Provillus Review – nu-l ajuta regenerarea parului?

Home » Review » Provillus » Provillus Review – nu-l ajuta regenerarea parului?

Last Updated on

Să introducă examinarea noastră Provillus cu o mică poveste metaforică.

Presupunând că sunteți bărbat, imaginați-vă în baie, spălarea feței după ras părul fetei în chiuvetă de baie. Pe măsură ce ridica fata ta sa se uite la oglinda pentru a verifica ceea ce ați lucrat, vezi un om chel uitându-se la tine.

 Provillus opinie: Provillus Hair Tratament de creștere pentru bărbați și femei opinie

După câteva momente de nedumerire, ai dat seama că omul chel în oglindă este nimeni altul decât tine. Ai țipat creierii și sa trezit, realizând că e doar un vis urât .

Cei mai mulți bărbați (și poate un număr de femei prea) din intreaga lume au acest cosmar-a ales părul lor cel mai prețios și de vărsare a deveni chel. Părul uman nu este numit cuiva „slava încoronarea“ pentru nimic. Parul este ceva ce oamenii se mândresc de. Femeile musulmane acopere părul lor, pentru a evita vanitatea.

el 5 Cele mai frecvente cauze ale caderii parului

Pierderea parului, cum ar fi îmbătrânirea, este ceva inevitabil. Barbatii vedea, de obicei patch-uri de păr varsare atunci când a lovit lor de 30 a. Femeile vărsat părul un pic mai târziu în viață, în jurul lui 60.

Este firesc să aibă părul cad în fiecare zi sau să-și piardă niște fire de păr în timpul duș. Dar, pentru a pierde grămadă de fire de par care cauzează un petic de chelie sau patch-uri să apară, atunci oamenii devin tot mai conștientă de sine.

Ce anume cauzeaza toate astea?

 1. În această viață plină, stresul este abundent. Prea mult stres si corpul nu poate face față în sus. Modul organismului de a spune că ai avut destul este prin fire de par varsare. De asemenea, stresul determina sistemul imunitar sa scada , care ar putea duce la a doua cauza de pierdere a parului , care este …
 2. Vitamine și minerale deficit. Dacă nu ați fost luați suplimente alimentare, atunci când stresul te-a lovit, cel mai probabil veți fi lipsit de pe unele vitamine și minerale importante. Zinc si vitamina A sunt cele mai importante minerale și vitamina în susținerea creșterii părului.
 3. Ingerarea toxine, chiar și la doze mici, este o altă cauză comună. Unul dintre semnele de otrăvire cu arsenic este pierderea parului.
 4. aprovizionare scăzut de sânge. Da, firele de păr nu sunt vii punct de vedere tehnic și nu au nevoie de sange sa creasca. Dar foliculii de par (cel în care sunt încorporate arbori de par) au niște sânge de aprovizionare. alimentarii cu sange redus impiedica aportul de sange la extremități, cap și picioare. Odată cu pierderea aportului de sânge, foliculii de păr mor, făcând astfel de păr cad și în cele din urmă vărsat.
 5. Aceasta este atuul tuturor cauzelor de pierdere a parului. Nu poți face nimic despre genetica-l-ul peste tot ADN-ul tău. În cazul în care familia ta are o istorie de a obține chel, sunt sanse sa moștenit gena. Ghinion pentru tine atunci.

Acum, că am stabilit cele mai comune cauze de pierdere a parului, următoarea întrebare ar fi cum să-l împiedica să se întâmple. Răspunsul este destul de simplu: evita numerele de la 1 la 4. evita obținerea stresat; ia suplimente de vitamine pentru a preveni orice deficiențe.

Dacă este posibil, evita enervant soția ta pentru a eluda obtinerea otrăvit. Din moment ce motiv numărul 5, genetica, este ceva ce nu a putut face nimic, acum este timpul pentru a discuta despre modul în care alopecia areata, care este denumirea științifică, pot fi tratate.

Pierderea parului Tratamentul Provillus

Tratamente impotriva caderii parului sunt luați cu asalt de piață, așa că nu vă faceți griji. Aceasta înseamnă două lucruri: că nu sunt singurul în această lume obtinerea chel si ca exista tratamente pentru a promova cresterea parului. Există produse care trebuie să fie luate pe cale orală, unele trebuie să fie aplicate direct pe par si scalp. Printre aceste tone de produse, tratamentul parului Provillus este cel mai căutat după.

Opiniile clientului

pozitivul

Pentru a vă da o idee, aici sunt cateva comentarii pozitive despre Provillus am găsit atunci când faci cercetarea mea:

„Am fost folosind Provillus timp de aproape un an și am fost îndeplinite până în prezent. Părul meu nu a fost niciodată această gros și acest lucru plin. Prietenii si familia țâșnească peste parul meu. Mulțumesc!“ -Dylan, 45, New York , Statele Unite ale Americii

„Mama mea a recomandat acest produs pentru mine , ca ea a văzut efectul acesteia asupra unuia dintre prietenii ei. Am început să piardă părul atunci când soțul meu ma părăsit. Medicul mi -a spus că stresul cauzat părul meu să cadă. Chiar și după toate solicitările de divorț au plecat, parul meu nu a mai revenit. Atunci am început să folosesc Provillus. Acum, 2 ani de a fi un utilizator obișnuit, nu numai că a recuperat patch – uri mi chelie, parul meu a devenit mai frumos! Părul meu a atras noi perspective de datare pentru mine. Eu datorez totul acestui produs minunat. „ -Mary, 38, Canada

„Dermatolog mea ma informat despre Provillus. Oamenii se gândesc eu sunt mult mai în vârstă decât vârsta mea reală din cauza calvitie prematura. Încrederea mea este agitat. Am devenit un pustnic, refuzul de a arăta capul meu chelire la petreceri. După ce am încercat Provillus acum 6 luni, am putut vedea noi de păr care fac pe pielea capului. Am început să iasă din nou și având distractiv.“ -Ron, 25, Marea Britanie

Negative

În această lume, nimic nu este perfect. Când doriți să știți dacă un produs este potrivit pentru tine sau nu, trebuie să știți argumente pro și contra. Acestea fiind spuse, aici sunt câteva comentarii negative asupra Provillus:

„Acesta a fost de 4 luni de când am folosit acest produs. Până în prezent, eu nu sunt impresionat de ea. Nu am văzut nici o îmbunătățire. Scalpul meu strălucește cu spray -ul , subliniind chelia mea.“ -Terry, 50, Texas , Statele Unite ale Americii

„Scalpul meu pruriginoasă ca ab *** h atunci când folosesc spray!“ -Mike, 32, Marea Britanie

„Nu am nici o plângeri cu privire la efectul Provillus asupra creșterii părului meu. Faptul că am noua crestere a parului este destul de pozitiv pentru mine. Ceea ce aș dori să plâng este constipația mea. În ciuda băut o mulțime de apă și consumul de alimente fibroase, am devenit dintr -o dată constipat când am început să folosesc acest tratament chelie. În cazul în care producătorul ar putea evita ca efect secundar, eu voi da 5 stele pentru produsul lor.“ -Natasha, 30, New Jersey , Statele Unite ale Americii

Faptele

Pentru a fi corect la toate produsele de creștere a părului și pentru producătorul de Provillus, vă rugăm să fie amintit de aceste constatîndu atunci când se utilizează un tratament alopecia areata:

 1. Parul creste incet. Capacitatea normală a părului să crească variază de la 6 săptămâni până la 6 luni. Nu fi nerăbdător. Cresterea parului are nevoie de timp chiar și în cele mai bune condiții și circumstanțe normale. Mai mult, dacă aveți deficit de vitamina sau simti stresat in mod regulat.
 2. Aici este adevărul trist: va trebui să utilizeze produse de păr de tratament pe termen nelimitat. Unii spun că pierderea părului reluat odată ce tratamentul lor oprit. Pentru a asigura efectul de ai dorit (adică, creșterea părului și prevenirea chelie în continuare), utilizați produsul de două ori pe zi, pentru tot restul vieții tale.
 3. Începeți să utilizați un tratament de păr cât mai devreme posibil. De îndată ce observați pierderea nenaturala a parului, ar trebui să utilizați imediat un tratament anti-chelie. După cum sa menționat mai înainte, cresterea parului este lent.
 4. În funcție de tipul dermatologice, ar putea exista iritatii ale pielii. Mâncărimea a scalpului ar putea însemna aveți o reacție alergică la produs. Intrebati medicul dermatolog cu privire la aceasta. Iritarea pielii si mancarimea de multe ori duce la o mai mare atenție medicală-au nevoie decât singur pleșuvia.

Dovada stiintific: Studiu privind Minoxidil

Pentru a da dovadă în continuare minunile acestui tratament regenerarea parului, un studiu a fost realizat de oamenii de știință și dermatologi despre eficacitatea minoxidil , unul dintre ingredientele Provillus primare, ca remediu de creștere a părului.

Ei au descoperit că , în 24 de săptămâni, o concentrație de minoxidil 5% este mai eficientă decât o concentrație de minoxidil 2% si placebo. Eficacitatea a fost măsurată în funcție de modificarea liniei de bază, numărul de păr, și de rating individual pentru fiecare pacient pe scara scalpului. Lor de studiu a fost publicat in Jurnalul Academiei Americane de Dermatologie ultimul 2012.

Examinând Produsul

Cu toate aceste comentarii Provillus, laude și feedback-ul pozitiv, precum și negative, trebuie să știe cum funcționează Provillus. Să aruncăm o privire mai atentă!

Ingrediente Provillus

Tratamentul parului Provillus vine ca un pachet. Acesta are două componente, spray -ul și capsulele . Spray -ul este cel aplicat direct pe scalp chel.

Acesta conține 5% minoxidil și silice coada calului . Minoxidil este un medicament vasodilatator antihipertensiv care a fost dovedit de a opri pierderea parului și de a promova cresterea parului.

Multe companii de droguri au fabricat minoxidil ca peste tratamentul medicamentos contra pentru alopecia areata. Silice Horestail ajută în procesul de creștere a părului precum și protejarea perii nou formate din ruperea prin aplicarea pe fiecare fir cu keratina , o proteina care învelește parul.

Cealaltă componentă a pachetului de tratare a părului Provillus este special formulat supliment oral sub formă de capsule. Fiecare capsulă are minerale, vitamine și plante aromatice care promovează în continuare pentru cresterea parului.

Bărbați Femei vs.

Femeile au parul mai moale în comparație cu bărbații, dar părul lor este mai fragil. De asemenea, bărbați și femei au diferite nevoi de păr. Aceste diferențe între bărbați și femei de păr sunt principalul motiv pentru care compania are două produse diferite, Provillus pentru femei și Provillus pentru bărbați. In ciuda faptului ca produse separate, ambele tratamente sunt dovedite și testate pentru a fi eficient impotriva caderii parului.

Iată câteva reale și neatinse înainte și după poze cu atât bărbați și femei care au folosit:

Cum functioneazã?

Modul de acțiune al produsului ar putea fi rezumată în 3 pași simpli.

 1. Hrănește foliculi piloși prin furnizarea de magneziu, zinc, fier, vitamina B complex, calciu. foliculii de par sanatoase si bine hranit da naștere la un par sanatos.
 2. Inițiază cresterea parului nou. Acum, că solul (foliculi de par) este bine fertilizat, este timpul pentru a planta semintele pentru a face noi de păr. Minoxidil și siliciul coada calului va face de lucru, din exterior spre interior.
 3. Protejează părul împotriva substanțelor nocive, cum cortizol și DHT formarea de 5-alfa reductază enzimă. Aceste substanțe sunt de obicei găsite în șampoane, balsamuri pentru păr, și multe alte produse pentru par diferite.

Costuri & În cazul în care să-l cumpere

Provillus nu a intrat încă în lumea fizică a pieței și supermarket, dar acesta a fost deja face valuri pe piața mondială, mai competitivă de vânzare on-line. Comerț electronic asigură acest produs ajunge toți oamenii care au nevoie de ea. Cu prețul$ 49.50 $ 39.50, rezultatele sunt mai mult decât merită.

Dar stați puțin, există într-adevăr ceva mai mult! Acest preț redus vine cu o garanție de bani înapoi de 90 de zile. În cazul în care nu funcționează pentru tine în termen de 90 de zile, vei primi banii înapoi, fără tam-tam (cu excepția, probabil, completarea anchetelor necesare pentru studii viitoare). În afară de garanția prețurilor și banii înapoi, Provillus oferă, de asemenea, de transport maritim prompte, în condiții de siguranță, și fără a produsului.

click aici pentru a comanda Provillus de pe site – ul oficial »

69/100 : by 90 users
Provillus Review
FLASH SALE 20% OFF »