Noogenic Review – Ledende nootropic Tillegg for Brain Speed, konsentrasjon og fokus

Home » Review » Nootrogen » Noogenic Review – Ledende nootropic Tillegg for Brain Speed, konsentrasjon og fokus

Last Updated on

Hva er en nootropic?

Alderen på smarte narkotika og nootropics er her. En nootropisk defineres som et stoff som kan øke hukommelse, konsentrasjon, motivasjon og humør eller praktisk talt alt som er relatert til kognisjon og tankemønstre.

Ansees å være en nootropic, må et stoff oppfylle  følgende egenskaper:

  • Forbedre læring og hukommelse
  • Har få bivirkninger og ekstremt lav toksisitet
  • Beskytte hjernen fra fysisk eller kjemisk skade som hjernerystelser, barbiturater eller skopolamin
  • Forbedre avfyringsmekanismer neuroner
  • Hindre avbrudd av lært adferd og hukommelsesdannelse av tilstander som har en tendens til å ødelegge dem, for eksempel elektrokonvulsive sjokk eller hypoksi

Effekter av smarte narkotika har vært utstilt ved fiktive nootropics som ‘NZT-48’ i filmen og siste TV-showet ‘Limitless’ stjernegalleri Bradley Cooper. Selv om effektene har blitt pyntet for film, kan lignende effekter oppnås med smarte narkotika i dag.

Mer vanlige smarte stoffer som Modafinil og Provigil har blitt brukt av en rekke personer i roller som krever elite ytelse; slik som fighter piloter i US Air Force, pokerspillere i WSOP, MMA jagerfly i UFC, profesjonelle spillere, og flere Silicon Valley konsernsjefen.

Hva er Nootrogen?

Nootrogen omtale 2017: Betyr dette produktet virkelig fungerer?

Nootrogen er den banebrytende utvikling i nootropiske stabler som ikke krever resept. Gjennom en randomisert, gruppe-parallell, dobbeltblind, placebo-kontrollert studie, forskning har identifisert viktige naturlige stoffer som når de konsumeres av mennesker har bemerkelsesverdige virkninger på hjernen og kognitiv funksjon. Dimetylaminoetanol eller DMAE, gjenstand for denne studien er en nøkkelingrediensen i den Nootrogen formel.

NOOTROGEN er et nytt supplement som fagmessig kombinerer det beste fra flere kjente ingredienser som har vist seg i kliniske studier å tilby en kognitiv boost. Hvert aspekt av NOOTROGEN sin blanding ble nøye valgt for sin banerekord på en sikker og effektiv evne til å forbedre mental funksjon i normalt fungerende mennesker.

Hva gjør NOOTROGEN Den mest effektive nootropic

Det er ingen hemmelighet at “nootropics”, også kalt “smarte kosttilskudd”, er enormt populære i dag. Muligheten til å forbedre den menneskelige hjernens prosesseringshastighet og følelse av klarhet er et veldokumentert fenomen, men hva gjør NOOTROGEN best nootropic tilgjengelig?

NOOTROGEN avhengig av ingredienser som peer-reviewed forskning1 har vist spennende potensial til å forbedre intellektuell aktivitet, forbedre humøret, og gi økt fokus. Viktigere, disse studiene ble primært gjennomført på personer med normal kognitiv funksjon, noe som betyr at folk som deltar i studiene var vanlige, hverdagslige folk som deg.

Best av alt, utrolig høy kvalitet lisensiert laboratoriemiljø brukes til å produsere NOOTROGEN sikrer at hver pille er av høyeste, profesjonell standard.

14 All Natural Påvist Næringsstoffer Inside Nootrogen

NOOTROGEN inneholder en porsjon av 14 naturlige, veldokumenterte forbindelser for å skape en effektiv og balansert nootropisk. NOOTROGEN har som mål å heve fokus og mental klarhet å hjelpe hjernen oppnå bedre kognitiv funksjon. Ingrediensene i NOOTROGEN er formulert for å heve nivåene av endogene nevrotransmittere, levere spenningsstyring forbindelser, og fremme langvarig neuro-beskyttelse.

Huperzia serrata

Funnet i en art av gran mose anlegg (Huperzia serrata) innfødt til India og Sørøst-Asia, er den (AChE) hemmer Huperzine A. Forskere har funnet at effektiv (Ach) neurotransmission er kritisk i prosesser som er ansvarlige for læring, hukommelse og oppmerksomhet . Likeledes er reduserte nivåer av (Ach) neurotransmisjon antatt å føre til kognitiv svikt, læring og hukommelse svekkelser også assosiert med alder og nevrologiske sykdommer. Huperzine A har blitt brukt som en ny behandling for hukommelses svekkelser, har forbedret oppmerksomhet og hukommelse hos friske personer, og har også vært brukt som et anti-Alzheimers sykdom medikamentkandidat alt med lovende resultater.

pterostilbene

Et derivat av Reserveratrol, er pterostilbene en kraftig antioksidant hovedsakelig i blåbær og druer. Uttales “Terro-STILL-Bean”, denne super-næringsstoffer hjelpemidler i eliminering av frie radikaler og er en perfekt kandidat i vår nootropic fordi det hjelper hjernen din til å holde seg klar av frie radikaler, eliminere uønskede perioder av “Mental Fog”.

L-tyrosin

Studert som en alleviator til effektene av stress, har L-tyrosin blitt rapportert å bidra til å forhindre tilbakegang av kognitiv funksjon når kroppen reagerer på fysisk stress. I tillegg, som en av de viktigste aminosyrer spiller tyrosin en viktig rolle i generering av nerveimpulser.

Acetyl-L-karnitin (ALCAR)

Acetyl-L-karnitin er en acetylert formen av aminosyren L-karnitin. Når cAMP økes i nerveceller ved forskolin, har studier vist at nivåene av acetylkolinesterase er også økt. Acetyl-L-karnitin er lagt til vår nootropic formel for å bidra til å balansere effekten av økte nivåer av acetylkolinesterase.

forskolin

En annen plante i vår formel som er brukt gjennom tradisjonell Ayurvedisk medisin er “Forskolin”, avledet fra Coleus Forskohlii Plant. Denne forbindelsen bidrar til å øke nivåene av cAMP i cellene. I tillegg, når kombinert med Luteolin som er funnet i Jordeple Extract, Forskolin bidrar til å synergestically øke varigheten og nivåer av cAMP

ARTICHOKE EXTRACT

Luteolin, som finnes i Jordeple Extract er en naturlig inhibitor av enzymet PDE4. Tilstede i nevroner, Luteolin bidrar til å bryte ned CREB aktivering cAMP. Denne aktivering av CREB er avgjørende for langtids potensiering, inhibering av PDE4 og dermed forbedre nivået av cAMP i nerveceller. Denne økningen i cAMP har vist seg å forbedre langsiktig potensering, en prosess viktig for læring og hukommelse.

Vinpocetin (5 mg)

En semi-syntetisk derivat av alkaloid vincamin, (Vinpocetine) er et utdrag fra periwinkle anlegget. Isolert i 1975 av ungarsk kjemiker Csaba Szantay, er Vinpocetine rapportert å ha cerebral blodstrøm forbedrende og nevrobeskyttende virkninger. Vinpocetin har også blitt identifisert som et potent anti-inflammatorisk middel *.

Bacopa monnieri

Brukt i århundrer i tradisjonell ayurvedisk medisin i India, har Bacopa monnieri anlegget primært blitt brukt som et minne og læring enhancer å fremme et klart og avslappet sinn. Den Bacopa planten inneholder Bacosides, de aktive forbindelser som finnes i den urt som bidrar til å gi ytterligere beskyttelse for de synaptiske funksjoner av nerver i hippocampus. Som har både antioksidant og neurobeskyttende egenskaper, har forskning på tilskudd av Bacopa vist en signifikant økning i hukommelses forbedringer og beskyttelse mot skadelige nevrotoksiske molekyler. Den studerte anti-aldring aspekt av Bacopa er den rolle den spiller i å hjelpe kroppen for å hindre degenerering av nerveimpulser som overføres på tvers synapser inne i hippocampus, som er ansvarlig for langtidshukommelse.

Vitamin B-6

Pyridoksin, (vitamin B-6) er et naturlig forekommende vitamin finnes i mange matvarer. Menneskekroppen trenger B-6 til mer enn 100 enzymreaksjoner som er involvert i metabolismen. I tillegg er B-6 også en stor faktor i utvikling av hjernen under graviditet og barndom, samt den generelle immunfunksjon.

L-Theanine

Finnes i grønn te, har denne aminosyre en kjemisk struktur som ligner på glutamat. I nyere studier L-teanin har vist seg å øke aktiviteten i a-frekvensbåndet, noe som indikerer at det beroliger tankene uten derfor å forårsake noen søvnighet.

ALPHA GPC

Alpha GPC eller L-alfa glycerylphosphorylcholine, er blitt funnet å raskt levere kolin på tvers av blod-hjerne-barrieren og er en biosyntetisk forløper til acetylkolin nevrotransmitter. Når tilføres hjernen, bidrar cholin deretter å understøtte hjernefunksjoner og hjelpe til hukommelsesprosesser ved å øke dannelsen av acetylkolin. Riktig funksjon av acetylkolin neurotransmission har vist seg viktig å støtte sunn erkjennelse. Økte nivåer av acetylcholin har vært knyttet til forbedret kognisjon, mens forstyrrelser i acetylcholin-neurotransmisjon har vært forbundet med mange hukommelsesrelaterte lidelser og resultere i svekkelser i hukommelse, læring og kognitive ferdigheter.

havre halm

Anbefales for et bredt spekter av midlertidige nervøse tilstander, har Oat Straw blitt brukt som en naturlig anti-stress behandling dateres tilbake til middelalderen. En helt naturlig tillegg til vår formel, ble Oat Straw lagt til for å fremme en avslappet, stress-fri sinnstilstand.

L-fenylalanin

En essensiell aminosyre som finnes i mange matvarer, er L-fenylalanin en naturlig forløper til dopamin, og bidrar til å tilføre den nødvendige aminosyre-drivstoff som er nødvendig for dopaminmetabolismen. Dette er mulig fordi når CREB er aktivert, har studier vist at transkripsjon av enzymet “tyrosin hydroksylase” økes, noe som fører til en økt hastighet i hvilken dopamin metaboliseres.

Fosfatidylserin (fra soyabønner)

Soyabønne-avledet fosfatidylserin, (soya-PS) er et fosfatidylserin laget av soyabønnelecitin ved enzymatisk omsetning med L-serin. Soya (PS) ble vist i en dobbelt-blind, randomisert placebokontrollert studie, for å forbedre kognitive funksjoner hos eldre japansk. Fosfatidylserin har også vist seg å redusere stress bort fra hjernen hos idrettsutøvere når de svarer på fysisk stress.

Konklusjon

Dette nootropic supplement inneholder de riktige ingrediensene, blandet på akkurat de riktige nivåer for å produsere gode resultater. Alle ingrediensene er helt naturlig og har blitt prøvd og testet. Det betyr at du bare får det beste, og at det bør være noen bivirkninger. Jo mer naturlig et produkt er, jo bedre er det. Hvis du ønsker en flott nootropic supplement for bedre hukommelse, fokus og humør, så du vil prøve Nootrogen .

Hvor kan man kjøpe Nootrogen

Nootrogen selges ikke i butikkene kan du bare kjøpe Nootrogen online. Vi anbefaler å kjøpe fra den offisielle nettsiden for å sikre at du får et ekte produkt og spesielle tilbud på kjøpstidspunktet.

1 BOTTLE
$29.95
Retail: $29.95
Savings: $0
60 capsules
buy now »
3 BOTTLES PLUS 1 FREE
$78.95
Retail: $119.80
Savings: $40.85
240 capsules
buy now »
2 BOTTLES
$52.95
Retail: $59.90
Savings: $6.95
120 capsules
buy now »

Klikk her for å bestille Nootrogen fra den offisielle nettsiden »

81/100 : by 243 users
FLASH SALE 20% OFF »