SnoreMeds Anti-Snorking Munnstykke omtale

Home » Review » SnoreMeds » SnoreMeds Anti-Snorking Munnstykke omtale

Last Updated on

SnoreMeds omtale

Går av statistikken rapportert av den populære British Medical Journal, så mange som 30% av folk som er over 30 år snorker på en jevnlig basis. Dette tallet spikes opp til 40% i de som faller i midt-alder kategorien. Selv om snorking er mest utbredt hos menn, flere kvinner også lider av dette problemet. Hva er verre er at til tross for å være svært pinlig, er det nesten umulig å kontrollere. Hvis du selv lider av snorking problem eller bo med noen som snorker regelmessig, og er desperat på jakt etter noen lettelse, er den beste løsningen å finne en pålitelig og trygt produkt som har vist seg å kurere snorking.

Når det gjelder behandling av snorking problem, har helseprodukter ‘markedsplass flere alternativer tilgjengelig i form av pustemaskin (CPAPs), kirurgiske behandlinger, spesielle puter, nese strimler og noen prøvd og testet stopp snorking enhet som SnoreMeds.

Hva er SnoreMeds?

snoremeds-menn-kvinner-pakker

SnoreMeds er en anti-Snorking munnstykke som lett kan kjøpes online på en svært sikker måte.

Snakker om anti-snorking talerør spesielt, det er faktisk flere typer tilgjengelig i markedet. Antallet merker og modeller er så mange at noen ganger blir det vanskelig å skille dem utelukkende basert på deres utseende. Den viktigste unike faktoren mellom SnoreMeds og andre anti-snorking talerør er at det tidligere verker av å korrigere kjeven posisjon og kommer med en slikkepott.

Hvordan SnoreMeds fungerer?

De SnoreMeds anti-Snorking munnstykket er designet på en måte som den beveger kjeven inn i en litt forover, og holder det på den måten gjennom hele natten, mens du er i dyp søvn. Munnstykker som tar i bruk denne metoden omtales som kjeve beholde munnstykker.

Hovedideen bak en slik design er at ved å bevege kjeven inn i en litt forover, luftveiene som går bak den myke ganen på munnen bakenden, blir forstørret nok til rette for enkel og mindre turbulent puste gjennom hele natten.

måter snoremeds-arbeid

Hvordan beveger kjeven litt fremover viktig?

Det har blitt bemerket at snorking kan være betydelig mindre og eller helt eliminert om det er bare kjeven din posisjon som er hovedproblemet. Prøv å flytte kjeven litt fremover nå, og du vil umiddelbart føle luftrøret bli utvidet. Resultantly, vil luftbevegelsen gjennom luftrør bli lettet også. Et slikt fenomen fungerer perfekt mens du er vel våken og sitter i oppreist stilling. Men tenk hva som skjer mens du er drivende i dyp søvn i en liggende stilling ?! Det kan bare ikke være mulig å holde kjeven frem under søvn uten hjelp fra en ekstern enhet som SnoreMeds.

Tilpasset montering

 

Laget med en hypoallergenic termoplast, er SnoreMeds en “koke og bite” type munnstykke. Det blir myknet ved å bli plassert inne i varmt vann (bare droppet av kokepunktet). Munnstykket foruts formen på nedre og øvre tennene når den er myk nok og plassert inne i munnen din. Det er ikke en veldig vanskelig prosess, men det er visse aspekter som kan gå galt, for eksempel:

Timing er av stor essens og dermed timeren må følges nøye. Noen sekunder her og der kan resultere i munnstykket ikke tar den riktige formen på tennene dine.

Som termo er ganske varmt, kommer en slikkepott inkludert i pakken for enkel håndtering og plassering av mold. Du må være forsiktig når du plasserer munnstykket inni følsom munn, med tanke på at det vil komme kjapt ut av kokende varmt vann.

Valget er helt opp til deg hvor langt frem du ønsker å plassere din kjeve, etter at du plasserer den myke munnstykket i munnen. Hvis du er ekstra forsiktig, kan kjeven reposisjonering ikke være nok til å legge til rette for tilstrekkelig luftstrøm via luftrøret, og kan ikke gjøre noen vesentlig forskjell. På den annen side, å være altfor aggressiv og stakk kjeven litt for fremover kan føre til ubehagelig reposisjonering og som et resultat en sår kjeve etter hver natt bruk.

Hva er bra er at SnoreMeds anti-Snorking munnstykke kan settes gjennom dette “koke og bite ‘munn tilpasningsprosessen to ganger. Derfor kan du alltid prøve på nytt hvis du mislykkes første gang!

Klikk her for å kjøpe SnoreMeds fra den offisielle nettsiden »

Hvem bør vurdere å kjøpe SnoreMeds?

SnoreMeds kan være nyttig for folk som snorking problemet i hovedsak stammer fra kjeven sin posisjon under søvn.

Hvem kan ikke dra nytte av SnoreMeds bruk?

Denne type munnstykke kan ikke være ideelt for folk som snorking problemet skyldes feil tungen posisjonering eller de som leter seg bukseseler / holdere, eller lider av løse tenner, luftveissykdommer, gingivitt, TMJ (kjeveledd Disorder eller søvnapné .

Hva du kan forvente etter seg SnoreMeds?

Som SnoreMeds er en ikke-justerbar type anti-snorking talerør, kan du oppleve en viss mengde av tannkjøtt og kjeve smerter under første dagene av denne bruken. Du kan selv oppleve litt sårhet i kjeven morgenen etter. Dette er hovedsakelig fordi kjeven er holdt i en posisjon for rundt 8-10 timer i strekk, og hindrer den fra selv en liten side til side bevegelse. Vær spesielt oppmerksom på at det kan ta alt fra noen få til flere netter før du får helt vant til å SnoreMeds.

Så, hvordan er det effektivt og behagelig?

Til tross for mange mennesker ynke deg på ideen om å holde noe fremmed inni munnen mens de er i dyp søvn, de faktiske brukernes erfaringer bevise at dette munnstykket er ganske behagelig på grunn av sin tilpassede støpte montering. SnoreMeds munnstykke er nøyaktig den samme typen som folk vanligvis kjøper fra sine tannleger og leger, som det er formet nøyaktig for å passe inn i munnen din.

Hvor mye koster SnoreMeds kostnader og hvor du skal kjøpe?

En stor positiv med SnoreMeds anti-Snorking munnstykke er at det slett ikke er en kostbar produkt. Kjøp av en eneste talerør vil koste deg $ 33,99, mens en dobbeltpakke kan kjøpes for $ 44,99. Det er en verdipakke også tilgjengelig for en pris på $ 59,99. Det har 4 munnstykker og 4 spatler.

Det er alltid bedre å kjøpe i multipler som talerør vil kreve erstatning etter hver 4. måned. Når anordningen fungerer ved å holde kjeven fremover gjennom hele natten, mykner opp over en tidsperiode og mister sin evne til å tåle den konstante trykk som kommer fra de faste kjevemusklene hver kveld.

Du kan kjøpe SnoreMeds ved å plassere en ordre på sin svært sikker og 24/7 offisielle hjemmeside. Du kan selv ringe selskapets kundeservice nummer i vanlig arbeidstid for å plassere ordren. De aksepterer postanvisninger, sjekker, Discover, Paypal, American Express, MasterCard og Visa som gyldige betalingsmåter.

Hver SnoreMeds bestilling er sendt via UPS, prioritet, førsteklasses eller USPS avhengig av din preferanse. Ordrene sendes over hele verden, inkludert USA, Storbritannia, Australia, New Zealand og andre europeiske land.

[Ept id = “1399”]

Er det noen bakgrunnsdata tilgjengelig?

Ved å sjekke med Better Business Bureau ble det funnet at de ikke har noen informasjon relatert til SnoreMeds i dag. Selv om dette innebærer at merket ikke har søkt om en BBB akkreditering ennå, må det bemerkes at det ikke har vært noen klager på det heller.

Et stort pluss med SnoreMeds anti-Snorking munnstykke er at den kommer med en omfattende 30 dagers pengene tilbake-garanti. Dette er en ganske standard ordning når det gjelder anti-snorking talerør og gir deg som bruker, god tid til å bruke og finne ut om enheten er faktisk effektiv for deg eller ikke.

SnoreMeds oppsummering gjennomgang

Den lave prisen poenget med SnoreMeds anti-Snorking munnstykke gjør det mulig og attraktivt alternativ for folk som snorking problemet kan bli kurert ved ganske enkelt å flytte kjevene. Tatt i betraktning at det kommer med en omfattende pengene tilbake-garanti, bør du definitivt gi det et forsøk!

Klikk her for å kjøpe SnoreMeds fra den offisielle nettsiden »

56/100 : by 168 users
SnoreMeds Review
FLASH SALE 20% OFF »