Phen375 en gewichtsverlies: gedetailleerd overzicht van Ingredients

Home » Review » Phen375 » Phen375 en gewichtsverlies: gedetailleerd overzicht van Ingredients

Last Updated on

Phen375 is een gewichtsverlies supplement u misschien gezien hebben geadverteerd op het web. Werkt het of is het een scam? Nou, het is een ingrediënt dat ik niet eerder heb gekeken naar en dat is wat me geïnteresseerd. Waarom heeft de aanvulling van de letters ‘Phen?”Wat betekent dat betrekking? Dat is een van de dingen die ik wil in deze beoordeling aan te pakken. Als je nieuwsgierig waren ongeveer Phen375 blijven lezen en zorg ervoor dat speciale kennis te nemen op het gedeelte over hun geld terug garantie.

Phen375 Beoordelingen - Feedback, ingrediënten en Side Effects

Bevat het Phentermine?

Ten eerste hebben we te maken met de olifant in de kamer. De “Phen” in de naam van het product is een duidelijke verwijzing naar Phentermine, een arts voorgeschreven, amfetamine-achtige gewichtsverlies medicatie die deel uitmaakte van de beruchte Fen-Phen gewichtsverlies drug combinatie die uit de Amerikaanse markt werd verwijderd in 1997, omdat het werd gekoppeld aan hartklep problemen. Een andere naam voor Phentermine is “Adipex-P.”

Het bleek dat het was de “Fen” deel van de combinatie van geneesmiddelen (fenfluramine) in plaats van “Phen” bij de wortel van de medische problemen. Phentermine (Phen) nog steeds voorgeschreven door sommige artsen.

Dat gezegd hebbende, een van mijn vuistregels is om supplementen met het voorvoegsel aannemen “phen” bevatten stimulerende middelen.

Bottom line dit alles: phentermine is een voorgeschreven medicijn en drugs mogen niet worden gebruikt in voedingssupplementen in de Verenigde Staten.

Phen375 Research

Heeft Phen375 werken? Nou, de beste manier om zeker te weten is te testen met een paar menselijke klinische studies. Maar, voor zover ik kan vertellen, het product zelf – Phen375 – lijkt geen gepubliceerde, peer-reviewed klinisch bewijs dat het helpt mensen gewicht verliezen. Ik zeg dit

 want ik was niet in staat om alle klinische studies te vinden bij:

 • Ik zocht Pubmed.gov voor “Phen385.”
 • Ik zocht online voor “Phen375 onderzoek.”
 • Ik zocht ClincalTrials.gov voor “Phen375.”
 • Ik zocht de Phen375 website.

Dat betekent niet noodzakelijk dat het product niet werkt. Dus, bij het ontbreken van onderzoek naar het product, moeten we kijken naar het gewichtsverlies onderzoek naar de ingrediënten.

Laten we dat nu doen.

Phen375 Ingredients

Ik belde de klantenservice mensen die Phen375 behandelen en kreeg te horen dat elke capsule bevat 516 mg van een melange van de volgende ingrediënten:

 • L-Carnitine
 • Cafeïne
 • Coleus Forskohlii
 • Citrus Aurantium
 • Cayenne peper
 • Dendrobium Nobilel Extract

Ik heb de ingrediënten vermeld in de volgorde waarin ik werd verteld dat ze op het Supplement Facts label van het product. Daarom neem ik aan dat bestanddelen aan de top van de lijst het grootste deel van deze 516 mg melange terwijl die onder de onderhavige minst. Bijvoorbeeld L carnitine eerste moment, dus het moet het grootste deel van het mengsel.

Kijkend naar de ingrediënten in het product, het lijkt Phen375 wordt verondersteld te helpen gewicht te verliezen in 3 verschillende manieren:

1. Verhoog de vetverbranding.
2. Verhoging transport van vet naar de plaats waar het wordt verbrand (de mitochondriën).
3.  stofwisselingssnelheid.

Ik zal richten waarom ik denk dat op deze manier in mijn review van de volgende ingrediënten.

Ik kreeg te horen dat het aanbevolen gebruik is 1 capsule per dag te nemen . Aangezien ik een echte label niet kon zien, kan ik alleen maar gaan door wat ik kreeg te horen van de dosering.

Omdat de melange bevat slechts 516 mg, ik weet niet zeker wat de “375” in Phen375 verwijst naar?

L-Carnitine

L-carnitine is een verbinding die ons helpt vet te verbranden. Het vervoert vetmoleculen naar de mitochondriën, zodat ze kunnen worden verbrand voor energie. Op deze manier, L-carnitine is in feite een taxi – het transporteert vet.

Het idee achter L carnitine als een gewichtsverlies supplement is dat door het verstrekken van meer taxi’s , leveren wij meer vet naar de plaats waar het kan worden afgebroken (verbrand) om energie te maken.

Wij maken carnitine en zijn in voedingsmiddelen met steak met een aantal van de hoogste concentratie tussen 50-160 mg per 4 oz.

Zie je die beoordelingen voor aanvullende informatie.

In deze 2011 rat studie, 5 gram L-carnitine (waardoor is meer dan wat er in Phen375) gegeven aan ratten gedurende 23 dagen niet hen te helpen met afvallen – ook al zijn deze ratten werden ook gevoed minder calorieën.

Zo veel voor ratten. Hoe zit het met de mensen?

In 2004 werd een studie gepubliceerd die 36 vrouwen met overgewicht betrokken. De vrouwen werden randmly verdeeld in twee groepen: één groep ontving 4 gram (4000 mg) L-carnitine per dag en de andere groep werd een placebo. Beide groepen liep 30 minuten per dag, 4 dagen per week. Aan het einde van deze 8 weken durende onderzoek, heeft carnitine niet leiden tot meer gewichtsverlies dan degenen die de placebo nam.

Interessant is dat deze resultaten zijn juist het tegenovergestelde van deze studie van 84 oudere volwassenen 2003 dat 30 dagen duurde. In deze studie, die mensen kregen 4 gram (4000 mg) van L-carnitine per dag verloren meer vet dan degenen die een placebo (3 pond versus 0,5 pond) gekregen. Verbeteringen in de spier, cholesterol en triglyceriden werden ook gezien.

In een 2016 studie van 60 vrouwen met overgewicht met PCOS, 250 mg van L-carnitine, gegeven gedurende 12 weken (3 maanden) werd waargenomen tot een aanzienlijke vermindering van het lichaamsgewicht (met ongeveer 6 pond) in vergelijking met die het krijgen van een placebo.

In een meer recente beoordeling van 9 vorige humane studies, gepubliceerd in 2016, de onderzoekers geconcludeerd dat carnitine werd geassocieerd met een 2,9 pond verlies in lichaamsgewicht in vergelijking met degenen die geen carnitine hebben ontvangen. Dat is niet veel, maar het is iets.

Voor wat het waard is, blijf ik op het hek als het gaat om carnitine voor gewichtsverlies. Er zijn studies die zeggen dat het werkt en studies die zeggen dat het niet werkt. Vanwege dat, ik denk dat er meer onderzoek is gerechtvaardigd.

Cafeïne

Ik ben me niet bewust van hoeveel cafeïne is in Phen375 maar aangezien cafeïne is de 2e ingrediënt in de lijst, ik vraag me af of het zou kunnen uitmaken van een aanzienlijk deel van de 516 mg melange?

Cafeïne is een stimulerend middel en kan een milde vetverbranding effect te hebben. Maar, doet cafeïne – alleen – het bevorderen van gewichtsverlies? Als dat bewijs bestaat, kan ik het niet vinden. Elke studie van het gewichtsverlies Ik ben me bewust van een combinatie van cafeïne met iets anders.

In een studie met muizen 2007 werden muizen een combinatie van cafeïne, arginine, soja en L-carnitine. De onderzoekers merkten op dat, terwijl de combinatie van alle ingrediënten leiden tot gewichtsverlies, niet alleen cafeïne of L-carnitine alleen werkte.

Muizen zijn niet mensen, maar dit doet lenen ten minste een aantal geloof dat de cafeïne alleen niet zou kunnen werken.

Terwijl ik kan begrijpen hoe een stimulans zou kunnen helpen gewicht te verliezen – door het geven van mensen die de energie om meer dingen te doen (zoals lichaamsbeweging) – als cafeïne waren echt een krachtige gewichtsverlies middel, dan kan men niet krijgen dezelfde effecten door gebruik te maken, laten we zeggen, 5 Hour Energy schoten?

Coleus Forskohlii

Ook wel “ Forskolin .” Deze plant verbinding wordt soms gevonden in niet alleen supplementen van het gewichtsverlies, maar ook testosteron booster supplementen ook. Ondanks zijn reputatie als een vetverbrander, is er niet veel onderzoek op te zeggen het werkt of niet.

Een studie van 30 mannen met overgewicht opgemerkt 500 mg van coleus forskohlii gegeven gedurende 3 maanden  leiden tot een aantal gewichtsverlies, maar deze studie had problemen.

In een andere studie, waarbij 19 vrouwen met overgewicht, 250 mg heeft van coleus forskohlii niet bevorderlijk voor gewichtsverlies, maar leek de vrouwen uit het verkrijgen van gewicht te verminderen.

Terwijl coleus forskoklii is technisch niet een stimulerend middel (zoals cafeïne), is het misschien helpen productie van schildklierhormoon. Hogere niveaus van het schildklierhormoon kunnen vertalen in gewichtsverlies.

Zie mijn recensie van coleus forskohlii en gewichtsverlies voor meer informatie over deze studies en andere kwesties in verband met deze aanvulling.

Citrus Aurantium

Andere namen voor deze verbinding omvatten “bittere sinaasappel,” s ynephrine , o ctopamine en s eville oranje , onder anderen. Onder welke naam je het ook noemt, het is een extract van een sinaasappelschil. Citrus aurantium bevat een stimulerend middel genaamd synephrine .

Omdat synephrine “ ziet ” als ephedra, het vroeger worden aangeprezen in “ephedra free” gewichtsverlies supplementen.”

Ephedra is een kruid dat efedrine bevat, een stimulerend middel dat vele jaren geleden werd verboden in supplementen als gevolg van een aantal sterfgevallen. Onderzoek naar ephedra hebben echter laten zien dat het gepromoot wat gewicht te verliezen. Omdat synephrine ziet eruit als ephedra, de hoop is dat als het lijkt erop dat ephedra, kan het ook werken als ephedra, zonder schadelijke bijwerkingen.

Want het is een stimulerend middel, dit is een van de ingrediënten die waarschijnlijk is achter de “phen” deel van Phen375 naam.

Citrus aurantium bevat andere stimulerende middelen naast synephrine. Ik vermelden synephrine hier omdat het de neiging om de meest populaire van de ingrediënten te zijn.

Er zijn studies over de gevolgen van het gewichtsverlies van citrusvruchtenaurantium geweest. Terug in een beoordeling 2004, vonden de onderzoekers slechts 1 goed uitgevoerd onderzoek dat merkte geen gewichtsverlies van citrus aurantium.

In een 2012 overzicht van eerdere studies, de onderzoekers opgemerkt bescheiden verbeteringen in gewichtsverlies toen bittere sinaasappel werd gegeven gedurende 12 weken. Alle onderzoekers in deze review echter was betaald consultants van een bedrijf dat bittere sinaasappel supplementen verkocht.

Een probleem met citrusvruchtenaurantium onderzoek is dat een groot deel van het een combinatie van deze verbinding met andere dingen (cafeïne, groene thee, enz.).

Bijvoorbeeld, in 1999 beoordeling, onderzoekers combineerden citrusvruchtenaurantium met cafeïne St. Johns Wort. Combineren met andere dingen, maakt het moeilijk om te weten hoeveel citrusvruchtenaurantium – alleen – zou kunnen helpen gewicht te verliezen.

Een ander probleem met het onderzoek is dat er verschillende soorten citrusvruchtenaurantium. Sommige studies zou de soort gebruikt niet identificeren.

Cayenne peper

Sommige gewichtsverlies supplementen zou cayennepeper (of zijn ingrediënt bevatten  capsaïcine) in de hoop deze specerij zal verhogen metabolisme . Hogere stofwisseling, zou kunnen betekenen meer calorieën verbrand. Minstens één studie heeft geconstateerd dat capsaicin vetverbranding in degenen die gebruik zou kunnen toenemen.

Dendrobium Nobile Extract

Andere namen die soms opduikt hiervoor zijn Shi Hu en Seokgok . Dendrobium (den-drow-bee-um) is een bloem, in het bijzonder een boomgaard . Net als alle andere planten, zijn er vele variëteiten (soorten) en dit is niet anders. Volgens Orchid.com.uk zijn er meer dan 1000 verschillende soorten dendrobium. Nobile dendrobium is een van hen.

Dendrobium opdaagden begonnen in supplementen een paar jaar geleden als een mogelijke vervanging van DMAA, een medicijn dat kan zijn gekoppeld aan een aantal sterfgevallen. In sommige kringen is dendrobium zelfs aangekondigd als de “DMAA vervanging.”

Dit is omdat het gerucht dat Dendrobium bevat amfetamine / stimulant-achtige ingrediënten zoals PEA (fenyl-ethyl-amine).

Een probleem maar met dit gerucht is dat ik ben niet bewust van enige stimulant-achtige ingrediënten in dendrobium.

Een studie uitgevoerd in 2013, gepubliceerd in het Journal of Analytical Toxicology , die vallen in deze keek vond PEA stimulerende ingrediënten in dendrobium supplementen (zoals de CRAZE supplement), maar, maar ze hadden niet het probleem aan te pakken over de vraag of deze ingrediënten van nature voorkomen of niet .

Helaas, soms supplementen kunnen worden verrijkt met drugs om de gevolgen ervan te stimuleren. Dit is illegaal en is één van de belangrijkste redenen waarom ik adviseer alleen te maken met bedrijven die u vertrouwt.

Dendrobium bevindt zich soms in de uitoefening supplementen hoewel er weinig onderzoek gedaan naar het voor dit doel. In 2012 studie, een dendrobium supplement niet verbeteren sportprestaties of vet verlies toen het werd gebruikt voor 6 weken.

Een probleem met het gebruik van “ extracten ” in supplementen in het algemeen is dat bedrijven vaak niet ons vertellen welke extract wordt gebruikt. Dit maakt het onderzoeken van extracten uitdagend. Onafhankelijk, Dendrobium is het laatste bestanddeel in de melange vermelde dus waarschijnlijk onderhavige minst is.

Stimulerende middelen in Phen375

Kijkend naar de ingrediënten in dit product Ik heb het gevoel dat zijn de verbindingen die fungeren als stimulerende middelen:

 • Cafeïne
 • Citrus aurantium

Ik heb geen lijst dendrobium in deze lijst, omdat ik goed bewijs dat het geen stimulerende achtige effecten niet kan vinden.

Ingrediënten met gewichtsverlies Evidence

Voor zover ik kan vertellen, het enige ingrediënt in Phen375 dat gewichtsverlies onderzoek heeft is:

 • L Carnitine

Ik kwam tot deze conclusie omdat er onderzoek naar L carnitine – door zelf (niet in combinatie met iets anders). Terwijl ik zou graag zien dat meer studies gedaan, hoeft deze studies bestaan.

Om eerlijk te zijn, zou men ook coleus forskoklii toe te voegen aan deze lijst, omdat het de kans op het verkrijgen van het gewicht kunnen verminderen (maar niet bevorderlijk voor gewichtsverlies).

Ik heb niet een lijst van alle andere ingrediënten, want ik ben niet bewust van enige Goof bewijs dat zij – door zelf – mensen helpen gewicht te verliezen.

Natuurlijk, het is heel goed mogelijk alle ingrediënten in Phen375 samenwerken om meer gewicht te verliezen. Het idee achter de ingrediënten maakt zekere zin. Maar dat zal klinisch onderzoek om zeker te weten te nemen.

Hoeveel is Phen375?

Wanneer deze beoordeling is gemaakt, is de website van het product worden deze prijzen:

 • 30 tabletten: $ 59.99 (plus 10,00 verzendkosten / handling)
 • 60 tabletten + 30 gratis: $ 119.98 (plus 10,00 verzendkosten / handling)
 • 120 tabletten + 60 gratis: $ 215,96 (plus 10,00 verzendkosten / handling)

Prijzen / aanbiedingen kunnen verschillende tegen de tijd dat u dit leest, zodat zie de product website voor de meest up-to-date prijzen zijn.

Can You Get Phen375 In Winkels?

Bij deze beoordeling werd gemaakt, was het product alleen beschikbaar op de Phen375.com website. Het was niet verkocht op lokale winkels zoals GNC, Walgreens, etc. toen ik keek. Het was niet op Amazon ook niet. Dat alles kan anders tegen de tijd dat u dit wel lezen.

Phen375 geld terug garantie

De Phen375 website zegt dat als je geen gewicht na 30 dagen verlies je kunt een terugbetaling aanvragen. Maar, om je geld terug te krijgen, je moet springen door middel van een heleboel hoepels.

Hier is wat je moet doen om een ​​terugbetaling te krijgen:

1. Je moet een van de te downloaden “Phen 375 officieel erkende dieet plannen” van het product website. Je moet een van deze diëten te gebruiken. Toen ik hun website gecontroleerd, waren er 9 verschillende diëten kon men kiezen uit. Hoewel ik niet kijken naar deze diëten, ik denk dat ze zijn waarschijnlijk ofwel weinig calorieën of weinig koolhydraten (omdat dan het gewichtsverlies bij de meeste mensen te bevorderen).

2. Je moet het dieet je kiest volgen en houd spoor van uw vooruitgang.

3. U moet uw gewicht vanaf inloggen op de Phen375 website.

4. Na het gebruik van het product gedurende 30 dagen moet u uw eindigt gewicht in te loggen op de Phen375 website.

5. Als u geen gewicht hebben verloren na 30 dagen, moet u naar uw arts en krijgen een schriftelijke verklaring dat u in feite geen gewicht heeft verloren!

Als je niet krijgt  “een betrouwbare verklaring” uw arts te bewijzen dat je niet gewicht te verliezen, dan hoeft u niet uw geld terug te krijgen. Ik denk dat mensen niet restitutie te krijgen op het geld besteed aan co-betaalt wanneer zij zien hun arts.

Hier is iets wat je moet weten. Je hebt 15 dagen na de 30 dagen van het gebruik van het product om te proberen om in aanmerking te komen voor de garantie. Dus dat is 45 dagen in totaal. Maar de 45 dagen begint wanneer u het product te bestellen – niet wanneer u het ontvangen in de mail.

Dit alles wordt gelegd op op de garantie van de website product (Phen375.com/en/guarantee).

Het oefenprogramma

Het product website bevat korte video’s die voorbeelden van zowel verbeelden mannelijke als vrouwelijke workout programma’s die, terwijl op Phen375 kan worden gevolgd. Deze zijn in principe oefeningen die gedaan kan worden met ofwel halters of lichaamsgewicht als weerstand.

Terwijl ik ben blij voor de integratie van de oefening, ik vraag me af waarom zijn er zowel mannelijke als vrouwelijke workout programma’s? Vrouwen niet anders hoeven te trainen dan een man. Spieren zijn spieren, ongeacht het geslacht.

Ook heb ik gemerkt dat de mannen workout programma opgenomen de rechtopstaande rij oefening , dat is controversieel vanwege de spanningen hem op de schouder kan plaatsen. Mensen met een schouder problemen zou willen de rechtopstaande rij oefening te vermijden.

Hoeveel moet je nemen?

Er werd mij verteld haar aanbevolen dat mensen nemen 1 tablet per dag. Dat gezegd hebbende, ik denk dat het het beste om nieuwe supplementen te beginnen met minder dan wordt aanbevolen. Dit is gewoon om te zien of er sprake is van bijwerkingen.

Omdat dit product stimulerende middelen bevat, zou ik een tablet in tweeën gesneden voor de eerste week en slechts een paar keer per week voor de eerste week. Als het gaat om stimulerende middelen, zal ik altijd voorstander conservatief.

Phen375 Side Effects

Terwijl ik denk dat de meeste mensen misschien niet problemen met deze aanvulling hebben, hier is een kort overzicht van gezondheidsproblemen waar ik geloof eerst overleg met uw arts wordt getrokken:

 • Mensen met gezondheidsproblemen, zoals hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, geschiedenis / risico op een beroerte, hartritmestoornissen, nierproblemen, diabetes, oogproblemen (glaucoom), prostaat problemen (BPH), depressie / bipolaire problemen of het nemen van medicijnen voor depressie en hypothyreoïdie of hyperthyreoïdie. Er kunnen andere gezondheidsproblemen die hier niet vermeld.
 • Zwangere vrouw
 • Vrouwen die borstvoeding geven
 • Mensen met een eetstoornis
 • Mensen die gewichtsverlies chirurgie hebben ondergaan
 • Mensen die gevoelig zijn voor cafeïne
 • Heeft Phen375 of andere stimulerende middelen dicht bij het slapengaan geen rekening

In de regel, stop dan met Phen375 en andere supplementen ten minste 2 weken voor de operatie.

Bij twijfel, laat de ingrediënten met uw arts. Apothekers en diëtisten zijn ook zeer goede bronnen van informatie ook.

Werkt het?

phen375-testimonials

Bij het schrijven van deze recensie heb ik zie online getuigenissen van mensen die zeiden dat het werkte. In de regel echter, moeten getuigenissen van mensen die we niet persoonlijk kent worden bekeken met scepsis. Maar verder dan dit, is het belangrijk om te onthouden dat als je Phen375 gebruiken, moet u niet gewoon een pil. De Phen375 website staat duidelijk dat je moet ook een van hun dieet en lichaamsbeweging te volgen. Dus je moet beter eten en beweging. Als u ook moeten doen dat ook, hoe weet je of het Phen375 of die andere dingen die er de oorzaak van het gewichtsverlies? Persoonlijk denk ik niet dat Phen375 is de moeite waard, maar ik zal uitkijken naar het lezen van wat anderen te zeggen hebben.

1 BOTTLE
$65.95
Retail: $89.99
Save $24.04 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$131.90
Retail: $269.97
Save $138.07 Right Now!
buy now »
4 BOTTLES + 1 FREE + Diet Plan
$187.96
Retail: $449.95
Save $261.99 Right Now!
buy now »

claim je korting bij Phen375 officiële website »

72/100 : by 81 users
Phen375 Review
FLASH SALE 20% OFF »