NooCube Nootropics Supplement Beoordeling 2017 – Zou u het gebruiken?

Home » Review » Noocube » NooCube Nootropics Supplement Beoordeling 2017 – Zou u het gebruiken?

Last Updated on

Het is vrij veel geregeld bedrijf dat er een cognitief voordeel door het nemen van noötropische supplementen te worden gehouden.

Zij kunnen u te helpen door uw drukke dag met meer energie en alertheid, en zij kunnen u helpen sneller en scherper te denken.

Dit alles leidt tot een meer productieve en hoe succesvoller je. Dit zijn geen wonder pillen, met alle middelen.

U zult niet merkt dat je het invullen van een hele college Natuurlijk is een weekend, het schrijven van de grote Amerikaanse roman de volgende, dan is het veroveren van de beurs voor het derde weekend zelfs begint.

Maar je zult verbetering te zien in de cognitieve functies en uw productiecapaciteit, zolang je de juiste noötropische te nemen vinden.

NooCubeis een product dat ik kwam niet lang geleden.

Ik ben van plan om het uit te testen in de nabije toekomst, en als ik dat doe, zal ik terugkomen en laat je alles weten over mijn ervaring.

Maar voor nu, ik heb al de beschikking over wat het is, hoe het werkt informatie te zetten, en het al dan niet NooCube waarschijnlijk profiteert u in de manieren waarop je hoopt het zal.

NooCube Voordelen

Net als alle noötropische supplementen, NooCube belooft alertheid, concentratie en productiviteit te verhogen.

Het verschil, volgens de website, dat NooCube is gemaakt door neurologen met alleen de meest uitgebreid getest ingrediënten, waarvan sommige worden vaak gebruikt voor de behandeling van patiënten met de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie ondersteunen.

NooCube verschuift je hersenen in een hogere versnelling, instelling die u voor:

 • Verbeterde concentratie.
 • Verhoogde geheugen.
 • Beter vermogen om te multitasken.
 • Verhoogde mentale energie.
 • Meer aandacht.
 • Betere mogelijkheid om uw ideeën en standpunten te communiceren.

NooCube Ingrediënten

De 7 belangrijkste ingrediënten in NooCube zijn allemaal getest en aangetoond dat enig voordeel op het gebied van cognitieve enhancement hebben:

 • Alpha GPC  werkt om de hoeveelheid acetylcholine in de hersenen te verhogen. Acetylcholine is een uiterst belangrijke neurotransmitter, die wordt gebruikt voor de communicatie tussen hersencellen. Deze chemische boodschappers zijn wat je kunt u informatie verwerken en verbanden leggen.
  In een 2013 studie werd Alpha GPC aangetoond dat leiden tot aanzienlijke verbeteringen in het cognitief functioneren van patiënten met de ziekte van Alzheimer.
 • Huperzine A   blokkeert de afbraak van acetylcholine, effectief het verhogen van het bedrag dat in je hersenen blijft. Het enzym acetylcholine afbreekt acetylcholine. Huperzine A-blokken dat enzym te doen. Meer acetylcholine in de hersenen zorgt voor een betere cogntive functie. In een studie van 1999, jongeren gegeven Huperzine A gedurende 4 weken een verbetering aangetoond in het leren en het geheugen groter is dan degenen die een placebo.
 • Cat’s Claw   werkt als een antioxidant om cellen te beschermen tegen oxidatieve schade. Door te helpen DNA en cellen schade als gevolg van stress en milieu, toont Cat’s Claw belofte als hulpmiddel om eventueel voorkomen van de ziekte van Parkinson.
 • Bacopa MONNIERE   helpt herstellen schade aan neuronen, terwijl ook het bevorderen van nieuwe zenuw groei.
  Meer gezonde neuronen betekent een betere cognitieve functie. Studies hebben aangetoond Bacopa tot een aanzienlijke verbetering van het geheugen veroorzaken meer dan 12 weken. Het wordt vaak gebruikt voor de behandeling van patiënten met de ziekte van Alzheimer.
 • Haverstro   werkt door het verhogen Alpha-2 golven in de hersenen, hetgeen leidt tot meer activiteit tijdens perioden van wakker. Het verhoogt ook de bloedtoevoer naar de hersenen, die een meer wakker en alert gevoel veroorzaakt. Een studie uitgevoerd in 2015 toonde aan dat na het nemen van Stro van de haver voor 6 dagen, onderwerpen waren beter in staat om getimede taken, waaronder die met betrekking tot het geheugen te voltooien.
 • L-theanine   is afkomstig van groene en rug thee, en fungeert als een stimulans voor neurotransmitters zonder cafeïne-achtige kriebels, zodat u in een ontspannen en toch alerte staat.
 • L-Tyrosine   wordt gebruikt door de hersenen om te helpen de productie van dopamine en noradrenaline voor de stemming, motivatie en alertheid, vooral in stressvolle situaties.

Een ingrediënt NooCube ontbreekt, is cafeïne, dat is een beslissing die ze gemaakt door het ontwerp. De meerderheid van de nootropic supplementen te gebruiken cafeïne om u te helpen die alert gevoel. Het probleem is dat met die cafeïne alertheid komt ook die cafeïne kriebels. NooCube weglaat cafeïne, te vervangen door de meer mellow alert gevoel dat je kunt krijgen van L-theanine.

How To NooCube gebruiken

De aanbevolen dosering is 2 NooCube capsules per dag, genomen in de ochtend bij het ontbijt. Je zult beginnen te voelen schoppen in in ongeveer 30 minuten, en de effecten duren ongeveer 8-10 uur. Indien nodig, kunt u de dosis verhogen tot 3 of 4 pillen per keer, maar niet meer dan 4.

NooCube Side Effects

Alle ingrediënten in NooCube zijn getest en bleek over het algemeen veilig. Geen bijwerkingen zijn gemeld, maar omdat iedereen anders is, is er een kleine mogelijkheid dat u milde bijwerkingen, zoals hoofdpijn of misselijkheid kunnen ervaren.

mijn resultaten

Zo kreeg ik eindelijk een kans om persoonlijk te testen Noocube, en ik moet zeggen dat de resultaten beter dan verwacht waren. Ik zeg dit omdat ik tal van andere supplementen hebt genomen in het verleden met vergelijkbare ingrediënt profielen, alleen teleurgesteld worden overgelaten.

Ik volgde de instructies op het etiket waarbij 2 capsules op een lege maag. Na ongeveer 30 – 45 minuten heb ik niet veel te voelen, dus heb ik besloten om de dosering met 1 capsule. Ongeveer 20 minuten later ben ik begonnen met een kleine golf van duidelijkheid wassen voelen over me heen.

Het was subtiel in het begin, maar leek heel snel vooruitgang te boeken. Ik wachtte nog eens 30 minuten en besloot om nog een capsule (de maximale dosis is 4 pillen per dag) te nemen, en kon de effecten veel sterker te voelen. Uiteindelijk heb ik ponsen uit een paar van de recensies van dit product een kwestie van 2 uur, die normaal gesproken duurt me dichter bij 3-4 uur te doen.

Uiteindelijk heb ik ook gaan naar de sportschool later die middag, en ik voelde me zeker meer gericht en in harmonie met mijn training. Ik persoonlijk heb geen bijwerkingen met Noocube, dat is altijd een goede zaak te ervaren.

NooCube voors en tegens

Voordelen van de NooCube

 • De ingrediënten zijn allemaal natuurlijk.
 • Er zijn klinische testen onder verwijzing naar de effectiviteit van elk van de ingrediënten.
 • Er is een geld-terug-garantie.
 • NooCube is cafeïne-gratis voor iedereen die wil een noötropische gebruiken, maar niet goed doen met cafeïne.

Nadelen van NooCube

 • De formule is eigendom, zodat we niet weten hoeveel van elk ingrediënt wordt gebruikt. Dit maakt het moeilijk om te weten of er genoeg van elkaar om een ​​positief effect te hebben.
 • Want het is vrij nieuw en alleen verkrijgbaar via de officiële website, zijn er geen onafhankelijke NooCube beoordelingen te lezen van klanten die zij hebben gebruikt.

Waar te kopen

NooCube is momenteel alleen via haar officiële website online beschikbaar. Een enkele fles verkoopt voor $ 43,23, en er is een korting als je meerdere flessen bij once.Buying 3 flessen te kopen in een keer zal u 3 gratis tanden te krijgen, meaining betaalt u $ 129,70 voor 6 bottles.That’s minder dan $ 22 per fles. Er is een geld-terug-garantie dat zelfs inclusief verzendkosten voor het geval dat u niet tevreden bent.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

Conclusie

Als u op zoek bent naar een solide, niet-stimulerende noötropische supplement dat je niet de kriebels geeft of slapeloosheid veroorzaken, ik beveel Noocube. Het is niet de beste noötropische supplement ik heb gebruikt, maar ik zou zeker plaats hem in mijn top 3 lijst.

klik hier om NooCube bestellen via de officiële website »

77/100 : by 60 users
FLASH SALE 20% OFF »