PhenQ Recenzii 2017 | Are de lucru sau înșelătorie?

Home » Review » phenq » PhenQ Recenzii 2017 | Are de lucru sau înșelătorie?

Last Updated on

PhenQ este un supliment natural care pretinde a include unele dintre cele mai eficiente ingrediente de pierdere în greutate disponibile.

Site-ul său oficial prezintă ca o „soluție de pierdere all-in-one în greutate“, așa cum ar trebui să promoveze slăbire în mai mult de un fel. Aceasta este ceea ce-l diferențiază de multe produse similare, și s-ar putea lucra la fel.

Compania din spatele PhenQ admite că cele mai multe dintre ingrediente sunt de asemenea incluse în alte produse de slăbire, dar susține că acestea sunt mai eficiente în formula special. Acest lucru ar putea fi adevărat, deoarece multe substanțe promovează pierderea în greutate numai în combinații specifice.

De asemenea, acest produs conține un ingredient care nu este inclusă în orice alt supliment pierdere în greutate în acest moment. Acest lucru face ca produsul unic, și, eventual, mult mai util decât altele.

Ce este PhenQ?

PhenQ Review: Rezultate, beneficii, Efecte secundare - Are de lucru?Acest produs este promovat de multe ori (eventual din greșeală), așa cum este produs de Bauer Nutrition, dar nu este disponibil pe site-ul oficial al marcii.

PhenQ s-ar putea să nu facă parte din orice linie de supliment, ceea ce explică de ce nu poate fi găsit oriunde altundeva decât pe site-ul său oficial.

Dar site-ul său oficial face o treabă excelentă, cu prezentarea sa. Clienții potențiali sunt date toate detaliile care au nevoie pentru a lua o decizie informată.

Și prima bucată de informații valoroase care atrage atenția vizitatorului cu privire la originea produsului.

Deoarece compania în sine se bazează în Marea Britanie, PhenQ este fabricat în Marea Britanie și SUA. Și compania susține că suplimentul este produs în FDA a aprobat facilitati (desigur, acest lucru se aplică numai pentru locații din SUA), precum și prin utilizarea de ingrediente de calitate farmaceutică.

Și aceste ingrediente ar trebui să fie în măsură să genereze unele rezultate foarte impresionante. PhenQ ar trebui să accelereze metabolismul în timp ce, în același timp reducând capacitatea organismului de a produce grăsime.

Acest lucru înseamnă că, în timp ce grăsimea deja existentă este ars într-un ritm mult mai rapid, utilizatorii vor găsi mai dificil de pus pe greutate, chiar dacă acestea au tendința de a mânca prea mult.

Dar, mancatul in exces ar trebui să nu mai fie o problemă în timp ce utilizați acest supliment, pentru că ar trebui să reducă, de asemenea, pofta de mancare.

Acest lucru ar trebui să păstreze numărul de calorii ingerate la un nivel minim, și de a face mult mai ușor să urmeze o dieta pierdere in greutate.

Chiar și cele mai eficiente suplimente să funcționeze mai bine de-a lungul dieta și exercițiile fizice, și PhenQ ar trebui să fie de mare ajutor pentru cei care aleg sa urmeze un program complet de pierdere în greutate.

Combinând dieta, exercitii fizice si suplimente de pierdere în greutate naturale este întotdeauna cea mai bună alegere și produce rezultate care sunt atât de satisfăcătoare și de lungă durată.

Dar, având în vedere că PhenQ este revendicat ca în măsură să afecteze obiceiurile alimentare pe toate propriile sale, acest supliment ar trebui să funcționeze bine chiar și pentru cei care nu au nici un interes în schimbarea dieta lor.

Si pentru ca produsul stimuleaza metabolismul, utilizatorii ar trebui să observați o creștere a nivelului de energie. Pe măsură ce corpul arde mai multa grasime si produce mai mult combustibil, utilizatorul ar trebui să găsească mai ușor să-și exercite sau de a efectua diferite activități fizice.

Și această creștere a energiei ar trebui să fie observat, de asemenea, la un nivel mental. Activitatea fizică în sine crește starea de spirit, dar se pare că unele componente din PhenQ au un impact direct asupra funcțiilor mentale.

Unele dintre ele sunt, de asemenea, incluse în boostere creierului, astfel încât PhenQ are potențialul de a genera mai multe beneficii decât utilizatorii ar putea aștepta.

Are PhenQ funcționează cu adevărat?

Taylah PhenQ înainte după rezultate

Privind la ingredientele, s-ar părea că acest supliment ar trebui să lucreze într-adevăr, cel puțin într-o anumită măsură.

Ingredientele s-ar putea să nu beneficieze toți utilizatorii, dar cele mai multe ar trebui să observați îmbunătățiri. Nu pentru că nu sunt eficiente, dar pentru că sunt 100% naturale. Și acest tip de substanțe rar produc aceleași rezultate în toți utilizatorii.

Acesta este un supliment de sănătate la urma urmei, și pur și simplu nu este suficient de puternic pentru a afecta fiecare utilizator în același fel.

Unii utilizatori sunt foarte receptivi la un număr de ingrediente, în timp ce alții le găsesc a fi ineficiente.

PhenQ Dieta pastile de revizuire 2017: Functioneaza Serios?

Este aproape imposibil să se determine ce efecte un amestec ca PhenQ va avea peste un anumit utilizator, mai ales atunci când utilizatorii actuali nu își împărtășesc experiențele.

Compania din spatele PhenQ nu promite rezultate rapide, spectaculoase. De fapt, arată clar că rezultatele vor varia între indivizi, cum este cazul cu toate suplimentele naturale.

Unii ar putea observa primele modificări în termen de câteva zile, dar altii s-ar putea începe doar pentru a pierde în greutate, după o lună sau chiar mai mult.

Compania susține că cei mai mulți utilizatori vor ajunge la greutatea lor gol după câteva luni, dar acest lucru s-ar putea să nu fie cazul pentru cei care transporta o mulțime de greutate în plus. Și, desigur, unii utilizatori nu vor pierde in greutate, la toate.

Acesta este un risc cu toate produsele de pierdere in greutate, motiv pentru care cele mai multe ori fiecare persoană trebuie să încerce o serie de produse înainte de a găsi cea care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.

Cu toate acestea, chiar și utilizatorii care răspund foarte bine la ingredientele PhenQ nu vor obține rezultate foarte bune în cazul în care nu respectă recomandările companiei.

Doza adecvată este de 2 comprimate pe zi, unul la micul dejun și unul la prânz. Și dacă utilizatorul uită să ia una dintre tabletele în timpul zilei nu ar trebui să ia la cină. Aceste tablete sunt bogate în cofeină, așa că, dacă acestea sunt consumate cu întârziere ar putea provoca insomnie.

De asemenea, acestea nu ar trebui să fie consumate într-o doză mai mare. Cafeina, alături de alte ingrediente, pot deveni periculoase atunci când sunt ingerate în cantități mari.

Desigur, pentru că este PhenQ e supliment și nu conține ingrediente foarte puternice, este încă foarte sigur.

Dar chiar și substanțe care sunt 100% sigure în condiții normale, poate deveni un risc pentru sănătate atunci când sunt ingerate în cantități extreme. Ar fi mai bine dacă utilizatorii nu a depășit doza recomandată.

Care sunt ingredientele PhenQ?

Site-ul oficial prezintă toate ingredientele PhenQ, pe care urmǎrind dat fiind faptul că eticheta produsului nu este disponibil pentru vizualizare.

În mod normal, lipsa unei etichete ar însemna că potențialii clienți nu au nici o modalitate de a afla ce aditivi sau lianți sunt incluse într-un produs. Dar, din fericire, acestea sunt menționate în cazul PhenQ.

Singurii aditivi incluși în tablete sunt stearat de magneziu și oxid de magneziu, ambele perfect sigure pentru sănătate.

Ingredientele active sunt un Lacys Reset, Capsimax pulbere, calciu, crom, cafeina, nopal și l-carnitină. Toate acestea sunt naturale, și următoare vom vedea exact cum acestea ar trebui să promoveze pierderea in greutate.

De departe cel mai interesant ingredient din acest produs este un-Lacys Reset . Această substanță este brevetat și fabricat de Nutraceuticals Group International, și este un amestec de acid alfa – lipoic și N-acetil cisteină. Această substanță nu este de obicei inclusă în suplimentele de pierdere în greutate.

De fapt, PhenQ pare a fi singurul produs pe care-l folosește în acest scop. Acest lucru se datoreaza faptului ca pierderea in greutate nu este funcția sa principală. Cu toate acestea, se pare că s-ar putea promova în continuare.

Scopul principal este de Reset Lacys întinerire. Aceasta afectează organismul la nivel celular, îmbunătățind toate funcțiile și creșterea nivelului de energie.

Desigur, acest lucru ar putea fi foarte benefic pentru cei cu o rată metabolică mai lent, dar Lacys Resetarea nu pare a fi în măsură să genereze pierdere în greutate în sine. Cel puțin nu la prima vedere.

Această substanță pare a fi un mare plus față de orice supliment, indiferent de scopul său, dar pierderea in greutate nu este menționată ca fiind una dintre proprietățile sale.

Compania din spatele PhenQ menționează că studiile științifice au dovedit capacitatea acestei substanțe de a crește rata de pierdere în greutate, dar, din păcate, nu oferă alte detalii.

Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu există nici o dovadă pentru eficiența Lacys Reset ca agent de pierdere în greutate.

Noi nu avem o dovadă pentru această proprietate atunci când vine vorba de acest amestec specific, dar știm suficient despre ingredientele sale, acidul alfa-lipoic și cisteină N-acetil.

acid alfa-lipoic are o structură care este foarte asemănătoare cu cea a unei vitamine, dar este mai mult de un antioxidant.

Această substanță este capabil de a proteja celulele de deteriorare și este deosebit de util in conditii care distrug celulele nervoase. Este capabil de a trata unele dintre simptomele de diabet si unii chiar l folosesc ca un tratament pentru conditii care afecteaza creierul. Dar, în același timp, acid alfa-lipoic este capabil de a genera o pierdere in greutate.

Această proprietate a substanței a fost dovedită prin studii științifice, astfel încât putem presupune cu siguranță că Lacys rearmare poate promova într-adevăr, pierderea in greutate.

N-acetil cisteină, pe de altă parte, este o substanță care este cel mai frecvent utilizat ca tratament pentru simptomele gripei și alte afecțiuni care afectează sistemul respirator. Dar are multe alte utilizări, cum pare capabil de a proteja celulele împotriva deteriorării și pentru a îmbunătăți performanțele atletice.

S-ar putea face mai ușor să-și exercite, ca parte a unui program de pierdere în greutate, dar nu pare a fi în măsură să genereze pierdere în greutate pe cont propriu.

Totuși, combinarea cu acid alfa-lipoic (o substanță care poate promova în mod direct pierderea in greutate) poate genera rezultate foarte interesante.

Deci, în timp ce noi nu avem o dovadă clară Reinițializare Lacys este un ingredient eficient de pierdere în greutate, această substanță nu arata foarte promițătoare și ar putea ajuta pe cei care nu raspund la alte ajutoare de pierdere în greutate.

Următorul pe lista de ingrediente de PhenQ este Capsimax pulbere , care este un amestec de 4 ingrediente. Acestea sunt Capsicum, piperina, cofeina si niacina. Compania susține că Capsicum și piperina au proprietăți termogenice.

Acest lucru înseamnă că ele promovează un metabolism mai rapid prin cresterea caldurii corpului. Iar afirmația este adevărată, așa cum este bine cunoscut de către persoanele care se bucură de alimente picante.

Capsicum este de fapt ardei iute, și conține capsaicină. Această substanță este ceea ce dă de chili gustul picant, și este capabil de a crește temperatura corpului aproape instantaneu.

Dar piperina are proprietăți foarte diferite, și vine de la piper negru. Această substanță nu crește temperatura corpului, dar îmbunătățește biodisponibilitatea de nutrienți.

Acest lucru înseamnă că ajută organismul absorbi o cantitate mai mare de nutrienti sanatosi din alimentele ingerate.

Acesta poate fi un supliment de sănătate foarte util toate pe cont propriu, dar atunci când este parte a acestui tip de produs, acesta promovează absorbția corespunzătoare a celorlalte ingrediente. Cu alte cuvinte, piperina ar trebui să stimuleze efectele celorlalte componente ale PhenQ.

De asemenea, această substanță pare să aibă efecte pozitive asupra creierului. Se crede că aceasta poate creste productia de serotonina (neurotransmitator care promovează echilibrul emoțional) și că aceasta poate stimula functiile creierului.

Un alt ingredient al complexului Capsimax este cofeină, o substanță care este foarte frecvent inclus în suplimente de pierdere în greutate.

De fapt, este inclus în suplimente de sănătate, care sunt destinate pentru mai multe afecțiuni diferite. Și există un motiv foarte bun pentru asta.

Nu numai că cofeina îmbunătăți vigilență mentală, dar are un efect pozitiv asupra întregului sistem nervos. Și stimulează tensiunea arterială, astfel că poate fi de mare ajutor pentru cei care suferă de hipotensiune arterială.

De asemenea, este capabil de a stimula efectele analgezice, și, de asemenea, funcționează ca un calmant al durerii pe cont propriu, în anumite circumstanțe. Dar ceea ce contează atunci când vine vorba de PhenQ este capacitatea de cofeina de a promova pierderea in greutate.

Această proprietate a substanței a fost dovedit stiintific, asa ca cafeina este un alt bun plus față de acest supliment.

În cele din urmă, o parte din Capsimax este niacina, care este o formă de vitamina B3. Această substanță este folosită ca tratament pentru multe afectiuni diferite, de la circulatie proasta la condițiile care afectează mintea.

Dar, în acest moment, este dovedit eficiente numai impotriva colesterolului ridicat. Ceea ce nu este deloc surprinzător, având în vedere faptul că această substanță este esențială pentru prelucrarea sănătoasă a grăsimilor.

Și în timp ce nu există nici o dovadă că niacina poate promova pierderea in greutate, are cu siguranță un efect pozitiv asupra metabolismului.

Urmatoarea pe lista ingredientelor PhenQ este de calciu , o altă substanță , care este o comună suplimentele de pierdere în greutate.

Acest mineral este esential pentru sanatate, mai ales atunci când vine vorba de oase și dinți. Dar este de asemenea important pentru un metabolism sănătos. Studiile au aratat ca persoanele cu o cantitate sanatoasa de calciu sunt mai puțin probabil să câștige în greutate.

De asemenea, un consum crescut de calciu a fost corelata cu pierderea in greutate. Se pare că această substanță este într-adevăr capabil de a promova pierderea in greutate, chiar dacă nu este foarte clar modul în care funcționează în acest scop. S-ar putea promova o mai bună absorbție și utilizarea de substanțe nutritive, creșterea ratei metabolice.

Ca urmare calciu pe lista de ingrediente este crom , iar compania din spatele PhenQ susține că acest mineral este capabil de a reduce pofta.

Se afirmă că această substanță ține de zahăr din sânge la un nivel sănătos, ajutând celulele pe care le absorb în cea mai mare sumă posibilă. Și, după cum celulele au mai mult decât suficient de zahăr, organismul nu mai are nevoie în cantități suplimentare.

Ceea ce înseamnă că creierul nu va trimite semnale care generează pofte. Și acest lucru este de fapt foarte adevărat.

Mai mult, crom a fost dovedit ca fiind capabilă de a scădea colesterolul rău. Organismul are nevoie de acest mineral în cantități foarte mici, dar este încă foarte important pentru sănătate. Acesta nu a fost încă dovedit a fi de ajutor în pierdere în greutate, dar este foarte evident că se poate promova.

Apoi , avem cactus fileu de păr , de asemenea , cunoscut sub numele de nopol printre alte nume. Aceasta planta poate fi consumat pentru gustul său singur atunci când este tânără.

Dar se pare a avea un număr de proprietăți care pot fi foarte utile pentru cei care sunt în căutarea de a pierde in greutate. În primul rând, este bogat in fibre, ceea ce înseamnă că beneficiază de digestie.

Nu numai ca fibra de a preveni tulburări digestive ușoare, dar promovează absorbția corectă a nutrienților. În același timp, aceasta planta este capabil de a reduce de zahăr din sânge și a colesterolului.

Testele efectuate pe utilizatorii care suferă de diabet zaharat au dus la rezultate foarte impresionante. Această substanță pare să aibă un efect foarte puternic asupra metabolismului grăsimilor și zaharurilor. La fel ca și calciul, nu a fost încă dovedit a fi capabil să genereze uite în greutate, dar se pare foarte promițătoare.

Un alt ingredient pe lista PhenQ este L – carnitină . Această substanță este un aminoacid, și este produsă în mod natural de către organism. Este folosit ca tratament pentru multe afectiuni, dar , de asemenea , ca o modalitate de a crește performanțele atletice. Unii cred că aceasta poate ajuta la pierderea in greutate, dar nu există nici o dovadă pentru această proprietate încă. Cu toate acestea, deoarece creste nivelul de energie, aceasta poate ajuta pe cei care urmează un program de pierdere în greutate , care implică exercitarea. Ea are unele beneficii în pierdere în greutate, chiar dacă nu – l generează în mod direct.

În cele din urmă, PhenQ conține , de asemenea cofeină ca ingredient independent ( în afara complexului Capsimax). Efectele sale ar trebui să fie mai evidente decât cele ale altor ingrediente sale, mai ales că este , de asemenea , un stimulent.

Este PhenQ în condiții de siguranță?

PhenQ pare a fi foarte sigur, și nici unul dintre ingredientele sunt periculoase atunci când consumate în cantități mici. Dar unii dintre ei sunt capabili de a provoca probleme de sănătate atunci când sunt ingerate în cantități mai mari, astfel încât utilizatorii acestui supliment nu trebuie să depășească doza recomandată.

Cafeina singur este un motiv suficient de bun să acorde o atenție aproape de numărul de comprimate ingerate. Această substanță poate provoca insomnie, amețeli, creșterea tensiunii arteriale și alte simptome neplăcute sau periculoase.

Trebuie avut în vedere faptul că cofeina incluse în suplimentele de sănătate nu este la fel ca cea din cafea. Această varietate este mult mai concentrat și puternic, de aceea trebuie utilizate cu atenție.

Iar unele dintre celelalte componente pot provoca reacții adverse, de asemenea. tulburări digestive, confuzie (și simptome similare) și chiar erupții cutanate nu sunt mai puțin frecvente pentru câteva dintre substanțele incluse în PhenQ.

Sunt foarte benefic pentru starea generală de sănătate, dar utilizatorii care sunt sensibili la ei s-ar putea dezvolta unele simptome nedorite.

Totuși, acest lucru nu pare a fi o problemă cu acest supliment special, așa cum nimeni nu a plâns cu privire la efectele secundare încă. PhenQ a fost disponibil pentru câțiva ani, dar nu am putut găsi comentarii cu privire la orice fel de efecte negative.

Acest lucru nu este de a spune că produsul este inofensiv în toate circumstanțele. Aproape toate ingredientele de PhenQ interactioneaza cu medicamente.

Acest produs nu trebuie folosit fără aprobarea medicului de către cei care sunt sub tratament medical pentru orice tip de stare de sănătate. De asemenea, unele dintre ingredientele au potențialul de a agrava anumite condiții.

Acest produs poate provoca daune grave pentru cei care sunt deja într-o stare de sănătate proastă. Utilizatorii potențiali care se cunosc ca fiind afectate de o stare de sănătate nu ar trebui să utilizeze PhenQ fără consiliere profesională, chiar dacă starea este foarte ușoară.

În cele din urmă, acest supliment nu trebuie utilizat de către copii și femeile gravide. Este proiectat pentru adulți sănătoși, iar cele mai multe ingrediente care nu au fost testate pe utilizatorii tineri.

Care sunt beneficiile PhenQ?

PhenQ pare capabil să genereze toate beneficiile revendicate. Cele mai multe dintre ingrediente sunt capabili de a promova pierderea in greutate, fie prin impact direct metabolismul sau prin creșterea nivelului de energie.

De asemenea, cele mai multe dintre ele promovează absorbția corectă a nutrienților, și doar această trăsătură poate ajuta mulți utilizatori piardă în greutate. De multe ori o digestie improprie este singura cauza pentru cresterea in greutate.

Și suplimentul s-ar putea îmbunătăți starea de spirit, de asemenea, la fel cum a promis. Unele dintre ingredientele hrăni creierul și de a promova procesele mentale sănătoase. Desigur, nu toți utilizatorii vor observa aceste beneficii, cum este cazul pentru toate suplimentele naturale.

Dar PhenQ ar trebui să poată să ajute cel puțin o parte dintre utilizatorii săi. Și cele mai multe dintre ingredientele sunt foarte utile pentru sănătate în general, astfel încât chiar și cei care nu vor observa nici o pierdere în greutate vor beneficia în continuare de utilizarea acestuia.

De ce să alegeți PhenQ?

Spre deosebire de un număr mare de suplimente de pierdere în greutate, PhenQ pare a fi de 100% în condiții de siguranță. În ciuda faptului că aceasta include o doză mare de cafeina, care de obicei provoacă reacții adverse în cel puțin unele dintre utilizatori.

Dar nimeni nu sa plâns de simptome nedorite cauzate de PhenQ încă, astfel încât amestecul este cel mai probabil, foarte bine echilibrat.

S-ar putea fi o alegere bună pentru cei care doresc să profite de beneficiile de cofeina, dar știu ei înșiși ca fiind sensibile la acesta.

De asemenea, acest produs este disponibil pentru livrare în întreaga lume, astfel încât oricine poate avea acces în orice moment. În plus, acesta vine cu o garanție de bani înapoi 67 zile.

Nu există nici un risc este că încearcă, deoarece, chiar dacă aceasta nu funcționează, suma investită poate fi recuperată. Restituirile sunt oferite în mod necondiționat, și tot ceea ce utilizatorul trebuie să facă este să trimită înapoi sticlele goale.

Garanția începe să curgă atunci când ordinul este primit, și acoperă de fapt, doar 60 de zile. Dar in ultimele 7 zile sunt adăugate astfel încât livrarea (înapoi la companie) nu va reduce lungimea sa.

Și având în vedere că nu există plângeri privind restituiri, este foarte probabil că societatea respectă această politică. Se pare că nimeni nu a avut probleme cu serviciul pentru clienți încă, astfel încât cei care sunt interesați în încercarea de produs nu au nici un motiv să vă faceți griji.

Unde pot cumpăra PhenQ?

PhenQ este disponibil numai pe site-ul său oficial, la prețul de 65,95 € pentru un flacon care conține 60 de comprimate.

Aceasta este de aprovizionare o lună, și de livrare va costa clienții € 9,98. Taxa de transport maritim este plat și se aplică indiferent unde se află clientul.

Dar pachete mai mari sunt de asemenea disponibile, și au venit cu reduceri de preț și de transport gratuit. Un pachet care conține 3 flacoane este disponibil pentru 129.95 €, dar cel mai mare discount vine cu pachetul care a inclus 5 sticle de PhenQ.

Este disponibil pentru 174.95 €, și, desigur, vine cu livrare gratuită. Nu este menționat cât timp durează de livrare, dar este probabil că clienții nu vor trebui să aștepte mai mult de o săptămână.

1 BOTTLE
$69
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy at the official website »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE Advana Tone
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy at the official website »

linia de fund

PhenQ este un supliment pierdere în greutate în condiții de siguranță, care ar trebui să fie în măsură să ajute mulți dintre utilizatorii săi. Acesta conține un număr mare de ingrediente promote de pierdere în greutate în diverse moduri, și starea generală de sănătate beneficii. Și, din moment ce vine cu o garanție de bani înapoi 67 zile, nu există nici un risc în a da o încercare.

click aici pentru a comanda PhenQ de pe site – ul oficial »

94/100 : by 203 users
phenq Review
FLASH SALE 20% OFF »