Snoremeds anmeldelse: Does Dette Munnstykke arbeid?

Home » Review » SnoreMeds » Snoremeds anmeldelse: Does Dette Munnstykke arbeid?

Last Updated on

snoremeds-menn-kvinner-pakker

Den Snoremeds munnstykket er laget for å bevege kjeven inn i en litt forover og holde den der hele natten mens du sover. Dette er kjent som en kjeve beholder munnstykket.

Det er ganske mange anti-snorking enheter som ligner på denne på markedet i dag.

Hele ideen bak denne designen er at ved å bevege kjeven til en fremskutt posisjon, vil luftveiene som går bak den bløte ganen på baksiden av munnen bli utvidet nok til å gjøre natten puste lettere og mindre turbulent; dermed mindre snorking. Minst som er håpet for utfallet!

Flytte kjeven fremover

Faktisk kan snorking være mindre eller elimineres hvis kjeve posisjon er det eneste problemet. Hvis du flytter kjeve fremover akkurat nå vil du umiddelbart føle at denne utvidelsen av luftrøret gjør faktisk skje.

Bevegelsen av luft gjennom luftrøret lettes også. Dette er vel og bra, mens du er i oppreist stilling, men tenk for et øyeblikk hva som skjer når du ligger nede og drifting av å sove.

Hva om det tunge?

Alle musklene i kroppen din er avslappende og så er den store muskelen i munnen som ender i tungen. Hva skjer når denne store muskelen slapper av?

Tungen glir automatisk bakover og legger ekstra press på den myke ganen vi har nevnt tidligere, og når dette skjer hva er resultatet?

Den bløte gane kollapser inn i luftrøret slik at det er smalere og den påfølgende økt lufttrykket fører til alle slags vev flagrende og, du gjettet det, snorking bryter ut!

Noen ganger bare å flytte kjeven bare ikke vil gjøre utslaget. Faktisk viser det seg den vanligste årsaken til snorking er tunge posisjon under søvn.

Custom fitting

Den Snoremeds er enda en av de koke og bite munnstykker. Det er laget av et hypoallergenisk termoplast som mykner opp når den plasseres i varmt vann som nettopp har falt ut av kokepunktet.

Munnstykket tar form av øvre og nedre tenner gang myknet og plassert inne i munnen. Det er ikke en vanskelig prosess, men det er et par steder hvor ting kan gå galt:

  • Timing er viktig og omsorg må tas for å se timeren nøye. Noen få sekunder av riktig antall og munnstykket kan ikke riktig ta form på tennene dine.
  • Den termo er varmt så en slikkepott er gitt for korrekt håndtering og plassering. Vær forsiktig med hvordan du håndterer overføringen fra kokende varmt vann til sensitiv munn!
  • Det er opp til deg å finne ut hvor langt frem til å flytte underkjeven når myknet munnstykket er på plass. Hvis du er for sjenert da kjeven reposisjonering vil ikke være nok til å gjøre noen reell forskjell for luftstrøm gjennom luftrøret. Hvis du er for aggressiv med stakk kjeven frem så reposisjonering vil være for mye, og du kan ende opp med en veldig sår kjeve i morgen!

Heldigvis Snoremeds munnstykket kan gå gjennom dette koke og bite tilpasningsprosessen to ganger, så hvis først du ikke lykkes så bare prøv igjen.

Priser

Dette er ikke en kostbar element. En enkelt munnstykket vil sette deg tilbake en enkel $ 40,90 eller for en dobbel pakke $ 50,90. Hvis du bestemmer deg for dette er talerør for deg da Snoremeds kommer også i en fire-pack for $ 70,90.

Det faktum at du kan kjøpe multipler er et klart pluss da dette munnstykket må byttes hver fjerde måned. Fordi enheten trenger for å holde underkjeven frem hele natten, til slutt myker den opp og mister sin evne til å motstå den utrolige presset som kommer fra sterke kjevemusklene.

[Ept id = “1399”]

avslutt~~POS=TRUNC tanker

Den lavere prisen på Snoremeds oral enhet gjør det attraktivt for de som ønsker å behandle sine snorking problemet ved rett og slett å flytte sine kjeve.

Bare ikke glem om hele avslappet tungen problemet. Så vel den upresise natur tilpasningsprosessen, når det kommer til reposisjonering i kjeven, gjør Snoremeds litt av et sjansespill som en snorking løsning.

Besparelsene du gjør ved å velge dette lavere priset munnstykket kan vise seg å være null dersom munnstykket ikke fungerer for å minske, hvis ikke ender, snoring problem.

Klikk her for å kjøpe SnoreMeds fra den offisielle nettsiden »

77/100 : by 132 users
FLASH SALE 20% OFF »