Noogenic opinie – Leading Supliment nootropă pentru Brain Speed, de concentrare și de focalizare

Home » Review » Nootrogen » Noogenic opinie – Leading Supliment nootropă pentru Brain Speed, de concentrare și de focalizare

Last Updated on

Ce este nootrop?

Vârsta de droguri inteligente și nootropicele este aici. Nootrop este definit ca o substanță care poate crește de memorie, de concentrare, motivația și starea de spirit sau, practic, tot ceea ce este legat de modele de cunoaștere și de gândire.

Pentru a fi considerat nootrop, o substanță trebuie să îndeplinească  următoarele caracteristici:

  • Consolidarea de învățare și memorie
  • Au puține efecte secundare și toxicitate extrem de scăzută
  • Proteja creierul de leziuni fizice sau chimice cum ar fi lovituri, barbiturice sau scopolamină
  • Consolidarea mecanismelor de tragere de neuroni
  • A preveni perturbarea comportamentelor învățate și formarea memoriei de condiții care tind să le perturba, cum ar fi șocul electroșocuri sau hipoxie

Efectele medicamentelor inteligente au fost expuse de nootropicele fictive, cum ar fi „NZT-48“ în film și spectacol recent TV „Limitless“ Bradley Cooper in care joaca. Cu toate că efectele au fost înfrumusețate de film, efecte similare pot fi obținute cu medicamente inteligente astăzi.

medicamente inteligente, mai multe comune, cum ar fi modafinil și Provigil au fost folosite de un număr de oameni în roluri care cer performanțe de elită; cum ar fi piloții de vânătoare în US Air Force, jucătorii de poker la WSOP, luptători MMA din UFC, jucătorii profesioniști, și mai multe Silicon Valley CEO.

Ce este Nootrogen?

Nootrogen Review 2017: Are Acest produs Serios?

Nootrogen este dezvoltarea inovatoare în stive nootropici care nu necesită prescripție medicală. Printr-un studiu randomizat, grup paralel, dublu-orb, controlat cu placebo studiu, de cercetare a identificat compuși naturali cheie, care, atunci când consumate de oameni au efecte remarcabile asupra creierului si functia cognitiva. Dimetilaminoetanol sau DMAE, subiectul acestui studiu este unul din ingredientele cheie cu formula Nootrogen.

NOOTROGEN este un nou supliment, care expert combină cele mai bune din mai multe ingrediente bine cunoscute, care au fost prezentate în studiile clinice pentru a oferi un impuls cognitiv. Fiecare aspect al NOOTROGEN amestec a fost atent ales pentru rezultatele sale de o capacitate sigură și eficientă pentru a îmbunătăți funcția mentale în care funcționează în mod normal, de oameni.

Ce face NOOTROGEN Cele mai eficiente nootropici

Nu este nici un secret faptul că „nootropicele“, numite uneori „suplimente inteligente“, sunt extrem de populare astăzi. Capacitatea de a spori viteza de procesare a creierului uman si sentimentul de claritate este un fenomen bine documentat, dar ceea ce face NOOTROGEN cele mai bune nootropici disponibile?

NOOTROGEN se bazează pe ingrediente care peer-revizuite research1 a demonstrat potential interesant pentru a îmbunătăți activitatea intelectuală, a spori starea de spirit, și să ofere atenție sporită. Foarte important, aceste studii au fost efectuate în primul rând asupra persoanelor cu funcție cognitivă normală, ceea ce înseamnă că persoanele care participă la studii au fost, oameni regulate de zi cu zi ca tine.

Cel mai bun dintre toate, mediul de laborator incredibil de înaltă calitate cu licență utilizat pentru fabricarea NOOTROGEN asigură faptul că fiecare pilula este de cel mai înalt, standard profesional de calitate.

14 Toate naturale Nutrienți Dovedit interioare Nootrogen

NOOTROGEN conține o porție de 14 compuși naturali, bine cercetate pentru a crea un nootrop eficient și echilibrat. NOOTROGEN își propune să se concentreze ridica si claritate mentala pentru a ajuta creierul realizarea unei mai bune funcționări cognitive. Ingredientele din NOOTROGEN sunt formulate pentru a ridica nivelul de neurotransmitatori endogene, furnizează compuși de management al stresului, și să promoveze pe termen lung neuro-protecție.

Huperzia serrata

S-au găsit într-o specie de plantă de brad mușchi (Huperzia serrata) nativ în India și Asia de Sud-Est, este acetilcolinesterazei (AChE) inhibitor al huperzine A. Cercetatorii au descoperit ca eficienta (Ach) neurotransmisiei este critică în procesele responsabile de invatare, memorie si atentie . De asemenea, nivelurile reduse ale (Ach) neurotransmisiei sunt emis ipoteza de a duce la deficiente declin, de învățare și cognitive de memorie, de asemenea, asociate cu varsta si boli neurologice. Huperzine A a fost folosit ca un nou tratament pentru tulburările de memorie, a sporit de atenție și de memorie la subiecții sănătoși și a fost, de asemenea, utilizat ca un anti-Alzheimer candidat de droguri boala toate cu rezultate promițătoare.

pterostilbene

Un derivat al Reserveratrol, Pterostilben este un antioxidant puternic predominant gasit in afine si struguri. Pronunțate „Terro-still-Bean“, acest SIDA super-nutrienți în eliminarea radicalilor liberi si este un candidat perfect în nootropă nostru, deoarece ajută creierul să rămână clar de radicali liberi, eliminând perioadele nedorite de „ceață mentală“.

L-tirozină

Studierea ca alleviator la efectele stresului, L-tirozină a fost raportată pentru a ajuta la prevenirea declinului funcției cognitive atunci când organismul răspunde la stres fizic. In plus, ca unul dintre cei mai importanți aminoacizi, tirozina joacă un rol important în generarea impulsurilor nervoase.

ACETYL-L-carnitina (ALCAR)

Acetil-L-carnitina este o formă acetilat de aminoacizi L-carnitina. Atunci cand cAMP este crescut în neuroni prin forskolin, studiile au arătat că nivelurile de acetilcolinesterază sunt, de asemenea, a crescut. Acetil-L-carnitina se adaugă la formula noastra nootropă pentru a ajuta la echilibrarea efectelor niveluri crescute de acetilcolinesterază.

forskolină

O altă plantă în formula noastră, care este utilizat în medicina tradițională Ayurveda este „Forskolin“, derivat din Forskohlii Plant Coleus. Acest compus ajută la creșterea nivelului de AMPc în celule. In plus, atunci când sunt combinate cu luteolina care se gaseste in extract de anghinare, Forskolin ajută la creșterea synergestically durata și nivelurile de cAMP

ARTICHOKE EXTRACT

Luteolina, găsit în Extract de Anghinare este un inhibitor natural al enzimei PDE4. Prezent in neuroni, luteolina ajută la descompunerea CREB activarea AMPc. Această activare a CREB este crucială pentru potențare pe termen lung, inhibarea PDE4 și îmbunătățind astfel nivelurile de cAMP în neuroni. Această creștere a AMPc a fost demonstrat de a îmbunătăți potențării pe termen lung, un proces vital pentru invatare si memorie.

Vinpocetine (5 mg)

Un derivat semi-sintetic al vincamină alcaloid (Vinpocetine) este un extract din planta brebenoc. Izolat în 1975 de către chimistul maghiar Csaba Szantay, Vinpocetine este raportat că au cerebral-Enhancing fluxului sanguin și efecte neuroprotectoare. Vinpocetine a fost identificat ca fiind un agent anti-inflamator puternic *.

Bacopa monnieri

Folosit de secole în medicina tradițională Ayurveda din India, planta Bacopa monnieri a fost utilizat în principal ca o memorie și un amplificator de învățare pentru a promova o minte limpede și relaxată. Planta Bacopa conține Bacosides, compușii activi se găsesc în plante medicinale care ajuta pentru a oferi o protecție suplimentară în funcțiile sinaptice ale nervilor din hipocampus. Posedând proprietăți antioxidante și neuroprotectoare atât, cercetarea privind suplimentarea Bacopa a demonstrat o creștere semnificativă în îmbunătățirea memoriei și de protecție împotriva moleculelor neurotoxice dăunătoare. Aspectul anti-îmbătrânire studiat de Bacopa este rolul pe care îl joacă în a ajuta organismul pentru a preveni degenerarea impulsurilor nervoase care sunt transmise prin sinapse in hipocampus, care este responsabil pentru memoria pe termen lung.

VITAMINA B-6

Piridoxina (vitamina B-6) este un mod natural de vitamina prezentă în multe alimente. Corpul uman are nevoie de B-6 pentru mai mult de 100 de reacții enzimatice implicate în metabolismul. În plus, B-6 este, de asemenea, un factor important in dezvoltarea creierului in timpul sarcinii si copilariei, precum si functia imunitara de ansamblu.

L-teanina

S-au găsit în ceaiul verde, acest aminoacid are o structură chimică similară cu glutamat. În studiile recente L-teanina a fost dovedit a crește activitatea în banda de frecvență alfa, indicând că relaxează mintea, fără a provoca, prin urmare, nici o somnolență.

ALPHA GPC

GPC alfa sau L-alfa glycerylphosphorylcholine, a fost găsit pentru a furniza rapid colina peste bariera hemato-encefalică și este un precursor biosintetic al neurotransmitatorului acetilcolina. Odata livrate la creier, colina apoi ajută la susținerea funcțiilor cerebrale și sprijinirea în procesele de memorie prin creșterea formării de acetilcolină. Funcționarea corectă a neurotransmisiei acetilcolină a fost dovedit vitală pentru a sprijini cunoașterea sănătoasă. Nivelurile crescute de acetilcolină au fost legate de îmbunătățirea cogniției, în timp ce perturbările neurotransmisiei acetilcolină au fost asociate cu multe tulburări de memorie legate și duce la deficiente in memorie, învățare și abilități cognitive.

PAIE OAT

Recomandat pentru o gamă largă de condiții nervoase temporare, paie a fost Ovăz folosit ca un remediu anti-stres naturale care datează din Evul Mediu. Un plus All-Natural cu formula noastră, s-a adăugat paie de ovăz pentru a ajuta la promovarea unui stat relaxat, fără stres de spirit.

L-fenilalanina

Un aminoacid esențial prezent în multe alimente, L-fenilalanina este un precursor natural pentru dopamina si ajuta la furnizarea combustibilului necesar-aminoacid necesar pentru metabolismul dopaminei. Acest lucru este posibil deoarece, atunci când CREB este activat, studiile au arătat că transcrierea enzimei „hidroxilazei tirozinei“ este crescută, conducând la o rată crescută în care este metabolizat de dopamină.

Fosfatidilserina (din soia)

derivate din soia fosfatidilserină, (soia-PS) este o fosfatidilserină făcută din lecitină de soia, prin reacția enzimatică cu L-serină. Soia (PS) a fost demonstrat într-un studiu dublu-orb, randomizat, controlat, pentru a imbunatati functiile cognitive ale japonezilor în vârstă. Fosfatidilserina a fost de asemenea dovedit a atenua stresul departe de creier la sportivi atunci când răspunde la stres fizic.

Concluzie

Acest supliment nootropă conține ingredientele potrivite, amestecate la doar nivelurile potrivite pentru a produce rezultate foarte bune. Toate ingredientele sunt perfect naturale și au fost încercate și testate. Asta înseamnă că sunteți doar obținerea celor mai bune și că nu trebuie să existe efecte secundare. Cu cât este mai naturală un produs este, cu atât mai bine este. Dacă doriți un supliment mare nootrop pentru îmbunătățirea memoriei, se concentreze, și starea de spirit, atunci doriți să încercați Nootrogen .

În cazul în care pentru a cumpăra Nootrogen

Nootrogen nu este disponibil în magazine puteți cumpăra doar Nootrogen on-line. Vă recomandăm cumpărarea de pe site-ul oficial pentru a vă asigura că primiți un produs original și orice oferte speciale la momentul cumpărării.

1 BOTTLE
$29.95
Retail: $29.95
Savings: $0
60 capsules
buy now »
3 BOTTLES PLUS 1 FREE
$78.95
Retail: $119.80
Savings: $40.85
240 capsules
buy now »
2 BOTTLES
$52.95
Retail: $59.90
Savings: $6.95
120 capsules
buy now »

Click aici pentru a comanda Nootrogen de pe site – ul oficial »

67/100 : by 201 users
FLASH SALE 20% OFF »