Phen375 In Hujšanje: Podroben pregled Sestavine

Home » Review » Phen375 » Phen375 In Hujšanje: Podroben pregled Sestavine

Last Updated on

Phen375 je dodatek za izgubo teže, ki ste jo lahko videli oglašuje na spletu. Ali deluje ali je to prevara? No, da ima sestavino, da nisem pogledal prej in da je tisto, kar me zanima v njem. Zakaj je dodatek vsebuje fen znak “?” Kaj pa, ki se nanašajo na? To je ena od stvari, ki jih želim obravnavati v tem pregledu. Če ste bili radovedni Phen375 vodi obravnavo in se prepričajte, da posebno noto na odseku, ki se ukvarja s svojim denar nazaj garancije.

Phen375 Pregledi - Želim, Sestavine in neželeni učinki

Ali vsebuje Phentermine?

Najprej se moramo ukvarjati z slona v sobi. “Phen” v imenu izdelka je očitna referenca na Phentermine, zdravnik predpisano, amfetaminov podobnih zdravil za hujšanje, da je bil del zloglasne za Fen-fen kombinaciji hujšanja drog, ki je bil odstranjen iz ameriškega trga v letu 1997, saj je bilo povezano s težavami srčnih zaklopk. Drugo ime za Phentermine je “Adipex-P.”

Pokazalo se je, da je bil “Fen” del kombinacije zdravil (fenfluramin) namesto “fen” na koren medicinskih vprašanj. Fentermin (Phen) še vedno predpisuje nekateri zdravniki.

To je dejal, je eden od mojih pravil palca je, da prevzame dopolnil s predpono “fen” vsebuje stimulansov.

Bottom line , da vse to: fenterminom je zdravilo na recept in zdravila ne smejo uporabljati v prehranskih dopolnilih v ZDA.

Raziskave Phen375

Ali Phen375 deluje? No, je najboljši način, da vedo zagotovo je, da test z nekaj kliničnih študijah pri ljudeh. Toda, kolikor jaz lahko povem, sam izdelek – Phen375 – se zdi, da nimajo objavljene, recenziranih kliničnih dokazov, da pomaga ljudem shujšati. To pravim

 ker nisem mogel najti nobenih kliničnih študij, če:

 • Sem iskal Pubmed.gov za “Phen385.”
 • Sem iskal na spletu za “Phen375 raziskave.”
 • Sem iskal ClincalTrials.gov za “Phen375.”
 • Sem iskal na spletni strani Phen375.

To ne pomeni nujno, da izdelek ne deluje. Torej, če ni raziskav o izdelku, moramo pogledati na raziskave hujšanje na sestavine.

Naredimo zdaj.

Phen375 Sestavine

Poklical sem ljudi, storitev za stranke, ki delajo Phen375 je povedal, da je ena kapsula vsebuje 516 mg za lastniška mešanica naslednjih sestavin:

 • L-karnitin
 • kofein
 • Coleus Forskohlii
 • Citrus aurantium
 • Kajenski poper
 • Dendrobium Nobilel Extract

Sem naštete sestavine v vrstnem redu, kot sem rekel, se pojavijo na nalepki Dodatek Dejstva izdelka. Zato predvidevam, da sestavine na vrhu seznama, da se večina tega 516 mg lastniška mešanica, medtem ko so tiste na dnu prisotni najmanj. Na primer, L karnitin je prisoten prvič, tako da naj bi se večina mešanice.

Če pogledamo sestavin v izdelku, se zdi, Phen375 je moral za pomoč pri hujšanju na 3 različne načine:

1. Povečanje izgorevanje maščob.
2. Povečanje transport maščob, kjer se je zažgal (mitohondrije).
3.  Povečanje metabolizma.

Bom obravnavala, zakaj mislim, da na ta način po mojem pregledu sestavin spodaj.

Rekli so mi, da je priporočena uporaba za vzemite 1 kapsulo na dan . Ker nisem mogel ogledati dejansko nalepko, lahko grem samo s tem, kar sem povedal na odmerka.

Ker lastniška mešanica vsebuje 516 mg, nisem prepričan, kaj je “375” v Phen375 nanaša?

L-karnitin

L-karnitin je snov, ki nam pomaga gorijo maščobe. To prevoz maščobne molekule v mitohondrije, tako da jih lahko spali za energijo. Na ta način, L-karnitin je v bistvu Taksi – to transportira maščobe.

Ideja L karnitin kot dodatek za izgubo teže je, da z zagotavljanjem več taksijev , bomo dostavili več maščobe, kamor se lahko razčlenijo (spali), da bi energijo.

Izdelujemo karnitin in njegov v živilih, zrezek imajo nekatere najvišje koncentracije v med 50-160 mg na 4 oz.

Oglejte si te ocene za dodatne informacije.

V tej študiji 2011 pri podganah, 5 g L-karnitina (whcih je več kot tisto, kar je v Phen375) dati podganam za 23 dni, ni jim pomaga izgubiti nobene teže – čeprav so bile te podgane hranili tudi manj kalorij.

Toliko za podgane. Kaj pa ljudje?

Leta 2004 je bila objavljena študija, ki je izbral 36 prekomerno telesno težo žensk. Ženske so randmly razdeljeni v dve skupini: Ena skupina prejela 4 g (4.000 mg) L-karnitina na dan, druga skupina je placebo. Obe skupini sta hodili 30 minut na dan, 4 dni na teden. Na koncu te študije 8 tednov, karnitin ni povzročila anymore izgubo teže kot tisti, ki so placebo.

Zanimivo je, da so ti rezultati so ravno nasprotno od tega 2003 študiji 84 starejših odraslih, ki je trajala 30 dni. V tej študiji je tisti, ki je prejel 4 g (4.000 mg) L-karnitina dnevno izgubili več maščobe kot tisti, ki nimajo placebo (3 £ vs 0,5 funtov). So opazili tudi izboljšave v mišicah, holesterola in trigliceridov.

V 2016 študiji 60 ženskah s prekomerno telesno težo s PCOS, 250 mg L-karnitina, danih za 12 tednov (3 mesece) smo opazili znatno zmanjšanje telesne teže (s približno 6 funtov) v primerjavi s tistimi dobili placebo.

V novejšem pregleda 9 prejšnjih študijah na ljudeh, objavljenih leta 2016, so raziskovalci prepričani, da je bila karnitin dopolnitev povezana z 2,9 funt izgubo telesne teže v primerjavi s tistimi, ki niso prejeli karnitin. To ni veliko, vendar pa je nekaj.

Za kaj je vredno, sem še vedno na ograjo , ko gre za karnitin za hujšanje. Obstajajo študije, ki pravijo, da deluje in študije, ki pravijo, da ne deluje. Zaradi tega mislim, da več raziskav je upravičena.

kofein

Sem ne zavedajo, koliko kofeina je v Phen375, ampak saj kofein je 2. sestavina na seznamu, se sprašujem, če bi lahko predstavljajo pomemben del 516 mg lastniška mešanica?

Kofein je poživilo in lahko ima blag pekoč maščobe učinek. Toda, ali kofein – sam – k izgubi teže? Če obstaja, da je dokaz, da ne more najti. Vsak študija hujšanje Zavedam združuje kofeina z nečim drugim.

V študiji 2007 miške miši dali kombinacijo kofeina, arginina, soje in L-karnitina. Raziskovalci opozoriti, da je, medtem ko je kombinacija vseh sestavin vodi k izgubi teže, sam niti kofeina ali L karnitin sam delal.

Miši niso ljudje, ampak to ne posojajo vsaj malo verodostojnosti, ki sam kofein ne bi delovala.

Čeprav morem razumeti, kako bi lahko poživilo pomaga pri hujšanju – tako, da ljudem energijo narediti več stvari (kot so vaje) – če bi kofein resnično močno sredstvo za hujšanje, potem ne bi bilo mogoče dobiti enak učinek z uporabo, recimo, 5 strelov Hour Energy?

Coleus Forskohlii

Imenuje se tudi ” forskolin .” Ta rastlina spojina je včasih najdemo v ne samo za hujšanje dopolnilih, pa tudi preveč testosteron booster dodatkov. Kljub svoji ugled čemer gorilnik maščobe, ni veliko raziskav na to, da pravijo, da deluje ali ne.

Neka študija 30 prekomerno telesno težo žensk opozoriti, 500 mg Coleus forskohlii danih 3 mesece  vodi do neke izgubo teže, vendar pa ta študija imeli težave.

V drugi študiji, ki vključuje 19 prekomerno telesno težo žensk, 250 mg Coleus forskohlii ni k izgubi teže, vendar pa se zdi, da se zmanjša ženske iz pridobivanja teže.

Medtem ko Coleus forskoklii tehnično ni poživilo (kot je kofein), da bi lahko pomagal proizvodnjo ščitničnega hormona. Višje ravni ščitničnih hormonov lahko pomenilo izgubo teže.

Glej moj pregled Coleus forskohlii in hujšanje za več informacij o teh študijah in drugih vprašanj, povezanih s tega dodatka.

Citrus aurantium

Druga imena za te spojine vsebujejo “grenko pomarančo,” je ynephrine , o ctopamine in s eville oranžno , med drugim. Z kakorkoli ga imenujete, je izvleček iz pomarančno lupino. Citrus aurantium vsebuje stimulans imenovano sinefrin .

Ker sinefrin ” izgleda ” kot efedre, uporablja se touted v “efedre prostih” dodatkov za hujšanje. “

Sladkorne je rastlina, ki vsebuje efedrin, stimulant, ki je bila prepovedana v dopolnilih pred mnogimi leti zaradi več smrtnih žrtev. Raziskave na efedre pa je pokazal, da spodbuja nekaj hujšanje. Ker sinefrin izgleda kot efedre, upanje je, da če je videti kot efedre, bi to delovalo kot efedre preveč, brez škodljivih stranskih učinkov.

Ker je poživilo, to je ena od sestavin, ki je verjetno v ozadju “fen” del imena Phen375.

Citrus aurantium vsebuje druge stimulanse poleg sinefrin. Sem omeniti sinefrin tukaj zato, ker kaže, da je najbolj priljubljen od sestavin.

Tam so bile študije o učinkih hujšanje agrumov Aurantium. Nazaj v pregled leta 2004, so raziskovalci ugotovili le 1 pravilno opravljeno študijo, ki je opozorila, ni izguba teže iz Citrus aurantium.

V letu 2012 pregled predhodnih študij, so raziskovalci opozoriti skromne izboljšave pri izgubi telesne teže, če je bila grenka pomaranča dana za 12 tednov. Vsi raziskovalci v tem pregledu je bila kljub temu plačane svetovalce za podjetja, ki prodajajo grenke pomaranče dodatke.

En problem z citrus aurantium raziskave je, da je veliko od tega združuje to spojino z drugimi stvarmi (kofein, zeleni čaj, itd).

Na primer, v 1999 pregleda, raziskovalci združili citrus aurantium s kofein šentjanževke. Ga povezal z drugim, zaradi česar je težko vedeti, koliko citrus aurantium – sam – lahko pomaga pri hujšanju.

Drugo vprašanje z raziskavami je, da obstajajo različne vrste Citrus aurantium. Nekatere študije morda ne prepozna vrste, ki se uporablja.

Kajenski poper

Nekateri dodatki hujšanje lahko vsebuje kajenski poper (ali njegovo sestavino,  kapsaicin) v upanju, ta začimba bodo dvignile metabolizem . Višje metabolizem, bi pomenilo več porabljene kalorije. Vsaj je ugotovil, ena študija, ki bi lahko kapsaicin poveča izgorevanje maščob pri tistih, ki uveljavljajo.

Dendrobium Nobile Extract

Druga imena, ki se včasih kaže, za to so Shi Hu in Seokgok . Dendrobium (den-drow-čebel um) je cvet, posebej predvidevajo nasadi . Tako kot vse rastline, obstaja veliko različnih (vrst) in to ni nič drugače. Po Orchid.com.uk obstaja več kot 1000, različne vrste Dendrobium. Nobile Dendrobium je eden izmed njih.

Dendrobium začeli kazati v dopolnilih pred nekaj leti kot možno zamenjavo za DMAA, zdravila, ki bi lahko bile povezane z nekaterimi smrti. V nekaterih krogih, je Dendrobium je tudi zaračunavajo kot “zamenjavo DMAA.”

To je zato, ker se je govorilo, da Dendrobium vsebuje amfetamina / stimulant podobnih sestavin, kot so graha (fenil-etil-amina).

Ena od težav, čeprav s tem govorice, da nisem seznanjen z nobenimi stimulansov, kot sestavine v Dendrobium.

Neka študija izvedena v letu 2013, objavljen v listu analitično toksikologijo , da je pogledal v to našel PEA stimulativne sestavine Dendrobium dodatkov (kot so navdušeni dodatek), vendar pa so ne obravnava vprašanja, ali so te sestavine naravno ali ne .

Na žalost, včasih morda dopolnila obogatenih z zdravili za povečanje njihove učinke. To je nezakonito in je eden od glavnih razlogov, zakaj vam priporočam le, ki se ukvarjajo s podjetji, ki jim zaupate.

Dendrobium je včasih najdemo v vadbenih dopolnilih, čeprav je le malo raziskav o njem za ta namen. Leta 2012 študiji je Dendrobium dodatek ni izboljšalo učinkovitost vadbe ali izgubo maščobe, ko so ga uporabljali za 6 tednov.

Eno vprašanje z uporabo ” izvlečkov ” v dopolnilih na splošno je, da podjetja pogosto nam ni povedal, katere izvleček se uporablja. To pomeni, raziskujejo ekstrakti izziv. Ne glede na to, Dendrobium je končna sestavina navedena v lastniška mešanica, tako da verjetno je prisotna najmanj.

Stimulansi v Phen375

Če pogledamo sestavine v tem izdelku čutim, to so spojine, ki delujejo kot stimulansi:

 • kofein
 • Citrus aurantium

Nisem seznam Dendrobium na tem seznamu, ker ne morem najti dober dokaz, da ima vsako stimulans, kot učinkov.

Sestavine S Hujšanje dokazov

Kolikor vem, je edina sestavina v Phen375, da raziskave hujšanje je:

 • L karnitin

Sem prišel do tega zaključka, saj je raziskava o L karnitin – sama po sebi (ne v kombinaciji z karkoli drugega). Čeprav bi rad videl več študij storiti, ne obstajajo te študije.

Če smo pošteni, bi lahko dodali tudi Coleus forskoklii na tem seznamu, saj bi to zmanjšalo verjetnost za pridobivanje teže (ne pa tudi k izgubi teže).

Nisem seznam vseh drugih sestavin, ker nisem seznanjen z nobenimi Pepe dokaz, da so – sami – pomagati ljudem izgubiti težo.

Seveda, to je čisto možno, vse sestavine v Phen375 sodelovati pri spodbujanju bolj hujšanje. Ideja sestavin pa smisel. Ampak, da bo kliničnih raziskav vedeti zagotovo.

Koliko je Phen375?

Ko je bila ustvarjena ta pregled, je spletna stran izdelka na seznamu te cene:

 • 30 tablet: $ 59.99 (plus 10.00 poštnine / ravnanje)
 • 60 tablet + 30 brezplačno: $ 119,98 (plus 10.00 poštnine / ravnanje)
 • 120 tablet + 60 brezplačno: $ 215,96 (plus 10.00 poštnine / ravnanje)

Cene / ponudb se lahko razlikuje do takrat, ko boste brali to, da so na spletni strani izdelka za najbolj ažurne cenah.

Can You Get Phen375 v trgovinah?

Ko je bila ustvarjena ta pregled, je na voljo le na spletni strani Phen375.com izdelek. To ni bila prodana v lokalnih trgovinah, kot GNC, Walgreens itd, ko sem pogledal. Ni bilo na Amazon niti. Da bi vsi drugačni do takrat, ko boste brali to pa.

Phen375 denar nazaj garancije

Na spletni strani Phen375 pravi, da če ne boste izgubili nobene teže po 30 dneh lahko zahtevate vračilo. Ampak, da bi dobili svoj denar nazaj, boste morali skočiti skozi veliko obroče.

Tukaj je tisto, kar morate storiti, da bi dobili nadomestila:

1. Moraš prenesete eno od “Phen 375 uradni pooblaščeni Diet načrti” na spletni strani izdelka. Boste morali uporabiti eno od teh diet. Ko sem pregledal njihovo spletno stran, je bilo 9 različnih načrtov prehrana eden lahko kramp od. Čeprav nisem poglejte te diete, mislim, da so verjetno zelo nizke kalorij ali nizko ogljikovih hidratov (od tega ali bo k izgubi teže pri večini ljudi).

2. Moraš slediti dieti ga poberem in da spremljate svoj napredek.

3. Moraš se prijavite svojo začetno težo na spletni strani Phen375.

4. Po uporabi izdelek za 30 dni moraš prijaviti svojo konča težo na spletni strani Phen375.

5. Če še niste izgubili nobene teže po 30 dneh, moraš iti s svojim zdravnikom in dobili pisno izjavo, da jih v resnici ne izgubiti nobene teže!

Če ne boste dobili  “zanesljivo potrdilo” zdravnik, ki dokazuje, da nisi izgubiti težo, potem ne boste dobili svoj denar nazaj. Moja domneva je, ljudje ne dobijo nadomestila za denar, porabljen za co-plača, ko vidijo svojega zdravnika.

Tukaj je nekaj drugega, kar morate vedeti. Imate 15 dni po 30 dneh uporabe izdelka, da bi poskušali biti upravičen do garancije. Torej, to je 45 dni skupaj. Ampak, je 45 dni, se začne, ko bi izdelek – ne, ko ga boste prejeli po pošti.

Vse to je določena na podlagi jamstvene strani spletne strani izdelka (Phen375.com/en/guarantee).

Programi za vadbo

Spletna stran vsebuje kratke video posnetke, ki prikazujejo primere obeh moških in ženskih programe vadbe, ki bi lahko sledile, medtem ko na Phen375. To so v bistvu vaje, ki jih je mogoče storiti bodisi z utežmi ali telesne teže, kot je odpornost.

Medtem ko sem vesel za vključitev vaje, moram se sprašujem, zakaj so tam, tako moški in ženski vadbene programe? Ženske ne potrebujejo za vadbo drugače kot moški. Mišice so mišice, ne glede na spol.

Opazil sem tudi vaja je program moška vključena v pokončnem vrstice vajo , ki je sporen zaradi napetosti pa lahko postavite na rami. Ljudje, ki imajo težave z ramo morda želeli, da bi se izognili pokončno vrstico vajo.

Koliko naj bi jemali?

Sem bil obveščen svoje priporočljivo, da si vzemite 1 tableto na dan. To je dejal, menim, da je najbolje, da začnete nove dodatke z manj, kot je priporočeno. To je samo, da vidim, če obstajajo kakršne koli stranske učinke.

Ker ta izdelek vsebuje stimulansov, bi zmanjšanje tableto na pol v prvem tednu in samo traja, da nekajkrat na teden v prvem tednu. Ko gre za poživil, bom vedno zagovarjam da je konzervativna.

Phen375 Stranski učinki

Čeprav mislim, da večina ljudi, morda ne bo imela težav s tem dodatkom, tukaj je kratek pregled zdravstvenih težav, kjer verjamem najprej pogovorili z zdravnikom je upravičena:

 • Osebe z zdravstvenimi vprašanji, kot so bolezni srca, visokega krvnega tlaka, zgodovina / tveganja kapi, težave s srčnim ritmom, bolezni ledvic, diabetes, težave z očmi (glavkom) težav prostate (BPH), depresija / bipolarnih vprašanj ali jemlje zdravila za zdravljenje depresije in hipotiroidizem ali hipertiroidizem. Obstajajo lahko tudi druge zdravstvene probleme, niso navedeni tukaj.
 • nosečnice
 • Ženske, ki so dojenje
 • Ljudje z motnjami hranjenja
 • Ljudje, ki so prestali operacijo hujšanje
 • Ljudje, občutljivi na kofein
 • Ne jemljite Phen375 ali druge stimulanse v bližini spanjem

Kot pravilo, prenehali jemati Phen375 in druge dodatke vsaj 2 tedna pred operacijo.

Če ste v dvomih, kažejo sestavine z zdravnikom. Farmacevti in dietetiki so tudi zelo dober vir informacij preveč.

Ali dela?

Phen375-izjave

Pri pisanju tega pregleda sem videla na spletu pričevanja ljudi, ki so rekli, da je delal. Kot pravilo, čeprav je treba pričevanja ljudi, ki jih osebno ne poznate, je treba gledati s skepso. Toda poleg tega, da je pomembno vedeti, da če uporabljate Phen375, da ne samo vzeti tabletko. Na spletni strani Phen375 je jasno navedeno, da imate tudi na eno od njihove prehrane in vadbe preveč. Torej moraš jesti bolje in telesno vadbo. Če tudi vi morali storiti, da tudi, kako veš, če je Phen375 ali tiste druge stvari, ki jih povzročajo izgubo teže? Osebno ne verjamem, Phen375 je vredno, vendar bom veselim branja, kaj imajo drugi za povedati.

1 BOTTLE
$65.95
Retail: $89.99
Save $24.04 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$131.90
Retail: $269.97
Save $138.07 Right Now!
buy now »
4 BOTTLES + 1 FREE + Diet Plan
$187.96
Retail: $449.95
Save $261.99 Right Now!
buy now »

boste upravičeni do popusta na Phen375 uradni spletni strani »

59/100 : by 177 users
Phen375 Review
FLASH SALE 20% OFF »