NooCube Review – Supliment Brain cu ingrediente de cea mai de calitate nootropici?

Home » Review » Noocube » NooCube Review – Supliment Brain cu ingrediente de cea mai de calitate nootropici?

Last Updated on

NooCube Review - Supliment Brain cu ingrediente de cea mai de calitate nootropici?

NooCube se descrie ca fiind un „amestec sinergetic de nootropicele“ , care îmbunătățește viteza mentală, focalizarea și memorie. Aflați dacă acesta funcționează astăzi în revista noastră NooCube.

Ce este NooCube?

NooCube este un supliment nutritiv care promite pentru a spori cunoașterea și concentrarea. Prin luarea doua capsule de supliment de zi cu zi, vă puteți bucura de purportedly pe termen scurt și beneficii cognitive pe termen lung.

Unele dintre aceste beneficii includ:

  • Îmbunătățirea Multitasking
  • Creșterea energiei mentale
  • memorie îmbunătățită
  • Amplificat funcției cerebrale

Ingredientele pretind a lovi cu piciorul în termen de doar 30 de minute de la administrarea capsulei.

Alte promisiuni făcute de NooCube includ cafeina, fără gluten, si nici ingrediente modificate genetic. Deci, cum anume face acest lucru nootropă? Să aflăm.

Cum funcționează NooCube?

Formula NooCube constă din șapte ingrediente active. Aceste ingrediente includ toate caracteristicile următoare:

Alpha GPC : scurtată la Alpha GPC, Alpha Glycerylphosphorylcholine a fost demonstrat de a ridica nivelul de acetilcolină în creier. Acetilcolina este un neurotransmitator care este in primul rand responsabil pentru formarea de noi amintiri. Într – un studiu publicat in 2013 , pacientii cu Alzheimer care au primit Alpha GP3 de trei ori pe zi , timp de 180 de zile , în mod constant îmbunătățit scorurile testului funcției cognitive , comparativ cu cei care nu au luat Alpha GPC. Alte studii au întărit aceste beneficii în toată lumea de la studenti la pacienții vârstnici cu demență.

Huperzina A : Un alt ingredient nootropă popular, Huperzine A este extras dintr – un tip de mușchi chinezesc. Aceasta previne descompunerea acetilcolinei prin orientarea ceva numit acetilcolinesterazei. Acetilcolinesterazei este un inhibitor al acetilcolina, ceea ce înseamnă că , practic , ucide neurotransmitatori acetilcolină în creier. Prin inhibarea acestei activități NooCube susține pentru a spori funcției cognitive și de a îmbunătăți memoria. Aceste efecte au fost observate într – un studiu de 1999 pe un grup de participanți care au suferit teste de limba chineză, ceea ce duce la concluzia ca cercetatorii Huperzinei a dus la o mai mare de memorie și de performanță de învățare în rândul elevilor adolescenți.

Cat Claw : Cat Claw provine dintr – o viță de vie găsit în pădurea tropicală amazoniană. Este bogat cu antioxidanti si poate ajuta la repararea stresului de mediu al organismului. Un studiu a aratat pisica ghearelor distrus diferite tipuri de radicali liberi in interiorul corpului si a fost studiat ca un posibil tratament împotriva bolii Parkinson.

Bacopa monnieri : La fel ca multe nootropicele, NooCube conține Bacopa monnieri, care este un indian (Ayurveda) , un tratament pe bază de plante vechi , care ar putea avea un efect protector asupra neuronilor din corp. Într – un studiu australian 2005 , participantii care au luat un extract de zi cu zi 300mg de Bacopa monnieri au aratat o imbunatatire semnificativa in testele de memorie dupa 12 saptamani , comparativ cu cei care au luat un placebo.

paie de ovăz : paie de ovăz este un ingredient care vine de ovăz verde sălbatic și a fost folosit ca un medicament popular de secole – în special în Europa medievală. Paie Ovăz este gândit să funcționeze prin creșterea alfa-2 val de activitate in creier prin creșterea fluxului sanguin. Acest efect a fost observat într – un studiu de 2015 în cazul în care participanții au primit 800mg de extract de ovăz verde sau un placebo. La finalul studiului, participantii au fost observate pentru a finaliza sarcinile cronometrate și sarcini de memorie mai rapid și cu acuratețe decât grupul placebo.

L-theanine și L-Tirozină : L-teanina este un compus gasit in ceaiul verde si ceaiul negru, în timp ce L-tirozina este adesea asociat cu L-teanina pentru a spori efectele. Au fost observate Acești aminoacizi pentru a ajuta la creșterea capacității cognitive în numeroase studii. L-tirozina a fost observat a fi deosebit efect îmbunătățirea flexibilității cognitive, care este capacitatea creierului de a comuta între gândesc la un concept la altul, într – un studiu .

În cele din urmă, NooCube susține toate ingredientele 7 în formula cu dovezi științifice reale justificative beneficiile lor. Unele dintre ingrediente naturale – cum ar fi Gheara pisicii – au dovezi mai puțin semnificative decât Nootropics bine cunoscute – cum ar fi Alpha GPC și L-teanina – dar toate aceste ingrediente au cel puțin unele dovezi științifice intendent justificative beneficiile lor.

Ingrediente NooCube

Este bine că NooCube ne oferă dovezi științifice pentru toate ingredientele incluse în supliment.

Din păcate, această informație este inutil fără informațiile de dozare și NooCube refuză să dezvăluie doza de la oricare dintre ingredientele sale. Atunci când vi se solicită să dezvăluie informații de dozare ingrediente, producătorul menționează pur și simplu cele șapte ingredientele de mai sus și explică faptul că există 60 de capsule în fiecare flacon, și să luați 2 capsule pe zi.

Aceasta este o problemă majoră, care slăbește în mod semnificativ afirmațiile făcute de NooCube.

În studiile enumerate mai sus, știm că luați 800 mg de extract de ovăz verde a fost demonstrat pentru a stimula capacitatea cognitiva intr-un studiu recent.

Există 800 mg de extract de ovăz verde inclus în NooCube? Dacă da, am putea extinde în mod rezonabil beneficiile observate ale acestui studiu la NooCube.

Fără lista de ingrediente și doze, nu avem nici o idee despre modul în care funcționează sau dacă NooCube.

Tot ce avem este lista de ingrediente prime, care arata ca acest lucru: Alpha GPC, gheară de pisică, paie de ovăz, Huperzine A, Bacopa monnieri, L-teanina, și L-tirozină.

Cum să Double efectele dumneavoastră:

Desigur, în timp ce cumpăra orice supliment, vă așteptați să lucreze extrem de favorabil pentru tine. Cu toate acestea, puteți adăuga pur și simplu unele eforturi de la sfârșitul dvs. pentru a se asigura că funcționează chiar mai bine pentru tine.

Atunci o privire la modul în care vă puteți îmbunătăți și mai mult efectele cognitive ale acestui cele mai bune medicamente inteligente:

  • Ia destul de somn de cel puțin 7-8 ore pe zi.
  • Nu uitați să exerciții ca un corp sănătos, în afară de a avea o minte sanatoasa este, de asemenea, important pentru o performanță putere-ambalate!
  • Un regim alimentar sănătos, inclusiv pește, legume și fructe. Nu luați mese rapide și prelucrate.
  • Testați și lustrui intelectul fiecare acum și apoi, după cum va spori și mai mult abilitățile cognitive. Citiți cărți, rezolva puzzle-uri provocatoare etc.
  • Bucurați-vă modificările.

Există vreo dovadă că NooCube Works?

Din păcate, nu puteți găsi nici studii clinice pentru acest produs specific. Acesta este cazul cu aproape orice supliment alimentar. Dar, există o mulțime de dovezi anecdotice, impreuna cu studiile clinice si de cercetare cu privire la ingredientele individuale.

Marturii

Dacă te uiți la marturii de pe site-ul principal, veți găsi sute de comentarii de la utilizatori reali care au folosit și sa bucurat NooCube.

Un client a declarat, „Din moment ce am inceput sa iau NooCube, mă pot concentra pe fiecare sarcină fără a obține confuz …“

Aceasta este o declarație comună din partea utilizatorilor NooCube. Ei adesea descriu modul în care acest supliment ajuta să rămână concentrați, în timp ce „nivelurile de energie rămână constantă pe tot parcursul zilei …“.

Aceste comentarii vin de la oameni din toate categoriile de viață. Toată lumea de la lectori la asistenți personali NooCube găsit a fi un colac de salvare – ajutându-i trece printr-o zi de lucru obositoare.

Oferta speciala: cumpara 3 get 2 gratis »

NooCube Prețuri

NooCube este disponibil exclusiv online prin intermediul NooCube.com, în cazul în care este un preț la următoarele rate:

– 1 sticlă: $ 43.23
– 3 sticle: $ 86.47
– 6 sticle: $ 129.70

Toate prețurile includ transportul maritim. Fiecare flacon conține 60 de capsule, care este bun pentru o aprovizionare de o lună.

Compania are de fapt o politică de rambursare mai bună decât majoritatea celorlalte nootropicele disponibile în prezent: compania vă va oferi o rambursare de 100% (inclusiv de transport maritim și de manipulare), dacă nu vă place produsul din orice motiv, în termen de 60 de zile de la data achiziției.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

Cine face NooCube?

NooCube este realizat de o companie pe nume ERGO Group Limited. Această societate listează următoarea adresă din Dubai ca adresa de corespondență oficială:

ERGO Group Limited
Suite 2408 Tower Sud
Emirates Towers financiare
Dubai, Emiratele Arabe Unite

Puteți contacta compania prin intermediul formularului de e-mail aici: NooCube.com/en/contact-us

La ERGO Group Limited Despre noi pagina NooCube.com, compania se descrie ca fiind „un nume de încredere care a luat mândrie în a conduce industria suplimentelor de peste un deceniu.“

Compania pretinde de a oferi unele dintre cele mai mari ingrediente de calitate farmaceutice de calitate de pe piață. Singurul alt supliment am putut constata că a fost legat de ERGO Group Limited a fost testogen, un rapel de testosteron natural care folosește ingrediente cum ar fi acidul D-aspartic și Tribulus terrestris.

Ar trebui să luați NooCube să Boost performanța cognitivă?

NooCube contine 7 ingrediente nootropici populare, fiecare dintre care este susținută de dovezi științifice independente.

Problema cu NooCube este că noi nu știm dozele de la oricare dintre aceste ingrediente, ceea ce face imposibil de spus dacă este sau nu acest supliment va funcționa sau nu. Ingredientele de lucru la anumite doze – dar noi nu știm doza în NooCube.

În plus, suplimentul nu a fost studiat în mod independent, pe cont propriu.

De obicei, atunci când un producător nu listează informații de dozaj, este pentru că ei nu doresc cumpărătorii să știe că formula este underpowered. Aceasta pare a fi cazul cu NooCube. ingrediente bune, doze mici, și o etichetă de preț ridicat. Din aceste motive, vă puteți face mai bine decât NooCube.

click aici pentru a comanda NooCube de pe site – ul oficial »

71/100 : by 213 users
FLASH SALE 20% OFF »