NooCube Pregled – Brain Dodatek z najvišjo kakovostjo nootropik Sestavine?

Home » Review » Noocube » NooCube Pregled – Brain Dodatek z najvišjo kakovostjo nootropik Sestavine?

Last Updated on

NooCube Pregled - Brain Dodatek z najvišjo kakovostjo nootropik Sestavine?

NooCube se opisuje kot “sinergistično mešanico nootropics”, ki krepi svoje mentalno hitrost, fokus in spomin. Ugotovite, če je danes deluje v našem pregledu NooCube.

Kaj je NooCube?

NooCube je prehransko dopolnilo, ki obljublja, da izboljšajo svoje spoznanje in osredotočenost. S prevzemom dve kapsuli dodatka na dan, lahko domnevno uživali v kratkoročne in dolgoročne kognitivne koristi.

Nekatere od teh prednosti vključujejo:

  • izboljšana Večopravilnost
  • Povečana Duševno energijo
  • izboljšana Memory
  • Pospešila delovanje možganov

Sestavine trdijo, da kick v samo 30 minutah po zaužitju kapsule.

Drugi obljube NooCube vključujejo brez kofeina, brez glutena in brez gensko spremenjenih sestavin. Torej, kako točno pa to nootropik delo? Poglejmo izvedeti.

Kako NooCube deluje?

NooCube formula je sestavljen iz sedmih učinkovin. Te sestavine vsebujejo vse naslednje:

Alpha GPC : Skrajšani Alpha GPC, je Alpha glycerylphosphorylcholine prikazano za dvig ravni acetilholina v možganih. Acetilholin je nevrotransmiter, ki je v prvi vrsti odgovoren za oblikovanje nove spomine. V eni študiji, objavljeni leta 2013 , bolnikov z Alzheimerjevo boleznijo, ki so prejemali Alpha GP3 trikrat na dan, 180 dni stalno izboljšuje svoje kognitivne funkcije testne rezultate v primerjavi s tistimi, ki niso sprejeti Alpha GPC. Druge študije so okrepili te dajatve v vsakem od študentov do starejših bolnikih z demenco.

Huperzine : Druga priljubljena nootropno sestavina, Huperzine A pridobljeni iz vrste kitajskih mah. To preprečuje razgradnjo acetilholina, ki ga ciljanje nekaj, kar ti acetilholinesterazo. Acetilholinesterazo je acetilholin inhibitor, kar pomeni, da v bistvu ubija acetilholina nevrotransmiterjev v možganih. Z zaviranjem to dejavnost NooCube trdi, da je izboljšanje kognitivnih funkcij in izboljšanje spomina. V eni 1999 študiji so opazili ti učinki na skupino udeležencev, ki so doživeli testi kitajskega jezika, kar raziskovalce sklepati, da Huperzine LED večjo spomin in učenje uspešnosti med mladostnikih študentov.

mačke Claw : Mačje krempelj izvira iz trte najdemo v amazonskem deževnem gozdu. To je bogata z antioksidanti in lahko pomaga popraviti okoljskega stresa v telesu. Neka študija je pokazala, Cat Claw uničijo različne vrste prostih radikalov v telesu in so preučevali kot možnega zdravila proti Parkinsonovi bolezni.

Bacopa Monnieri : Kot veliko nootropics, NooCube vsebuje Bacopa monnieri, ki je starodavni indijski (ayurveda) rastlinskega izvora, ki ima lahko zaščitni učinek na nevrone v telesu. V eni od 2005 avstralska študija , udeleženci, ki so jemali po 300 mg dnevno izvleček Bacopa monnieri pokazala bistveno izboljšanje v testih spomina po 12 tednih v primerjavi s tistimi, ki so prejemali placebo.

ovsena slama : ovsena slama je sestavina, ki prihaja iz divjih zelenih ovsa in je bil uporabljen kot ljudski medicini stoletja – še posebej v srednjeveški Evropi. Ovseni slama, da deluje tako, da poveča alfa-2 aktivnosti valov v možganih s povečanjem pretoka krvi. Ta učinek so opazili pri 2015 študiji, v kateri so udeleženci prejeli 800 mg zelenega ekstrakt ovsa ali placebo. Ob koncu raziskave so ugotovili udeleženci za dokončanje časovno naloge in naloge pomnilnika hitreje in natančneje kot v skupini s placebom.

L-theanine in L-tirozin : L-theanine je spojina najdemo v zelenem čaju in črnega čaja, medtem ko L-Tirozin pogosto seznanjene z L-theanine za povečanje njegove učinke. Opazili so te aminokisline pomagajo povečati kognitivne sposobnosti v številnih študijah. L-Tirozin so opazili, da so zlasti vpliv na izboljšanje kognitivnih fleksibilnost, ki je možgansko sposobnost, da preklopite med razmišljanje o eni koncept v drugega, v eni študiji .

Konec koncev, NooCube kopira vse 7 sestavine v formuli s pravim znanstvenih dokazov, ki podpirajo njihove prednosti. Nekatere naravnih sestavin – kot Cat je Claw – imajo manj pomemben dokaz od znanih nootropics – kot Alpha GPC in L-theanine – ampak vse te sestavine imajo vsaj nekaj intendent znanstvene dokaze, ki potrjujejo njihove prednosti.

NooCube Sestavine

To je dobro, da nam NooCube daje znanstvene dokaze za vse sestavine, vključene v dodatku.

Na žalost, ta podatek je neuporabna brez informacij odmerka, in NooCube noče razkriti odmerek koli od njegovih sestavin. Ko ste pozvani, da razkrije sestavine podatki o odmerjanju, proizvajalec zgolj našteva sedem sestavine zgoraj, in pojasnjuje, da je 60 kapsul v vsaki steklenici, in si vzemite 2 kapsuli na dan.

To je velik problem, ki močno slabi zahtevke, ki jih NooCube.

V študijah zgoraj naštetih, vemo, da je bilo ob 800 mg zelenega ekstrakt ovsa dokazano, da poveča kognitivne sposobnosti v nedavni raziskavi.

Ali obstaja 800 mg zelenega ekstrakta ovsenih vključeni v NooCube? Če je tako, bi lahko upravičeno razširiti opazovane prednosti te študije na NooCube.

Brez seznamu sestavin odmerkih, nimamo pojma, kako ali če deluje NooCube.

Vse, kar imamo, je surovo seznam sestavin, ki izgleda takole: Alpha GPC, Cat Claw, ovsene slame, Huperzine A, Bacopa Monnieri, L-theanine, in L-tirozin.

Kako do Double Your Učinki:

Seveda, ko ste kupili nobenega dodatka, lahko pričakujete, da delajo zelo ugoden za vas. Vendar pa lahko preprosto dodate nekaj prizadevanja iz vašega konca, da se zagotovi, da deluje celo bolje za vas.

Oglejte si, kako si lahko še dodatno izboljšate svoje kognitivne učinke tega najboljših pametnih zdravil:

  • Bodite dovolj spanja vsaj 7-8 ur na dan.
  • Ne pozabite na vaje, kot zdravem telesu, razen ob zdrav um je pomembno za uspešnost moč zapakirane tudi!
  • Sledite zdravo prehrano, vključno z ribami, zelenjavo in sadje. Ne jemljite hitre in predelane jedi.
  • Preizkusite in nohte svoj razum in nato vsakih zdaj, saj bo dodatno okrepila svoje kognitivne sposobnosti. Branje knjig, reševanje izzivov uganke itd
  • Uživajte spremembe.

Ali obstaja dokaz, da NooCube dela?

Na žalost vam ne moremo najti nobene kliničnih preskušanj za to določen izdelek. To velja za skoraj vsako prehransko dopolnilo. Ampak, tam je veliko nezanesljivi dokazi, skupaj z kliničnih študij in raziskav na posameznih sestavin.

Pričevanja

Če pogledaš na pričevanja na glavni spletni strani, boste našli na stotine pripomb dejanskih uporabnikov, ki uporabljajo in uživajo NooCube.

Ena stranka je navedeno, “Odkar sem začela jemati NooCube, da se lahko osredotočite na vsako nalogo, ne da bi dobili zmedeni …”

To je skupna izjava uporabnikov NooCube. Pogosto opisujejo, kako ta dodatek jim pomaga ostati osredotočen, medtem ko je “raven energije ostati dosledno ves dan …”.

Te pripombe prihajajo od ljudi na vseh področjih življenja. Vsakdo od predavateljev na osebnih asistentov ugotovljeno NooCube biti Bidon – jim pomaga priti skozi napornem delovnem dnevu.

Posebna ponudba: kupi 3 get 2 proste »

NooCube Cene

NooCube je na voljo izključno na spletu preko NooCube.com, kjer je to ceno po naslednjih stopnjah:

– 1 steklenice: $ 43.23
– 3 plastenke: $ 86,47
– 6 steklenic: $ 129,70

Vse cene vključujejo prevozov. Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul, kar je dobro za oskrbo enega meseca.

Podjetje je dejansko boljši politiko vračil kot večina drugih nootropics danes na voljo: podjetje vam bo 100% vračilo (vključno z odpremo in ravnanje), če vam ni všeč izdelek za katerega koli razloga v roku 60 dni od nakupa.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy now »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy now »

Kdo naredi NooCube?

NooCube izdeluje podjetje pod imenom ERGO Group Limited. To podjetje navaja naslednji naslov v Dubaju kot svojo uradno poštni naslov:

ERGO Group Limited
Suite 2408 South Tower
emirati finančne Towers
Dubaj, ZAE

Lahko se obrnete na podjetje preko e-obrazca tukaj: NooCube.com/en/contact-us

Na ERGO Group Limited O podjetju stran NooCube.com, družba se opisuje kot “zaupanja vredno ime, ki je sprejela ponosni na vodilni v industriji dodatke za več kot desetletje.”

Podjetje trdi, da vam nekaj najvišjih kakovosti farmacevtskih kvalitetnega sestavin na trgu. Edina druga dopolnilo, da bi lahko ugotovili, da je bil povezan z ERGO Group Limited je testogen, naravni testosteron booster, ki uporablja sestavine, kot so D-asparaginske kisline in Tribulus terrestris.

Morate Bodite NooCube Boost kognitivne zmogljivosti?

NooCube vsebuje 7 priljubljene nootropik sestavin, od katerih je vsaka kopirane neodvisni znanstveni dokazi.

Problem z NooCube je, da ne vemo, odmerek katero od teh sestavin, zaradi česar je nemogoče reči, ali bo to dopolnilo delo ali ne. Sestavine delujejo na določenih odmerkih – vendar ne vemo, odmerjanje v NooCube.

Poleg tega dodatka ni bila nikoli samostojno študiral sama.

Značilno je, če proizvajalec ne navaja odmerka informacij, to je zato, ker ne želijo kupci vedo, da je formula underpowered. To se zdi, da je v primeru NooCube. Dobre sestavine, nizke odmerke, in visoko ceno. Iz teh razlogov, lahko to storite bolje kot NooCube.

kliknite tukaj za naročilo NooCube iz uradne spletne strani »

99/100 : by 53 users
Noocube Review
FLASH SALE 20% OFF »