NooCube Review – Brain Supplement med høyeste kvalitet nootropic Ingredienser?

Home » Review » Noocube » NooCube Review – Brain Supplement med høyeste kvalitet nootropic Ingredienser?

Last Updated on

NooCube Review - Brain Supplement med høyeste kvalitet nootropic Ingredienser?

NooCube beskriver seg selv som en “synergistisk blanding av nootropics” som forbedrer din mentale fart, fokus og hukommelse. Finn ut om det fungerer i dag i vår NooCube gjennomgang.

Hva er NooCube?

NooCube er et kosttilskudd som lover å forbedre kognisjon og fokus. Ved å ta to kapsler av supplement daglig, kan du angivelig nyte kortsiktige og langsiktige kognitive fordeler.

Noen av disse fordelene er:

  • forbedret Multitasking
  • Økt mental energi
  • forbedret Memory
  • Styrket hjernefunksjon

Ingrediensene hevder å sparke i løpet av bare 30 minutter for å ta kapselen.

Andre løfter laget av NooCube inkluderer uten koffein, ikke gluten, og ingen genetisk modifiserte ingredienser. Så hvordan akkurat gjør denne nootropic arbeid? La oss finne det ut.

Hvordan NooCube fungerer?

NooCube formel består av syv aktive ingredienser. Disse ingrediensene inkluderer alt av følgende:

Alpha GPC : Forkortet til Alpha GPC, har Alpha Glycerylphosphorylcholine vist seg å øke nivåene av acetylkolin i hjernen. Acetylkolin er et signalstoff som er hovedansvarlig for å danne nye minner. I en studie publisert i 2013 , Alzheimers pasienter som fikk Alpha GP3 tre ganger per dag i 180 dager konsekvent forbedret sine kognitive funksjonstestresultater sammenlignet med dem som ikke tar Alpha GPC. Andre studier har forsterket disse fordelene i alle fra studenter til eldre pasienter med demens.

Huperzine A : En annen populær nootropisk ingrediens, Huperzine A er hentet fra en type kinesisk mose. Det hindrer nedbrytning av acetylkolin ved å målrette noe som kalles acetylkolinesterase. Acetylkolinesterase er en acetylkolin-hemmer, noe som betyr at det i utgangspunktet dreper acetylkolin nevrotransmittere i hjernen. Ved å hemme denne aktiviteten NooCube hevder å forbedre kognitiv funksjon og forbedre hukommelse. Disse effektene ble observert i en 1999 studie på en gruppe deltakere som gjennomgikk kinesiske språktester, som fører forskere til å konkludere med at Huperzine A førte til økt hukommelse og læring ytelse blant ungdom studenter.

Katteklo : Katteklo kommer fra en vinranke funnet i regnskogen i Amazonas. Det er rikt på antioksidanter og kan hjelpe reparere kroppens miljømessige stress. En studie viste Katteklo ødelagt forskjellige typer av frie radikaler i legemet, og det har blitt studert som en mulig behandling for Parkinsons sykdom.

Bacopa monnieri : Som mange nootropics, inneholder NooCube Bacopa monnieri, som er en gammel indisk (ayurvedisk) urte behandling som kan ha en beskyttende effekt på nerveceller i kroppen din. I en 2005 australske studien , deltakere som tok en 300mg daglig ekstrakt av Bacopa monnieri viste en signifikant forbedring i minnetester etter 12 uker sammenlignet med de som tar en placebo.

Oat Straw : Oat halm er en ingrediens som kommer fra ville grønne havre og har blitt brukt som folkemedisin i århundrer – spesielt i middelalderens Europa. Havre halm er tenkt å virke ved å øke alfa-2-bølge-aktivitet i hjernen ved å øke blodstrømmen. Denne effekten ble observert i en 2015 studie hvor deltakerne fikk 800 mg av grønn havre ekstrakt eller en placebo. Ved slutten av studien ble deltakerne observert å fullføre tidsbestemte oppgaver og hukommelsesoppgaver raskere og mer nøyaktig enn placebogruppen.

L-Theanine og L-Tyrosin : L-Theanine er et stoff som finnes i grønn te og svart te, mens L-Tyrosin er ofte koblet sammen med L-Theanine for å forbedre dens virkninger. Disse aminosyrer har blitt observert å bidra til å øke kognitive evner i en rekke studier. L-tyrosin ble observert å være særlig effekt på forbedring av kognitiv fleksibilitet, noe som er hjernens evne til å veksle mellom å tenke på et konsept til en annen, i en studie .

Til syvende og sist, rygger NooCube opp alle 7 ingredienser i formelen med ekte vitenskapelige bevis som støtter sine fordeler. Noen av de naturlige ingredienser – som Katteklo – har mindre betydning bevis enn de velkjente nootropics – som Alpha GPC og L-Theanine – men alle disse ingrediensene har minst noen inten vitenskapelige bevis som støtter sine fordeler.

NooCube Ingredienser

Det er bra at NooCube gir oss vitenskapelige bevis for alle de ingrediensene som inngår i supplement.

Dessverre er denne informasjonen ubrukelig uten doseringsinformasjon, og NooCube nekter å utlevere dosen av en hvilken som helst av bestanddelene. Når du blir bedt å avsløre ingrediens dosering informasjon, produsenten viser bare de sju ingrediensene over og forklarer at det er 60 kapsler i hver flaske, og du ta 2 kapsler per dag.

Det er et stort problem som vesentlig svekker påstandene NooCube.

I de nevnt ovenfor studier vet vi at å ta 800mg av grønn havre ekstrakt ble vist å øke kognitive evner i en fersk studie.

Er det 800mg av grønn havre ekstrakt inkludert i NooCube? I så fall kan vi med rimelighet forlenge de observerte fordelene med denne studien å NooCube.

Uten listen over ingredienser og doser, har vi ingen anelse om hvordan eller om fungerer NooCube.

Alt vi har er rå listen over ingredienser, som ser slik ut: Alpha GPC, Katteklo, havre halm, Huperzine A, Bacopa monnieri, L-Theanine, og L-tyrosin.

Hvordan doble effekter:

Selvfølgelig, når du kjøper noen supplement, forventer du at det skal fungere svært gunstig for deg. Du kan imidlertid bare legge noen innsats fra slutten din for å sikre at det fungerer enda bedre for deg.

Ta en titt på hvordan du kan forbedre dine kognitive effekter fra dette Best smarte narkotika:

  • Ta nok søvn på minst 7-8 timer i døgnet.
  • Ikke glem å øvelser som en sunn kropp, bortsett fra å ha et sunt sinn er også viktig for en makt-pakket ytelse!
  • Følge et sunt kosthold med fisk, grønnsaker og frukt. Ikke ta raske og bearbeidet mat.
  • Test og polere din intellekt nå og da, som det vil ytterligere forbedre dine kognitive evner. Les bøker, løse utfordrende oppgaver etc.
  • Nyt endringene.

Er det noen bevis på at NooCube Works?

Dessverre kan du ikke finne noen kliniske studier for dette spesifikke produktet. Dette er tilfelle med nesten alle kosttilskudd. Men, det er nok av anekdotiske bevis, sammen med kliniske studier og forskning på de enkelte bestanddeler.

Uttalelser

Hvis du ser på attester på hoved nettside, vil du finne hundrevis av kommentarer fra reelle brukere som har brukt og hatt NooCube.

En kunde uttalte, “Etter at jeg begynte å ta NooCube, jeg kan fokusere på hver enkelt oppgave uten å bli forvirret …”

Dette er en vanlig uttalelse fra NooCube brukere. De beskriver ofte hvordan dette tillegget hjelper dem forbli fokusert, mens “energinivået holde seg konsekvent gjennom hele dagen …”.

Disse kommentarene kommer fra folk i alle samfunnslag. Alle fra forelesere til personlige assistenter funnet NooCube å være en livredder – å hjelpe dem med å få gjennom en anstrengende dag.

Spesialtilbud: Kjøp 3 få to gratis »

NooCube Priser

NooCube er kun tilgjengelig online gjennom NooCube.com, hvor det er priset med følgende satser:

– 1 flaske: $ 43.23
– 3 flasker: $ 86,47
– 6 flasker: $ 129,70

Alle priser inkluderer frakt. Hver flaske inneholder 60 kapsler, som er bra for en måned forsyning.

Selskapet har faktisk en bedre tilbakebetaling politikk enn de fleste andre nootropics tilgjengelig i dag: selskapet vil gi deg en 100% refusjon (inkludert frakt og håndtering) hvis du ikke liker produktet eller annen grunn innen 60 dager etter kjøpet.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

Hvem gjør NooCube?

NooCube er laget av et firma som heter ERGO Group Limited. At selskapet gir følgende adresse i Dubai som sitt offisielle postadresse:

ERGO Group Limited
Suite 2408 South Tower
Emirates Finans Towers
Dubai, UAE

Du kan kontakte selskapet via e-post skjema her: NooCube.com/en/contact-us

På ERGO Group Limited Om oss siden NooCube.com beskriver selskapet selv som “en klarert navn som har tatt stolthet i å lede kosttilskudd bransjen i over et tiår.”

Selskapet hevder å tilby noen av de høyeste kvalitet farmasøytisk kvalitet ingredienser på markedet. Den eneste andre supplement vi kunne finne som var knyttet til ERGO Group Limited var Testogen, en naturlig testosteron booster som bruker ingredienser som D-asparaginsyre og Tribulus terrestris.

Bør du ta NooCube å øke kognitiv ytelse?

NooCube inneholder 7 populære nootropiske ingredienser, som hver er støttet av uavhengige vitenskapelige bevis.

Problemet med NooCube er at vi ikke vet doser av noen av disse ingrediensene, som gjør det umulig å si hvorvidt dette tillegget vil fungere eller ikke. Ingrediensene virker på visse doser – men vi vet ikke doseringen i NooCube.

Videre supplement har aldri blitt uavhengig studert på egen hånd.

Vanligvis når en produsent ikke listen dosering informasjon, er det fordi de ikke ønsker kjøperne å vite at formelen er underpowered. Det synes å være tilfelle med NooCube. Gode ​​råvarer, lave doser, og en høy prislapp. For disse grunner, kan du gjøre det bedre enn NooCube.

Klikk her for å bestille NooCube fra den offisielle nettsiden »

93/100 : by 279 users
FLASH SALE 20% OFF »