Nootrogen Review: Cât de sigur și eficient este acest produs?

Home » Review » Nootrogen » Nootrogen Review: Cât de sigur și eficient este acest produs?

Last Updated on

Nootropă este relativ un nou termen dat suplimente care îmbunătățesc funcțiile cognitive ale creierului , dar istoria lor este destul de vechi. Chineză și indiană medicament pe bază de plante are o serie de remedii derivate din bunătatea ingrediente alimentare naturale pentru a stimula capitalului intelectual. Cele Nootropics sunt recunoscute de către diferiți termeni folosiți pentru ei cum ar fi medicamente inteligente, steroizi creier, amplificatori cognitivi, dând naștere la o anumită măsură, o controversă pentru utilizarea lor.

O perspectivă mai bună asupra Nootropics

NooCube Review - Clienții nootropă preferate Brain Supliment

Nootrop este un potențiator de creier, dar cum se poate obține această funcție și cum sunt ele diferite de substanțe de abuz? Face nootropă crea, de asemenea, o senzație de mare, sunt ei dependență în natură, nu provoacă modificări permanente în chimia creierului de celule și funcționează? Acestea sunt câteva dintre întrebările care generează o dezbatere cu privire la produsele nootropici, fie ele naturale sau sintetice. Ștergerea unora dintre interogările va ajuta cu siguranță să ne înțelegem mijloacele lor de acțiune.

Dr. Corneliu E.Giurgea a fost omul care a venit cu nootropici pe termen lung. Conform criteriilor stabilite de el, nootrop trebuie să aibă următoarele caracteristici pentru a merita eticheta

 • de ameliorare a memoriei și mărirea capacității de învățare
 • Ajutor de funcționare a creierului în condiții de stres
 • Protecția împotriva oricărei deteriorări fizice sau chimice induse
 • Creste conductivitatea sinapselor nervoase
 • Trebuie să fie non-toxic, cu efecte secundare mai puține sau deloc

Păstrarea criteriilor în minte, este clar că toate substanțele nootropici sunt amplificatori cognitivi, dar nu toate amplificatori cognitivi sunt nootropicele, deoarece, pentru aceasta din urmă, este necesară o funcție de protecție. Acest criteriu demarks stimulatoarele cognitive care pot fi în mod normal prezente în produsele alimentare, din nootropics definite.

Definiția nootropicele clarifică, de asemenea, îndoieli cu privire la ei fiind dependenta in natura. De Nootropics nu sunt stimulente, cum ar fi unele amplificatori cognitivi, dar defensiv în natură pentru funcționarea generală a creierului. De Nootropics nu provoacă modificări necontenite ale functiei cerebrale sau de chimie si sunt sigur de utilizat. Măsura în care nootrop beneficiază un individ depinde de genetica, biochimie, comportamente stilului de viață și trăsături de personalitate cuiva.

Ce zici de Nootrogen

Nootrogen Review 2017: Are Acest produs Serios?

Nootrogen este un alt nume pe lista nootropicele fiind comercializate și vom prezenta acest produs la controlul definiției standard a nootrop.

Producătorul de Nootrogen este VITA BALANCE LIMITED cu sediul în Marea Britanie.

Procesul de fabricație are loc într – un certificat GMP facilitate, FDA a aprobat.

Cele componente ale Nootrogen sunt următoarele

 • O varietate de grăsimi și vitamine solubile în apă ca vitamina A, C, E, D, B1, B2, B3, B5, B6
 • O combinație de minerale ca fier, calciu, magneziu, acid folic, și micronutritive
 • dimetilaminoetanol
 • Acid glutamic
 • acetilcolina
 • colină
 • inozitol
 • N-Acetil L-tirozina
 • GABA
 • extract de ceai verde
 • extract de Bacopa
 • acid docosahexaenoic
 • Bor

Vitaminele care aparțin grupei B – complex sunt critice pentru functionarea creierului si de sanatate. Aceste vitamine „anti-stres“ ajutor de creier

 • Producerea de neurotransmitatori GABA, serotonina si dopamina
 • Intarzierii procesului de îmbătrânire și de a îmbunătăți concentrarea, memoria, si ajuta la imbunatatirea energiei si starea de spirit
 • Ajuta in dementa si de procesul de îmbătrânire mintală

Un studiu Oxford a constatat că adăugarea B6, B12, SI B9 (acid folic) împreună redus atrofie a creierului, functia imbunatatita a creierului si a redus contractie creierului in parti ale creierului cele mai afectate de Alzheimer.

Colinei este o altă vitamină solubilă în apă utilizată pentru demență, pierderi de memorie, precum si pentru alte tulburari ale creierului.

Vitamina C este un important pentru producerea neurotransmițătorilor din creier îmbunătățind astfel de învățare și amintindu – abilități, focusul și nivelul de concentrare și tulburări de dispoziție generală. Fiind un puternic antioxidant, ajută la protejarea creierului de la daune de radicali liberi , în plus față de îmbunătățirea ofertei de sânge la creier.

D „vitamina soare“ are toate beneficiile similare cu vitamina C, îmbunătățind abilitățile cognitive ale creierului la toate vârstele de la dezvoltare până la bătrânețe.

Dimetilaminoetanol este responsabil pentru producerea neurotransmițătorilor din creier si care rezulta in functiile creierului accelerat abilitățile de gândire și inteligență . Același lucru este valabil pentru acidul glutamic , care crește producția GABA și glicină în creier , în plus față de acetilcolină.

Inozitol este o substanta asemanatoare vitaminelor (WebMD) și soldurile anumite substanțe chimice în organism , jucând rolul său în ADHD, autism, depresie, insomnie, Alzheimer si schizofrenia.

Acetilcolina este neurotransmitatorul cu funcții critice ceea ce privește sănătatea creierului.

GABA este un produs chimic produs în mod normal în creier și utilizările sale funcționale includ anxietate, depresie și tulburări de dispoziție.

Acid docosahexaenoic este un acid gras cu un rol vital în prevenirea demenței în ceea ce privește sănătatea creierului este în cauză.

N-Acetil L-tirozina este un aminoacid care este utilizată de către organismele noastre pentru a produce substanțe chimice care sunt responsabile pentru vigilența (WebMD).

Borul este o urmă impusă de corpurile noastre pentru a metalelor îmbunătăți coordonarea și abilitățile de gândire , mai ales la bătrânețe.

Ceaiul verde are proprietăți antioxidante puternice , dar nu există dovezi suficiente pentru utilizarea sa pentru orice tip de funcție a creierului , cu excepția pentru caracteristica sa de creștere vigilență mentală ( din cauza cofeina).

Extractul Bacopa este un extract din plante si are unele dovezi ale rolului jucat de a îmbunătăți memoria și de a reduce stresul.

Compilarea revizuirea detaliată a ingredientelor de Nootrogen, vom ajunge la concluzia că toate acestea îndeplinesc criteriile de a poseda trăsăturile nootropici cu excepția extract de ceai verde, care acționează ca un stimulent usoara si are mai multe medicamente anti-oxidativ, acțiuni defensive pentru ansamblu bine -fiind.

Orice efecte secundare ale Nootrogen

Nootrogen este revizuit de către alte autorități pentru a fi un „ produs nootrop“ și este lipsit de orice efecte secundare ca dependență fizică, dezvoltarea toleranței sau a simptomelor de sevraj. Cu toate acestea, unii dintre consumatori au raportat reacții adverse ușoare la etapele timpurii ale absorbției supliment , inclusiv dureri de cap, reclamații GIT, anxietate, insomnie, și oboseala. Acestea sunt doar tranzitorii și pot fi depășite prin

 • Reglarea momentului și valorii aportului dozei
 • Adăugarea unui supliment colinei

Cost-eficacitate al Nootrogen

Am comparat prețurile Nootrogen cu unii dintre contemporanii sai (Mind Lab Pro, pilulă Brain, Noocube, Brain Sense si altele) si a constatat ca acesta să fie cel mai ieftin dintre toate oferte de la un cost de 29.95 $ pe sticla. Cel mai bun afacere sa de vânzare este de trei sticle cu unul gratuit, la un cost de $ 78.95.

Opinia internauților

Revizuirile client de pe site-ul oficial sunt, evident, foarte pozitive. Nu s-au găsit de revizuire împotriva Nootrogen.

 • Produs fantastic – Chiar mi-a plăcut. Ea mi -a dat un efect anxiolitic și calmant imens. A fost nevoie de aproximativ 3 ore de la locul de muncă și este foarte util atunci când este timpul să vorbească în fața oamenilor, deoarece ameliorează toate stres și anxietate – Mark
 • Preferata mea de departe – De departe cel mai bun nootropă am luat pentru memoria pe termen scurt. Combinând cu Coluracetam pentru a evita construirea o toleranță este chiar mai puternic. Cea mai bună combinație pentru a studia. – Chris
 • Foarte impresionat – viziune HD, starea de spirit, preluarea colinei, de memorie și un efect anxiolitic uimitor. Rețineți că mă simt ca pot citi oamenii mai ușor pe asta. – Shaun

spune noastră finală

Ingredientele sunt legit, prețul este corect, recenziile clienților sunt entuziaști și produsul promite să ajute

„Boost memoria, îmbunătățește concentrarea și concentrare, crește viteza de procesare a creierului, si calmeaza orice anxietate“

Deși este nu un FDA a aprobat produs , dar nu are nevoie de nici o rețetă pentru utilizarea acestuia ca urmare a agenților nootropici naturale pe care le conține. Nu există nici bani înapoi garanții am putut localiza pe site – ul oficial , care ar putea aduce unele probleme la achiziționarea , dar un suport pentru clienți eficient de rețea este acolo pentru a răspunde la orice întrebări și întrebări pe care le – am făcut pentru orice garanții, ei au răspuns :

„Datorită ingredientelor naturale ale Nootrogen, deoarece nu există efecte secundare, suntem siguri că nu va trebui să meargă la probleme de a se întoarce produsul nostru, așa că nu oferim nici un ban înapoi garanții“

Acum , în cazul în care este numit de încredere sau un dispozitiv de introducere pe piață, nu vom comenta mult pe acest lucru, dar Nootrogen este în general, o alegere justă pentru a face printre unele suplimente ale creierului foarte scumpe.

1 BOTTLE
$29.95
Retail: $29.95
Savings: $0
60 capsules
buy now »
3 BOTTLES PLUS 1 FREE
$78.95
Retail: $119.80
Savings: $40.85
240 capsules
buy now »
2 BOTTLES
$52.95
Retail: $59.90
Savings: $6.95
120 capsules
buy now »

Click aici pentru a comanda Nootrogen de pe site – ul oficial »

88/100 : by 383 users
Nootrogen Review
FLASH SALE 20% OFF »