begynne med å ta en titt på hva nootropics er og hvordan de er (skal) arbeid.

Hva er nootropics? Hvordan gjør de Forbedre hjernens funksjon?

Som nevnt på NooCube nettstedet, nootropics er visse kjemikalier som er tenkt å forbedre hjernens funksjon på noen måte, vanligvis knyttet til minnet (slik våre hjernen lagrer informasjon) og kognisjon (måten hjernen vår prosesserer informasjon).

En av måtene at de fleste nootropics-NooCube inkludert-krav for å gjøre dette på er ved å øke nivåene av acetylkolin i hjernen. Denne nevrotransmitter virker i både sympatiske ( “kamp eller flight”) og parasympatiske ( “hvile og fordøye”) nervesystem for å regulere motorens (for eksempel muskel) og minnefunksjoner.

Problemet er at å øke acetylkolin er ikke så lett som det høres ut, siden det ikke finnes mat kilder som inneholder signalstoffet og ingen kosttilskudd som inneholder acetylkolin. Hva om NooCube ingredienser, skjønt?

Vil NooCube sin Ingredienser Boost Acetylkolin?

Her er hva vi er fortalt finnes i NooCube:

 • Alfa-GPC
 • Huperzine A
 • Cat Claw
 • Bacopa
 • oat Straw
 • L-Theanine
 • L-Tyrosin

Av disse kan Huperzine en være effektivt for å forbedre noen aspekter av hukommelse hos demente og sunne enkeltpersoner. På samme måte kan Bacopa bidra til å forbedre hukommelsen, selv om forskning har kun blitt utført på to spesifikke Bacopa kosttilskudd; KeenMind og BacoMind.

Tyrosin kan være effektivt for å forbedre noen aspekter av mental ytelse, minne og årvåkenhet, selv om de fleste av den eksisterende forskningen involverte testing under bestemte stressende forhold (for eksempel militær trening).

Utenom dette, synes det å være begrenset klinisk bevis for at noen av NooCube øvrige ingrediensene vil gi fordelene hevdet av produsenten. Selv blant ingrediensene som har noen klinisk støtte, er vi ikke fortalt hvor mye NooCube inneholder, eller om dette vil være nok til å gi noen fordeler.

Hva om mulige NooCube bivirkninger?

Har NooCube føre til noen bivirkninger?

Mens noen av de kliniske støtte for NooCube ingredienser kan være uklar (mer om dette neste), er det gode nyheter hvis du opplever noe negativt, det vil sannsynligvis ikke være verre enn mild digestive opprørt.

I mindre hyppige tilfeller kan Huperzine et forårsake “uklart syn, sløret tale, rastløshet, tap av appetitt, sammentrekning og rykning av muskelfibre”, og mer. Cat klo “kan føre til hodepine, svimmelhet og oppkast i noen mennesker.”

Det vitenskapelige samfunnet ikke vet nok om l-theanine å si hvorvidt det er trygt for bruk lenger enn 3 uker av gangen. Tyrosin, men synes å være trygge når de brukes i doser opp til 150 mg / kg per dag for inntil 3 måneder-men igjen, vi vet ikke hvor mye av hver ingrediens NooCube inneholder!

Hva om alle som Clinical Evidence for NooCube?

Riktignok i forhold til de mange andre hjernen som øker kosttilskudd vi har gjennomgått her (mer om dette i et sekund), NooCube produsenten inkludert mange flere kliniske referanser enn de fleste til å støtte deres krav.

Men når du surfer gjennom detaljene for mange av disse referansene, vi lært noen interessante ting. Her er noen av de mer bemerkelsesverdige seg, samt våre tanker:

 • Denne artikkelen er skrevet av Dr. Parris M. Kidd, Chief Scientific Officer for Legens Best Inc., et kosttilskudd produsenten. Vi er ikke nødvendigvis noe som tyder på noe, men vi har lært at forbrukerne ønsker kanskje å ta forskning finansiert direkte av kosttilskudd selskaper med en klype salt (det er bare et papir uansett, ikke formell forskning).
 • Den Generally Recognized As Safe (GRAS) søknad om proprietære ingrediens som heter AlphaSize A-GPC, innsendt av et firmanavn biovitenskap Organization. Dette har bare referert andre tidligere studier, de fleste som ble utført på mus.
 • En 2008 studie som involverer bare 35 deltakere (en veldig liten utvalgsstørrelse), som drakk Xerocomus badius sopp te. De studie fant at alfabølger og hjerneaktiviteten økt, selv om de ikke studerer hvilke fordeler dette økt aktivitet gitt i den virkelige verden.

Hva er poenget? For disse ingrediensene (samt noen av de andre som vi snakket om ovenfor), bare fordi det kan være en håndfull “kliniske” studier, dette absolutt ikke betyr at de er “bevist” for å fungere som NooCube sin produsenten hevder .

Hvor mye koster NooCube koste?

NooCube er tilgjengelig i følgende mengder:

 • 1 flaske (60 kapsler): $ 43.23
 • 3 flasker : $ 86,47
 • 6 flasker : $ 129,70

Alle NooCube kjøp kommer med en 60-dagers pengene tilbake-garanti-inkludert S & H! Men basert på deres premisser, bare synes dette å være kvalifisert for ubrukte flasker. For å be om en, må du ta kontakt med kundeservice på (646) 568-9679 eller cs@noocube.com.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

NooCube resultater

Resultater av noen supplement vil variere fra bruker, som må sies opp foran. Men attester oppført på gjennomgang nettsteder og på NooCube sin hjemmeside alle enige om at tillegget har blitt svært godt mottatt. For å sitere flere slike attester:

“Siden jeg begynte å ta NooCube, kan jeg fokusere på hver oppgave uten å få forvirret mellom dem.” Karen, personlig assistent

“Fordi NooCube er stimulerende gratis, energinivået holde seg konsekvent gjennom hele dagen, og jeg ikke lenger føler seg utmattet eller utladet.” Mark, Accountant

Vi vurderte NooCube, og ga det en 98%, som er en fremragende kvalitet når du ser at den nærmeste konkurrenten bare veide inn på 85%.

Kort sagt, er generell enighet om at NooCube er en effektiv, gunstig supplement for de som er interessert i en hjerne øke nootropic.

Klikk her for å bestille NooCube fra den offisielle nettsiden »

Er NooCube det eneste spillet i byen?

Som vi antydet tidligere, har vi gjennomgått mange av disse nootropics, inkludert populære alternativer som Geniux, Brain Storm Elite, Neuroflexyn, og mange flere.

Mens det ikke var noen online vurderinger for NooCube på tidspunktet for vår forskning, de fleste av disse typer kosttilskudd (og kosttilskudd generelt) kommer med lav tilbakemeldinger fra kunder; vanligvis 2 stjerner eller mindre. Den vanligste klagen er at de ikke fungerer, med ultra-høye priser og ultra-dårlig kundeservice følgende tett bak.

Viktig merknad : Vi er ikke nødvendigvis si at du vil oppleve det samme med NooCube. Men vi mener du bør holde den på toppen av tankene dine før du bestiller.

La oss ta denne tanken over til neste avsnitt som vi pakke ting opp.

Er NooCube Verdt å prøve?

Målet for hver gjennomgangen er å gi deg den informasjonen du trenger, slik at du kan gjøre opp din egen mening. Med andre ord, vi er ikke her for å fortelle deg hva du skal gjøre for noe produkt eller tjeneste.

Med dette i bakhodet, har vi å levere det til NooCube: de oppført flere studier enn de fleste kosttilskudd produsenter, og de hevder å gi en virkelig ingen risiko kjøpet med refusjoner som inkluderer S & H kostnader.

Imidlertid er svak og selv for de kosttilskudd som kan være effektive i kliniske bevis for det meste av supplement ingredienser, er det langt fra klinisk “bevist” at de fleste av oss vil oppleve det samme.

Som om ikke dette var nok, vi vet ikke hvor mye av hver ingrediens NooCube inneholder, og det kommer til oss fra en nesten helt helt ukjent selskap (ERGO Group Limited basert i Dubai, UAE, selv om telefonnummeret deres er basert av New York).

Basert på alt dette, tror vi det er mye bedre måter å øke din hukommelse i stedet for å kjøpe NooCube, inkludert å få en bedre natts søvn, redusere sukkerforbruket, og redusere stress.

Klikk her for å bestille NooCube fra den offisielle nettsiden »

87/100 : by 413 users
Noocube Review
FLASH SALE 20% OFF »