NooCube Review: Side Effects, Scam, ingrediënten, werkt het?

Home » Review » Noocube » NooCube Review: Side Effects, Scam, ingrediënten, werkt het?

Last Updated on

NooCube beoordelingen hebben absoluut overstroomd het internet in de afgelopen paar maanden.

Ga op een supplement website en ik bijna garanderen dat zie je een NooCube beoordeling opduiken in de ‘recente’ sectie.

Dit is een gevolg van een combinatie van aantrekkelijke marketing prikkels en de opwinding die van nature omringt een gloednieuw product.

NooCube is inderdaad een opwindend product. Het bevat een groot aantal mooie ingrediënten, en het belooft zijn gebruikers vele fantastische voordelen, waaronder de zelden gehoord “verbeterde multi-tasking”.

In feite, in het ‘waarom NooCube’ van de website van de nootropic stack, zijn we gezien een aantal mooie hoge verwachtingen: “Het duurt slechts twee capsules en zo weinig als 30 minuten tot een wereld van mentale helderheid en verbeterde scherpstelling voer”

Normaal gesproken ben ik erg sceptisch toen volledig natuurlijke noötropische stacks maken vage, grote vorderingen, net zoals dit. Natuurlijke nootropics hebben slechts een zeer subtiele onmiddellijke ingang.

Zelfs de beste stapels nemen enkele dagen of weken om echt een verschil te maken. Ik betwijfel NooCube anders zal in werkelijkheid zijn.

Maar natuurlijk, ik ben alleen maar speculeren.

Het bedrijf heeft duidelijk veel ervaring als het gaat om het maken van supplementen (hierover later meer), en NooCube wordt ondersteund door een geld terug garantie (niet altijd legit, maar een groot teken). Plus, veel websites zijn enthousiast over dit soort dingen.

Zo levert het of niet?

Laten we eens een kijkje op NooCube en zien of het echt kan leveren op zijn beloften. Hier is onze volledige NooCube beoordeling, te beginnen met een blik op de formule.

NooCube Formula Beoordeling

Op het eerste gezicht, de NooCube formule ziet er uitstekend.

De lijst van ingrediënten wordt overzichtelijk op hun website, net boven de NooCube en beoordelingen van de naam klanten. Het product label is nu ook te vinden op de website; wordt weggestopt aan het einde van de vragen. Hier is het label als het op de website wordt weergegeven:

Het is echt belangrijk dat u het product label kunt zien voordat u een deel met geen geld. Het is ook belangrijk dat u precies kunt zien hoe de formule is aangelegd, met een portie elke individuele ingrediënt getoond.

 

Hier is een overzicht van de ingrediënten en een kort overzicht van wat elk van hen doet:

Alpha GPC: A choline prodrug, alpha GPC levert choline tot het lichaam na orale consumptie op een uiterst efficiënte wijze. Zodra het is choline component is verleend, het glycerofosfaat deel van Alpha GPC lijkt te ondersteunen celmembranen te helpen. Het is in dit verband, zeer vergelijkbaar met CDP-choline, behalve zijn vermogen om zowel systemische en de hersenen choline concentraties verhogen maakt het een meer efficiënte choline supplement dan CDP-choline. Een essentiële aanvulling op elke nootropic stack.

Uncaria Tomentosa (Cat’s Claw): Dit is eigenlijk een soort van wijnstokken alleen te vinden (bij mijn weten) in het Amazonegebied. Er is weinig klinisch bewijs om de lang gekoesterde overtuiging dat dit soort dingen helpt bij vermoeidheid reductie te ondersteunen. Echter, er is een montage lichaam van aanwijzingen dat dit extract werkt als een krachtige anti-oxidant. Een studie bleek dat het verbeterde DNA-reparatie en immuunreacties.

Haverstro: Deze stof is al lang gedacht aan een krachtige natuurlijke anxiolytische (stress verloopstuk) zijn. Klinisch bewijs hiervan is vrij dun op de grond, maar anekdotisch bewijs in overvloed aanwezig. De effecten zijn subtiel, maar het lijkt een kalme mentaliteit te bevorderen, zodat u aan de slag met uw belasten dag met minimale stress en maximale focus.

Huperzine A: Dit is een zeer effectieve remmer acetylcholinesterase. Dat betekent dat het stopt met de productie van het enzym dat verantwoordelijk is voor de afbraak van acetylcholine. Het bevordert ook verhoogde acetylcholine in de hersenen, die een robuuster en sneller geheugenmiddelen, betere informatie opname en meer. Huperzine A wordt ook bestudeerd voor een breder scala van nootropic voordelen, met name voor zijn rol als antioxidant. Echter, in tegenstelling tot andere stoffen, Huperzine A moet regelmatig fietsen. We zullen bespreken die in de sectie bijwerkingen.

Bacopa monnieri: Door nu mensen zijn waarschijnlijk moe van me met haar gezeur over Bacopa monnieri, maar het is echt een indrukwekkende nootropic stof. Het is moeilijk om te betogen met een studie zoals die bij de American College of Neuropsychopharmacology uitgevoerd. Er, vonden de onderzoekers een “significant effect van de Brahmi (Bacopa monnieri) op een test voor het behoud van nieuwe informatie.”

Theanine: Simpel gezegd, Theanine is een aminozuur dat voelt u zich meer ontspannen zonder dat je het gevoel minder alert. Het is niet meestal te vinden in het dieet, hoewel het huidige (en meestal verkregen uit) groene theebladeren is.

L-tyrosine: Hoewel het een bescheiden aminozuur L-tyrosine is ongelooflijk goed in het matigen van uw stress niveaus. Het speelt een belangrijke rol in de productie van dopamine en noradrenaline. Om precies te zijn, het helpt je gefocust te blijven tijdens periodes van acute stress. Dit kan zijn in de sportschool, toen onder zware druk op het werk, of gewoon bij vermoeidheid. Een studie vond eigenlijk L-tyrosine bijzonder effectief in het verminderen van stress tijdens periodes van “uitgebreide wakker” te zijn.

Vinpocetine:  Vinpocetine is een prachtige, natuurlijke nootropic stof. Het is bekend om op te treden als een krachtige anti-oxidant, en het is ook gedacht aan cerebrale doorbloeding net als Ginkgo biloba verbeteren.

Pterostilbeen: Pterostilbeen niet te veel uitleg. Het is gewoon een gedehydrateerde vorm van resveratrol; de anti-oxidant die geschoten om bekendheid toen het toegestaan kranten om de voordelen van het drinken van rode wijn ophemelen. Aanvulling van resveratrol wordt gedacht aan de algehele gezondheid en levensduur te ondersteunen.

Dit is een zeer eenvoudige formule. Er is zeker niets verrassends hier. Al deze ingrediënten zijn nootropic voordelen bekend. Ingrediënten zoals Bacopa monnieri en Alpha-GPC is aangetoond dat keer op keer in robuuste klinische proeven om krachtige nootropic eigenschappen hebben.

Echter, de lijst van ingrediënten is slechts de helft van het verhaal. Veel erts belangrijk zijn de individuele ingrediënt porties.

Nootropic stoffen zijn bijna altijd zeer doseren gevoelig. Daarom is het zo belangrijk om niet alleen kijken naar ingrediënt lijsten. We moeten kijken naar doses.

NooCube Ingrediënt doseringen – Positief & Negatief

Hier is een close-up van de NooCube label, zodat u de doseringen beter kan zien:

Over het geheel genomen, de porties in NooCube zijn heel goed.

De Bacopa monnieri is, naar onze mening, perfect gedoseerd. In een supplement dat streeft naar geheugenfunctie en terugroepen verbeteren, verwachten we ergens zien tussen 150 mg en 250 mg van Bacopa monnieri per portie. Als de stapel bevat een aanzienlijke hoeveelheid van CDP-choline, Ginkgo biloba of Alpha GPC, dan mag redelijkerwijs gebruiken minder Bacopa monnieri.

Zowel het Stro van de haver en de Cat’s Claw lijken ook goed te doseren. Terwijl de meeste studies naar Cat’s Claw hebben de neiging om dagelijks zoveel gebruiken als 250mg, denken wij niet dat het per se slecht te gebruiken minder.

Immers, de meeste van de studies tonen voordelen van Cat’s Claw zijn gedaan op muizen, zodat de kennis van de juiste dosering is dun op zijn best. Er is ook weinig bewijs waaruit blijkt dat de effectiviteit Oat Straw als anxiolyticum, dus ruzie over juiste dosering is zinloos.

NooCube Resultaten

De resultaten van de aanvulling is afhankelijk van de gebruiker, dat moet gezegd worden aan de voorkant. Echter, de genoteerd op review sites en NooCube homepage Alle ervaringen over eens dat het supplement is zeer goed ontvangen. Om een ​​aantal van dergelijke getuigenissen te citeren:

“Sinds ik begonnen met het nemen NooCube, kan ik mij richten op elke taak zonder dat in de war tussen hen.” Karen, Personal Assistant

“Omdat NooCube is geen opwekkende middelen, mijn energie niveaus consistent blijven gedurende de dag en ik niet meer het gevoel uitgeput of afgevoerd.” Mark, Accountant

We beoordeeld NooCube, en gaf het een 98%, dat is een uitstekende kwaliteit als je ziet dat de naaste concurrent enige gewogen op een 85%.

Kortom, de algemene consensus is dat NooCube is een effectieve, heilzame aanvulling voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de hersenen stimuleren nootropic.

klik hier om NooCube bestellen via de officiële website »

NooCube Side Effects

Er is niets in de NooCube formule die ons overdreven bezorgd over de bijwerkingen maakt.

De 100 mg Alpha GPC niet hebben een paar van de bijwerkingen geassocieerd met overmatig gebruik van cholinerge veroorzaken. Er is geen cafeïne, noch zijn er synthetische stimulerende middelen of medicijnen voor de hersenen.

Het enige dat echt nodig om zo ver als bijwerkingen betreft worden beschouwd is de Huperzine A content.

Zoals hierboven besproken, de op het etiket dosering is erg misleidend. Dit is niet met opzet gedaan. We spraken met een NooCube vertegenwoordiger en het lijkt erop dat ze gewoon onzorgvuldig met hun etikettering zijn geweest.

De 20 mg huperzine A op het etiket betekent eigenlijk 20mg Huperzia Serrata.

Huperzia Serrata is de plant waaruit we Huperzine A. De Huperzine A-gehalte van Huperzia Serrata is meestal rond de 0,5%. Dat geeft ons over 100 microgram Huperzine A in NooCube.

Je kunt niet 100 microgram Huperzine A nemen continu elke dag. Huperzine A blokkeert de productie van acetylcholinesterase. Dit enzym is wat breekt acetylcholine in de hersenen. Zonder de mogelijkheid om acetylcholine te reguleren, zult u een ophoping van die neurotransmitter in de hersenen te krijgen, en dat zal bijwerkingen veroorzaken.

De ideale cyclus lengte van Huperzine A is niet precies bekend, maar kunnen we ruwweg meten door hoeveel u neemt. Met 100 microgram per dag, raden we beginnen met een week pauze elke 4 weken. Als u enkele ervaring geen bijwerkingen, zou je kunnen proberen het verlengen van deze tot 5 weken.

Heeft NooCube vertegenwoordigen waar voor je geld?

Met een prijskaartje van $ 39,95, we denken NooCube zeker vertegenwoordigt het een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Voor minder dan $ 40, krijg je een zeer royale portie Bacopa monnieri, Vinpocetine, haver stro, Cat’s Claw, en pterostilbeen.

Natuurlijk, omdat NooCube lijkt niet geschikt voor dagelijks gebruik voor de overgrote meerderheid van de gebruikers (vanwege de Huperzine A-gehalte) te zijn, dan is de effectiviteit van de wil van Bacopa monnieri wordt verminderd.

Waar NooCube kopen

Zoals met de meeste stacks, we raden u NooCube kopen rechtstreeks van de fabrikant. Dit geeft u een grotere mate van bescherming, en je weet wie te klagen als uw bestelling niet materialiseren.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

NooCube Beoordeling Conclusie

NooCube bevat een aantal echt goede ingrediënten en de doseringen zijn allemaal zeer redelijk.

Onze enige klacht, en het is een heel klein klacht gaat over de doseringen in NooCube. Er is geen echte bezorgdheid over bijwerkingen (met uitzondering van de Huperzine A als het continu wordt gebruikt voor het te lang). Nee, is het gevaar van effecten zijn te zwak.

De enige cholinergische in de stapel Alpha-GPC, waarvan wij 100mg. Dat is niet een groot deel van cholinerge, ook al is zo’n krachtig, effectief.

In een professionele, hoogwaardige noötropische stapel zouden we willen ten minste 150 mg van een cholinerge als Alpha-GPC of CDP-choline, en idealiter meer dan 200mg zien.

Deze stapel wordt ook iets over het hoofd om het te onderscheiden van de massa. Als de fabrikanten iets om aanpassing op lange termijn te vergemakkelijken, zoals een NGF-bevorderend middel, of iets anders op de lange termijn gezondheid van de hersenen te ondersteunen, of iets waardoor het een korte termijn superchareg stack (zoals cafeïne) maakt, dan hadden opgenomen zij zou een uitstekende aanvulling op hun handen hebben.

De Huperzine Een content vermindert ook de effectiviteit van de Bacopa monnieri. Dit is niet in wezen een slechte zaak, maar het is waar.

Zoals het er nu, NooCube lijkt erop dat het waarschijnlijk een voordeel zal leveren aan een eerlijke enkele gebruikers. Bijwerkingen zijn onwaarschijnlijk als u regelmatig een pauze te nemen. Als u wilt om het te proberen, zien wij geen reden om het een run te geven.

klik hier om NooCube bestellen via de officiële website »

51/100 : by 144 users
Noocube Review
FLASH SALE 20% OFF »