NooCube nootropics Supplement omtale 2017 – bør du bruke det?

Home » Review » Noocube » NooCube nootropics Supplement omtale 2017 – bør du bruke det?

Last Updated on

Det er ganske mye avgjort virksomhet som det er en kognitiv fordel å være hadde ved å ta nootropiske kosttilskudd.

De kan hjelpe deg å komme gjennom en travel hverdag med mer energi og våkenhet, og de kan hjelpe deg å tenke raskere og mer kraftig.

Alt dette fører til en mer produktiv og mer vellykket. Disse er ikke mirakel piller, på noen måte.

Du vil ikke finne deg selv å fylle en hel college kurs en helg, skrive den store amerikanske romanen neste, deretter erobre aksjemarkedet før den tredje helgen selv begynner.

Men vil du se forbedring i kognitive funksjoner og deres produksjonskapasitet, så lenge du finner den rette nootropic å ta.

NooCubeis et produkt jeg kom over ikke for lenge siden.

Jeg har tenkt å teste det ut i nær fremtid, og når jeg gjør det, vil jeg komme tilbake og fortelle deg alt om min erfaring.

Men for nå, har jeg satt sammen all tilgjengelig informasjon om hva det er, hvordan det fungerer, og om ikke NooCube er sannsynlig å dra deg på måter du håper det vil.

NooCube Fordeler

Som alle nootropiske kosttilskudd, lover NooCube å øke årvåkenhet, konsentrasjon og produktivitet.

Forskjellen, i henhold til nettstedet, er at NooCube designet av nevro med kun de mest grundig testet bestanddeler, hvorav noen vanligvis brukes til å understøtte behandlingen av pasienter med Alzheimers sykdom og andre former for demens.

NooCube skifter hjernen i høygir, sette deg opp for:

 • Forbedret konsentrasjon.
 • Økt minne.
 • Bedre evne til å multitaske.
 • Økt mental energi.
 • Større fokus.
 • Bedre evne til å kommunisere dine ideer og posisjoner.

NooCube Ingredienser

De 7 primære ingredienser i NooCube er alle blitt testet og vist å ha noen fordel i området for kognitiv forbedring:

 • Alpha GPC  arbeider for å øke mengden av acetylkolin i hjernen. Acetylcholin er en ekstremt viktig neurotransmitter, som brukes for kommunikasjon mellom hjerneceller. Disse kjemiske budbringere er hva gjør du deg bearbeide informasjon og foreta tilkoblinger.
  I en 2013 studie ble Alpha GPC vist seg å føre til signifikant forbedring i kognitiv funksjon av Alzheimer-pasienter.
 • Huperzine A   blokkerer nedbrytingen av acetylkolin, effektivt øke mengden som er igjen i hjernen din. Et enzym kalt acetylkolinesterase bryter ned acetylkolin. Huperzine A-blokker som enzymet fra å gjøre det. Mer acetylkolin i hjernen betyr bedre cogntive funksjon. I en 1999 studie, unge gitt Huperzine A for 4 uker viste forbedring i læring og hukommelse større enn de som tar en placebo.
 • Katteklo   virker som en antioksidant for å beskytte cellene mot oksidativ skade. Ved å hjelpe DNA og celler for å unngå skade på grunn av stress og miljø, viser Katteklo lovende som et hjelpemiddel for å muligens forhindre Parkinsons sykdom.
 • Bacopa Monniere   bidrar til å reparere skader på nerveceller og samtidig fremme ny nerve vekst.
  Mer sunn nevroner betyr bedre kognitiv funksjon. Studier har vist Bacopa å forårsake betydelig forbedring i minnet over 12 uker. Det er ofte brukt til å behandle pasienter med Alzheimers sykdom.
 • Havre halm   virker ved å øke alfa-2-bølger i hjernen, forårsaker økt aktivitet i løpet av perioder av våkenhet. Det øker også blodstrøm til hjernen, noe som fører til en mer våken og klar følelse. En studie gjort i 2015 viste at etter å ha tatt havre halm i 6 dager, fag var bedre i stand til å fullføre tidsbestemte oppgaver, inkludert de som involverer hukommelse.
 • L-Theanine   kommer fra grønn og tilbake te, og fungerer som en stimulerende for nevrotransmittere uten å forårsake koffein-lignende jitters, slik at du i en avslappet, men våken tilstand.
 • L-Tyrosin   brukes av hjernen for å bidra til å produsere dopamin og noradrenalin for humør, motivasjon og årvåkenhet, spesielt i stressende situasjoner.

En ingrediens NooCube mangler er koffein, som er en avgjørelse de gjorde ved design. Flertallet av nootropiske kosttilskudd bruker koffein for å hjelpe deg å få gjort oppmerksom følelsen. Problemet er at med at koffein årvåkenhet kommer også de koffein jitters. NooCube utelater koffein, og erstatte den med mer mellow våken følelsen du kan få fra L-Theanine.

Slik bruker NooCube

Den anbefalte dosen er 2 NooCube kapsler per dag, tatt i morgen med frokost. Du vil begynne å føle det sparker i ca 30 minutter, og effekten varer i ca 8-10 timer. Hvis det er nødvendig, kan du øke dosen opp til 3 eller 4 piller på en gang, men ikke mer enn fire.

NooCube bivirkninger

Alle ingrediensene i NooCube er testet og funnet å være generelt trygt. Ingen bivirkninger er rapportert, men fordi alle er forskjellige, er det en liten mulighet for at du kan oppleve milde bivirkninger, som hodepine eller kvalme.

Mine resultater

Så endelig fikk jeg sjansen til å teste ut Noocube personlig, og jeg må si resultatet var bedre enn forventet. Jeg sier dette fordi jeg har tatt nok av andre kosttilskudd i det siste med tilsvarende ingrediens profiler, bare for å bli skuffet venstre.

I fulgt instruksjonene på etiketten som sies å ta 2 kapsler på tom mage. Etter ca 30-45 minutter jeg ikke føler meg mye, så jeg bestemte meg for å opp dosen med en kapsel. Ca 20 minutter senere begynte jeg å føle en liten bølge av klarhet skylle over meg.

Det var subtil i starten, men så ut til å utvikle seg ganske raskt. Jeg ventet 30 minutter, og bestemte seg for å ta en mer kapsel (maks dose er 4 tabletter per dag), og kunne føle effekten mye sterkere. Jeg endte opp med å stanse ut et par omtaler i løpet av 2 timer, noe som normalt tar meg nærmere 3 – 4 timer å gjøre.

Jeg endte opp med å gå til gym senere på ettermiddagen, og jeg definitivt følte mer fokusert og i harmoni med min trening. Jeg personlig ikke opplever noen bivirkninger med Noocube, som alltid er en god ting.

NooCube Fordeler og ulemper

Fordeler med NooCube

 • Ingrediensene er naturlig.
 • Det er kliniske tester siterer effektiviteten til hver av ingrediensene.
 • Det er en pengene tilbake-garanti.
 • NooCube er koffein-fri for alle som ønsker å bruke en nootropic, men ikke gjør godt med koffein.

Ulemper av NooCube

 • Formelen er proprietær, så vi vet ikke hvor mye av hver ingrediens er brukt. Dette gjør det vanskelig å vite om det er nok av hver til å ha en positiv effekt.
 • Fordi det er ganske nytt og kun tilgjengelig via den offisielle nettsiden, er det ikke noen selvstendig NooCube vurderinger for å lese fra kunder som har brukt det.

Hvor får man kjøpt

NooCube er foreløpig kun tilgjengelig på nettet gjennom sin offisielle hjemmeside. En enkelt flaske selger for $ 43.23, og det er en rabatt hvis du kjøper flere flasker på once.Buying 3 flasker på en gang får du 3 gratis dem, meaining du betaler $ 129,70 for 6 bottles.That er mindre enn $ 22 per flaske. Det er en pengene tilbake-garanti som også inkluderer fraktkostnader i tilfelle du ikke er fornøyd.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

Konklusjon

Hvis du leter etter en solid, ikke-stimulerende nootropic supplement som ikke vil gi deg jitters eller forårsake søvnløshet, jeg anbefaler Noocube. Det er ikke den beste nootropic supplement jeg har brukt, men jeg ville definitivt plassere den på min topp tre-listen.

Klikk her for å bestille NooCube fra den offisielle nettsiden »

77/100 : by 138 users
FLASH SALE 20% OFF »