Phen375 si pierderea in greutate: Revizuirea detaliată a Ingrediente

Home » Review » Phen375 » Phen375 si pierderea in greutate: Revizuirea detaliată a Ingrediente

Last Updated on

Phen375 este un supliment de pierdere în greutate este posibil să fi văzut publicitate pe web. Funcționează sau este o înșelătorie? Ei bine, are un ingredient care nu l – am uitat la inainte si asta ma interesat de ea. De ce suplimentul conține Fen literele“?“ Ce înseamnă asta se referă la? Acesta este unul dintre lucrurile pe care doresc să le abordeze în această revizuire. Dacă ai fi fost curios despre Phen375 păstrați lectură și asigurați – vă că pentru a lua notă specială pe secțiunea lor se ocupă cu banii înapoi garanție.

Recenzii Phen375 - Feedback, ingrediente și efecte secundare

Conține Phentermine?

În primul rând , avem de a face cu elefantul din cameră. De „Phen“ în numele produsului este o referire evidentă la Phentermine, un medic prescris, amfetamina cum ar fi pierderea in greutate medicamente , care a fost o parte a infamului Fen-Phen combinatie de pierdere în greutate de medicament care a fost eliminată de pe piața americană în 1997 , deoarece a fost legata de problemele valvelor cardiace. Un alt nume pentru Phentermine este „Adipex-P.“

Se pare că a fost „Fen“ o parte a combinației de medicamente (fenfluramină), mai degrabă decât „Fen“ la rădăcina problemelor medicale. Phentermine (Phen) este prescris de unii medici.

Acestea fiind spuse, una dintre regulile mele de bază este să-și asume suplimente cu prefixul „fen“ conține stimulente.

Linia de fund la toate acestea: fentermină este un medicament baza de prescriptie si medicamente nu sunt permise pentru a fi utilizate în suplimente alimentare în SUA.

Cercetare Phen375

Funcționează Phen375? Ei bine, cel mai bun mod de a ști sigur este testul cu câteva studii clinice umane. Dar, în măsura în care pot spune, produsul în sine – Phen375 – pare să nu aibă publicat la egal la egal revizuite dovezi, clinice, care ajută oamenii să slăbească. Spun acest lucru

 pentru că nu a fost capabil de a localiza orice studii clinice, atunci când:

 • Am cautat Pubmed.gov pentru „Phen385.“
 • Am cautat on-line pentru „cercetare Phen375.“
 • Am cautat ClincalTrials.gov pentru „Phen375.“
 • Am cautat pe site-ul Phen375.

Asta nu înseamnă neapărat produsul nu funcționează. Deci, în lipsa cercetării asupra produsului, trebuie să se uite la cercetare pierdere in greutate pe ingrediente.

Hai să facem asta acum.

Ingrediente Phen375

Am sunat oamenii de servicii pentru clienți care se ocupă de Phen375 și sa spus că fiecare capsulă conține 516 mg dintr – un amestec brevetat din următoarele ingrediente:

 • L-carnitina
 • Cofeină
 • Coleus Forskohlii
 • Citrus aurantium
 • Piper roșu
 • Extract de Dendrobium Nobilel

Am enumerat ingredientele pentru ca mi sa spus că apar pe eticheta Supplement Facts produsului. De aceea, presupun că ingredientele din partea de sus a listei face cea mai mare parte acest lucru 516 mg amestec de proprietate în timp ce cele din partea de jos sunt prezente cel mai puțin. De exemplu, L – carnitină este prezent în primul rând, așa că ar trebui să facă cea mai mare parte a amestecului.

Privind la ingredientele din produs, se pare Phen375 se presupune ajutor de pierdere în greutate în 3 moduri diferite:

1. Creșterea de ardere de grăsime.
2. Creșterea transportului de grăsime unde este ars (mitocondrii).
3.  Cresterea ratei metabolice.

Voi aborda de ce cred că în acest fel în analiza mea din ingredientele de mai jos.

Mi sa spus că utilizarea recomandată este să luați 1 capsulă pe zi . Din moment ce nu am putut vedea o etichetă reală, eu pot merge doar de ceea ce mi sa spus pe doza.

Deoarece amestecul de proprietate conține doar 516 mg, nu sunt sigur ce „375“ , în Phen375 se referă la?

L-carnitina

L-carnitina este un compus care ne ajută să ne arde de grăsime. Acesta transporta moleculele de grăsime la mitocondriile , astfel încât acestea pot fi arse pentru energie. În acest fel, L-carnitină este de fapt un taxi – l transporta grăsime.

Ideea din spatele L – carnitină ca supliment pierdere în greutate este că , prin furnizarea mai multor taximetrelor , putem livra mai multa grasime acolo unde poate fi rupt în jos (ars) pentru a produce energie.

Facem carnitină și în produsele alimentare cu friptură având unele dintre cele mai mare concentrație de între 50-160 mg pe 4 oz

A se vedea comentarii respective pentru informații suplimentare.

In acest studiu 2011 de șobolan, 5 grame de L-carnitină (whcih este mai mult decât ceea ce este în Phen375) dat la șobolani timp de 23 de zile nu ajuta să piardă nici o greutate – chiar dacă acei șobolani au fost hrăniți , de asemenea , mai putine calorii.

Atât de mult pentru șobolani. Dar oamenii?

În 2004 a fost un studiu publicat care a implicat 36 de femei supraponderale. Femeile au fost randmly impartite in doua grupe: Un grup primit 4 grame (4000 mg) de L-carnitină pe zi , iar celălalt grup a luat un placebo. Ambele grupuri de mers de 30 de minute pe zi, 4 zile pe săptămână. La sfârșitul acestui studiu clinic de 8 săptămâni, carnitină nu a dus la pierderea in greutate mai mult decât cei care au luat placebo.

Interesant, aceste rezultate sunt doar opusul acestui studiu din 2003 de 84 de adulti in varsta , care a durat 30 de zile. In acest studiu, persoanele care au primit 4 grame (4000 mg) de L-carnitină o zi a pierdut mai multa grasime decat cei care au primit un placebo (3 livre vs. 0,5 livre). Ameliorarea musculare, colesterolului si trigliceridelor au fost de asemenea observate.

Într – un studiu 2016 de 60 de femei supraponderale cu PCOS, 250 mg de L-carnitină, având în vedere timp de 12 saptamani (3 luni) sa observat reducerea semnificativă a greutății corporale (cu aproximativ 6 lire) , comparativ cu cei care obține un placebo.

Într – o analiză mai recentă a 9 studii umane anterioare, publicate in 2016, cercetatorii au ajuns la concluzia ca suplimentarea cu carnitina a fost asociat cu un 2,9 lire pierdere în greutate corporală , comparativ cu cei care nu au primit carnitină. Nu e mult , dar este ceva.

Pentru ceea ce merită, eu rămân pe gard atunci când vine vorba de carnitină pentru pierderea în greutate. Există studii care spun că funcționează și studii care spun că nu funcționează. Din acest motiv, cred că mai mult de cercetare este justificată.

Cofeină

Nu sunt conștient de cât de multă cofeină este în Phen375, dar din moment ce cofeina este al 2-lea ingredient din listă, mă întreb dacă s-ar putea face o parte semnificativă din amestec de proprietate 516 mg?

Cafeina este un stimulent și ar putea avea un efect de ardere de grăsime ușoară. Dar, nu cofeina – singur – promova pierderea in greutate? În cazul în care există dovezi că, nu – l pot găsi. Fiecare studiu de pierdere în greutate Sunt conștient de cofeină combină cu altceva.

Intr-un studiu de șoarece 2007, șoarecii au primit o combinatie de cafeina, arginina, soia și L-carnitină. Cercetatorii au remarcat faptul că, în timp ce combinația tuturor ingredientelor duce la pierderea in greutate, singur nici cofeina sau L-carnitină singur lucrat.

Mouse-uri nu sunt oameni, dar acest lucru nu împrumuta cel puțin un fundament pe care cofeina singur s-ar putea să nu funcționeze.

În timp ce eu pot să înțeleg cum un stimulent ar putea ajuta la pierderea in greutate – de a le oferi oamenilor energia de a face mai multe lucruri (cum ar fi exercițiile fizice) – în cazul în care cofeina au fost cu adevărat un puternic agent de pierdere în greutate, atunci nu a putut o obține aceleași efecte folosind, să zicem, 5 fotografii de energie oră?

Coleus Forskohlii

De asemenea , numit „ Forskolin .“ Acest compus planta este uneori în care nu numai suplimentele de pierdere în greutate , dar , de asemenea , suplimente de testosteron de rapel prea. În ciuda reputației sale de a fi un arzător de grăsime, nu este mult de cercetare pe ea să spun că funcționează sau nu.

Un studiu de 30 bărbați supraponderali remarcat 500 mg de Coleus forskohlii date timp de 3 luni  duce la o pierdere în greutate, dar acest studiu a avut probleme.

Intr – un alt studiu, care a inclus 19 de femei supraponderale, 250 mg de Coleus forskohlii nu a promova pierderea in greutate , dar părea să reducă femeile de la cresterea in greutate.

În timp ce coleus forskoklii tehnic nu este un stimulent (cum ar fi cofeina), aceasta ar putea ajuta la producerea de hormoni tiroidieni. Niveluri mai ridicate de hormoni tiroidieni s – ar putea traduce in pierderea in greutate.

A se vedea comentariul meu Coleus forskohlii si pierderea in greutate pentru mai mult pe aceste studii și alte probleme legate de acest supliment.

Citrus aurantium

Alte nume pentru acest compus includ „portocală amară,“ s ynephrine , o ctopamine și s eville portocaliu , printre altele. Prin orice nume pe care îl numesc, este un extras dintr – un coaja de portocala. Citrus aurantium contine un stimulent numit sinefrină .

Deoarece Synephrine „ arata “ ca Ephedra, este folosit pentru a fi touted în „Ephedra liber“ suplimente de pierdere în greutate.“

Ephedra este o planta care contine efedrina, un stimulent care a fost interzis în suplimentele mulți ani în urmă din cauza mai multor decese. Cercetări privind Ephedra însă a arătat că a promovat o pierdere in greutate. Deoarece Synephrine arata ca Ephedra, speranța este că , dacă se pare ca Ephedra, s – ar putea lucra ca Ephedra prea, fără efecte secundare nocive.

Deoarece este un stimulent, acesta este unul dintre ingredientele pe care probabil se află în spatele „fen“ parte din numele Phen375.

Citrus aurantium conține alte stimulente în afară de sinefrina. Sunt de menționat aici sinefrină, deoarece tinde să fie cel mai popular al ingredientelor.

Au existat studii privind efectele de pierdere în greutate de aurantium citrice. Înapoi într-un comentariu 2004, cercetatorii au descoperit doar un studiu realizat în mod corespunzător, care a remarcat nici o pierdere în greutate de la aurantium citrice.

Într-o revizuire 2012 de studii anterioare, cercetatorii au remarcat imbunatatiri modeste in pierdere in greutate, atunci când portocala amara a fost dat timp de 12 săptămâni. Toți cercetătorii din aceasta recenzie cu toate acestea au fost plătite de consultanți ai unei companii care vândute suplimente de portocale amare.

O problemă cu cercetarea de citrice aurantium este faptul că o mare parte din ea combină acest compus cu alte chestii (cafeina, ceai verde, etc).

De exemplu, în 1999 de revizuire, cercetatorii au combinat aurantium citrice cu cafeină sunătoare. Combinarea cu alte lucruri, face dificil să știi cât de mult citrice aurantium – singur – ar putea ajuta la pierderea in greutate.

O altă problemă legată de cercetare este că există diferite tipuri de aurantium citrice. Unele studii s-ar putea să nu identifice tipul utilizat.

Piper roșu

Unele suplimente de pierdere în greutate ar putea conține ardei iute (sau ingredientul,  capsaicină) , în speranța că acest condiment va ridica metabolismul . Metabolismul mai mare, s – ar putea însemna mai multe calorii arse. Cel puțin un studiu a observat ca capsaicina ar putea crește arderea de grăsime în cei care își exercită.

Extract de Dendrobium Nobile

Alte nume care prezintă uneori pentru acest lucru sunt Shi Hu și Seokgok . Dendrobium (den-drow-albină-um) este o floare, în special o livadă . La fel ca toate plantele, există mai multe varietăți (specii) și acest lucru nu este diferit. Potrivit Orchid.com.uk există peste 1000, diferite specii de Dendrobium. Nobile Dendrobium este una dintre ele.

Dendrobium au început să apară în suplimentele acum câțiva ani ca un posibil înlocuitor pentru DMAA, un medicament care ar fi fost legate de unele decese. În unele cercuri, dendrobium chiar a fost taxat ca „înlocuire DMAA.“

Acest lucru se datorează faptului că se zvonește că dendrobium conține amfetamina /-stimulante cum ar fi ingrediente, cum ar fi PEA (fenil-etil-amina).

O problemă cu toate că acest zvon este că nu sunt la curent cu orice ingrediente stimulante cum ar fi în Dendrobium.

Un studiu efectuat în 2013, publicat în Jurnalul de Toxicologie analitică , care arăta în acest găsit PEA ingrediente stimulante în suplimentele dendrobium (cum ar fi CRAZE supliment) , dar , dar acestea nu au aborda problema dacă aceste ingrediente sunt în mod natural sau nu .

Din păcate, uneori, suplimente ar putea fi ghimpat cu medicamente pentru a stimula efectele lor. Acest lucru este ilegal și este unul dintre principalele motive pentru care am recomanda doar cu companiile care se ocupă de încredere.

Dendrobium este uneori în suplimentele de exerciții , deși există puține cercetări pe el în acest scop. În 2012 studiu, un supliment dendrobium nu a imbunatati performanta de sport sau pierderea de grăsime atunci când a fost utilizat timp de 6 săptămâni.

O problemă cu ajutorul „ extracte “ din suplimente , în general , este că societățile de multe ori nu ne spun ce extractul este utilizat. Acest lucru face ca cercetarea extracte provocatoare. Indiferent, Dendrobium este ingredientul finală enumerate în amestec de proprietate , deci , probabil , este prezent cel mai puțin.

Stimulentele în Phen375

Privind la ingredientele din acest produs, mă simt acestea sunt compuși care acționează ca stimulente:

 • Cofeină
 • Citrus aurantium

Nu am lista Dendrobium în această listă deoarece nu pot găsi o dovadă bună că are nici un stimulent ca efecte.

Ingrediente cu dovezi de pierdere în greutate

În ceea ce pot spune, singurul ingredient din Phen375 care are de cercetare pierderea in greutate este:

 • L Carnitina

Am ajuns la această concluzie pentru că există cercetări privind L-carnitină – de la sine (nu combinat cu nimic altceva). În timp ce aș dori să văd mai multe studii efectuate, există aceste studii.

Pentru a fi corect, s-ar putea adăuga, de asemenea Coleus forskoklii la această listă, deoarece s-ar putea reduce sansele de a castiga in greutate (dar nu promovează pierderea in greutate).

Nu am lista de alte ingrediente, pentru că nu sunt conștient de nici o dovada mai mare greseala pe care le – de la sine – ajuta oamenii să piardă în greutate.

Desigur, este foarte posibil toate ingredientele din Phen375 lucrează împreună pentru a promova mai mult pierderea in greutate. Ideea din spatele ingredientelor nu face un anumit sens. Dar asta va lua de cercetare clinica pentru a ști sigur.

Cât de mult este Phen375?

Când a fost creată această reexaminare, site-ul produsului enumerat aceste prețuri:

 • 30 comprimate: $ 59.99 (plus 10,00 de transport maritim / manipulare)
 • 60 comprimate + 30 gratuit: $ 119.98 (plus 10,00 expediere / manipulare)
 • 120 comprimate + 60 gratuit: $ 215.96 (plus 10,00 expediere / manipulare)

Preturi / oferte pot fi diferite de timp ai citit acest lucru, astfel se vedea site-ul de produs pentru cele mai până la data prețurilor.

Puteți obține Phen375 în Magazine?

Când a fost creat aceasta recenzie, produsul a fost disponibil doar pe site-ul Phen375.com. Nu a fost vândută la magazinele locale, cum ar fi GNC, Walgreens, etc, atunci când m-am uitat. Nu a fost nici pe Amazon. Că toate pot fi diferite de timp ai citit acest lucru cu toate acestea.

Garanție Phen375 Bani Înapoi

Site – ul Phen375 spune că , dacă nu pierde nici o greutate după 30 de zile , puteți solicita o rambursare. Dar, pentru a obține banii înapoi, trebuie să sari printr – o mulțime de cercuri.

Iată ce trebuie să faci pentru a obține o rambursare:

1. Trebuie să descărcați unul dintre „Phen 375 reprezentant oficial Dieta Planuri“ de pe site – ul produsului. Trebuie să utilizați una dintre aceste diete. Când am verificat site – ul lor, au existat 9 diferite planuri de dieta ar putea alege de la. În timp ce eu nu am uita la aceste diete, presupunerea mea este ca ei sunt , probabil , fie scăzut de calorii sau scazut in carbohidrati (fie din care va promova pierderea in greutate in majoritatea oamenilor).

2. Trebuie sa urmezi dieta te iau și să păstreze evidența progresului tău.

3. Trebuie să vă conectați greutatea începând de pe site – ul Phen375.

4. După utilizarea produsului timp de 30 de zile , trebuie să vă conectați în greutate care se termină pe site – ul Phen375.

5. Dacă nu ați pierdut nici o greutate după 30 de zile, trebuie să mergeți la medicul dumneavoastră și de a obține o declarație scrisă pe care , de fapt , nu a pierdut nici o greutate!

Dacă nu obține  „o declarație certificată de încredere“ , medicul dumneavoastră care dovedește că nu a pierdut în greutate, atunci nu primiți banii înapoi. Parerea mea este ca oamenii nu primesc restituiri pe bani cheltuite pe co-plătește atunci când văd medicul lor.

Aici e ceva ce trebuie să știi. Ai 15 zile DUPA cele 30 de zile de utilizare a produsului pentru a încerca să fie eligibile pentru garanție. Deci , asta e 45 de zile totală. Dar, cele 45 de zile începe atunci când , pentru produsul – nu atunci când îl primiți în e – mail.

Toate acestea este pus pe pe pagina de garanție a site-ului produsului (Phen375.com/en/guarantee).

Programele de exerciții

Site – ul produs conține clipuri video scurte care descriu exemple de atât de sex masculin și feminin programe de antrenament , care pot fi urmate în timp ce pe Phen375. Acestea sunt , practic , exerciții care se poate face fie cu gantere sau greutatea corpului ca rezistenta.

În timp ce mă bucur pentru încorporarea de exercițiu, am să întreb de ce sunt ambele programe de antrenament masculin și feminin? Femeile nu trebuie să antrenament în mod diferit decât un om. Mușchii sunt mușchii, indiferent de sex.

De asemenea , am observat programul de antrenament bărbați încorporat exercitarea rând în poziție verticală , care este controversat , din cauza tensiunilor se poate plasa pe umăr. Persoanele cu probleme de umăr ar putea dori să evite exercitarea rând în poziție verticală.

Cât de mult ar trebui sa ia?

Am fost informat sa recomandat ca oamenii să ia 1 comprimat pe zi. Acestea fiind spuse, mă simt cel mai bine este să înceapă noi suplimente cu mai puțin este recomandată. Acest lucru este doar pentru a vedea dacă există efecte secundare.

Deoarece acest produs conține stimulente, aș tăia o tabletă în jumătate pentru prima săptămână și să ia doar că de câteva ori pe săptămână pentru prima săptămână. Când vine vorba de stimulente, voi pleda întotdeauna fiind conservatoare.

Phen375 Efecte secundare

În timp ce eu cred că cei mai mulți oameni s-ar putea să nu aibă probleme cu acest supliment, aici este o scurtă trecere în revistă a problemelor de sănătate în cazul în care cred că a vorbi mai intai la un medic este justificată:

 • Persoanele cu probleme de sanatate, cum ar fi bolile de inima, hipertensiune arteriala, antecedente / risc de accident vascular cerebral, probleme de ritm cardiac, probleme renale, diabet, probleme oculare (glaucom) probleme de prostată (HBP), depresie / probleme bipolare sau de a lua medicamente pentru depresie si hipotiroidism sau hipertiroidism. Pot exista și alte probleme de sănătate care nu sunt enumerate aici.
 • femeile gravide
 • Femeile care alăptează
 • Persoanele cu tulburari de alimentatie
 • Persoanele care au suferit o intervenție chirurgicală pierdere în greutate
 • Oamenii sensibile la cofeină
 • Nu luați Phen375 sau alte stimulente aproape de ora de culcare

De regulă, nu mai luați Phen375 și alte suplimente de cel puțin 2 săptămâni înainte de intervenția chirurgicală.

Atunci când în dubiu, arată ingredientele pentru medicul dumneavoastră. Farmacistii si dieteticienilor sunt, de asemenea, surse foarte bune de informații prea.

Funcționează?

Phen375-marturii

În scris aceasta recenzie am vazut marturii on-line de la oameni care au spus că a lucrat. De regulă însă, marturii de la oameni pe care nu le cunoașteți personal ar trebui să fie privite cu scepticism. Dar, dincolo de acest lucru, este important să ne amintim că, dacă utilizați Phen375, nu iei doar o pastila. Site-ul Phen375 prevede în mod clar că trebuie, de asemenea, să urmeze una dintre diete și exercitarea lor prea. Deci, trebuie sa mananci mai bine si exercitii fizice. Dacă aveți, de asemenea, să facă acest lucru, de asemenea, de unde știi dacă este Phen375 sau acele alte lucruri care cauzează pierderea în greutate? Personal, nu cred că Phen375 este în valoare de ea, dar am să aștept cu nerăbdare să citesc ceea ce alții au de spus.

1 BOTTLE
$65.95
Retail: $89.99
Save $24.04 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$131.90
Retail: $269.97
Save $138.07 Right Now!
buy now »
4 BOTTLES + 1 FREE + Diet Plan
$187.96
Retail: $449.95
Save $261.99 Right Now!
buy now »

revendicati reducere la site – ul oficial Phen375 »

77/100 : by 93 users
FLASH SALE 20% OFF »