Nootrogen Review: Kako varen in učinkovit je ta izdelek?

Home » Review » Nootrogen » Nootrogen Review: Kako varen in učinkovit je ta izdelek?

Last Updated on

Nootropno je relativno nov izraz za dodatke, ki izboljšujejo kognitivne funkcije možganov, vendar je njihova zgodovina je precej stara. Kitajski in indijski zdravilo rastlinskega izvora je število pravnih sredstev, ki izhajajo iz dobrote naravnih sestavin živil za povečanje intelektualnega potenciala. V nootropics so priznane z različnimi pogoji, ki se uporabljajo za njih, kot pametnih zdravil, možganov steroidi, kognitivne ojačevalcev, kar je privedlo do določene mere, polemiko z njihovo uporabo.

Boljši pogled na Nootropics

NooCube Pregled - Kupci Priljubljeno nootropik Brain Dodatek

Nootropik je ojačevalec možganov, ampak kako to doseči to funkcijo in kako se razlikujejo od substanc? Naredite nootropno tudi ustvariti občutek visoke, so zasvojenost v naravi, ne povzročajo trajne spremembe v celični kemiji možganov in deluje? To so nekatera od vprašanj, ki ustvarjajo razpravo o nootropik izdelke, ki so lahko naravnega ali sintetičnega. Brisanje nekatere poizvedbe bo zagotovo nam pomagajo razumeti njihove načine delovanja.

Dr. Corneliu E.Giurgea je bil človek, ki je prišel do izraza nootropik. V skladu z merili, ki ga mora nootropno imeti naslednje značilnosti, da zaslužijo oznako

 • izboljšanje spomina in bogatenje sposobnost učenja
 • Pomoč delovanje možganov pod stresnimi pogoji
 • Zaščita pred katero koli fizikalne ali kemične povzročeno škodo
 • Povečanje živčnih sinaps prevodnost
 • Mora biti toksičen z manj ali brez stranskih učinkov

Vodenje merila v mislih, je jasno, da so vsi nootropičnih snovi kognitivne ojačevalcev, vendar ne vsi kognitivni ojačevalci so nootropics, ker za slednje, zaščitna funkcija je potrebno. To merilo demarks kognitivne stimulansov, ki so običajno prisotni v hrani, od opredeljenih nootropics.

Opredelitev nootropics pojasnjuje tudi dvome o tem da bi bilo zasvojenost v naravi. V nootropics niso poživila, kot so nekatere kognitivne ojačevalcev pa obrambni narave za celotno delovanje možganov. V nootropics ne povzročajo neprestane spremembe v delovanju možganov ali kemije in so varni za uporabo. V kolikšni meri nootropik koristi posameznika je odvisna od ena je genetika, biokemija, lifestyle vedenje in osebnostne lastnosti.

Kaj pa Nootrogen

Nootrogen Pregled 2017: Ali Ta izdelek res deluje?

Nootrogen je drugo ime na seznamu nootropics tržili in bomo predloži ta izdelek s pregledom standardne opredelitve nootropik.

Proizvajalec za Nootrogen je VITA BILANCA LIMITED s sedežem v Veliki Britaniji.

Proizvodni proces poteka v GMP certificirano, FDA odobren objekt.

Na sestavine iz Nootrogen so naslednji

 • Različne maščob in vodotopnih vitaminov kot so vitamin A, C, E, D, B1, B2, B3, B5, B6
 • Kombinacija mineralov kot so železo, kalcij, magnezij, folna kislina in nekaterih mikrohranil
 • dimetilaminoetanol
 • Glutaminska kislina
 • acetilholin
 • holin
 • inozitol
 • N-acetil-L-tirozina
 • GABA
 • Izvleček zelenega čaja
 • izvleček Bacopa
 • dokozaheksanojske kisline
 • bor

Vitamini, ki spadajo v skupino B-kompleks so ključnega pomena za delovanje in zdravje možganov. Te “anti-stres” vitamini pomoč na možgane, ki jih

 • Proizvodnja nevrotransmiterji GABA, serotonina in dopamina
 • Retard proces staranja in izboljša osredotočenost, spomin in pomaga izboljšati energijo in razpoloženje
 • Pomoč pri demenci in proces duševnega staranja

Študija Oxford ugotovili, da dodatek za B6, B12, IN B9 (folna kislina) skupaj z znižanjem možganske atrofije, izboljšano delovanje možganov in zmanjšano možgansko krčenja v delu možganov, ki jih Alzheimerjeva bolezen najbolj prizadela.

Holin je še en vodotopen vitamin uporablja za demenca, izguba spomina, in druge motnje možganov.

Vitamin C je pomemben za proizvodnjo nevrotransmiterjev v možganih, s čimer se izboljša učenje in spominjanje sposobnosti, osredotočenost in koncentracijo in splošne motnje razpoloženja. Biti močan antioksidant, pomaga zaščititi možgane pred prostimi radikali škodo, poleg izboljšanja dotok krvi v možgane.

“Sonce vitamin” D ima vse ugodnosti, podobne vitaminu C, poveča kognitivne sposobnosti možganov pri vseh starostih od razvoja pa do pozne starosti.

Dimetilaminoetanol je odgovoren za proizvodnjo nevrotransmiterjev v možganih in posledično pospešeno delovanje možganov kot miselnih sposobnosti in inteligence . Enako velja za na glutaminsko kislino , ki povečuje produkcijo GABA in glicin v možganih poleg acetilholina.

Inozitol je vitamin podobna snov (WebMD) in bilanc nekaterih kemikalij v telesu igrajo svojo vlogo pri ADHD, avtizem, depresija, nespečnost, Alzheimerjeva bolezen in shizofrenijo.

Acetilholin je nevrotransmiter v ključnih funkcij glede na zdravje možganov.

GABA je kemična običajno nastaja v možganih in njene funkcionalne uporabe vključujejo anksioznost, depresija in motnje razpoloženja.

Dokozaheksaenojska kislina je maščobna kislina s ključno vlogo pri preprečevanju demence kar se tiče zdravja možganov.

N-acetil-L-tirozin je aminokislina , ki je uporabljena naše telo za proizvodnjo kemikalij, ki so odgovorni za duševne budnosti (WebMD).

Bor je kovinski sled, ki jih naše telo zahteva, da izboljša usklajevanje in miselne sposobnosti , zlasti v visoki starosti.

Zeleni čaj je močan antioksidant, vendar pa je dovolj dokazov za njegovo uporabo za vse vrste možganske funkcije, razen za svoje duševno funkcijo-budnosti povečanje (zaradi kofeina).

Bacopa ekstrakt je zeliščni ekstrakt in ima nekaj dokazov o vlogi igral za izboljšanje spomina in zmanjšujejo stres.

Prevajanje podroben pregled sestavin Nootrogen, smo prišli do zaključka, da vsi izpolnjujejo merila, ki ima za nootropik lastnosti razen ekstrakta zelenega čaja, ki deluje kot blagi stimulans in ima večjo antioksidativno, obrambnih ukrepov za splošno dobro -being.

Kakšne stranske učinke Nootrogen

Nootrogen je ogledal drugih organov, da je ” nootropno” izdelek in je brez stranskih učinkov, kot so fizične odvisnosti, razvoj tolerance ali odtegnitvenih simptomov. Vendar pa so nekateri potrošniki poročajo blage stranske učinke, na začetnih fazah sprejemanja dopolnil, vključno z glavoboli, pritožbe GIT, anksioznost, nespečnost in utrujenost. To so le prehodno in jih je mogoče odpraviti z

 • Nastavitev čas in znesek vnosa odmerka
 • Dodatek holin dodatek

Stroškovna učinkovitost Nootrogen

Primerjali smo cene Nootrogen z nekaterimi od svojih sodobnikov (Mind Lab Pro, Brain Pill, Noocube, Brain Sense in drugi) in ugotovil, da je najcenejši vseh poslov po ceni 29,95 $ na stekleničko. Njena najbolje prodajan posel je tri steklenice z eno prosto po ceni $ 78.95.

mnenja strank

V stranka pregledi na uradni spletni strani, so očitno zelo pozitiven. Nismo mogli najti nobenega pregleda nad Nootrogen.

 • Fantastičen izdelek – Res mi je bilo všeč. To mi je dal ogromno anksiolitskega in pomirjujoč učinek. Trajalo je približno 3 ure za delo in da je zelo koristno, ko je čas, da govori pred ljudmi, saj odpravlja vse stres in tesnobo – Mark
 • My Favorite daleč – Daleč najboljši nootropik sem izvedel za kratkoročno spomin. Ga povezal z Coluracetam da bi se izognili izgradnji odstopanje je še močnejši. Najboljši combo za študij. – Chris
 • Zelo navdušena – HD vid, razpoloženje, holin poraba, spomin in neverjetno anksiolitik učinek. Upoštevajte, da se počutim, kot da sem lahko prebral ljudi laže o tem. – Shaun

Naša zadnjo besedo

Sestavine so zakonit, cena je poštena, se mnenja strank so navdušeni in izdelek obljublja pomoč

“Boost svoj spomin, povečuje osredotočenost in koncentracijo, poveča hitrost beg obdelave in pomirja koli strah”

Čeprav je ni FDA odobrila izdelek, vendar pa ne zahteva nobenega recepta za njegovo uporabo zaradi naravnih nootropik agentov, ki jih vsebuje. Obstaja noben denar nazaj garancije , da bi lahko poiščite na uradni spletni strani, ki bi lahko prinesel v nekaterih zaupanja v nakup, vendar učinkovito podporo uporabnikom omrežja se je odgovoriti na vsa vprašanja in vprašanja, ki smo storili za kakršne koli garancije, ki jih je odgovoril

“Zaradi naravnih sestavin Nootrogen, saj ni nobenih stranskih učinkov, smo prepričani, da ne bo treba iti v težavah vračila naš izdelek, zato se ne ponujajo denarja nazaj garancije”

Zdaj, če se to imenuje zaupanje ali naprava za promet, ne bomo veliko pripomb na to, ampak Nootrogen je na splošno, pošteno odločitev, da se pri nekaterih zelo dragih možganskih dodatkov.

1 BOTTLE
$29.95
Retail: $29.95
Savings: $0
60 capsules
buy now »
3 BOTTLES PLUS 1 FREE
$78.95
Retail: $119.80
Savings: $40.85
240 capsules
buy now »
2 BOTTLES
$52.95
Retail: $59.90
Savings: $6.95
120 capsules
buy now »

Kliknite tukaj za naročilo Nootrogen iz uradne spletne strani »

60/100 : by 117 users
Nootrogen Review
FLASH SALE 20% OFF »