PhenQ Beoordeling 2017: Mijn resultaten + werkt het? PhenQ Amazon, Walmart, GNC?

Home » Review » phenq » PhenQ Beoordeling 2017: Mijn resultaten + werkt het? PhenQ Amazon, Walmart, GNC?

Last Updated on

Deze PhenQ beoordeling bevat een gedetailleerde FAQ, Elke vraag die u heeft, beantwoord. Mijn persoonlijke ervaring, ingrediënten, prijsvergelijking, commentaar van gebruikers, en andere volkeren getuigenissen.

Wat je  niet hoeft  te doen om dit te laten werken:

-Je Hoeft niet te lopen doen, joggen, of een cardio om dit te laten werken.

-Je Hoeft niet te drastisch veranderen uw dieet, of stoppen met het nemen van uw favoriete drankjes en snacks voor dit te laten werken.

-Je Hoeft niet te gaan naar de sportschool om dit te laten werken.

PhenQ werkt ongeacht of u de bovenstaande of niet te doen, maar het kan natuurlijk het werk nog beter als je de uitvoering van de hierboven genoemde dingen.

PhenQ Highlights: Wat maakt het geweldig

 

 • PhenQ Review: Resultaten, Benefits, Side Effects - werkt het?Vermindert je eetlust zodat je minder eet
 • Dwingt je lichaam systeem te richten op uw vetreserves voor energie, wat betekent dat je verbrandt veel meer vet dan normaal
 • Verbetert uw algemene stemming
 • Geproduceerd in een FDA goedgekeurde faciliteit
 • 60 tabletten per fles
 • meer dan 190.000 klanten wereldwijd
 • farmaceutische kwaliteit
 • Niet duur (zie vergelijkingstabel in post)
 • Koop 3 krijgt 2 gratis + gratis advana toon of 2 halen 1 Gratis
 • 60 dagen de tijd om een volledige terugbetaling te krijgen, zelfs als u de fles (sen) te openen  (zie FAQ hieronder voor details)
 • VRIJE WERELDWIJD – schepen wereldwijd

Ik gebruikte PhenQ gedurende 4 maanden, dus wat is er gebeurd?

Hallo, Er is zo veel vuilnis dieet pillen op de markt . En ik haat de hype.

Dit is vrij goed gewerkt voor mij.

Mijn eetlust was significant verminderd bij het nemen van PhenQ dat is de nummer één reden waarom ik was in staat om veel gewicht te verliezen.

Ik geloof PhenQ is beter dan Leptigen en eventuele andere gewichtsverlies pil op de markt.

Dieet pillen zijn een geweldige manier om je gewichtsverlies reis gemakkelijk te starten, of je reis opnieuw te starten.

Ik heb mijn eigen persoonlijke resultaten in deze post ook inbegrepen, naar het einde toe.

Dit was de meest verrassende vetverlies pil heb ik tot nu toe genomen.

Resultaat 1: Vet verlies / gewichtsverlies

Ervoer ik mijn eerste echte aankondiging van gewichtsverlies en vet verlies op ongeveer 3 week. In ongeveer 3 maanden was ik in staat om verliezen ongeveer 38-40 pond van gewicht. Ik ga echt met u te zijn …

In de eerste maand van het nemen van PhenQ, heb ik niet de training helemaal niet, en was nog steeds in staat om te verliezen ongeveer 9 pond die maand. Echter, toen ik begon een beetje meer actief en gaan voor korte jogt, mijn gewichtsverlies omhooggeschoten. In mijn tweede maand, als ik me goed herinner ik verloor bijna 14 pond. Samen met mijn verminderde eetlust van het nemen van PhenQ en kleine oefening die ik verloor wat ik wil zeggen is een goede hoeveelheid gewicht.

Resultaat 2: eetlust onderdrukt

Dit is waarschijnlijk de meest bevredigende gevolgen het PhenQ. Binnen 5 dagen kon ik niet geloven hoe weinig ik eigenlijk wilde eten. Deze is afkomstig van een persoon die houdt van het eten van voedsel. Ik merkte dat ik niet in staat om zelfs de helft voltooien van wat ik normaal werd gebruikt om te consumeren. Echter, in eerste instantie wat kwam met deze positieve ding was ik had een lichte hoofdpijn,

Dit komt doordat mijn lichaam nodig om te wennen aan hoeven minder voedsel, dat op lichte hoofdpijn en duizeligheid gebracht voor de eerste week of zo. Maar daarna voelde ik me weer normaal en was in staat om optimaal te genieten van deze verminderde eetlust.

Resultaat 3: Boost in energie

Je mag niet willen PhenQ te nemen voor een boost in energie, maar het zal u zeker voorzien van een behoorlijke hoeveelheid alleen dat. Wat geweldig over deze is dat je kunt deze boost in energie een beetje net zoals ik deed te gebruiken om te trainen.

Wat is PhenQ?

PhenQ bevat natuurlijke ingrediënten om u te helpen bij het verliezen van hardnekkige vet en het verminderen van uw eetlust tot meer dan eten, dat is de nummer een oorzaak van vet / gewichtstoename.

Er zijn vier belangrijke dingen die PhenQ doet echt goed.

1.  Vermindert uw eetlust, zodat je niet zo veel eten, of voelen de behoefte om heel vaak te eten. Dit is echt belangrijk en is een van de belangrijkste dingen die u zullen toeschrijven aan uw snel gewichtsverlies.

2. PhenQ dwingt je lichaam om vetreserves te richten.

3. Verhoogt de hoeveelheid energie die je hebt.

4.  Verbetert uw algemene stemming

klik hier om PhenQ bestellen via de officiële website »

PHENQ FAQ

Hieronder vindt u alle vragen vindt zou u eventueel hebt over PhenQ onderzocht en beantwoord in detail, zodat je echt een gedetailleerde weloverwogen beslissing kan maken. Geen bias, gewoon rechtdoor feiten.

Wie is deze geschikt voor? Leeftijd? Geslacht?

Als je tussen de leeftijden van 18 en 60, PhenQ is een geschikte gewichtsverlies pil voor u om veilig en zonder grote problemen te nemen. Dit dieet pil is voor zowel mannelijke als vrouwelijke gebruikers.

Als een mannelijke mezelf heb ik altijd vond het moeilijk dat de conventionele dieetpillen, waren zelfs goed genoeg voor mannen om gewicht te verliezen met. De belangrijkste reden dat ik kocht PhenQ was vanwege de ingrediënten. De ingrediënten (die hieronder worden vermeld na deze FAQ) is wat gaf me vertrouwen dat PhenQ is een gerenommeerde vetverbrander, en ik was niet verkeerd.

Hoe lang duurt het nemen om daadwerkelijk te werken?

Allereerst moet ik zeggen dat als het gaat om dieetpillen je echt moet geduld hebben. Dit is niet een ‘s nachts ding (niets is). Dat gezegd zijnde ik voel dat met PhenQ ik kreeg vrij snel resultaten in bepaalde aspecten.

Voor het onderdrukken van mijn eetlust, voelde ik dit voordeel binnen letterlijk 5 dagen.

Voor een toename van de energie merkte ik dat na ongeveer 7 dagen van gebruik.

Voor vetverlies / gewichtsverlies Het kostte me ongeveer 3 weken om eindelijk beginnen met het zien merkbare resultaten ..

De officiële PhenQ website raadt u aan PhenQ nemen gedurende tenminste 2-3 maanden om substantiële resultaten te zien en ik zeker ben het met ze op dat. Dat is ongeveer dezelfde tijd het kostte me echt te merken grote resultaten. Ik ga in veel meer detail beschreven in mijn resultaten tegen het einde van dit bericht.

Hoe ga je PhenQ nemen?

 • Het wordt aangeraden om 2 capsules per dag te nemen
 • Raden het nemen van een 20 minuten voor het ontbijt, en vervolgens een in de latere avond
 • Neem met een glas water

Kan ik neem het voor een lange periode van tijd?

Zoals met vele supplementen die gaan helpen veranderen hoe je lichaam functioneert, is het niet goed om vertrouwen op hen voor de rest van je leven. Je moet PhenQ zien als een tijdelijke steun in het helpen om gewicht te verliezen. Er is alleen zo veel gewicht / vet dat dieetpillen u kunnen helpen te verliezen op hun eigen.

Ik persoonlijk nam PhenQ gedurende 3 maanden recht, en nam toen 6 weken voordat ik weer het nemen van het weer. Toen ik hen hervat nemen ik nam het slechts als een hulpmiddel om mijn work-outs en dieet

Hoe lang duurt één fles duren?

1 fles PhenQ duurt 30 dagen. Er zijn 60 pillen per fles. Je neemt 2 per dag.

Zijn er verboden ingrediënten in dit?

Dit is iets wat ik persoonlijk was zeer bezorgd over als ik alleen als het nemen van pure producten.

Er zijn geen verboden producten enkel in PhenQ in de VS, het VK en de EU. Als u buiten deze landen woont u wellicht uw eigen controles te doen. Dit is vooral belangrijk als u professionele sporten.

Heeft het bijwerkingen?

De waarschijnlijkheid van een dieet pil met bijwerkingen is matig hoog. Maar wat belangrijk is, is wat voor soort bijwerkingen die u kunt verwachten.

Het allerbelangrijkste is dat je de dieetpil te nemen zoals het is opgedragen aan de achterkant van de fles. Ik persoonlijk ervaren initiële duizeligheid in mijn eerste 4-5 dagen van het nemen van PhenQ, maar na deze periode deze symptomen verdwenen.

Sommige gebruikers kunnen verwachten:

 • Voel je wat duizeligheid wanneer u beginnen met het nemen van de pillen.
 • sommige kunnen inconsistentie ondervinden in het slaappatroon.
 • Zo nu en dan kunt u losse kramen ervaart
 • Zeer weinig ervaring hoge bloeddruk
 • Sommigen kunnen een verhoogde hartslag ervaren

Al deze symptomen zijn vrij normaal voor krachtige dieetpillen. Als u een van deze ervaring om een ​​hoge mate, is het zeer belangrijk dat u stopt met het gebruik van de pillen en onmiddellijk een arts raadplegen.

Aan de andere kant, PhenQ is erg goed in wat het doet, dat je vet vernietigt.

Heeft u om uw dieet te veranderen?

Dit is een vraag die ik krijg vroeg heel veel, en er is echt 2 manieren om het te beantwoorden. Ja en nee.

PhenQ uiteindelijk zal verminderen uw eetlust toch, dus je gewoon eens nodig om jezelf te dwingen om minder te eten. Je zult vanzelf het gevoel dat het eten van minder dan u nu doet.

Een van de redenen waarom het antwoord ook ja zou kunnen zijn is dat als je je dieet zelfs alleen maar een beetje te verminderen en neem PhenQ op hetzelfde moment zul je VEEL te verliezen vet, en de resultaten zullen veel groter zijn.

Kun je blijven nemen andere supplementen op hetzelfde moment?

Ik stel voor dat je geen andere gewichtsverlies pillen in te nemen tijdens het gebruik van PhenQ. Dit kan zeker leiden tot een overdosis bepaalde ingrediënten die aanzienlijk kunnen verhogen de kans op bijwerkingen, zoals hoge bloeddruk.

Hoe komt het geld terug garantie werk?

Dit is zo belangrijk omdat zo veel mensen begrijpen het. dus aandachtig te lezen dit.

Laten we zeggen dat je de 2 maand levering van PhenQ bestelling (kopen 2 krijgt 1 gratis) en verwijder het zegel van de eerste fles en gaan gebruiken, kunt u nog steeds een volledige terugbetaling. Als u besluit dat na het nemen van die eerste fles die je niet bevalt PhenQ, kunt u vervolgens de terugkeer van de de geopende fles en de tweede ongeopende fles binnen 67 dagen na aankoop. U wordt dan uitgegeven een volledige restitutie minus verzendkosten.

klik hier om PhenQ bestellen via de officiële website »

PhenQ Ingredients en er voordelen?

Het maakt niet uit hoeveel hype rond een product. Het enige dat telt is de juiste dosering van de juiste ingrediënten.

Als de juiste ingrediënten niet dan optellen dat product zuigt en gewoon werken!

Capsimax Powder

Piperine, cafeïne, paprika en niacine (vitamine B3) is het mengsel dat maakt de componenten van Capsimax poeder. Piperine en de paprika peperplant bevatten misschien thermogenic eigenschappen die je echt kan helpen ik uw reis af te slanken. Hoe dit gebeurt is, wordt je lichaamswarmte toegenomen. Beide ingrediënten stellen u in staat om grote hoeveelheden vet te verbranden door het verhogen van thermogenese.

Er zijn verschillende studies die de enorme gewichtsverlies voordelen van dit ingrediënt is gebleken.

Calciumcarbonaat

Calcium is erg gezond voor je botten. Het is ook bekend om te helpen handhaven van een gezond gewicht. Tal van verschillende studies hebben geconcludeerd dat calcium stimuleert uw lichaam cellen om minder vet op te slaan.

Een zes maanden studie die een groep obese volwassenen die de hoeveelheid calcium in zijn dieet verhoogde betrokken bij 90% van hen gesloten merken een toename in gewicht en vet verlies.

chroompicolinaat

Chroompicolinaat kan worden gevonden in vlees en is een natuurlijk mineraal. Het kan ook worden gevonden in volkoren producten en groenten. Wat dit ingrediënt doet is te beteugelen uw eetlust voor het nuttigen van veel koolhydraten en suiker. Chroom helpt je cellen te nemen aan zo veel suiker mogelijk, wat betekent dat je zult ervaren veel minder koolhydraten en suiker cravings, waardoor het verliezen van gewicht veel gemakkelijker.

Cafeïne

Cafeïne dergelijke bevoegdheid bestanddeel. Het verhoogt hoe alert je bent, je focus en heeft de mogelijkheid om uw vermoeidheid te verlagen. Een ander belangrijk aspect dat cafeïne echt volbrengt is de mogelijkheid om uw eetlust te verminderen.

ontkennend

Nopal is een cactus dat rijk is aan vezels. Nogmaals dit is een ingrediënt dat echt helpt u controle over uw honger. Nopal is hoog in aminozuren, wat betekent dat u een verhoging van uw energie te zien. Nopal zal u helpen bij het verliezen van gewicht door spoelen vocht uit uw weefsels in uw bloedstroom.

L-Carnitine Furmarate

L-Carnitine Furmarate is een natuurlijk geproduceerd aminozuur en kan worden gevonden in voedingsmiddelen zoals groene groenten, noten en vlees. Wat dit ingrediënt doet is zet het vet in je lichaam in energie. Door het verbranden van je vet voor energie betekent dit dat u niet langer het gevoel moe als gevolg van uw dieet.

Waar PhenQ kopen

PhenQ is alsof enkele gewichtsverlies in een complete formule zodat de kosten van het product te houden, heeft de fabrikant de tussenpersoon geëlimineerd.

Dit betekent dat je alleen kunt kopen van de officiële website en niet van een tweede of derde distributeur.

De website van de fabrikant heeft gewaarschuwd tegen de aankoop van andere bronnen, duidelijke vermelding dat “Deze producten zijn goedkoop, valse oplossingen en zijn niet PhenQ.”

Dat gezegd hebbende, moet u alleen kopen PhenQ op de officiële website.

1 BOTTLE
$69
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy now »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE Advana Tone
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy now »

PhenQ Amazon, Walmart, GNC?

PhenQ wordt niet verkocht in Amazon, Walmart en GNC en er is geen GNC merk van het noch. PhenQ Best Weight Loss Supplement is alleen verkrijgbaar via de officiële website.

Conclusie

Dit is een van de meest accurate PhenQ beoordelingen vindt u online te lezen.

Kortom, ik zou zeggen dat PhenQ is een zeer gerenommeerde vetverbrander. Als u een kijkje nemen bij de bedrijven website kunt u alle elementen die deel uitmaken van een betrouwbaar bedrijf te vinden. Dit omvat, hoge productienormen, een 60 dagen geld terug garantie, en veel verschillende verwijzingen naar betrouwbare klinische proeven die niet aan de overkant van oubollig of verzonnen vallen.

Ik adviseer PhenQ mijn lezers die proberen om de hoeveelheid voedsel dat ze eten te verminderen (dat is het moeilijkste). Ik adviseer ook PhenQ aan mensen die willen versnellen daar stofwisseling die zal toenemen hoeveel vet je lichaam op natuurlijke wijze verbrandt.

klik hier om PhenQ bestellen via de officiële website »

 

68/100 : by 93 users
phenq Review
FLASH SALE 20% OFF »