PhenQ Mnenja 2017 | Ali to delo ali prevara?

Home » Review » phenq » PhenQ Mnenja 2017 | Ali to delo ali prevara?

Last Updated on

PhenQ je naravni dodatek, ki trdi, da vsebuje nekatere od najbolj učinkovitih sestavin za hujšanje na voljo.

Njena uradna spletna stran je predstavljen kot “rešitev vse-v-enem Hujšanje”, kot je bilo predvideno, da spodbuja hujšanje v več kot en način. To je tisto, kar ga loči od mnogih podobnih proizvodov, in to lahko samo delo.

Družba za PhenQ priznava, da je večina sestavin tudi v drugih izdelki za hujšanje, vendar trdi, da so bolj učinkovita pri določeni formuli. To bi bilo res, saj je veliko snovi, ki spodbujajo izgubo telesne teže le v določenih kombinacijah.

Tudi ta izdelek vsebuje sestavine, ki niso vključeni v katero koli drugo dopolnilo hujšanje v tem trenutku. Zaradi tega je izdelek edinstven in verjetno veliko bolj koristno kot drugi.

Kaj je PhenQ?

PhenQ pregled: Rezultati, prednosti, neželeni učinki - deluje?Ta izdelek se pogosto oglašuje (verjetno po pomoti), kot jih Bauer prehrano izdelan, vendar to ni na voljo na uradni spletni strani blagovne znamke.

PhenQ morda ne bo del katerega koli dopolnilo linije, ki pojasnjuje, zakaj ga ni mogoče najti nikjer drugje kot na svoji uradni spletni strani.

Toda njena uradna spletna stran ne veliko delo s svojo predstavitvijo. Potencialni kupci dobijo vse podatke, ki jih potrebujejo, da sprejmejo premišljeno odločitev.

In prvi del dragocenih informacij, ki pritegne pogled obiskovalca glede porekla proizvoda.

Ker je družba sama s sedežem v Veliki Britaniji, je PhenQ izdelan v Veliki Britaniji in ZDA. In družba trdi, da je dodatek izdelan v FDA odobrila objektov (seveda, to velja le za lokacije v ZDA), in s pomočjo farmacevtske kakovosti sestavin.

In te sestavine morajo biti sposobni ustvariti nekaj zelo impresivne rezultate. PhenQ naj bi pospešili metabolizem, hkrati pa zmanjšuje sposobnost telesa za proizvodnjo maščob.

To pomeni, da ko je že obstoječe maščobe spali na veliko hitreje, bodo uporabniki težje postaviti na težo, čeprav so ponavadi preveč jesti.

Toda prenajedanje ne sme biti več problem pri uporabi tega dodatka, saj bi to zmanjšalo tudi apetit.

To bi moralo voditi število zaužitih kalorij na minimum, in bi bilo veliko lažje slediti dieti hujšanje.

Celo najbolj učinkoviti dodatki bolje skupaj dieto in telesno delo, in PhenQ naj bi bilo zelo koristno za tiste, ki se odločijo, da sledijo celoten program hujšanja.

Združevanje prehrane, vadbe in dodatke za izgubo naravnega teže je vedno najboljša izbira in daje rezultate, ki so tako izpolnjuje in dolgotrajen.

Ampak glede na to, je PhenQ trdil, da je sposobna vplivati ​​na prehranjevalne navade za vse sama, mora ta dodatek deluje dobro, tudi za tiste, ki nimajo nobenega interesa pri spreminjanju svoje prehrane.

In ker je izdelek pospeši presnovo, naj uporabniki opazili povečanje ravni energije. Ker telo kuri več maščob in proizvede več goriva, mora uporabnik lažje uveljavljanje in izvajanje različnih fizičnih aktivnosti.

In to povečanje energije je treba opaziti tudi na mentalni ravni. Fizična aktivnost sama po sebi povečuje razpoloženje, vendar se zdi, da so nekatere izmed sestavin v PhenQ neposreden vpliv nad duševnih funkcij.

Nekateri od njih so vključene tudi v možganskih ojačevalci, tako PhenQ ima potencial, da ustvari več koristi kot uporabniki lahko pričakovali.

Ali PhenQ res deluje?

Taylah PhenQ prej po rezultatih

Če pogledamo sestavine, se zdi, da bi morala ta dodatek res deluje, vsaj do neke mere.

Sestavine morda ne koristi za vse uporabnike, predvsem pa naj bi opazili izboljšave. Ne zato, ker oni niso učinkoviti, ampak zato, ker oni so 100% naravni. In ta vrsta snovi redko enake rezultate v vseh uporabnikov.

To je zdravje dopolnilo, po vsem, in to preprosto ni dovolj močna, da vpliva na vsakega uporabnika na enak način.

Nekateri uporabniki so zelo odziven na število sestavin, medtem ko jim zdi, da je neučinkovita.

PhenQ Diet Pills Pregled 2017: Ali je res deluje?

To je skoraj nemogoče ugotoviti, kakšne učinke mešanica kot PhenQ bodo imeli več kot določenega uporabnika, še posebej, ko so sedanji uporabniki ne delijo svoje izkušnje.

Družba za PhenQ ne obljubljajo hitre, spektakularne rezultate. Dejstvo je, da je jasno, da bodo rezultati razlikujejo med posamezniki, tako kot je to v primeru vseh naravnih dodatkov.

Nekateri morda opazili prve spremembe v nekaj dneh, drugi pa se lahko začne šele, da izgubijo težo po mesec dni ali celo več.

Podjetje trdi, da bo večina uporabnikov dosežejo svoj cilj teže po nekaj mesecev, vendar pa to morda ne bo veljalo za tiste, ki nosijo veliko dodatne teže. In seveda, nekateri uporabniki ne bodo izgubili težo sploh.

To je tveganje pri vseh izdelkov za hujšanje, ki je razlog, zakaj najbolj pogosto ima vsaka oseba, da poskusite nekaj izdelkov, preden iskanju tistega, ki najbolje ustreza njihovim potrebam.

Še vedno, tudi uporabniki, ki zelo dobro odzivajo na sestavine PhenQ ne bodo dobili odlične rezultate, če ne sledijo priporočilom družbe.

Pravilno odmerek je 2 tableti na dan, eno pri zajtrku in eno na kosilo. In če uporabnik pozabi vzeti eno od tablet, podnevi pa ga ne smejo jemati na večerjo. Te tablete so bogata s kofeinom, tako da, če ste se porabi prepozno, da bi lahko povzročila nespečnost.

Prav tako ne bi smeli biti porabljena v višjih odmerkih. Kofein, poleg drugih sestavin, lahko postane nevarno, če zaužijemo v velikih količinah.

Seveda, ker PhenQ je s dopolnilo in ne vsebuje zelo močne sestavine, je še vedno zelo varna.

Vendar pa lahko tudi snovi, ki so 100% varna v normalnih okoliščinah postane tveganje za zdravje pri zaužitju v ekstremnih količinah. Bolje bi bilo, če uporabniki nikoli presegla priporočeni odmerek.

Kakšne so sestavine PhenQ?

Uradna spletna stran ima vse sestavine PhenQ, ki cenimo dane, da je oznaka izdelka ni na voljo za ogled.

Običajno bi pomanjkanje nalepki pomeni, da imajo potencialne stranke nikakor ne ugotovijo, kaj dodatki ali veziv, so vključeni v izdelku. Ampak na srečo, so omenjeni v primeru PhenQ.

Edini dodatki vključeni v tabletah so magnezijev stearat in magnezijev oksid, oba popolnoma varna za zdravje.

Učinkovine so a-Lacys Reset, Capsimax prahu, kalcij, krom, kofein, nopal in L-karnitina. Vsi izmed njih so naravni, in zraven bomo točno videli, kako oni naj bi k izgubi teže.

Daleč najbolj zanimiva sestavina v tem izdelku, je a-Lacys Reset . Ta snov je patentiran in farmacevtskih dodatkov International Group izdeluje, in je mešanica alfa-lipojske kisline in N-acetil cisteina. Ta snov je običajno ni vključena v dopolnilih hujšanje.

Dejstvo je, PhenQ zdi, da je edini izdelek, ki se uporablja v ta namen. To je zato, ker hujšanje ni njegova osnovna funkcija. Kljub temu se zdi, da bi bilo še vedno spodbujajo.

Glavni namen Lacys Reset je pomlajevanje. To vpliva na telo na celičnem nivoju, izboljšanje vse funkcije in povečuje raven energije.

Seveda, to je lahko zelo koristno za tiste z manjšo hitrostjo presnove, vendar Lacys Reset ne zdi sposobna ustvarjati izgubo teže v sebi. Vsaj ne na prvi pogled.

Zdi Ta snov je odličen dodatek k vsaki dodatek, ne glede na namen, vendar izguba teže ni omenjena kot ena od njegovih lastnosti.

Družba za PhenQ omenja, da so znanstvene raziskave izkazali sposobnost Ta snov je povečati stopnjo izgube telesne teže, ki pa na žalost ne ponuja nobenih drugih podrobnosti.

Kljub temu pa to ne pomeni, da ne obstaja dokaz za učinkovitost Lacys Reset kot sredstvo za hujšanje.

Nimamo dokazov za to nepremičnino, ko gre za to specifično mešanico, vendar pa dovolj o njegovih sestavin, alfa-lipoično kislino in N-acetil cistein vedeti.

Alfa-lipoična kislina ima strukturo, ki je zelo podoben tistemu iz vitamin, vendar je bolj antioksidanta.

Ta snov je sposobna zaščititi celice pred poškodbami in je še posebej koristno pri pogojih, ki škodijo živčne celice. To je lahko za zdravljenje nekaterih simptomov sladkorne bolezni in nekateri ga celo uporabljajo kot zdravila za bolezni, ki prizadenejo možgane. Toda ob istem času, alfa-lipojska kislina je sposobna ustvariti hujšanje.

Ta lastnost snovi je bilo dokazano s pomočjo znanstvenih študij, tako da lahko mirno predvidevamo, da bi lahko Lacys Reset res k izgubi teže.

N-acetil cistein, na drugi strani pa je snov, ki se najpogosteje uporablja pri zdravljenju simptomov gripe in drugih bolezni, ki prizadenejo dihalne poti. Vendar pa ima še veliko drugih uporab, kot se zdi sposobna zaščititi celice pred poškodbami in izboljša atletske sposobnosti.

Morda bi bilo lažje izvajati kot del programa za izgubo teže, vendar se ne zdi sposobna ustvarjati izgubo teže sama.

Kljub temu, da združuje z alfa-lipojske kisline (snov, ki lahko k izgubi teže neposredno) lahko ustvarijo zelo zanimive rezultate.

Zato pa nimamo jasnega dokaza za ponastavitev Lacys je učinkovita sestavina hujšanje, ta snov pa izgleda zelo obetavno in bi pomagali tistim, ki se ne odzivajo na drugih pripomočkov za hujšanje.

Naslednje na seznamu sestavin iz PhenQ je Capsimax prahu , ki je mešanica 4 sestavin. To so paprika, piperin, kofeina in niacin. Podjetje trdi, da ima paprika in piperin thermogenic lastnosti.

To pomeni, da se spodbudi hitrejšo presnovo s povečanjem telesne toplote. In trditev je res, kot je dobro znano, ljudje, ki uživajo začinjene hrane.

Paprika je pravzaprav chili poper, in vsebuje kapsaicin. Ta snov je tisto, kar daje čili svojo pikanten okus, in da je sposoben za povečanje telesne temperature skoraj v trenutku.

Toda piperin ima zelo različne lastnosti, in da prihaja iz črnega popra. Ta snov ne poveča telesno temperaturo, vendar se izboljšuje biološko hranil.

To pomeni, da pomaga telesu absorbirati večje količine zdravih hranil iz zaužite hrane.

To je lahko zelo koristen za zdravje dopolnilo vse na svojem, ko pa je del te vrste izdelka, spodbuja pravilno absorpcijo drugih sestavin. Z drugimi besedami, piperin povečati učinke sestavino PhenQ.

Prav tako se zdi, da je to snov, da ima pozitivne učinke preko možganov. To je verjel, da se lahko poveča proizvodnjo serotonina (živčnega prenašalca, ki spodbuja čustveno ravnovesje) in da lahko poveča delovanje možganov.

Druga sestavina kompleksa Capsimax je kofein, snov, ki je zelo pogosto vključena v dopolnilih hujšanje.

V resnici je to vključeno v zdravstvenih dodatkov, ki so namenjeni za različne naklonjenost. In tam je zelo dober razlog za to.

Ne le, da kofein izboljša mentalno budnost, vendar pa ima pozitiven učinek v celotnem živčnem sistemu. In spodbuja krvni tlak, tako da je lahko zelo koristno za tiste, ki trpijo za hipotenzijo.

Prav tako, da je sposoben za povečanje učinkov zdravila proti bolečinam, in deluje tudi kot sredstvo proti bolečinam sama v določenih okoliščinah. Toda, kaj je pomembno, ko gre za PhenQ kofein je sposobnost, da pomagajo k izgubi teže.

Ta lastnost snovi Znanstveno je dokazano, da kofein je še en dober dodatek k temu dodatku.

Nazadnje del Capsimax je niacin, ki je oblika vitamina B3. Ta snov se uporablja pri zdravljenju različnih čustev, pred slabim obtoku pogoji, ki vplivajo na um.

Toda v tem trenutku, se je izkazalo kot učinkovito proti visokim holesterolom samo. Ki sploh ni presenetljivo glede na to, da je ta snov bistvenega pomena za zdravo predelavo maščob.

In medtem ko ni dokazov, da lahko niacin k izgubi teže, vsekakor ima pozitiven učinek nad presnovo.

Naslednji na seznamu PhenQ je sestavin je kalcij , drugo snov, ki je pogost dodatek za hujšanje dodatki.

Ta mineral je bistvenega pomena za zdravje, še posebej, ko gre za kosti in zobe. Ampak to je pomembno za zdravo presnovo tudi. Študije so pokazale, da so ljudje z zdravo količino kalcija manj verjetno, da pridobijo težo.

Prav tako je bila povečana poraba kalcija povezana z izgubo teže. Zdi se, da je ta snov res lahko k izgubi teže, tudi če to ni jasno, kako to deluje v ta namen. Morda spodbujanje boljšega absorpcijo in uporabo hranilnih snovi, povečanje metabolizma.

Po kalcija na seznamu sestavin je krom , in podjetje, ki stoji PhenQ trdi, da je ta mineral lahko zmanjša želja.

To je izjavil, da je ta snov ohranja raven sladkorja v krvi pri zdravih ravneh s pomočjo celice se absorbirajo v najvišji možni znesek. In ker imajo celice več kot dovolj sladkorja, telo ga ne potrebuje dodatnih količinah.

Kar pomeni, da možgani ne bodo poslali signale, ki ustvarjajo želja. In to je pravzaprav zelo res.

Poleg tega je bil krom izkazal kot sposoben za zmanjšanje slabega holesterola. Telo potrebuje ta mineral v zelo majhnih količinah, vendar je še vedno zelo pomembno za zdravje. To še ni bilo dokazano, kot pomoč pri izgubi teže, vendar pa je zelo očitno, da lahko spodbujajo.

Naslednja imamo opuncija , znan tudi kot nopol med drugimi imeni. Ta rastlina se lahko porabi za svoje okus sam, ko je mlad.

Vendar se zdi, da imajo številne lastnosti, ki je lahko zelo koristno za tiste, ki želijo izgubiti težo. Prvič, to je bogata z vlakninami, kar pomeni, da koristi prebavo.

Ne samo vlaken preprečuje blage prebavne motnje, vendar spodbuja pravilno absorpcijo hranilnih snovi. Hkrati pa je ta rastlina lahko zmanjša krvni sladkor in holesterol.

Preizkusi, opravljeni na uporabnike, ki trpijo zaradi sladkorne bolezni so se vrnili zelo impresivne rezultate. Zdi se ta snov, da ima zelo močan vpliv nad presnovi maščob in sladkorjev. Kot kalcija, to še ni bilo dokazano, da je sposobna ustvariti teže videz, ampak izgleda zelo obetavno.

Druga sestavina na seznamu PhenQ je l-karnitin . Ta snov je aminokislina, in je naravno proizveden v telesu. To se uporablja za zdravljenje številnih naklonjenost, temveč tudi kot način za povečanje športne zmogljivosti. Nekateri verjamejo, da lahko pomaga pri izgubi teže, vendar ni dokazov za to nepremičnino še. Kljub temu, saj povečuje raven energije, da lahko pomagamo tistim, ki sledijo program za izgubo telesne teže, ki vključuje vadbo. To ima nekaj prednosti pri izgubi telesne teže, tudi če ga ne ustvarjajo neposredno.

Nazadnje PhenQ vsebuje tudi kofein kot samostojna sestavina (izven kompleksa Capsimax). Njegovi učinki bi morali biti bolj očitna kot pri njenih drugih sestavin, še posebej, ker je tudi poživilo.

Je PhenQ varen?

PhenQ zdi, da je zelo varno, in nobena od sestavin so nevarni pri porabi v majhnih količinah. Nekateri izmed njih pa so lahko povzročajo zdravstvene težave, ko zaužijemo v večjih količinah, tako da uporabniki tega dodatka nikoli ne sme preseči priporočenega odmerka.

sam Kofein je dovolj dober razlog, da pozornost na število tablet zaužitih. Ta snov lahko povzroči nespečnost, omotica, zvišan krvni tlak in drugih neprijetnih ali nevarnih simptomov.

To je treba hraniti v mislih, da je kofein, vključenih v zdravstvenih dopolnilih ni isti kot v kavi. Ta sorta je bolj koncentriran in močan, zato ga je treba uporabljati previdno.

In nekaterih drugih sestavin, lahko povzroči tudi neželene učinke. Prebavne motnje, zmedenost (in drugi podobni simptomi) in celo izpuščaji niso nič nenavadnega za nekaj snovi, vključenih v PhenQ.

Oni so zelo koristni za splošno zdravje, vendar so uporabniki, ki so občutljivi na njih lahko razvijejo nekatere neželene simptome.

Kljub temu pa to ne zdi, da je problem s tem dodatkom, saj nihče ni pritožil zaradi stranskih učinkov ni. PhenQ je že na voljo za nekaj let, vendar nismo mogli najti mnenja o kakršnih koli negativnih učinkov.

To pa ne pomeni, da je proizvod nenevaren v vseh okoliščinah. Skoraj vse sestavine PhenQ interakcijo z zdravili.

Ta izdelek se ne sme nikoli uporabljati brez zdravnikovega odobritve s tistimi, ki so na zdravljenju za katero koli vrsto zdravstvenega stanja. Poleg tega nekatere sestavine imajo potencial, da poslabša nekatere pogoje.

Ta izdelek lahko povzroči resno škodo za tiste, ki so že v slabem zdravstvenem stanju. Potencialni uporabniki, ki sami vedo, kot ga zdravstvenega stanja ne bi smela uporabljati PhenQ brez strokovnega nasveta, čeprav je stanje zelo blag prizadela.

Nazadnje, ta dodatek ne sme biti otroci in nosečnice. To je zasnovan za zdrave odrasle ljudi, in večina sestavin, ki niso bili testirani na mlade uporabnike.

Kakšne so prednosti PhenQ?

PhenQ zdi, sposobna ustvariti vse trdili koristi. Večino sestavin lahko k izgubi teže, bodisi neposredno vplivajo na metabolizem ali s povečanjem raven energije.

Poleg tega je večina od njih spodbujati pravilno absorpcijo hranilnih snovi, in samo ta lastnost lahko pomaga veliko uporabnikov shujšati. Veliko krat nepravilna prebava je edini vzrok za telesne mase.

In dopolnilo lahko tudi izboljša razpoloženje, prav tako kot je obljubil. Nekatere sestavine negujejo možgane in spodbujanje zdrave duševne procese. Seveda, ne bodo vsi uporabniki opazili te dajatve, kot je to veljalo za vse naravne dodatke.

Vendar pa bi morale PhenQ lahko pomagal vsaj nekaj svojih uporabnikov. In večina sestavin je zelo koristna za zdravje na splošno, tako da tudi tisti, ki ne bodo opazili izgubo telesne teže še vedno koristi od uporabe.

Zakaj izbrati PhenQ?

Za razliko od številnih dodatkov za hujšanje, PhenQ zdi, da je 100% varna. Kljub temu, da vsebuje velik odmerek kofeina, ki običajno povzroča neželene učinke v vsaj nekaterih uporabnikov.

Toda nihče ni pritožil zaradi neželenih simptomov, ki jih PhenQ povzroča še, tako da je mešanica je najverjetneje zelo dobro uravnotežen.

To je lahko dobra izbira za tiste, ki želijo izkoristiti prednosti kofeina, ampak vem, sami tako občutljivi na to.

Tudi ta izdelek je na voljo po vsem svetu dobavo, tako da lahko vsakdo dostop kadarkoli. Poleg tega, da prihaja z 67 dni denar nazaj garancije.

Ni nevarnosti je težaven, ker tudi če to ne deluje, lahko vložili znesek je treba vrniti. Nadomestila so na voljo brezpogojno, in vse, kar mora uporabnik storiti, je poslati nazaj praznih steklenic.

Garancija začne teči, ko je prejel naročilo, in dejansko pokriva le 60 dni. Vendar pa so v zadnjih 7 dni, tako da je dodal dostavo (nazaj v družbi), ne bo zmanjšala njegovo dolžino.

In glede na to, da ni nobenih pritožb glede nadomestil, je zelo verjetno, da družba spoštuje te politike. Zdi se, da je imel še nihče težave s službo, tako da tisti, ki so zainteresirani za poskušajo proizvod nima razloga za skrb.

Kje lahko kupim PhenQ?

PhenQ je na voljo samo na svoji uradni spletni strani, po ceni € 65,95 za steklenico, ki vsebuje 60 tablet.

To je dobava en mesec, in dostava bo stalo strankam € 9,98. Pristojbina za ladijski promet, je ravna in se uporablja ne glede na to kje se nahaja stranka.

Toda večji paketi so na voljo, in pridejo z popustov in brezplačna dostava. Paket vsebuje 3 steklenice je na voljo za € 129,95, vendar je največji popust pride s paketom, ki je vključevala 5 steklenic PhenQ.

To je na voljo za € 174,95, in seveda, da prihaja z brezplačno dostavo. To ni omenjeno, kako dolgo dostava traja, vendar je verjetno, da stranke ne bo treba čakati dlje kot en teden.

1 BOTTLE
$69
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy at the official website »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE Advana Tone
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy at the official website »

Spodnja črta

PhenQ je varno dopolnilo, izguba teže, da bi morali imeti možnost, da bi veliko svojih uporabnikov. Vsebuje veliko sestavin pospešimo izgubo teže na različne načine, in koristi splošno zdravje. In ker prihaja z 67 dni denar nazaj garancije, ni tveganja ji daje poskusiti.

kliknite tukaj za naročilo PhenQ iz uradne spletne strani »

66/100 : by 99 users
phenq Review
FLASH SALE 20% OFF »