NooCube Review – Kako to možgani dodatek Stack Up?

Home » Review » Noocube » NooCube Review – Kako to možgani dodatek Stack Up?

Last Updated on

Tam je že dolgo trg možganov povečanje dodatkov, vendar mnogi od teh “možganskih tablete” lažno trdijo, da lahko povečajo svojo raven IQ. Drugi lahko si živčnosti ali razživijo, ker imajo prevelike količine kofeina v svojih kapsul. Tako je bilo z velikim zanimanjem, da smo pregledali NooCube, saj je nootropno dodatek za vaše možgane, da nima te iste pomanjkljivosti ali terjatve enake nemogoče rezultate.

Pregled: Kaj je NooCube?

Na kratko, NooCube je vrsta prehransko dopolnilo imenovano nootropno. NooCube in druge dodatke, kot je to, kot Neuriva in Neuro-Peak, mešanica več sestavine skupaj v obliki kapsul, ki jih jemljete za povečanje vaše kognitivne sposobnosti in spomin. Natančneje, je NooCube zasnovan tako, da povečujejo svojo koncentracijo in se osredotočiti, izboljšati svoj spomin in učenje, ter povečati vaše kognitivne funkcije glede na spletni strani in opisa izdelka.

Ima splošno manjši odmerek njegovih sestavin, kot mnoge druge nootropik dopolnil, pa. Njegovi učinki so opazni nežnejši od drugih možganskih povečanje tablete, ki lahko ali pa ne sme biti tisto, kar ste na trgu.

Prednosti in ugodnosti NooCube

 • boljša koncentracija
 • Močnejše zavedanje svoje okolice
 • spomin odpoklic bolje
 • Hitrejši odzivni čas
 • Ni močna poživila ali ostre sintetika
 • Izboljša Večopravilnost sposobnost
 • 60-dnevna garancija moneyback

slabosti

 • Ne izboljša ničesar preveč drastično
 • Je treba z obrokom, ki predstavljajo težavo za zajtrk-kapitanom

Kdo je Proizvajalec Behind NooCube?

Bauer Prehrana je družba za NooCube. So še druge dodatke, poleg tega. Oni so najbolj znani po svojih predanost varnosti uporabnikov in za proizvodnjo dodatkov, ki nimajo veliko resnih stranskih učinkov. Vidimo nadaljevanje te filozofije tukaj, saj je NooCube eden najvarnejših možganskih dodatkov okoli.

Katere sestavine so v NooCube?

NooCube uporablja osem naravnih nootropik sestavine za svoje osnovnih sestavin za proizvodnjo njegove učinke. Te sestavine so:

 • Oves Straw, koncentrirana v mestih, katere izvleček prihodov vaše možgane v kratkem času.
 • Theanine, sestavina običajno najdemo v različnih vrstah čaja. Theanine lahko zmanjša raven stresa in izboljšati osredotočenost in jasnost. Theanine lahko tudi pomaga zmanjšati živčnost lahko počutijo od kofeina.
 • Tirozin, kar povečuje svoj nevrotransmiter učinkovitost in izboljšuje koncentracijo ali fokus.
 • Cat Claw, ki je naravna sestavina, ki ima protivnetno in antioksidativne lastnosti. Včasih lajšanje glavobolov, kot rezultat.
 • Alpha GPC, ki vpliva na fosfatidilholin in acetilholina sisteme možganov. S tem se izboljša delovanje možganov in učinkovitost.
 • Resveratrol 98%, kar je še en antioksidant, ki zmanjšuje raven stresa in preprečuje prostim radikalom molekul kisika iz stresti opustošenje v žilah vaših možganov.
 • Huperzia serrata, ki acetilholinesterazo inhibira. To preprečuje, da bi svoje možgane od trpljenja od nekaterih učinkov visok holesterol.

Kako NooCube delo?

NooCube se osredotoča samo na povečanje svoje kognitivne sposobnosti, ne pa izboljšanje druge vidike telesa kot drugih dodatkov. Zaradi svoje bogato mešanico koristnih sestavin, NooCube bistvu pomirja možgane, odpravlja morebitne blokatorji, ki bi lahko ovirali hitro kognitivne funkcije, ali daje vaši nevrotransmiterji spodbudo za njihovo učinkovitost.

Vendar NooCube ne pomaga anyo NE vidik sposobnosti možganov. To je catch-all dodatek namenjen za povečanje vaš um na splošno. Če morate izboljšati svoj spomin, na primer, nad vsemi drugimi vidiki, bi bilo bolje išče različne vrste dodatka.

To nima tako visoke koncentracije določene sestavine, kot Alpha GPC, tako kot nekatere druge nootropik dodatkov. To je pravzaprav dobra stvar v naši knjigi, saj je to dobro za prvič dodatek odjemalci iti enostavno, kot se jih uporablja za posledice njihovega najnovejšega dodatka.

Vendar boste želeli kaj drugega za bolj hard-core možganov povečanje. Mind Lab Pro osredotoča na bolj specifične vidike optimizacije možganov, kot nevrotransmiter racionalizacije in podporo nevronov. To lahko celo izboljša vaše razpoloženje. V bistvu, NooCube je najboljša za podporo možganov , medtem ko nekaj podobnega Mind Lab Pro je najboljša za izboljšanje možganov .

Za uporabo NooCube, vzemite 2 od kapsul z vsakim zajtrk obrokom. Moral bi začeti videti rezultate v svojih duševnih fakultete v približno 30 minutah. Sčasoma lahko delate do 3-4 kapsule na dan s samo zajtrk. Vendar pa ne sme trajati več kot 4 kapsule za osebno varnost.

Varnost in neželeni učinki

Ne, ne sme trpeti nobenih stranskih učinkov s tem nootropik dodatek. Ker so njegove sestavine povsem naravne in kapsule sami niso zelo visoke v odmerku, ki jih ne bi smeli dati svoj um pod pritiskom, če ste vzeli pravilno številko z obrokom.

Seveda, če ste vzeli več kot 4 kapsule na dan, lahko trpijo zaradi nekaterih živčnost ali hiper-budnosti kot posledica odmerkov ramping dejavnost v možganih previsoka. To je lahko neprijetno ali moteča, tako da ni priporočljivo.

Pomanjkanje kofeina, še posebej, naredi to super nootropno dodatek za ljudi, ki želijo, da bi povečali njihove kognitivne sposobnosti, brez občutka preveč hiper ali nad-opozorilo.

Kje kupiti NooCube

Si je vsekakor treba kupiti te kapsule na spletni strani NooCube. Ne samo, da je to najboljši način, da bi zagotovila, da ste dobili pristen stvar, ampak tudi vam omogoča, da izkoristite 60-dnevno garancijo na moneyback.

NooCube prodaja za 39,99 $ za steklenico 60 kapsul. Kupite lahko tudi dvojno pakiranje za popuste na splošno.

Zaključek:

NooCube je velik nootropno. Verjamem, da obstaja veliko ljudi, ki trdijo, da je le kopija alfa Brain in da morajo biti izključna. NooCube je stvar, ki se je izkazalo, da so poceni in jih po nižji ceni. Poleg pozitivnega mnenja NooCube, da kot 60-dnevno garancijo na denar nazaj. NooCube je dober nootropno starter. Če sem bil študent, ki bi se radi naučili in rešiti, bi NooCube je izbira dobra. To je tudi eden izmed tistih nootropics, ki uhaja iz tabele, ko moram izpolniti dolg in mučen projektov. Zgrabi to ponudbo, preden je ponudba dobi konec.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

kliknite tukaj za naročilo NooCube na uradni spletni strani »

96/100 : by 288 users
FLASH SALE 20% OFF »