Provillus Beoordelingen – Helpt het haargroei?

Home » Review » Provillus » Provillus Beoordelingen – Helpt het haargroei?

Last Updated on

Even voorstellen onze Provillus recensie met een beetje metaforische verhaal.

Ervan uitgaande dat u een man bent, stel je voor in de badkamer, het wassen van je gezicht na het scheren van uw gezicht haren in de badkamer wastafel. Als je je gezicht te kijken naar de spiegel om uw handwerk controleren verhogen, zie je een kale man staren terug bij u.

 Provillus Review: Provillus haargroei behandeling van mannen en vrouwen beoordelen

Na enkele momenten van verwarring, realiseerde u dat de kale man in de spiegel is niets anders dan jezelf. Je schreeuwde je hoofd af en werd wakker, het realiseren van het is gewoon een slechte droom .

De meeste mannen (en misschien een aantal vrouwen ook) over de hele wereld hebben deze bijzondere nachtmerrie-van hun meest waardevolle haaruitval en steeds kaal. Het menselijk haar heet niet iemands “bekroning” voor niets. Haar is iets wat mensen staan ​​voorop. Moslimvrouwen bedekken hun haar om ijdelheid te voorkomen.

hij 5 meest voorkomende oorzaken van haaruitval

Het verliezen van je haar, zoals de vergrijzing, is iets onvermijdelijk. Mannen meestal zie flarden van haar afstoten wanneer ze op hun 30’s. Vrouwen ruiperiode een beetje later in het leven, ongeveer 60’s.

Het is natuurlijk om haar te vallen elke dag of om wat haar te verliezen tijdens douche. Maar om bos van haren die een kale plek of patches verschijnen veroorzaken verliezen, dat is wanneer mensen zich meer en meer zelfbewust.

Wat veroorzaakt dit allemaal precies?

 1. In deze drukke leven, stress is er in overvloed. Te veel stress en je lichaam kan niet omgaan up. Je lichaam manier om te zeggen dat je genoeg hebt gehad is door middel van het afstoten van haren. Ook, stress zorgt ervoor dat je immuunsysteem te laten vallen die kunnen leiden tot de tweede oorzaak van haarverlies dat is …
 2. Vitaminen en mineralen tekort. Als u nog niet geweest het nemen van voedingssupplementen, wanneer je stress geraakt, zult u waarschijnlijk ontbreken op een aantal belangrijke vitaminen en mineralen. Zink en vitamine A zijn de belangrijkste mineralen en vitaminen in de ondersteuning haargroei.
 3. Inname van giftige stoffen, zelfs bij lage doses, is een andere veel voorkomende oorzaak. Een van de tekenen van arsenicum vergiftiging is het verlies van haar.
 4. Lage bloedtoevoer. Ja, haren zijn niet technisch in leven en ze hebben geen bloed nodig om te groeien. Maar haarzakjes (degene waar het haar schachten zijn ingebed) hebben een aantal bloedtoevoer. Lage bloedtoevoer voorkomt dat het bloed van het bereiken van de ledematen, het hoofd en de voeten. Met het verlies van bloedtoevoer, haarzakjes sterven, waardoor haar uitvallen en uiteindelijk te werpen.
 5. Dit is de troef van alle oorzaken van haaruitval. Je kunt niets over uw genetica, het is over je DNA doen. Als uw familie heeft een geschiedenis van het krijgen van kale, de kans groot dat u geërfd dat gen. Pech voor u dan.

Nu dat we de meest voorkomende oorzaken van haarverlies hebben vastgesteld, zou de volgende vraag zijn hoe om te voorkomen dat het gebeurt. Het antwoord is heel simpel: vermijd de nummers 1 tot en met 4. voorkomen dat je gestrest; nemen vitaminesupplementen om eventuele onvolkomenheden te voorkomen.

Indien mogelijk, vermijd vervelende je vrouw te ontwijken vergiftigd. Sinds reden nummer 5, genetica, is iets wat je kon er niets aan doen, het is nu tijd om te bespreken hoe alopecia areata, dat is de wetenschappelijke naam, kunnen worden behandeld.

De Provillus haaruitval

Haaruitval behandelingen zijn het nemen van de markt door de storm, dus maak je geen zorgen. Het betekent twee dingen: dat je niet de enige in deze wereld steeds kaal en dat er behandelingen om de haargroei te bevorderen. Er zijn producten die moeten oraal in te nemen, sommige moeten worden rechtstreeks op haar en hoofdhuid toegepast. Onder deze ton van producten, de Provillus haarbehandeling is de meest gewilde.

klanten-reviews

Het positieve

Om u een idee te geven, hier zijn enkele positieve recensies over Provillus heb ik gevonden bij het doen van mijn onderzoek:

“Ik heb met behulp van Provillus voor bijna een jaar en ik heb tot nu toe tevreden. Mijn haar is nog nooit zo dik en dit vol geweest. Vrienden en families ontspringen over mijn haar. Bedankt!” -Dylan, 45, New York Verenigde Staten

“Mijn moeder geadviseerd dit product voor mij als ze het effect van het op één van haar vrienden had gezien. Ik begon te verliezen haar toen mijn man me verliet. De dokter vertelde me dat de stress die mijn haar af te vallen. Zelfs na al de stress van de scheiding waren gegaan, had mijn haar niet herstellen. Dat is toen ik begon te gebruiken Provillus. Nu, 2 jaar van het zijn een gewone gebruiker, niet alleen deed mijn kale plekken te herstellen, werd mijn haar mooier! Mijn haar aangetrokken nieuwe dating vooruitzichten voor mij. Ik ben het allemaal om dit prachtige product. “ -Mary, 38, Canada

“Mijn dermatoloog vertelde me over Provillus. Mensen denken dat ik ben een stuk ouder dan mijn echte leeftijd als gevolg van voortijdige kalende. Mijn zelfvertrouwen is geschud. Ik werd een kluizenaar, weigeren om mijn kalende hoofd te laten zien op feestjes. Zodra ik Provillus geprobeerd 6 maanden geleden kon ik nieuw haar zie vormen op mijn hoofdhuid. Ik begon uit te gaan en plezier opnieuw.” -Ron, 25, UK

Het negatieve

In deze wereld, niets is perfect. Wanneer u wilt weten of een product voor u geschikt is of niet, moet je de voors en tegens te leren kennen. Met dat gezegd zijnde, hier zijn enkele negatieve recensies over Provillus:

“Het is al 4 maanden geleden dat ik dit product heb gebruikt. Tot nu toe ben ik niet onder de indruk. Ik heb geen verbetering gezien. Mijn hoofdhuid net schijnt met de spray, met de nadruk van mijn kaalheid.” -Terry, 50, Texas USA

“Mijn hoofdhuid jeukt als ab *** h wanneer ik de spray gebruiken!” -Mike, 32, UK

“Ik heb geen klachten over het effect van Provillus op mijn haargroei. Het feit dat ik heb nieuwe haargroei is positief genoeg voor mij. Wat ik zou willen om over te klagen is mijn constipatie. Ondanks het drinken van veel water en het eten van vezelig voedsel, werd ik plotseling verstopt toen ik begon met behulp van deze kaalheid behandeling. Als de fabrikant die side-effect zou kunnen vermijden, zal ik 5 sterren te geven aan hun product.” -Natasha, 30, New Jersey Verenigde Staten

De feiten

Om eerlijk te zijn om alle haargroei producten en voor de fabrikant van Provillus, dan kunt u worden herinnerd aan deze volgende feiten wanneer u een alopecia areata behandeling:

 1. Haar groeit langzaam. De normale capaciteit van haar te bereiken groeien van 6 weken tot 6 maanden. Niet ongeduldig zijn. Haar groei kost tijd zelfs op de beste omstandigheden en onder normale omstandigheden. Langer als u vitaminegebrek hebt van stress of regelmatig.
 2. Hier is de trieste waarheid: je kan hebben om voor onbepaalde tijd te gebruiken haarverzorgingsproducten. Sommigen zeggen dat het verlies van haar hervat zodra hun behandeling stopgezet. Om het effect je wilde (dat wil zeggen, de haargroei en preventie van verdere kaalheid) te garanderen, gebruikt u het product twee keer per dag voor de rest van je leven.
 3. Start met behulp van haar behandeling zo vroeg mogelijk. Zodra je merkt onnatuurlijke haaruitval, moet u onmiddellijk gebruik maken van een anti-kaalheid behandeling. Zoals eerder vermeld, haargroei is traag.
 4. Afhankelijk van uw dermatologische het type, kunnen er huidirritaties. Jeuk van de hoofdhuid zou kunnen betekenen dat u een allergische reactie op het product. Vraag uw dermatoloog over. Huidirritatie en jeuk leiden vaak tot meer medische aandacht nodig hebben dan je kaalheid alleen.

Wetenschappelijk Bewijs: Studie over Minoxidil

Om verder bewijs van de wonderen van deze haargroei behandeling te geven, werd een studie uitgevoerd door wetenschappers en dermatologen over de effectiviteit van minoxidil , een van de belangrijkste Provillus ingrediënten, als een haargroei remedie.

Ze ontdekten dat in 24 weken, een 5% minoxidil concentratie effectiever is dan een 2% minoxidil concentratie en placebo. De werkzaamheid werd gemeten op basis van de verandering van de basislijn, haar telling, en de individuele patiënt cijfer op de hoofdhuid schaal. Hun studie werd gepubliceerd in het Journal of American Academy of Dermatology laatste 2012.

Het onderzoeken van de Product

Met al deze Provillus reviews, lof en positieve feedback, alsmede de negatieven, moet men weten hoe werkt Provillus werk. Laten we dat eens van dichterbij bekijken!

Provillus Ingrediënten

De Provillus haarbehandeling komt als een pakket. Het heeft twee componenten, de spuit en capsules . De spray is die rechtstreeks op kale hoofdhuid.

Bevat 5% minoxidil en horsetail silica . Minoxidil is een bloeddrukverlagend vaatverwijdend geneesmiddel dat is bewezen om te stoppen met het verliezen van je haar en het bevorderen van de haargroei.

Veel farmaceutische bedrijven hebben minoxidil vervaardigd als een over de toonbank behandeling met geneesmiddelen voor alopecia areata. Horestail silica helpt bij het haar groeiproces en de nieuw gevormde haren beschermen tegen breuk door het handhaven elke streng met keratine , een eiwit dat bedekt de haren.

De andere component van de Provillus haarbehandeling pakket is de speciaal geformuleerde orale supplement in de vorm van capsules. Elke capsule heeft mineralen, vitaminen, en kruiden verdere bevordering van haargroei.

Men vs Women

Vrouwen hebben zachter haar in vergelijking met mannen, maar hun haar is kwetsbaarder. Ook mannen en vrouwen hebben verschillende haar behoeften. Deze verschillen tussen mannen en het haar van vrouwen zijn de belangrijkste reden waarom het bedrijf heeft twee verschillende producten, Provillus voor vrouwen en Provillus voor mannen. Hoewel de afzonderlijke producten worden beide behandelingen beproefde effectief tegen haarverlies.

Hier zijn een paar echte en ongerepte voor-en-na foto’s van zowel mannen als vrouwen die het gebruikten:

Hoe werkt het?

werkingsmechanisme van het product kan worden samengevat in 3 eenvoudige stappen.

 1. Voedt haarzakjes door magnesium, zink, ijzer, vitamine B-complex, calcium. Gezond en goed gevoed haarzakjes aanleiding geven tot gezond haar.
 2. Initieert nieuwe haargroei. Nu de bodem (haarzakjes) goed wordt bevrucht, is het tijd om de zaden te planten om nieuwe haren te maken. Minoxidil en horsetail silica zal het werk doen, van buiten naar binnen.
 3. Beschermt het haar tegen schadelijke stoffen zoals cortisol en DHT vormende enzym 5-alpha-reductase. Deze stoffen worden vaak gevonden in shampoos, crèmespoeling, en vele andere diverse haarproducten.

Kosten & Waar te kopen

Provillus heeft nog niet in de fysieke wereld van de markt en supermarkt, maar het is al het maken van golven in de meer concurrerende wereldwijde markt van on-line verkoop. E-commerce zorgt ervoor dat dit product alle mensen behoefte aan hebben bereikt. Met de prijs van$ 49.50 $ 39,50, de resultaten zijn meer dan de moeite waard.

Maar wacht, er is inderdaad iets meer! Dat een lage prijs wordt geleverd met een 90-dagen geld terug garantie. Als het niet werkt voor u binnen 90 dagen, krijgt u uw geld terug te krijgen zonder gedoe (behalve waarschijnlijk het invullen van noodzakelijke onderzoeken voor toekomstige studies). Afgezien van de prijs en de geld-terug-garantie, Provillus biedt ook een snelle, veilige en gratis verzending van het product.

klik hier om Provillus bestellen via de officiële website »

73/100 : by 78 users
Provillus Review
FLASH SALE 20% OFF »