Noogenic Review – Toonaangevende Nootropic Toeslag voor Brain Speed, Concentratie en Focus

Home » Review » Nootrogen » Noogenic Review – Toonaangevende Nootropic Toeslag voor Brain Speed, Concentratie en Focus

Last Updated on

Wat is een Nootropic?

De leeftijd van smart drugs en nootropics is hier. Een noötropische wordt gedefinieerd als een stof die het geheugen, concentratie, motivatie en stemming of vrijwel alles dat gerelateerd is aan cognitieve taken en denkpatronen kunnen verhogen.

Om te worden beschouwd als een noötropische, moet een stof die voldoen aan  de volgende kenmerken:

  • Verbeter leren en geheugen
  • Hebben weinig bijwerkingen en extreem lage toxiciteit
  • Bescherm de hersenen van fysische of chemische letsel als hersenschudding, barbituraten of scopolamine
  • Verbeter de vuurmechanismen van neuronen
  • Voorkom dat de verstoring van aangeleerd gedrag en geheugenvorming van voorwaarden die de neiging om ze te verstoren, zoals elektroshock of hypoxie

Effecten van smart drugs werden tentoongesteld door fictieve nootropics zoals ‘NZT-48’ in de film en de recente tv-show ‘Limitless’ starring Bradley Cooper. Hoewel de effecten zijn verfraaid voor film, kunnen soortgelijke effecten vandaag worden verkregen met smart drugs.

Vaker smart drugs zoals Modafinil en Provigil zijn gebruikt door een aantal mensen in rollen die elite prestaties vereisen; zoals gevechtspiloten in de US Air Force, poker spelers in de WSOP, MMA vechters in de UFC, professionele gamers, en een aantal Silicon Valley CEO’s.

Wat is Nootrogen?

Nootrogen Beoordeling 2017: Betekent dit product echt werken?

Nootrogen is ​​de baanbrekende ontwikkeling in noötropische stapels dat er geen recept nodig is. Door middel van een gerandomiseerde, groep-parallel, double-blind, placebo-gecontroleerde studie, onderzoek heeft een aantal essentiële natuurlijke stoffen die bij consumptie door de mens hebben opmerkelijke effecten op de hersenen en de cognitieve functie. Dimethylaminoethanol of DMAE, het onderwerp van deze studie is een van de belangrijkste ingrediënten in de Nootrogen formule.

NOOTROGEN is een nieuw supplement dat vakkundig combineert het beste van verschillende bekende ingrediënten die in klinische studies hebben aangetoond dat een cognitieve boost te bieden. Elk aspect van blend NOOTROGEN werd zorgvuldig gekozen om zijn track record van een veilige en effectieve mogelijkheid om geestelijke functie in normaal functionerende mensen te verbeteren.

Wat maakt NOOTROGEN de meest effectieve Nootropic

Het is geen geheim dat “nootropica”, ook wel “smart supplementen”, zijn enorm populair vandaag. De mogelijkheid om de menselijke hersenen verwerkingssnelheid en het gevoel van duidelijkheid te verbeteren is een goed gedocumenteerde fenomeen, maar wat maakt NOOTROGEN de beste noötropische beschikbaar?

NOOTROGEN is gebaseerd op ingrediënten die peer-reviewed onderzoek1 interessante mogelijkheden heeft aangetoond dat het intellectuele activiteit te verbeteren, de stemming, en zorgen voor meer focus. Belangrijk is, werden deze studies vooral uitgevoerd op personen met een normale cognitieve functie, wat betekent dat de mensen die deelnemen aan de studies gewone, alledaagse mensen zoals jij was.

Het beste van alles, de ongelooflijk hoge kwaliteit licentie laboratorium omgeving gebruikt om NOOTROGEN produceren zorgt ervoor dat elke pil is van de hoogste, professionele standaard.

14 All Natural Bewezen Nutriënten Inside Nootrogen

NOOTROGEN bevat een portie van 14 natuurlijke, goed onderzocht verbindingen aan een doeltreffende en evenwichtige nootropic creëren. NOOTROGEN gericht op focus en mentale helderheid te verhogen om te helpen de hersenen te bereiken verbeterde cognitief functioneren. De ingrediënten in NOOTROGEN zijn geformuleerd om het niveau van endogene neurotransmitters verheffen, om te voorzien stressmanagement verbindingen, en het bevorderen van de lange termijn neuro-bescherming.

Huperzia serrata

Gevonden in een soort van de spar mos plant (Huperzia Serrata) afkomstig uit India en Zuidoost-Azië, is de acetylcholinesterase (AChE) remmer Huperzine A. Onderzoekers hebben ontdekt dat een efficiënte (Ach) neurotransmissie is van cruciaal belang in processen die verantwoordelijk zijn voor het leren, geheugen en aandacht . Ook verlaagde niveaus van (Ach) neurotransmissie worden verondersteld te leiden tot cognitieve achteruitgang, leer- en geheugenstoornissen ook geassocieerd met de leeftijd en neurologische aandoeningen. Huperzine A is gebruikt als een nieuwe behandeling voor geheugenstoornissen, heeft aandacht en geheugen verbeterd bij gezonde proefpersonen en is ook gebruikt als een anti-ziekte van Alzheimer drug kandidaat allemaal met veelbelovende resultaten.

pterostilbeen

Een derivaat van Reserveratrol, Pterostilbene is een krachtige antioxidant voornamelijk in bosbessen en druiven. Uitgesproken “Terro-NOG-Bean”, deze super-voedingsstof helpt bij de eliminatie van vrije radicalen en is een perfecte kandidaat in onze noötropische omdat het helpt je hersenen uit de buurt van Free Radicals te blijven, waardoor ongewenste periodes van “Mental Mist”.

L-tyrosine

Bestudeerd als een verzachter om de effecten van stress, is L-tyrosine is gemeld om te voorkomen dat de achteruitgang van de cognitieve functies wanneer het lichaam reageert op de fysieke stress. Bovendien, als een van de belangrijkste aminozuren, tyrosine speelt een belangrijke rol bij het genereren van zenuwimpulsen.

Acetyl-L-carnitine (ALCAR)

Acetyl-L-carnitine is een geacetyleerde vorm van het aminozuur L-carnitine. Wanneer cAMP wordt verhoogd in neuronen door forskoline, hebben studies aangetoond dat het niveau van acetylcholinesterase ook verhoogd. Acetyl-L-Carnitine is toegevoegd aan onze noötropische formule om te helpen de balans van de effecten van de verhoogde niveaus van acetylcholinesterase.

forskoline

Een andere fabriek in onze formule die overal in de traditionele ayurvedische geneeskunde wordt gebruikt, is “Forskolin”, afgeleid van de Coleus Forskohlii Plant. Deze verbinding helpt om het niveau van cAMP in cellen te verhogen. Bovendien, wanneer gecombineerd met luteoline die is gevonden in artisjokextract, Forskolin helpt synergestically verlenging van de duur en het niveau van cAMP

artisjokextract

Luteoline, in artisjokextract een natuurlijke remmer van het enzym PDE4. Aanwezig in neuronen, Luteolin helpt af te breken CREB activerende cAMP. Deze activering van CREB cruciaal voor de lange termijn potentiëring, PDE4 remmen en aldus de niveaus van cAMP verbetering in neuronen. Deze toename van cAMP is aangetoond dat het op lange termijn potentiëring, een proces van vitaal belang voor het leren en het geheugen te verbeteren.

Vinpocetine (5 mg)

Een semisynthetisch derivaat van de alkaloïde vincamine, (vinpocetine) een extract uit de maagdenpalmplant. in 1975 geïsoleerd door de Hongaarse chemicus Csaba Szantay wordt Vinpocetine gemeld aan cerebrale doorbloeding verbeterende en neuroprotectieve effecten hebben. Vinpocetine is ook geïdentificeerd als een krachtige anti-ontstekingsmiddel *.

Bacopa monnieri

Eeuwen gebruikt in de traditionele Ayurvedische geneeskunde van India, heeft de Bacopa Monnieri fabriek voornamelijk gebruikt als een geheugen en het leren enhancer om een ​​heldere en ontspannen geest te promoten. De Bacopa plant bevat bacosiden, de werkzame stoffen gevonden in de kruidentuin die helpen om extra bescherming in de synaptische functies van de zenuwen in de hippocampus te bieden. Die zowel anti-oxidant en neuroprotectieve eigenschappen, onderzoek naar de aanvulling van Bacopa heeft laten zien een significante toename in het geheugen verbeteringen en bescherming tegen schadelijke neurotoxische moleculen. De bestudeerde anti-aging aspect van Bacopa is de rol die het speelt in het lichaam te helpen degeneratie van de zenuw impulsen die in synapsen worden overgedragen in de hippocampus, die verantwoordelijk is voor lange-termijngeheugen voorkomen.

Vitamine B6

Pyridoxine (vitamine B-6) is een in de natuur voorkomende vitamine aanwezig in veel voedingsmiddelen. Het menselijk lichaam heeft B6 meer dan 100 enzymreacties betrokken is bij metabolisme. Bovendien, B-6 is ook een grote factor in de ontwikkeling van de hersenen tijdens de zwangerschap en kinderschoenen, en de algehele immuunsysteem.

L-Theanine

In groene thee, dit aminozuur een chemische structuur die lijkt op glutamaat. In recente studies L-theanine is bewezen dat de activiteit in de alfa frequentieband te verhogen, wat aangeeft dat het ontspant de geest zonder daardoor enige sufheid veroorzaken.

ALPHA GPC

Alpha GPC of L-alfa-glycerylfosforylcholine, is gebleken choline snel te leveren over de bloed-hersenbarrière en is een biosynthetische precursor van de neurotransmitter acetylcholine. Eenmaal geleverd aan de hersenen, choline helpt dan om hersenfuncties en hulp in het geheugen te ondersteunen door het verhogen van de vorming van acetylcholine. Goede werking van acetylcholine neurotransmissie is bewezen van vitaal belang voor een gezonde cognitie ondersteunen. Verhoogde concentraties van acetylcholine zijn gekoppeld aan verbeterde cognitie, terwijl verstoringen in acetylcholine neurotransmissie zijn in verband gebracht met veel geheugen-gerelateerde stoornissen en leiden tot stoornissen in het geheugen, leren en cognitieve vaardigheden.

haverstro

Aanbevolen voor een breed scala aan tijdelijke nerveuze omstandigheden is Haver Straw is gebruikt als een natuurlijke anti-stress remedie die teruggaat tot de middeleeuwen. Een all-natuurlijke aanvulling op onze formule, Oat Straw werd toegevoegd om te helpen bevorderen van een ontspannen, stress-free state of mind.

L-fenylalanine

Een essentieel aminozuur aanwezig in veel voedingsmiddelen, L-fenylalanine is een natuurlijke voorloper van dopamine en zorgt voor de nodige aminozuur brandstof nodig dopaminemetabolisme. Dit is mogelijk omdat wanneer CREB geactiveerd, studies hebben aangetoond dat transcriptie van het enzym “tyrosine hydroxylase” vergroot weergegeven, waardoor een verhoogde snelheid waarmee dopamine wordt gemetaboliseerd.

FOSFATIDILSERINE (uit sojabonen)

-Soja afgeleide fosfatidylserine, (soja-PS) is een fosfatidylserine uit sojalecithine tot enzymatische reactie met L-serine. Soy (PS) werd aangetoond in een dubbelblinde, gerandomiseerde, gecontroleerde studie, de cognitieve functies van de oudere Japanse verbeteren. Fosfatidylserine is ook bewezen om stress weg van de hersenen bij atleten te beperken bij het reageren op fysieke stress.

Conclusie

Dit noötropische supplement bevat de juiste ingrediënten, gemengd op het juiste niveau om goede resultaten te produceren. Alle ingrediënten zijn volkomen natuurlijk en zijn uitgeprobeerd en getest. Dat betekent dat je alleen de beste krijgt en dat er mogen geen bijwerkingen. De meer natuurlijke een product is, hoe beter het is. Als u een geweldige noötropische supplement wilt gebruiken voor het verbeteren van het geheugen, focus, en stemming, dan wil je proberen Nootrogen .

Waar te Nootrogen kopen

Nootrogen wordt niet verkocht in de winkels kunt u alleen Nootrogen online te kopen. We raden het kopen van de officiële website te garanderen u een echt product en eventuele speciale aanbiedingen op het moment van aankoop.

1 BOTTLE
$29.95
Retail: $29.95
Savings: $0
60 capsules
buy now »
3 BOTTLES PLUS 1 FREE
$78.95
Retail: $119.80
Savings: $40.85
240 capsules
buy now »
2 BOTTLES
$52.95
Retail: $59.90
Savings: $6.95
120 capsules
buy now »

Klik hier om Nootrogen bestellen via de officiële website »

63/100 : by 189 users
Nootrogen Review
FLASH SALE 20% OFF »