NooCube Nootropics Supplement Reviews – Is het een Scam of Legit?

Home » Review » Noocube » NooCube Nootropics Supplement Reviews – Is het een Scam of Legit?

Last Updated on

NooCube in een natuurlijke hersenen supplement dat belooft om acetylcholine productie op te voeren, verbetering van het geheugen, verminderen reactietijd, en verhoging van de cognitieve functie.

over NooCube

Ontworpen door top neurowetenschappers, de NooCube noötropische belooft een synergetische mix van vitamines, aminozuren, en andere ingrediënten leveren voor het verbeteren van de cognitieve functie, de focus te verbeteren, stimuleren mentale snelheid en geheugen, en zorgen voor snellere reacties. Hoe werkt het dit te doen?

De fabrikant beweert dat NooCube’s ingrediënten klinisch bewezen helpen ondersteunen gezonde, goed functionerende neurotransmitters, die op hun beurt, zal “verschuiven je hersenen in een hogere versnelling.” Het enige wat u hoeft te doen is neem twee capsules bij het ontbijt elke ochtend en je’ ll beginnen met het ervaren van de resultaten zo weinig als 30-45 minuten, die 8-10 uur zal duren. Zonder bijwerkingen-of cafeïne!

Of u nu op zoek bent naar een voorsprong te krijgen op de wedstrijd, of gewoon neem je vaardigheden naar nieuwe hoogten, kunnen veel van ons potentieel kunnen profiteren van supplementen zoals NooCube. Is er iets aan hen, of bent u het betalen van een veel, maar zeer weinig voor terug?

Laten we beginnen met het nemen van een blik op wat nootropics zijn en hoe ze zijn (vermeende) werken.

Wat zijn Nootropics? Hoe ze verbeteren hersenfunctie?

Zoals vermeld op de NooCube website, nootropics zijn specifieke chemische stoffen die worden verondersteld om de hersenfunctie te verbeteren op een bepaalde manier, meestal gerelateerd aan het geheugen (de manier waarop onze hersenen slaat informatie) en cognitie (de manier waarop onze hersenen informatie verwerken).

Eén van de manieren waarop de meeste nootropics-NooCube opgenomen-claim om dit te doen is door het stimuleren van de niveaus van acetylcholine in de hersenen. Deze neurotransmitter werkt in zowel het sympathische ( “vecht of vlucht”) en parasympathische ( “rust en verteren”) zenuwstelsel naar de motor (bijvoorbeeld spier) en geheugenfuncties te reguleren.

Het probleem is dat het stimuleren van acetylcholine is niet zo eenvoudig als het klinkt, want er zijn geen voedsel bronnen die de neurotransmitter bevatten en geen supplementen met acetylcholine. Hoe zit het met ingrediënten NooCube, hoewel?

Zal NooCube’s Ingredients Boost Acetylcholine?

Hier is wat we te horen dat is opgenomen in NooCube:

 • Alpha-GPC
 • huperzine A
 • Cat Claw
 • Bacopa
 • Oat Straw
 • L-Theanine
 • L-Tyrosine

Hiervan kan huperzine een effectief voor het verbeteren van een aantal aspecten van het geheugen in zowel dementie patiënten en gezonde individuen. Op dezelfde wijze kan bacopa helpen bij het verbeteren het geheugen, hoewel onderzoek heeft slechts op twee specifieke bacopa supplementen zijn uitgevoerd; KeenMind en BacoMind.

Tyrosine kan effectief zijn voor het verbeteren van een aantal aspecten van de mentale prestaties, het geheugen en de alertheid, hoewel het grootste deel van het bestaande onderzoek betrokken tests onder specifieke stressvolle omstandigheden (zoals de militaire opleiding).

Buiten deze, lijkt er te worden beperkt klinisch bewijs dat een van de andere bestanddelen NooCube van de voordelen die door de fabrikant beweerde zal bieden. Zelfs onder de ingrediënten die sommige klinische ondersteuning, we zijn niet verteld hoeveel NooCube bevat, of al dan niet genoeg om voordelen te bieden zou zijn.

Hoe zit het met mogelijke NooCube bijwerkingen?

Heeft NooCube Oorzaak bijwerkingen?

Hoewel sommige van de klinische ondersteuning voor ingrediënten NooCube’s fuzzy zou kunnen zijn (meer hierover volgende), het goede nieuws is dat als je iets negatiefs ervaart, zal het waarschijnlijk niet slechter dan mild spijsverteringsproblemen zijn.

In minder frequent gevallen kan huperzine een oorzaak “wazig zien, onduidelijke spraak, rusteloosheid, verlies van eetlust, contractie en trillen van de spiervezels,” en nog veel meer. Cat claw “kan hoofdpijn, duizeligheid en braken veroorzaken bij sommige mensen.”

De wetenschappelijke gemeenschap is niet genoeg over L-theanine weten om te zeggen of het veilig is voor gebruik langer dan 3 weken op een moment. Tyrosine, lijkt echter veilig te zijn bij gebruik in doses tot 150 mg / kg per dag gedurende maximaal 3 maanden, maar nogmaals, we weten niet hoeveel van elk ingrediënt NooCube bevat!

What About All That Klinisch Bewijs voor NooCube?

Toegegeven, in vergelijking met de tientallen andere-hersenen stimuleren van supplementen die we hebben hier (meer hierover in een tweede) beoordeeld, NooCube fabrikant van onder veel meer klinische referenties dan de meeste van hun beweringen te ondersteunen.

Echter, na het doorbladeren van de details van veel van deze referenties, leerden we een aantal interessante dingen. Hier zijn een paar van de meer opmerkelijke degenen, evenals onze gedachten:

 • Dit artikel, geschreven door Dr. Parris M. Kidd, de Chief Scientific Officer van Doctor’s Best Inc, een supplementen fabrikant. We zijn niet per se iets te impliceren, maar we hebben geleerd dat de consument zou willen onderzoeken die rechtstreeks door supplementen bedrijven gefinancierd met een korreltje zout te nemen (het is slechts een papieren toch, niet formeel onderzoek).
 • De Generally Recognized As Safe (GRAS) aanvraag voor een bedrijfseigen ingrediënt genaamd AlphaSize A-GPC, door een bedrijfsnaam Life Sciences Organisatie. Dit geldt alleen verwezen andere eerdere studies, waarvan de meeste werden uitgevoerd op muizen.
 • Een studie uit 2008 met slechts 35 deelnemers (een zeer kleine steekproef), die dronken Xerocomus badius paddestoel thee. Ze studie bleek dat alfa-golven en hersenactiviteit toegenomen, hoewel ze niet bestuderen wat deze verhoogde activiteit in de echte wereld ten goede komt.

Wat is het punt? Voor deze ingrediënten (evenals enkele van de andere degene die we hierboven besproken), alleen maar omdat er misschien een handvol “klinische” studies te zijn, dit betekent zeker niet dat ze “bewezen” te werken als fabrikant vorderingen NooCube’s .

Hoeveel kost NooCube Kosten?

NooCube is beschikbaar in de volgende hoeveelheden:

 • 1 Fles (60 capsules): $ 43,23
 • 3 flessen : $ 86.47
 • 6 flessen : $ 129,70

Alle NooCube aankopen worden geleverd met een 60-dagen geld terug garantie-met inbegrip van S & H! Echter, gebaseerd op hun voorwaarden, deze verschijnt alleen in aanmerking te komen voor ongebruikte flessen. Met het oog op een aan te vragen, moet u contact opnemen met de klantenservice op (646) 568-9679 of cs@noocube.com.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

NooCube Resultaten

De resultaten van de aanvulling is afhankelijk van de gebruiker, dat moet gezegd worden aan de voorkant. Echter, de genoteerd op review sites en NooCube homepage Alle ervaringen over eens dat het supplement is zeer goed ontvangen. Om een ​​aantal van dergelijke getuigenissen te citeren:

“Sinds ik begonnen met het nemen NooCube, kan ik mij richten op elke taak zonder dat in de war tussen hen.” Karen, Personal Assistant

“Omdat NooCube is geen opwekkende middelen, mijn energie niveaus consistent blijven gedurende de dag en ik niet meer het gevoel uitgeput of afgevoerd.” Mark, Accountant

We beoordeeld NooCube, en gaf het een 98%, dat is een uitstekende kwaliteit als je ziet dat de naaste concurrent enige gewogen op een 85%.

Kortom, de algemene consensus is dat NooCube is een effectieve, heilzame aanvulling voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de hersenen stimuleren nootropic.

klik hier om NooCube bestellen via de officiële website »

Is NooCube de enige wedstrijd in de stad?

Zoals we zinspeelde eerder, hebben we veel van deze nootropica beoordeeld, waaronder populaire opties zoals GeniuX, Brain Storm Elite, Neuroflexyn, en nog veel meer.

Hoewel er geen online beoordelingen voor NooCube op het moment van ons onderzoek, de meeste van dit soort supplementen (en supplementen in het algemeen) komen met een lage feedback van klanten; typisch 2 sterren of minder. De meest voorkomende klacht is dat ze niet werken, met ultra-hoge prijzen en ultra-slechte klantenservice volgende dicht achter.

Belangrijke opmerking : We zijn niet per se zeggen dat je dezelfde ervaring met NooCube. Maar wij denken dat u moet houden aan de top van je geest voordat u uw bestelling.

Laten we voeren deze gedachte naar de volgende afdeling als we af te ronden.

Is NooCube het proberen waard?

Het doel van elke beoordeling is om u de informatie die u nodig hebt, zodat je kunt make-up je eigen geest. Met andere woorden, we zijn hier niet om u te vertellen wat te doen voor een product of dienst.

Met dit in gedachten, we hebben om het te overhandigen aan NooCube: zij wilden meer studies dan de meeste supplementen fabrikanten, en ze aanspraak maken op een echte no-risk aankoop met terugbetalingen die voorzien zijn onder andere S & H kosten.

Echter, de klinisch bewijs voor de meeste ingrediënten van het supplement is zwak en zelfs voor die supplementen die effectief zou kunnen zijn, het is verre van klinisch “bewezen” dat de meeste van ons hetzelfde zal ervaren.

Alsof dit nog niet genoeg was, weten we niet hoeveel van elk ingrediënt NooCube bevat kennen, en het komt tot ons uit een vrijwel geheel volslagen onbekend bedrijf (ERGO Group Limited gebaseerd uit Dubai, UAE, hoewel hun telefoonnummer is gebaseerd uit NYC).

Op basis van dit alles, we denken dat er zijn veel betere manieren om het stimuleren van uw geheugen in plaats van de aankoop van NooCube, met inbegrip van het krijgen van een betere nachtrust’s, het verminderen van het verbruik van suiker, en het verminderen van stress.

klik hier om NooCube bestellen via de officiële website »

85/100 : by 255 users
FLASH SALE 20% OFF »