Provillus Anmeldelser ~ Hvor effektiv er denne løsningen til Håravfall Virkelig?

Home » Review » Provillus » Provillus Anmeldelser ~ Hvor effektiv er denne løsningen til Håravfall Virkelig?

Last Updated on

Det er ingenting så frustrerende som når du nærmer deg dine 30s, 40s eller 50s og akkurat når du trodde livet var begynt å bli bedre, innser du at håret er tynt ut.

Mens det normalt å miste noen hårstrå hver dag, kan skallet påvirke selvbildet ditt og ødelegge din selvtillit.

 Provillus gjennomgang: Provillus hårvekst behandling av menn og kvinner omtale

Likevel så det viser seg, de vanligste årsakene til hårtap er utenfor vår kontroll.

De inkluderer:

 • aldring,
 • kreft behandlinger
 • og hormonell ubalanse.

Og som alle andre problem som finnes i verden, er det mange løsninger og tilbud ( til en pris selvfølgelig ). Noen høres ut som magiske piller, mens andre er rett og slett livstruende.

På jakt etter den beste Hårtap behandling, kan det hende du har kommet over noen Provillus vurderinger. En ting som skiller seg ut om Provillus er at det er markedsført som en kraftig hår tap behandling som er laget med de reneste ingredienser fra naturen.

Et slikt stort krav. Så bestemte vi oss for å grave litt dypere for å finne ut hvordan denne aktuelle produktet fungerer og hvorvidt det vil fungere for deg.

Hva er er egentlig Provillus?

Provillus hevder å reversere håravfall og tynt hår for folk som lider av genetiske skallethet og gir ingen garanti for dem som lider av andre Hårtap årsaker.

Den inneholder en kombinasjon av mineraler og vitaminer samt urteekstrakter som visstnok tar håravfall problemer. Det er også laget ved anvendelse av et  FDA-godkjent Veksten ingrediens kjent som Minoxidil  forbindelse som tjener som sin aktive ingrediens.

Den aktuell løsning for menn og kvinner inneholder 5% og 2% av Minoxidil hhv.

Tilgjengelig for både menn og kvinner, Provillus består av en aktuell lotion for hodebunnen og en mikstur. De to formler men skiller seg i form av kjemisk innhold, men jobber sammen i synergi for å takle det underliggende problemet.

Produktet arresterer vanligvis overdreven og uvanlige hule tap og effektiv måte sikrer vekst av nye og flere hårstrå.

De viktigste ingrediensene i Provillus

biotin

Utilstrekkelig Biotin er assosiert med økt hårtap i mange individer. Dette B-kompleks vitamin spiller en viktig rolle i veksten av sunne negler, hud og hår.

Provillus gir derfor kroppen din med dette vitamin for å fremme sunn hårvekst.

Minoxidil

Dette er den aktive ingrediensen fra Provillus aktuell løsning som vanligvis finnes i aktuell balding behandlinger.

Det er kjemisk hentet stoff som er trygt og FDA godkjent . Forbindelsen fungerer ved å utvide folliklene og akselererende utvikling av nye hår.

Det har også vist seg å stoppe DHT ( dihydrotestosteron ) produksjon, hormonet som androgenisk alopecia og reversere dens virkninger.

magnesium

Magnesium mangel kan føre til skallet. Denne ingrediensen arbeider med kalsium for å fremme utvikling av sunt hår.

vitamin B6

Vann-oppløselige av natur, hemmer dette vitamin bindingen av steroider hormoner slik som DHT til deres reseptorer.

Dette i sin tur blokkerer skadelige effekten av DHT på hårsekkene for å fremme veksten av nye hår.

Para-aminobenzosyre

Denne ingrediensen spiller en stor rolle når det kommer til kroppens evne til å bekjempe de fleste tegn assosiert med aldring, inkludert rynker, bremse og grånende hår.

… .Og siden håravfall er noen ganger forbundet med aldring, er denne bestanddel i stand til å motvirke at derved å hindre enhver mulig hårtap.

Andre naturlige ingredienser inkluderer gresskar ekstrakt, sink, så Palmetto ekstrakt, UVA-ursi, brennesle, Eleuthero rot, kjerringrokk silika og proprietær blanding som fungerer til gjenvekst hår, styrke hårrøttene og gjøre håret sterkere og tykkere.

Hvordan Provillus virkelig fungerer?

Provillus brukere må bruke aktuell fuktighetskrem to ganger daglig, mens også tar miksturen daglig. Behandlingen bør brukes på en konsistent grunnlag for å tillate follicles å vokse og hindre videre håravfall.

Den topiske løsningen bruker Minoxidil forbindelse, en velkjent og utprøvd klinisk måte å vokse mistet håret ved å skape et miljø som bidrar til vekst.

Denne løsningen kan imidlertid forårsake mindre shedding eller initial hår tap av de tynnere hår langs hodebunnen.

Denne behandlingen fungerer for å blokkere DHT, hormonet primært ansvarlig for hårtap som du blir eldre. DHT kan føre catagenic militarisering og dette i sin tur fører til at hårsekkene til å bli sovende.

Kombinert med de essensielle næringsstoffer, gir behandling næring for hårsekken ved å forsyne dem med essensielle næringsstoffer, inkludert magnesium, kalsium, vitamin B6 og sink.

Så med kontinuerlig behandling, er hårsekkene styrkes før det gis nye hårstrå til å vokse.

Betyr Provillus egentlig?

Dette produktet har blitt utsatt for mange eksperimenter for å bevise sin effektivitet.

For eksempel har en studie utført av dermatologer hvor 984 menn med samme mønster hårtap ble underkastet tester for å evaluere effektiviteten av en 5% minoksidil topisk løsning i å redusere håravfall og å fremme ny hårvekst.

På slutten av året ble det funnet at 5% løsning var svært effektive i 15,9% av pasientene, effektiv i 47,8% og moderat effektiv i 20%. Source .

Denne testen ble gjort med Provillus for menn og kvinner og forbedringene kunne måles i baseline endring, hodebunnen dekning og hår teller.

Resten av ingrediensene i Provillus har også blitt klinisk testet og vist seg effektiv ved behandling av rot-årsaken til hårtap problem.

Det er også krav på deres hjemmeside at 100% av Provillus brukere rapportert at produktet fungerer ved å legge til tykkelse, vokse forbi hårtap, legger tykkelse og økt volum og glans i en 120-dagers studie som ble gjennomført.

Provillus Kunder Uttalelser

Når den brukes med aktuell løsning, startet dette produktet delivers.I se resultater etter ca 4 eller 5 uker.Jeg har brukt det nå i nesten to måneder, og det er sparker in.It syntes å ha hindret ytterligere hårtap og forynget ny growth.Just ønsket å uttrykke noen takknemlighet til skaperne av dette produktet og jeg for en er begeistret for resultatene jeg er seeing.The eneste du taper * ved ikke å sjekke ut dette produktet er mer hår. Edward

Jeg trodde ikke på hodebunnen behandlinger før dette tillegget. Dette er en fantastisk anti-håravfall produkt som ikke er rotete og er svært enkel å bruke. Du trenger ikke å bruke fet formuleringer på håret. Alt du trenger å gjøre er å ta supplement daglig. Mann mønster baldness er i mine gener, og jeg begynte å miste håret i fjor da jeg var bare 32. Etter å ha brukt dette produktet i noen uker, har skallethet reversert, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Forhåpentligvis vil alt håret mitt vokse tilbake. Jeg reddet massevis av penger siden jeg hadde planer om å bruke tusenvis på hårtransplantasjon før du finner Provillus. Jeg anbefaler dette produktet. Jim K., New York by

Fordeler og ulemper ved bruk av Provillus

Pros

 • Ingen bivirkninger
 • Inneholder proprietære ingredienser bevist å fremme Etterveksten og hindre skallethet
 • Ingen resept er nødvendig for å kjøpe produktet
 • Rimelig priset sammenlignet med andre Hårtap behandlinger og kirurgiske metoder
 • Leveres i en diskret emballasje samt fakturering for intimitet formål
 • Fungerer for alle menn og kvinner i alle aldre og med ulike typer hår
 • Leveres med en 90-dagers pengene tilbake-garanti

Ulemper

 • Provillus vil ikke regrow håret over natten. Det vil ta litt tid å legge merke til noen positive endringer med konstant bruk og up-to tre måneder for å se betydelige resultater
 • Det kan forårsake uønskede bivirkninger hvis brukes av gravide og de under medisinering

Endelige dommen om bruken av Provillus for hårtap

Ut fra mengden av Provillus vurderinger, det synes dette produktet er ekte og gir sitt løfte. Produktet fungerer ikke over natten, men i løpet av en måned, bør du begynne å se forbedringer.

Det er derfor et effektivt hårvekst supplement vel verdt å prøve ut

Klikk her for å bestille Provillus froom den offisielle nettsiden »

61/100 : by 114 users
Provillus Review
FLASH SALE 20% OFF »