Provillus Review ~ Cât de eficient este această soluție la pierderea parului Serios?

Home » Review » Provillus » Provillus Review ~ Cât de eficient este această soluție la pierderea parului Serios?

Last Updated on

Nu este nimic la fel de frustrant ca atunci când se apropie de 30 de ani, 40 sau 50 de ani și doar atunci când ai crezut că viața începea să se mai bine, iti dai seama ca parul este diluata.

In timp ce sa normală de a pierde câteva fire de păr în fiecare zi, calvitia poate afecta imaginea ta de sine și ruina stima de sine.

 Provillus opinie: Provillus Hair Tratament de creștere pentru bărbați și femei opinie

Cu toate acestea, după cum se pare, cele mai comune cauze de pierdere a parului sunt dincolo de controlul nostru.

Ei includ:

 • îmbătrânire,
 • tratamente pentru cancer
 • și dezechilibru hormonal.

Și , la fel ca orice altă problemă care există în lume, există numeroase soluții și oferte ( la un cost desigur ). Unele sunet ca pastile magice în timp ce altele sunt de-a dreptul pune viața în pericol.

În căutarea pentru cel mai bun tratament impotriva caderii parului, este posibil să fi venit peste unele Provillus comentarii. Un lucru care iese în evidență despre Provillus este că acesta este comercializat ca un puternic tratament impotriva caderii parului , care se face cu cele mai pure ingrediente din natura.

O astfel de cerere mare. Așa că, ne-am decis să sape un pic mai adânc pentru a stabili modul în care funcționează acest produs de actualitate și dacă este sau nu va lucra pentru tine.

Ce este mai exact Provillus?

Provillus pretinde a inversa pierderea parului si subtierea parului pentru persoanele care suferă de chelie genetică și nu oferă nici o garanție pentru cei care suferă de alte cauze de cadere a parului.

Acesta conține o combinație de minerale și vitamine precum și extracte din plante , care se presupune a aborda probleme de cadere a parului. De asemenea , se face folosind un  ingredient aprobat de FDA regenerarea parului cunoscut sub numele de Minoxidil  compus care servește ca ingredient activ.

Soluția topică pentru bărbați și femei conține 5% și 2% din Minoxidil respectiv.

Disponibil pentru bărbați și femei, Provillus constă într-o loțiune de actualitate pentru scalpului și o soluție orală. Cele două formule, dar diferă în ceea ce privește conținutul chimic, ci lucrează împreună în sinergie pentru a rezolva problema de bază.

Produsul arestează, de obicei, pierderea excesivă și neobișnuite vizuina și eficient asigură creșterea și mai multe noi fire de păr.

Ingredientele cheie În Provillus

Biotina

Inadecvata Biotina este asociata cu pierderea parului crescut la multe persoane. Acest complex de vitamina B, joaca un rol major în creșterea unghiilor, pielii și a părului.

Prin urmare, Provillus ofera corpului cu aceasta vitamina pentru a promova cresterea sanatoasa a parului.

minoxidil

Acesta este ingredientul activ din soluție topică Provillus care se gaseste in tratamentele topice atinse de calvitie.

Acesta provine chimic compus care este sigur și aprobat de FDA . Compusul acționează prin lărgirea foliculii și accelerarea dezvoltării de noi fire de par.

De asemenea , sa dovedit a opri DHT ( dihidrotestosteron de producție), hormonul responsabil de alopecie androgenică și inversa efectele sale.

Magneziu

Deficitul de magneziu poate provoca calvitie. Acest ingredient lucrează cu calciu pentru a promova dezvoltarea sanatoasa a parului.

Vitamina B6

Solubil în apă, în natură, această vitamină inhibă legarea hormonilor steroizi, cum ar fi DHT la receptorii lor.

Aceasta, la rândul său, blochează efectul dăunător al DHT asupra foliculilor de par pentru a promova creșterea de noi fire de par.

Para-amino benzoic

Acest ingredient joacă un rol important atunci când vine vorba de capacitatea organismului de a lupta cu cele mai multe semne asociate cu îmbătrânirea, inclusiv riduri, retardare și păr cărunt.

… .Și, deoarece pierderea parului este uneori asociată cu îmbătrânirea, acest ingredient este capabil de a contracara ca împiedicând astfel orice eventuală pierdere a părului.

Alte ingrediente naturale includ extract de dovleac, zinc, extract văzut Palmetto, uva-ursi, urzica, radacina de Eleuthero, dioxid de siliciu și coada calului amestec de proprietate, care lucrează la regrow parului, fortifica radacina parului si face parul mai puternic și mai gros.

Cum se Provillus Serios?

Utilizatorii Provillus sunt necesare pentru a aplica lotiunea de actualitate două ori pe zi în timpul tratamentului, de asemenea, soluția orală de zi cu zi. Tratamentul trebuie să fie utilizat în mod consecvent, pentru a permite foliculii să crească și pentru a preveni pierderea continuă a părului.

Soluția topică utilizează compus minoxidil, un mod bine cunoscut și dovedit clinic pentru regenerarea totala a parului pierdut prin crearea unui mediu propice pentru creștere.

Această soluție poate provoca totuși varsare minoră sau pierderea inițială a părului din firele de păr mai subțiri mucoasei la nivelul scalpului.

Acest tratament functioneaza pentru a bloca DHT, hormonul principal, responsabil pentru pierderea parului pe măsură ce îmbătrânesc. DHT poate provoca militarizare catagenic și acest lucru la rândul său, face ca foliculii de par pentru a deveni latente.

Combinat cu substanțele nutritive esențiale, tratamentul oferă hrană pentru foliculului pilos prin furnizarea acestora cu substanțe nutritive esențiale, inclusiv magneziu, calciu, vitamina B6 și zinc.

Deci, cu un tratament continuu, foliculii de par sunt consolidate înainte de a permite noi fire de păr să crească.

Are Provillus de lucru Serios?

Acest produs a fost supus la multe experimente pentru a dovedi eficiența.

De exemplu, un studiu a fost realizat de dermatologi unde 984 barbatii cu pierderea parului același model au fost supuse testelor pentru a evalua eficiența unei soluții topice minoxidil 5% în reducerea pierderii părului și promovarea creșterii părului nou.

La finalul anului, sa constatat că soluția de 5% a fost foarte eficient în 15,9% dintre pacienți, eficace în 47,8% și moderat eficace în 20%. Sursa .

Acest test a fost realizat cu Provillus pentru bărbați și femei, precum și îmbunătățirile pot fi măsurate în schimbarea de bază, acoperirea scalpului si numaratoarea firelor de par.

Restul ingredientelor din Provillus au fost, de asemenea, testate clinic și dovedit eficient în tratarea rădăcină cauza problemei caderii parului.

Există, de asemenea, susține pe site-ul lor că 100% dintre utilizatorii Provillus a raportat că produsul funcționează prin adăugarea de grosime, regenereze pierderea parului trecut, se adaugă grosime și creșterea volumului și strălucire într-un studiu de 120 de zile, care a fost realizat.

Provillus Clienții Marturii

Atunci când este utilizat cu soluție de actualitate, acest produs delivers.I început să vadă rezultatele după aproximativ 4 sau 5 weeks.I au folosit – o acum aproape două luni și este lovind in.It părea să fi împiedicat în continuare a căderii părului și a intinerit noul growth.Just a dorit să -și exprime recunoștința față de unele factorii de decizie de acest produs și, eu unul sunt incantati de rezultatele sunt seeing.The singurul lucru pe care stai să -și piardă * prin faptul că nu a verifica acest produs este mai mult păr. Edward

Nu am crezut în tratamentele scalpului înainte de acest supliment. Acesta este un produs uimitor pierdere anti-parului care nu este murdar și este foarte ușor de utilizat. Nu este nevoie de a utiliza formulări grase pe parul tau. Tot ce trebuie să faci este să ia supliment de zi cu zi. Calviție este în genele mele, si am inceput sa pierd parul anul trecut , când am fost doar 32. După folosirea acestui produs timp de câteva săptămâni, calviția a inversat, iar eu sunt foarte fericit cu rezultatul. Din fericire, toate parul va creste din nou. Am salvat o tona de bani , deoarece am fost de planificare pentru a petrece mii pe transplantul de par înainte de a găsi Provillus. Am foarte recomanda acest produs. Jim K., New York City

Argumente pro și contra de a folosi Provillus

Pro-uri

 • Nu există efecte secundare
 • Conține ingrediente de proprietate dovedit a promova regenerarea parului si a preveni chelie
 • Nu este necesară prescripție medicală pentru a cumpăra produsul
 • Pret rezonabil comparativ cu alte tratamente impotriva caderii parului si metode chirurgicale
 • Vine într-un ambalaj discret, precum și facturarea în scopuri de intimitate
 • Funcționează pentru toți bărbații și femeile de toate vârstele și cu diferite tipuri de păr
 • Vine cu o garanție de bani înapoi de 90 de zile

Contra

 • Provillus nu va regrow parul peste noapte. Aceasta va dura ceva timp pentru a observa orice schimbări pozitive cu utilizarea constantă și până la trei luni pentru a vedea rezultate semnificative
 • Aceasta poate provoca efecte secundare negative în cazul în care este utilizat de către femeile însărcinate și cele sub medicație

Verdictul final cu privire la utilizarea Provillus impotriva caderii parului

Judecând după cantitatea de comentarii Provillus, se pare că acest produs este autentic și oferă promisiunea. Produsul nu funcționează peste noapte, dar în termen de o lună, ar trebui să apară îmbunătățiri.

Prin urmare, este un supliment eficient de creștere a părului bine merită încercat afară

click aici pentru a comanda Provillus Froom site – ul oficial al »

83/100 : by 533 users
Provillus Review
FLASH SALE 20% OFF »