Nu cumpărați Airsnore Anti-Sforăitul bucal până când citiți acest 100% Review impartiale

Home » Review » AirSnore » Nu cumpărați Airsnore Anti-Sforăitul bucal până când citiți acest 100% Review impartiale

Last Updated on

AirSnore este un purtător de cuvânt anti-sforăit care pretinde a oferi o mai bună respirație în timpul nopții prin reducerea obstacolelor care provoacă sforăitului. Nu există multe informații disponibile acolo despre acest produs și o privire rapidă la diferite de revizuire AirSnore, articole arată că acest lucru este o marcă relativ nouă pe piață.

Dispozitivul de reglare mandibulară este fabricat și furnizat de către o companie din Marea Britanie, care se ocupă, de asemenea, cu suplimente de sănătate și de fitness.

Dar, cât de adevărate sunt pretențiile sale? Cum functioneazã? Aceasta este analiza noastră Airsnore.

Ce este Airsnore?

airsnore-produs

Airsnore este un purtător de cuvânt anti-sforăit, care este destul de simplu în design. Aceasta oferă o alternativă la aparate incomode, grele care vin în mod tradițional, cu caracteristici de lux, cum ar fi șuruburi, calibratoare și suporturi pentru limba. Acesta este fabricat dintr-un material termoplastic, care este special conceput pentru a utiliza puterea de fierbere și tehnologie musca.

Aceasta se face într-o formă de U, pentru a imita forma gurii umane și are o gaură mare centrală care permite respirația liberă. Un lucru care a captat atenția noastră este cât de ușor este de curățat. Din cauza formei sale blând și câteva colțuri, trebuie pur și simplu să-l ștergeți folosind un Sanitizer și vă sunt bune pentru a merge.

Greutatea redusa a acesteia este, de asemenea, ceva demn de menționat. Pe lângă asigurarea muștiucul se simte cât mai natural posibil în gură, producătorul a mers mai departe pentru a spori durabilitatea. Site-ul oficial al produsului susține că îl puteți folosi de fapt, în mod continuu timp de 6 până la 12 luni. În cazul în care acest lucru este adevărat, atunci este de la sine înțeles că această MAD ar oferi o valoare buna pentru bani. Dar, din nou, asta e doar o revendicare și mai mulți factori pot afecta rezultatele individuale.

Cum funcționează Airsnore?

airsnore-purtător de cuvântMetoda sa de lucru nu este diferit de ceea ce fac alte portavoci ( sau pretind a face ). Atunci când îl porți, ajustează ușor maxilarul spre față și acest lucru se deschide în mod eficient căile respiratorii.

Sforăitul apare din cauza blocării parțiale a pasajului gâtului și nazale și acest lucru este cauzat în principal de limba și țesuturilor moi palatului. Atunci când dormi, mușchii corpului tind să-și piardă fermitatea și astfel ei flop.

În acest fel, dacă dormi cu capul în sus cu care se confruntă, limba și moale țesuturile palatului blochează în mod eficient dvs. de aer de trecere. Acest lucru explică de ce această poziție de dormit este adesea descurajat între sforăie.

Astfel încât să – l puneți pur și simplu, această recenzie airsnore, poate confirma faptul că acest dispozitiv este destinat pentru cei care sforăie prin gura . How do you spun , dacă gura snorer?

Aici este un simplu test de sforăitul puteți efectua:

 • Deschide-ti gura
 • Încercați să respire din greu în timp ce, în același timp, ceea ce face un efort pentru a produce un sunet sforăit
 • În continuare, taci din gură și se repetă aceeași procedură de respirație

Dacă puteți auzi acel sunet sforăit când gura este deschisă, dar dispare după ce închideți gura, atunci se poate trage concluzia că sforăitul se întâmplă din cauza deplasării maxilarului.

Un purtător de cuvânt este o soluție bună pentru acest tip de sforăit, dar acesta nu poate lucra pentru nara blocaj sforăit induse.

De ce Sforăitul este periculos și ar trebui să fie domesticit

de ce-sforăitÎn primul rând sforait cauze privarea de somn. Consecințele lipsei de somn sunt cumplite, deoarece in mod natural corpul are nevoie să treacă printr-un proces de auto-reparare în fiecare noapte ca odihnă. In timpul somnului, este întărit sistemul imunitar, țesuturile reparate și nivelul de energie completate.

Creierul suferă, de asemenea, propriul proces de restaurare. În scopul de a culege toate aceste beneficii, aveți nevoie pentru a petrece suficient de ore de somn în mod pașnic. Cu toate acestea, atunci când sforăie, puteți pierde somn de mai multe ori în timpul nopții, uneori fără să realizeze.

Rezultatul final este că te trezești a doua zi obosit, cu o gură uscată și o durere de cap. Acest lucru poate slăbi imunitatea dumneavoastră și chiar vă expune o multitudine de boli.

Sforăit de la sine nu poate fi periculoasă, dar dacă este lăsat nesupravegheat, poate oferi un teren de reproducere perfecta pentru complicații oportuniste. Acest lucru poate escalada chiar apnee in somn si depresie. Chiar mai rau, nivelurile de oxigen din picătură poate scădea în timp și acest lucru poate induce HBP. Prelungită sub alimentarea cu oxigen crește șansele de un accident vascular cerebral si chiar moarte.

Este Airsnore Raspunsul?

Da, se uită la proiectarea și mecanismul de lucru sale, AirSnore poate juca un rol important în a ajuta sa scapi de obiceiul sforăitului. Gândul de a re-ajustare a maxilarului , în scopul de a crea spațiu în partea din spate a gurii este perfect în regulă. Un alt lucru bun despre el este că are gauri de aerisire suficiente care să permită utilizatorului să respire chiar și prin gura.

Dar, există câteva puncte slabe aici și acolo.

În timp ce acest produs pretinde să dețină maxilarul într – un singur loc nu există nici o explicație clară cu privire la modul în care reușește să facă acest lucru atunci când unul tosses și apoi în somn . Alte portavoci vin cu încuietori speciale , care permit utilizatorului să realizeze potrivi dreapta.

O altă remușcare este că, prin menținerea maxilarului într-un singur loc, apărătoarea împiedică mișcarea naturală, care este esențială pentru funcționarea normală a corpului. Prin urmare, sunteți probabil să se trezească cu o durere maxilarului în dimineața următoare în timpul primelor câteva zile de utilizare a acestuia.

Pe scurt, în timp ce acest produs are câteva puncte slabe, încă mai oferă cele mai multe dintre beneficiile pe care un dispozitiv anti-standard sforăitul poate fi de încredere pentru a livra.

Potrivit companiei, există trei categorii diferite de sforait care Airsnore poate ajuta la tratarea și anume:

Gradul 1

 • Nefrecventa, sforăit voce joasă
 • respirație liberă, fără obstrucție
 • Nu există riscuri medicale

grad 2

 • sforăit frecventă, care este suficient de puternic pentru a deranja un partener
 • Obstruat de respiratie normala
 • consecințele potențiale pe termen lung, inclusiv oboseala in timpul zilei

gradul 3

 • supărător tare
 • obstrucție de respirație observabil

Cu toate acestea, în cazul în care sforăitul prezintă simptome diferite de cele enumerate mai sus, atunci ar putea fi necesar pentru a vizita un medic sau de a încerca o soluție total diferită. Este demn de remarcat faptul că aceeași companie care produce Airsnore furnizează, de asemenea, picături nazale, care pot ajuta la congestie nazală probleme.

click aici pentru a cumpăra AirSnore de pe site – ul oficial »

Sfaturi pentru utilizarea Airsnore bucal

 • Așezați întotdeauna această piesă pentru gură în apă clocotită timp de câteva minute înainte de a purta-l
 • Împinge maxilarul ușor înainte (nu fi prea agresiv sau prea timid) si musca jos ca se răcește
 • În cazul în care matrița nu se potrivește în mod corespunzător, se repetă procesul de peste din nou, până când nu sunt pe deplin mulțumiți
 • Pentru a-l păstrați curat, inmuiati-l în apă rece timp de 10 minute după fiecare utilizare. Apoi, utilizați un pic de pasta de dinti pentru a curăța orice acumulare.

În general, Airsnore gutiera necesită mult mai puțină atenție și întreținere.

Pro-uri de a folosi Airsnore Organul

 • un preț accesibil
 • Ușor de folosit
 • Ușor de curățat
 • mai puțin voluminoase
 • Are fierbe si musca de tehnologie pentru a oferi o potrivire personalizată
 • Permite pentru respirație gură

Contra

* Nu a fost încă aprobat de FDA, deși producătorul susține că a fost fabricat în condiții conforme cu FDA

AirSnore Picături Sleep Relief Solution si Combo oferta

Acest lucru AirSnore Picaturi pentru somn relieft pot fi achiziționate prin intermediul AirSnore Site – ul oficial on – line, pentru a asigura faptul că produsul autentic la cel mai bun preț, alături de transport maritim la nivel mondial gratuite.

Combo deal AirSnore (cu AirSnore și AirSnore bucal picături) este de asemenea disponibil pentru economisirea costurilor, cu o garanție de bani înapoi 60 zile.

[Id = ept “556”]

Final Word

AirSnore este unul dintre cele mai recente intrații pe piața concurențială piesa bucală anti-sforăit. Produsul cu toate acestea se află încă în urmă în ceea ce privește îmbrățișând caracteristici moderne, cum ar fi tech calibratoare și încuietori posi, care sunt esențiale pentru maximizarea eficienței.

Producătorul trebuie totuși dorește să explice că le-am îmbrățișat simplitatea de a reduce greutatea produsului. Amintiți-vă, cu atât mai complicat un produs, cu atât mai scumpe și devine voluminos. Va fi interesant pentru a vedea ce directie brandul AirSnore va lua cu inovația sa viitoare, dar un lucru este sigur – acesta este un produs în valoare de verificat.

vizitati AirSnore site – ul oficial »

99/100 : by 53 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »