Provillus Anmeldelser – hjelper det Veksten?

Home » Review » Provillus » Provillus Anmeldelser – hjelper det Veksten?

Last Updated on

La oss presentere vårt Provillus gjennomgang med litt metaforisk historie.

Forutsatt at du er mann, tenk deg selv på badet, vaske ansiktet etter barbering ansikts hår i vasken på badet. Som du øker din ansikt å se på speilet for å sjekke verk, ser du en skallet mann stirrer tilbake på deg.

 Provillus gjennomgang: Provillus hårvekst behandling av menn og kvinner omtale

Etter flere øyeblikk av undring, skjønte du at skallet mann i speilet er ingen andre enn deg selv. Du skrek hodet av og våknet opp, innser det er bare en vond drøm .

De fleste menn (og kanskje en rekke kvinner også) rundt om i verden har denne mareritt-av deres mest dyrebare hår Shedding og bli skallet. Den menneskelige hår er ikke kalt ens “kronen på verket” for ingenting. Håret er noe folk er stolte av. Muslimske kvinner dekker håret for å unngå forfengelighet.

han 5 vanligste årsakene til Hårtap

Å miste håret, som aldring, er noe uunngåelig. Men vanligvis ser flekker av hår Shedding når de treffer sine 30-tallet. Kvinner kaster håret litt senere i livet, rundt 60-tallet.

Det er naturlig å ha hår falle hver dag eller å miste litt hår under dusj. Men å miste masse hår som forårsaker en skallet flekk eller patcher skal vises, er at når folk blir mer og mer selvbevisst.

Hva forårsaker alt dette?

 1. I denne travle liv, stress er rikelig. For mye stress og kroppen din kan ikke klare seg. Kroppens måte å si du har fått nok er gjennom Shedding hår. Dessuten fører til stress immunsystem til å slippe noe som kan føre til andre årsaken til hårtap som er …
 2. Vitamin og mineralmangel. Hvis du ikke har vært å ta kosttilskudd, når stresset treffer deg, vil du mest sannsynlig være mangel på noen viktige vitaminer og mineraler. Sink og vitamin A er den viktigste mineral og vitamin støtte hårvekst.
 3. Inges toksiner, selv ved lave doser, er en annen vanlig årsak. Ett av tegnene på arsenikkforgiftning er tap av hår.
 4. Lav blodtilførsel. Ja, hårene er ikke teknisk i live og de trenger ikke blod for å vokse. Men hårsekkene (den der håret sjakter er innebygd) har noen blodtilførsel. Lav blodtilførsel hindrer blodet fra å nå ekstremiteter, hodet og føttene. Med tap av blodtilførsel, hårsekkene dø, og dermed gjøre håret faller ut og til slutt kaste.
 5. Dette er trumfkortet av alle årsaker til håravfall. Du kan ikke gjøre noe med genetikk-det er hele ditt DNA. Hvis familien har en historie med å få skallet, sjansene er du arvet genet. Tøff hell for deg da.

Nå som vi har etablert de vanligste årsakene til hårtap, vil det neste spørsmålet være hvordan å hindre at det skjer. Svaret er ganske enkelt: unngå tallene 1 til 4. Unngå å bli stressa; ta vitamintilskudd for å forhindre eventuelle mangler.

Hvis mulig, unngå irriterende din kone å unnvike å bli forgiftet. Siden grunn nummer fem, genetikk, er noe du ikke kan gjøre noe med, er det nå på tide å diskutere hvordan alopecia areata, som er det vitenskapelige navnet, kan behandles.

Den Provillus Håravfall behandling

Hårtap behandlinger tar markedet med storm, så ikke bekymre deg. Det betyr to ting: at du ikke er den eneste i denne verden får skallet og at det finnes behandlinger for å fremme hårvekst. Det er produkter som må tas oralt, noen trenger å påføres direkte på håret og hodebunnen. Blant disse tonn produkter, Provillus hår behandling er den mest ettertraktede.

Kunde anmeldelser

den positive

For å gi deg en ide, her er noen positive vurderinger om Provillus jeg har funnet når du gjør min forskning:

“Jeg har brukt Provillus for nesten et år, og jeg har vært fornøyd så langt. Håret mitt har aldri vært så tykk og dette full. Venner og familier sprute over håret mitt. Takk!” -Dylan, 45, New York USA

“Min mor anbefalt dette produktet til meg som hun hadde sett effekten av det på en av hennes venner. Jeg begynte å miste håret når mannen min forlot meg. Legen fortalte meg at stress forårsaket håret mitt til å falle av. Selv etter alle påkjenninger i skilsmissen var borte, gjorde håret mitt ikke gjenopprette. Det var da jeg begynte å bruke Provillus. Nå, 2 år for å være en vanlig bruker, ikke bare gjorde mine bare flekker igjen, ble håret mitt vakrere! Håret mitt tiltrukket seg nye dating utsikter for meg. Jeg skylder det til denne fantastiske produktet. “ -Mary, 38, Canada

“Min dermatologist informert meg om Provillus. Folk tenker jeg er mye eldre enn min virkelige alder på grunn av tidlig skallet. Min tillit er rystet. Jeg ble en eneboer, og nekter å vise min skallet hodet på fester. Når jeg prøvde Provillus 6 måneder siden, kunne jeg se nytt hår forming på hodebunnen min. Jeg begynte å gå ut og ha det gøy igjen.” -Ron, 25, UK

Negative

I denne verden, ingenting er perfekt. Når du ønsker å vite om et produkt er riktig for deg eller ikke, må du vite fordeler og ulemper. Med det blir sagt, her er noen negative vurderinger på Provillus:

“Det har vært 4 måneder siden jeg har brukt dette produktet. Så langt er jeg ikke imponert av den. Jeg har ikke sett noen bedring. Hodebunnen min skinner bare med spray, med vekt på min skallethet.” -Terry, 50, Texas USA

“Min hodebunn klør som en b *** h når jeg bruker spray!” -Mike, 32, UK

“Jeg har ingen klager på effekten av Provillus på min hårvekst. Det faktum at jeg har ny hårvekst er positivt nok for meg. Hva jeg ønsker å klage er min forstoppelse. Til tross for å drikke mye vann og spise fiberholdig mat, ble jeg plutselig forstoppet da jeg begynte å bruke denne skallethet behandling. Hvis produsenten kan unngå at side-effekt, vil jeg gi 5 stjerner til sitt produkt.” -Natasha, 30, New Jersey USA

Faktaene

For å være rettferdig for alle hår vekst produkter og for produsenten av Provillus, kan du bli minnet om disse følgende fakta når du bruker en alopecia areata behandling:

 1. Hår vokser sakte. Normal kapasitet på håret til å vokse varierer fra 6 uker til 6 måneder. Ikke bli utålmodig. Hårvekst tar tid selv på beste forholdene og normale omstendigheter. Lenger hvis du har vitaminmangel eller føler seg stresset regelmessig.
 2. Her er den triste sannheten: du må kanskje bruke hår behandling produkter på ubestemt tid. Noen sier at tap av hår gjenopptatt når behandlingen stoppes. For å sikre den effekten du ønsket (det vil si hårvekst og forebygging av ytterligere skallethet), bruk av produktet to ganger om dagen for resten av livet.
 3. Begynn å bruke hår behandling så tidlig som mulig. Så snart du oppdager unaturlig tap av hår, bør du bruke en anti-skallethet behandling umiddelbart. Som nevnt før, er hårvekst treg.
 4. Avhengig av dermatologiske type, kan det være hudirritasjoner. Kløe i hodebunnen kan bety at du har en allergisk reaksjon på produktet. Spør din hudlege om det. Hudirritasjon og kløe ofte føre til mer medisinsk trenger oppmerksomhet enn skallethet alene.

Vitenskapelige bevis: Studier på Minoxidil

For å gi ytterligere testament av underverkene i denne Veksten behandling, ble en studie utført av forskere og hudleger om effektiviteten av minoxidil , en av de viktigste Provillus ingredienser, som hårvekst kur.

De fant ut at i 24 uker, er en 5% minoksidilkonsentrasjon mer effektiv enn et 2% minoksidil konsentrasjon og placebo. Effektiviteten ble målt basert på endring av grunnlinjen, hår teller, og enkelte pasient vurdering på hodebunnen skala. Deres studie ble publisert i Journal of American Academy of Dermatology siste 2012.

Undersøke Produkt

Med alle disse Provillus anmeldelser, ros og positive tilbakemeldinger samt negativer, må man vite hvordan fungerer Provillus arbeid. La oss ta en nærmere titt!

Provillus Ingredienser

Den Provillus hår behandling kommer som en pakke. Den har to komponenter, spray og kapsler . Den spray er det en direkte anvendt på skallet hodebunnen.

Den inneholder 5% minoksidil og kjerringrokk silika . Minoxidil er en antihypertensive vasodilator stoff som har vist seg å stoppe å miste håret og fremme hårvekst.

Mange legemiddelfirmaer har produsert minoxidil som en over-the-counter behandling for alopecia areata. Horestail silika hjelper i hårvekst prosessen så vel som å beskytte de nydannede hårene mot brekking ved å håndheve hver tråd med keratin , et protein som belegger håret.

Den andre komponenten i Provillus behandlingspakke er spesielt formulerte orale tillegg i form av kapsler. Hver kapsel inneholder mineraler, vitaminer og urter ytterligere fremme hår re-vekst.

Menn vs kvinner

Kvinner har mykere hår i forhold til menn, men håret er mer skjøre. Også menn og kvinner har forskjellige hår behov. Disse forskjellene mellom menn og kvinners hår er den viktigste årsaken til at selskapet har to forskjellige produkter, Provillus for kvinner og Provillus for menn. Til tross for å ha separate produkter, blir begge behandlingene utprøvd og testet for å være effektiv mot håravfall.

Her er noen reell og urørt før-og-etter bilder av både menn og kvinner som brukte det:

Hvordan virker det?

Produktets virkemåte kan oppsummeres i 3 enkle trinn.

 1. Nærer hårsekker ved å tilveiebringe magnesium, sink, jern, vitamin B-kompleks, kalsium. Sunn og godt næret hårsekkene gi opphav til sunt hår.
 2. Starter ny hårvekst. Nå som jorda (hårsekker) er godt gjødslet, er det på tide å plante frøene å lage nye hår. Minoxidil og horsetail silika vil gjøre jobben, fra utsiden til innsiden.
 3. Beskytter håret mot skadelige stoffer som kortisol og DHT danne 5-enzymet alfa reduktase. Disse stoffene er ofte funnet i sjampo, balsam, og mange andre ulike hårprodukter.

Kostnader og hvor du kan kjøpe det

Provillus har ennå ikke trådt den fysiske verden av markedet og supermarked, men det har allerede vært å lage bølger i mer konkurransedyktig globalt marked for on-line salg. E-handel gjør at dette produktet når alle mennesker som trenger det. Med prisen på$ 49.50 $ 39.50, resultatene er mer enn verdt det.

Men vent, det er faktisk noe mer! At lav pris kommer med en 90-dagers pengene tilbake-garanti. Hvis det ikke fungerer for deg innen 90 dager, vil du få pengene tilbake uten oppstyr (unntatt sannsynligvis fylle ut nødvendige undersøkelser for fremtidige studier). Bortsett fra sin pris og pengene tilbake-garanti, Provillus gir også rask, trygg og fri frakt av produktet.

Klikk her for å bestille Provillus fra den offisielle nettsiden »

52/100 : by 156 users
Provillus Review
FLASH SALE 20% OFF »