NooCube pregled: neželeni učinki, prevara, Sestavine, deluje?

Home » Review » Noocube » NooCube pregled: neželeni učinki, prevara, Sestavine, deluje?

Last Updated on

NooCube pregledi so popolnoma poplavljena interneta v zadnjih nekaj mesecih.

Pojdi na kateri koli spletni strani dopolnil in skoraj garantiram, da boste videli pregled NooCube pop up v “nedavno” oddelku.

To je bila posledica kombinacije atraktivnih tržnih spodbud in razburjenje, ki naravno obdaja popolnoma nov izdelek.

NooCube je res zanimiv izdelek. Vsebuje veliko veliko sestavin, in obljublja svojim uporabnikom veliko fantastično koristi, vključno z redko slišali “izboljšano večopravilnost”.

V resnici, v “zakaj NooCube” del spletne strani nootropik Stack je, smo dal nekaj zelo visokih pričakovanj: “. To traja le dve kapsuli in čim manj kot 30 minut, da vstopimo v kraljestvo duševno jasnost in poudarjanjem”

Jaz sem ponavadi zelo skeptičen, ko je vse naravno nootropičnih nizov, da nejasne, grand trditev, kot je ta. Naravni nootropics imajo le zelo subtilno takojšen učinek.

Tudi najboljši nizov traja več dni ali tednov, da bo res nekaj spremeniti. Dvomim NooCube bo kaj drugače v resnici.

Seveda, jaz sem samo špekulirajo.

Družba očitno imajo veliko izkušenj, ko gre za izdelavo dodatkov (več o tem kasneje), in NooCube je podprta z denar nazaj garancije (ne vedno zakonit, ampak velik znak). Plus, veliko spletnih strani so navdušeno o tej stvari.

Torej ne poda ali ne?

Oglejmo bližje pogled na NooCube in videli, če lahko resnično izpolni svoje obljube. Tukaj je naš poln NooCube pregled, ki se začne s pogledom na formuli.

NooCube Formula Pregled

Na prvi pogled je NooCube formulo izgleda odlično.

Seznam Sestavina je določena jasno na njihovi spletni strani, tik nad kritike NooCube iz imenovanih strank. Oznaka izdelka so zdaj na voljo tudi na spletni strani; je spravljen na koncu pogosta vprašanja. Tukaj je oznaka, kot je navedeno na spletni strani:

To je zelo pomembno, da si lahko ogledate oznako izdelka, preden se dela z denarjem. Prav tako je pomembno, da si lahko ogledate, kako natančno je formula določeno z velikostjo služijo vsake posamezne sestavine, ki je prikazana.

 

Tukaj je razčlenitev sestavin in kratek pregled, kaj vsaka od njih pa:

Alpha GPC: holina predzdravilo, Alpha GPC zagotavlja holin na telo naslednje oralno uživanje v neverjetno učinkovit način. Ko se je že holin komponenta podeljena, se zdi, da glicerofosfat del Alpha GPC za pomoč pri podpornih celične membrane. To je v zvezi s tem, je zelo podobno CDP-holin, razen njene sposobnosti, da poveča tako sistemske in možganske koncentracije holin omogoča učinkovitejše holin dodatek kot CDP-holin. Pomemben dodatek k vsaki nootropik dimnika.

Uncaria tomentosa (Cat Claw): To je pravzaprav vrsta trte najdemo le (kolikor mi je znano), v Amazoniji. Tam je malo kliničnih dokazov, ki podpirajo dolgoletno prepričanje, da je ta stvar se pomoč pri zmanjševanju utrujenosti. Vendar pa je montaža dokazov, ki kažejo, da ta izvleček deluje kot močan antioksidant. En poskus je ugotovila, da je okrepljeno popravljanje DNA in imunske odzive.

Ovsena slama: Ta snov je že dolgo mislili, da je močan naravni anksiolitik (stres reduce). Klinična Dokaz za to je zelo tanka na tleh, vendar nezanesljivi dokazi bogat. Njegovi učinki so zelo majhna, vendar se zdi, da spodbuja mirno miselnost, ki vam omogoča, da dobite na vaše obdavčitvijo dan z minimalno stresa in maksimalno pozornost.

Huperzine O: To je zelo učinkovit inhibitor acetilholinesteraze. To pomeni, da ustavi proizvodnjo encima, odgovornega za razgradnjo acetilholina. Zato spodbuja povišane ravni acetilholina v možganih, kar pomeni bolj robusten in hitrega pomnilnika, izboljšano sprejemanje informacij, in še več. Huperzine A so raziskovali tudi za širši krog nootropik koristi, predvsem za svojo vlogo kot antioksidant. Vendar pa za razliko od drugih snovi, Huperzine zahteva redno kolesarjenje. Bomo razpravljali, da je v razdelku neželeni učinki.

Bacopa monnieri: Do sedaj so ljudje verjetno utrujeni od mene brnenje na okoli Bacopa monnieri, vendar je res impresivno nootropno snov. Težko je trditi, s študijo, kot je ta opravi na American College of Neuropsychopharmacology. Tam so raziskovalci našli “pomemben učinek BRAHMI (Bacopa monnieri) na test za hrambo nove informacije.”

Theanine: Preprosto povedano, theanine je aminokislina, ki počutiš bolj sproščeno, ne da bi se počutite nič manj pozorni. To se običajno ne najdemo v prehrani, čeprav je prisotna (in ponavadi ga dobavile) čajnih listov zelene.

L-Tirozin: Čeprav je skromen amino kisline, L-Tirozin je neverjetno dobro umirila svojo raven stresa. To ima ključno vlogo pri proizvodnji dopamina in noradrenalina. Da bi bili bolj natančni, da vam pomaga ostati osredotočen v času akutnega stresa. To je lahko v telovadnici, ko je pod močnim pritiskom na delovnem mestu, ali pa preprosto, ko utrujen. Ena od študij je dejansko pokazala, L-tirozin, da so še posebej učinkoviti pri zmanjševanju stresa v času “razširjene budnosti”.

Vinpocetine:  Vinpocetine je odličen naravni nootropno snov. Znano je, da deluje kot močan antioksidant, in je prav tako menila, da se izboljša možgansko prekrvavitev več kot Ginkgo biloba.

Pterostilbene: Pterostilbene ne zahteva preveč razlaga. To je preprosto dehidrirani oblika resveratrola; antioksidant, ki je streljal v ospredje, ko je dovoljeno časopisov slavili prednosti pitje rdečega vina. Dopolnitev resveratrol je mislil, da podpira splošno zdravje in dolgo življenje.

To je zelo preprosta formula. Tam je zagotovo nič presenetljivo tukaj. Vse te sestavine so znane nootropik koristi. Sestavine kot Bacopa monnieri in alfa-GPC Dokazali so vedno znova v trdnih kliničnih testiranj imajo močne nootropik lastnosti.

Vendar je seznam sestavina je le polovica zgodbe. Veliko rude pomembne so posamezne sestavine, ki služijo velikosti.

Nootropik snovi so skoraj vedno zelo odmerek občutljiva. To je razlog, zakaj je tako pomembno, da ne samo pogled na seznamih sestavin. Moramo gledati odmerkih.

NooCube Sestavina Odmerki – pozitivnih in negativnih elementov

Tukaj je close-up nalepke NooCube, tako da lahko bolje videli odmerkov:

Na splošno se služijo velikosti v NooCube so zelo dobri.

Bacopa monnieri je, po našem mnenju, dozirano odlično. V dodatek, ki si prizadeva za izboljšanje delovanja spomina in odpoklic, pričakujemo, da bomo videli nekje med 150 mg in 250 mg za Bacopa monnieri na porcijo. Če Sveženj vsebuje tudi precejšen znesek CDP-holin, Ginkgo biloba ali Alpha GPC, potem lahko smiselno uporabiti manj Bacopa monnieri.

Tako oves Slama in v Mačje Claw tudi zdi, da je treba dozirati dobro. Medtem ko je večina študij, ki iščejo na Mačje Claw večinoma toliko uporabiti kot 250 mg dnevno, ne mislimo, da je to nujno slabo, da porabijo manj.

Konec koncev, večina študij, ki kažejo prednosti Cat je Claw je bilo storjeno na miših, zato poznavanje ustreznem odmerku je tanka na najboljše. Obstaja tudi veliko dokazov, ki potrjujejo učinkovitost ovsene slame je kot anksiolitik, zato se prepirali pravilno odmerjanje je nesmiselno.

NooCube Rezultati

Rezultati koli dodatka je odvisna od uporabnika, da je treba povedati spredaj. Vendar pa so pričevanja, ki kotirajo na pregled lokacij in na spletni strani NooCube se vsi strinjamo, da je dodatek zelo dobro sprejeli. Če citiram več takih pričevanja:

“Odkar sem začela jemati NooCube, da se lahko osredotočite na vsako nalogo, ne da bi dobili zmeden med njimi.” Karen, osebni pomočnik

“Ker NooCube je poživilo prost, moja raven energije ostati dosledno ves dan in se ne počutimo izčrpani ali izsušena.” Mark, računovodja

Smo pregledali NooCube, in mu dal 98%, kar je izjemen razred, ko vidite, da je najbližji konkurent tehtal le na 85%.

Na kratko, splošno soglasje, da je NooCube učinkovit, koristen dodatek za tiste, ki zanima možganov spodbujanje nootropik.

kliknite tukaj za naročilo NooCube iz uradne spletne strani »

NooCube neželeni učinki

Nič ni v formuli NooCube ki nas preveč zaskrbljeni zaradi stranskih učinkov.

100mg Alpha GPC ni dovolj, da povzroči nekaj stranskih učinkov, povezanih s prekomerno uporabo holinergikov. Ni vse kofein, prav tako pa ni nobenih sintetičnih stimulansov ali možganske droge.

Edina stvar, ki jo resnično treba upoštevati, kolikor se tiče stranskih učinkov je vsebina Huperzine a.

Kot je navedeno zgoraj, je doziranje na nalepki je zelo zavajajoče. To ni bilo storjeno namenoma. Pogovarjali smo se s predstavnikom NooCube in zdi se, da so bili samo nepreviden z njihovo označevanje.

20mg od Huperzine A so navedene na etiketi dejansko pomeni 20 mg Huperzia serrata.

Huperzia serrata je rastlina, iz katere smo dobili Huperzine A. Huperzine vsebnostjo Huperzia serrata je običajno okoli 0,5%. To nam daje o 100mcg za Huperzine A v NooCube.

Ne moreš vzeti 100mcg za Huperzine A nenehno vsak dan. bloki Huperzine A, katerega proizvodnja acetilholinesteraze. Ta encim je tisto, razgrajuje acetilholin v možganih. Brez sposobnosti reguliranja ravni acetilholina, boste dobili kopičenje tega nevrotransmiterja v možganih, in da bo neželene učinke.

Idealna dolžina cikel Huperzine A se ni točno znan, vendar pa lahko v grobem je oceniti, koliko jemljete. Z 100mcg dnevno, priporočamo, da se začne z odmorom teden vsake 4 tedne. Če pride do nobenih stranskih učinkov sploh, lahko poskusite podaljševanjem to do 5 tednov.

Ali NooCube Predstavitev vrednost za denar?

S ceno od $ 39.95, mislimo NooCube vsekakor predstavlja dobro vrednost za denar.

Za manj kot 40 $, boste dobili zelo velikodušno pomagajo s Bacopa monnieri, Vinpocetine, ovsene slame, Cat je Claw, in pterostilbene.

Seveda, saj NooCube ne zdi, da je primeren za vsakodnevno uporabo, za veliko večino uporabnikov (ker v Huperzine vsebnostjo), nato učinkovitost všeč Bacopa monnieri se zmanjša.

Kje kupiti NooCube

Kot pri večini nizov, vam priporočamo, da si kupite NooCube neposredno od proizvajalca. To vam daje večjo stopnjo zaščite, in veste, ki se pritožujejo, da če vaše naročilo ne uresniči.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy now »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy now »

NooCube Pregled Zaključek

NooCube vsebuje nekaj res dobrih sestavin, in odmerki so zelo razumno.

Naš edini očitek, in je precej majhen pritožba, je o odmerkih v NooCube. Ni resnična zaskrbljenost zaradi stranskih učinkov (razen iz Huperzine A če se stalno uporablja predolgo). Ne, nevarnost je od učinkov čemer prešibak.

Edina holinergični v skladovnicah je alfa-GPC, katerega smo 100 mg. To ni veliko holinergične, tudi če je tako močan, učinkovit ena a.

V strokovno, kakovostno nootropik dimnika bi radi videli vsaj 150 mg na holinergične kot Alpha-GPC ali CDP-holin, in idealno več kot 200 mg.

Ta sklad je tudi nekaj manjka, da se razlikuje od množice. Če bi proizvajalci vključenih nekaj za olajšanje dolgoročnega prilagajanja, kot je živčnega promotorja, ali kaj drugega, da podpre dolgoročno zdravje možganov, ali kaj podobnega, zaradi česar je kratkoročna superchareg sklad (kot je kofein), nato pa bi bilo odlično dopolnilo na svojih rokah.

Huperzine Vsebnost zmanjšuje tudi učinkovitost Bacopa monnieri. To ni bistveno slaba stvar, ampak je res.

V sedanji obliki, NooCube izgleda bo verjetno poda nekaj koristi do poštenega nekaj uporabnikov. Stranski učinki so verjetno, če ste vzeli redne premore. Če želite poskusiti, vidimo nobenega razloga ni, da bi to vožnjo.

kliknite tukaj za naročilo NooCube iz uradne spletne strani »

80/100 : by 240 users
Noocube Review
FLASH SALE 20% OFF »