NooCube nootropics Supplement Anmeldelser – virker det eller Scam?

Home » Review » Noocube » NooCube nootropics Supplement Anmeldelser – virker det eller Scam?

Last Updated on

NooCube er en nylig utgitt hjerne supplement som hevder å forbedre kognitive funksjoner ved hjelp av alle naturlige ingredienser . Det er ment å være svært effektive, da de stoffene som inngår i det har blitt vitenskapelig bevist som gunstig for hjernen. Men det bør også være svært trygt. Fordi mens det er en nootropic, betyr NooCube supplement inneholder ikke den mest populære sentralstimulerende, koffein . Dette bør gjøre det i stand til å generere de vanligste bivirkninger forbundet med nootropics, inkludert jitteriness og søvnløshet. Men kan det virkelig leve opp til disse påstandene? Tross alt, nootropics som er både kraftig og helt ute av stand til å generere bivirkninger er svært sjeldne.

[Toc]

Hva er NooCube?

NooCube supplement er tilgjengelig i kapselform og er produsert og solgt av ERGO Group Limited, et selskap basert i De forente arabiske emirater. I motsetning til andre produsenter, ikke ERGO ikke spesialister på helse kosttilskudd, men er involvert i flere bransjer. Det er vanskelig å si hvor mye erfaring dette selskapet har på feltet, siden det ikke ser ut som det har også andre helseprodukter.

Og for de fleste kosttilskudd som er kun tilgjengelig gjennom internett, dette ville bli betraktet som et rødt flagg. Men dette selskapet ser ut til å være helt legitimt, og mest sannsynlig har først nå startet sin aktivitet i bransjen for helse kosttilskudd. NooCube er trolig sin første utgivelse, men skal man dømme etter nettstedet har mye arbeid blitt satt i sin utvikling og markedsføring.

Det synes at mens NooCube har bare blitt lansert i begynnelsen av dette året, har det allerede begynt å vinne popularitet. Vi tar ikke den positive vurderinger lagt ut på nettsiden i betraktning, siden vi ikke har noen bevis på at de er ekte. Men produktet får oppmerksomhet på sosiale medier.

Som er ganske imponerende gitt at produktet kan ha bare ble tilgjengelig for noen uker siden. Likevel har vi ikke ennå har noen kunder. Hvilket betyr at vi bare kan trekke konklusjoner ved å nøye analysere informasjon som er gjort tilgjengelig av selskapet.

Og den offisielle nettsiden gjør faktisk tilbyr mye informasjon. Faktisk har NooCube en av de beste presentasjonene vi noensinne har sett. Det er hevdet at produktet kan forbedre fokus, hukommelse, mental energi og alle andre kognitive prosesser. Som er nøyaktig hva det er lovet for alle andre hjernen boosters tilgjengelig på markedet. Men Noocube nettstedet faktisk tilbyr bevis for disse påstandene. Besøkende kan lese papirer angående vitenskapelige studier utført på de fleste av ingrediensene. Og alle av dem viser svært positive funn.

Det virker som selskapet har faktisk valgt de mest lovende naturlige stoffer, så NooCube har et stort poeng i sin favør helt fra starten. Selvfølgelig er ikke alle studier regnes som klart bevis av det vitenskapelige samfunn. Men de er lovende likevel, og fremtidige brukere har en god grunn til å forvente gode resultater. Likevel, dette betyr ikke at det kan generere de samme effektene i alle brukere.

Har Noocube egentlig?

Mayor av ingrediensene alene, bør det fungere like godt som hvilken som helst annen kvalitet hjernen booster. Hvilket betyr at det vil generere gode resultater for noen av brukerne, mens andre ikke finner det tilfredsstillende. Og dette er hvordan de fleste godt gjort kosttilskudd arbeid. Ingrediensene, er effektive, er for svak til å påvirke alle brukere på det samme måte. Dette er fordi disse stoffene er ikke narkotika, eller anses ikke som sådan i de fleste områder av verden.

Kosttilskudd ikke krever godkjenning fra FDA, og kan brukes fritt rett og slett fordi de ikke er i stand til å generere farlige bivirkninger. Men de kan ikke generere svært sterke positive effekter heller. Selvfølgelig, noen kombinasjoner av trygge stoffer klarer å generere fantastiske endringer for de fleste av sine brukere, men svært få kosttilskudd fungerer på denne måten. NooCube kan være en av dem, men siden vi ennå ikke har tilbakemeldinger fra kundene, bør forventningene være rimelig.

Og dette er også oppgitt på den offisielle nettsiden. Selskapet lar besøkende vet at bruk av et supplement alene er ikke nok til å dramatisk øke ens nivå av energi. Brukere av NooCube rådes til å også forbedre kostholdet, få en sunn mengde søvn hver natt og mosjon. Og vi setter pris på at noen vanvittige krav er gjort om NooCube eller hjernen boosters generelt. Det virker som selskapet prøver å hjelpe uerfarne supplement brukere forstår hvordan de skal jobbe i stedet for å villede dem. Dette er veldig sjelden gitt at mange supplement produsenter prøver å nå de uerfarne kunder bare fordi de ikke vil være i stand til å se at deres produkter er ikke verdt pengene.

Også nevner nettstedet nøyaktig hvordan produktet skal brukes. Nye brukere rådes til å starte på 2 kapsler om dagen, inntatt tidlig i morgen sammen frokost. Dosen kan senere økes om nødvendig, men det bør aldri overstige 4 kapsler om dagen. Det er ikke nevnt hva som skjer i denne saken, men vi vil anbefale brukere å ikke ta noen sjanser. De inngår i NooCube stoffene er ufarlig i små mengder, men har potensial til å bli farlig, spesielt for brukere som ikke er vant til å nootropics.

Også selskapet råder brukere til å ikke blande kapslene med andre sentralstimulerende midler, i hvert fall ikke i begynnelsen. De første effektene av NooCube bør bli lagt merke til etter 30-45 minutter av inntak av kapsler, så det skal fungere raskt nok. Noen andre kosttilskudd arbeide raskere, men på den annen side bør effekten av NooCube vare i 8-10 timer.

Hvis kravet er sant, betyr det at dette produktet er en av de kraftigste på markedet. De fleste kosttilskudd vil bare øke nivået av energi til brukeren i 5 timer på de fleste. Effektene er omtrent like langvarig som de av kaffe, men tilsynelatende NooCube er annerledes. Men inntil brukerne begynne å gi sine meninger, kan vi ikke vite sikkert.

Likevel, mens vi ennå ikke har positive vurderinger, vi også har ikke klager angående dette produktet. Og vi vet at det er stadig mer populært, så i hvert fall en del mennesker ville være villig til å vise sin misnøye hvis det var noe galt med den. Vi kan anta at som det er hevdet, er ikke i stand til å generere alvorlige bivirkninger NooCube.

Hva er ingrediensene i Noocube?

Den offisielle nettsiden tilbyr nesten all den informasjonen vi trenger om dette tillegget, inkludert en detaljert presentasjon alle bestanddelene. NooCube inneholder alfa GPC, Katteklo, havre halm, Huperzine A, Bacopa monnieri, L-teanin og L-tyrosin. Dessverre, nettstedet ikke presentere hele etiketten på produktet, så vi vet ikke hvilke tilsetningsstoffer det inneholder. De er mest sannsynlig trygge, men de ville ha hjulpet oss med å fastslå andre viktige detaljer. For eksempel, fordi vi ikke vet hva kapselskallene er laget av, vi vet ikke om NooCube er vegetarianer. Alle ingrediensene er, men kapselskall er vanligvis laget av gelatin, som er et animalsk biprodukt. Vi kan anta at dette også er tilfelle for NooCube, siden det er aldri nevnt at den passer alle dietter. Men vi vet ikke sikkert, og heller ikke vil de nye kundene før de leser etiketten på selve produktet.

Likevel vet vi at NooCube ikke inneholder GMO eller gluten, som er sikkert nyttig for mange kunder. Det er også nevnt at tillegget er produsert i FDA godkjent anlegg, men dette virker ganske rart siden det ikke er klart hvor er produktet produsert. Selskapet er basert i De forente arabiske emirater, og vi kunne anta at NooCube er produsert i dette området. Men gitt at anleggene som det er produsert i er godkjent av FDA, må de være plassert i USA. Det er veldig forvirrende, og forhåpentligvis etiketten på produktet gjør sin opprinnelse klart. Men ingrediensene er det som teller mest, og neste vil vi ta en titt på hver av dem.

  • Alpha GPC (alfa Glycerylphosphorylcholine) er et naturlig stoff som inngår i mange hjernen økende midler ettersom det er antatt at det kan forbedre hukommelse og læring. Det fungerer ved å øke nivået av acetylkolin, som er nevrotransmitter. Nevrotransmittere er kjemikalier som letter kommunikasjonen mellom hjerneceller, og hver av dem har forskjellige egenskaper. Acetylkolin spesielt er involvert i kognitive prosesser. Og NooCube Nettstedet presenterer 2 studier som viser alfa GPC som kan forbedre kognitive funksjoner hos både friske individer og mennesker som lider av demens. Men disse funn ikke blir sett på som definitive bevis. Faktisk er alfa GPC ikke anerkjent som en effektiv behandling for sykdommer som forårsaker kognitiv svekkelse. Likevel, det er bare tilfelle i USA, fordi i andre deler av verden (inkludert Europa), er dette stoffet som brukes i behandling av Alzheimers sykdom. Selvfølgelig, alfa GPC virkelig hjelper, og det er et godt tillegg til noen supplement.
  • Neste vi har Huperzine A , et stoff som er hentet fra den kinesiske klubben mose. Til tross for at 100% naturlig, det er renset i en slik grad at den har egenskapene til en kunstig medikament. Faktisk, mange anser det å være et legemiddel. Ikke bare er det veldig rent, men det har svært sterke effekter. Huperzine A er anerkjent som en effektiv behandling for Alzheimers sykdom, så naturlig, er det en meget populær ingrediens i hjernen enhancere. Den NooCube Nettstedet nevner to av de studier som beviser det å være effektiv, og det synes at veien av handlingen er lik som alfa GPC. Huperzine A øker nivået av acetylcholin, forbedring av alle kognitive funksjoner.
  • Men det samme kan ikke sies om kattens klo (Uncaria tomentosa). Dette anlegget er brukt i behandling av mange forskjellige sykdommer, som den inneholder stoffer som er i stand til å stimulere immunsystemet, beskytter cellene mot skade og til og med drepe virus og bakterier. Det virker som Katteklo kan komme hele kroppen, inkludert hjerneceller. Men det er ingen bevis på at det faktisk kan forbedre kognitive funksjoner. Det kan beskytte nerveceller fra skade, og det er veldig nyttig, men det er ikke et sentralstimulerende. Ikke at NooCube nettstedet annonserer det som sådan. Den presenterer en studie som viser anleggets beskyttende egenskaper, men gjør ikke andre krav. Likevel, antioksidanter er et flott tillegg til enhver hjerne supplement, så Katteklo har sin plass.
  • Da har vi Bacopa monnieri , en annen ingrediens som er svært vanlig i nootropics. Dette anlegget er brukt i behandling av en rekke følelser, men oftest for dem som skader tenkning ferdigheter. En rekke studier (noen av dem tilgjengelig på NooCube nettside) viser det som kan forbedre kognitive funksjoner, og det synes at det fungerer ved å øke nivået av nevrotransmittere. Det er også antatt at det kan beskytte nerveceller fra skade, så liker alle ingrediensene så langt, er Bacopa et godt valg for NooCube.
  • Havre halm (Avena sativa) på den annen side er kanskje ikke så nyttig. Den NooCube Nettstedet presenterer 2 studier som viser det som kan forbedre kognitive funksjoner, men de er ikke tatt hensyn til ved den medisinske verden. Oat halm har mange gode egenskaper, og det er i stand til å redusere kolesterol og blodsukker, men det ser ikke ut som om det kan gjøre mye for hjernen. Det er brukt i behandling av mange helsemessige forhold, men sjelden som en hjerne booster. Selvfølgelig kan det være nyttig tross alt, og studiene ser lovende ut. Men vi trenger mer poof før vurderer det virkelig gunstig for hjernen.
  • Men L-theanine kan være i stand til å gi noen fordeler, selv om det er kvaliteter ennå ikke er anerkjent. Dette stoffet er en aminosyre som finnes i grønn og sort te, og den har en struktur som er svært lik glutamat. Glutamat er også en aminosyre, og alle forbindelser av denne type er byggesteiner for proteiner, som utgjør muskel. Men hver av dem har også tilleggsfunksjoner. Glutamat fungerer som en nevrotransmitter, og ettersom teanin har en lignende struktur, er det antatt at det kan brukes av kroppen på samme måte. Og glutamat er den vanligste signalstoffet, så det er viktig for sunn hjernens funksjoner. Det er ennå ikke bevist at theanine har en lignende effekt, men det ser veldig lovende ut. Grønn te er kjent for å være både forfriskende og avslappende, og theanine kan være delvis ansvarlig for effekten.
  • Til slutt har vi L-tyrosin , og det også er en aminosyre. I motsetning til teanin den ikke kan fungere som en nevrotransmitter, men det er involvert i produksjonen av dopamin og noradrenalin. Disse stoffene er nevrotransmittere som er avgjørende for fokus og årvåkenhet, spesielt i stressende situasjoner. Tyrosin bør være svært gunstig for de som arbeider eller studerer under stress, men også for dem som lider av angst og beslektede mentale tilstander. Det er ingen bevis for tyrosin effekter over hjernen ennå, men slik det fungerer, er det mest sannsynlig svært nyttig.

Klikk her for å bestille NooCube fra den offisielle nettsiden »

Er NooCube trygt?

NooCube er meget trygt når det brukes i den anbefalte doseringen. Brukere bør aldri overstige 4 kapsler om dagen, fordi noen av ingrediensene kan forårsake uønskede effekter hvis misbrukt. Faktisk kan brukere som er følsomme oppleve ubehagelige symptomer uansett, det er derfor det er bedre å ikke bruke dette produktet uten legens godkjennelse. Dette er ikke å si at NooCube er mer farlig enn andre kosttilskudd, fordi den samme advarselen gjelder for dem alle. Disse produktene er trygge, men de fleste av stoffene som inngår i dem har spesifikke risikoer, spesielt hvis de er effektive.

Ingrediensene i NooCube kan forårsake fordøyelsesproblemer, søvnløshet og høyt blodtrykk. Faktisk kan de selv genererer effekter som er det motsatte av hva som forventes av produktet. Disse inkluderer tretthet, forvirring, tåkesyn og andre lignende saker. Likevel, mens disse effektene er mulig, de er ikke veldig sannsynlig. Spesielt i tilfelle av dette produkt. Ingen har klaget ennå, så vi kan anta at brukerne som er berørt av ingrediensene er svært sjeldne.

Men på samme tid, disse potensielle bivirkninger er svært farlig for folk som ikke er i god helsetilstand. Videre noen av ingrediensene samhandle med medisiner. De som er under behandling for alle typer helsetilstand bør ikke bruke NooCube uten sine leger godkjenning. Det ville være best om alle brukere vil få faglige råd om supplement, men dette i obligatorisk for de som har helse er mindre enn perfekt. Også, som vi har nevnt før, NooCube bør ikke blandes med andre sentralstimulerende midler. Kroppen trenger tid til å tilpasse seg de stoffene som inngår i den, slik at brukerne ikke skal begynne å eksperimentere med en gang. Dette kan være vanskelig gitt at kapslene er ment å inntas om morgenen, akkurat når folk flest har kaffe. Men det er bedre å ikke ta noen sjanser.

Og selvfølgelig, NooCube bør ikke brukes av barn under 18 år og gravide kvinner. De fleste av ingrediensene som inngår i NooCube har ikke blitt testet på følgende grupper av potensielle brukere, så vi vet ikke om de er trygge nok.

Hva er fordelene med NooCube?

NooCube inneholder en blanding av noen av de mest effektive naturlige nootropics tilgjengelig. Alle av dem er godt kjent og de fleste er bevist så effektiv, slik at produktet vil mest sannsynlig ha en positiv effekt over de fleste brukere. Det burde faktisk være i stand til å forbedre kognitive funksjoner, fra læringsevne og hukommelse til årvåkenhet og fokus. Det bør også forbedre humøret ved å lindre angst, og det er mest sannsynlig som hurtigvirkende som det er hevdet. Det er vanskelig å si om brukerne vil oppleve sine fordeler i 10 timer som det er hevdet.

Men på pluss-siden, noen av ingrediensene i NooCube har langtidsvirkning. Et antall ingredienser beskytte celler mot skade, noe som betyr at neuronene vil fungere i optimal tilstand for lengre. Dette produktet bør være i stand til å tilby minst en viss grad av beskyttelse mot degenerative sykdommer. Også den ikke inneholder koffein, så det er trygt å bruke av de som er tilbøyelige til å oppleve sine bivirkninger.

Hvorfor velge NooCube?

Siden dette tillegget inneholder påvist ingredienser og ingen koffein, er det et godt valg for både nye og erfarne hjerne supplement brukere. Det bør gi gode resultater for de fleste, og på samme tid er det ikke sannsynlig å generere bivirkninger. Dette er fordi koffein er den vanligste årsaken til uønskede reaksjoner oppleves av brukerne av nootropics. Det er inkludert i kosttilskudd i konsentrert form, og ofte ganger selv kaffedrikkere klage bivirkninger.

Men NooCube kan også brukes av de som ikke drikker kaffe i det hele tatt, så det er et trygt valg for nybegynnere. Og selvfølgelig, det er et godt valg for folk som har prøvd en rekke supplement uten resultat. Hver person reagerer på ingrediensene i disse produktene på en annen måte, slik at hver supplement entusiast må være villig til å eksperimentere for en stund. Finne riktig produkt er ikke lett, og NooCube er sikkert verdt et forsøk.

Også kommer dette produktet med en 60 dagers pengene tilbake-garanti. Og flaskene kan sendes tilbake åpnet eller helt tom. Men for å kvalifisere for en refusjon, må kunden sørge for at pakken kommer til selskapet, mens fortsatt er dekket av garantien. Normalt vil dette bety at klienten er tvunget til å sende pakken med minst en uke før garantien utløper, redusere lengden av prøveperioden. Men som det viser seg, er dette ikke et problem med NoCube fordi politikken inkluderer en ekstra uke, satt til side for levering. Det er bare nevnt én gang, i vilkårene deler av nettstedet, men garantien er faktisk 67 dager i stedet for 60. Det er en hyggelig overraskelse gitt at for mange kosttilskudd begrepene delen skjuler politikk som reduserer rettighetene til klienter.

Hvor kan jeg kjøpe NooCube?

Kjøp NooCube hjernen supplement gjennom sin offisielle hjemmeside, til prisen på $ 43.23 for en flaske som inneholder 60 kapsler eller en måneds forsyning. Større pakker er også tilgjengelig, og med betydelige rabatter. En pakke inneholder 3 flasker NooCube er tilgjengelig for $ 86,47, mens en pakke som inneholder 6 flasker kan bestilles for $ 129,70. Selskapet tilbyr frakt verden helt gratis, og levering bør ikke ta mer enn en uke.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

Bunnlinjen

NooCube inneholder ingredienser som er vitenskapelig bevist som effektive hjerne enhancers, og det er ikke sannsynlig å forårsake bivirkninger. Det er et trygt valg for enhver person som er interessert i nootropics, uansett om de er på jakt etter sin første hjernen supplement eller hvis de har eksperimentert i lang tid.

Klikk her for å bestille NooCube fra den offisielle nettsiden »

63/100 : by 189 users
FLASH SALE 20% OFF »