SnoreMeds Review – Are Acest Anti-Sforăitul Soluție de lucru Aplicatorul bucal?

Home » Review » SnoreMeds » SnoreMeds Review – Are Acest Anti-Sforăitul Soluție de lucru Aplicatorul bucal?

Last Updated on

SnoreMeds este un sforăit piesa bucală stop , care pretinde pentru a opri sforăit la sursă. Aflați cum puteți lucra SnoreMeds portavoci – și în cazul în care locul de muncă – astăzi în revista noastră.

Ce este SnoreMeds?

snoremeds-bărbați-femei-pachete

SnoreMeds este o linie de portavoci care pretind a opri sforăitul. La fel ca multe alte portavoci-sforait oprire, aceste produse de lucru prin mutarea maxilarului inainte, deblocarea cailor aeriene superioare din spatele limbii. Sunt dispozitive de avansare mandibulare sau mads.

Cele exponenți sunt taxate la aproximativ 41 $ pentru un singur ambalaj și 51 $ pentru un pachet dublu. Există diferite portavoci pentru bărbați și femei.

Toate SnoreMeds portavoci sunt “fierbe si musca”, ceea ce înseamnă că fierbe-le in apa si apoi musca jos (după ce au fost răcite, desigur), pentru a se asigura că acestea se potrivesc gura corect.

Cum pot SnoreMeds Mustiuc de lucru?

Sforăitul este cauzată de un blocaj partiala a cailor aeriene superioare in spatele limbii. Când suntem treji, respirația noastră este liberă, deoarece corpul nostru păstrează în mod conștient deschis cailor respiratorii superioare. Atunci când dormim, corpul nostru se relaxeaza. Mușchii gâtului și a cailor respiratorii noastre se pot relaxa, cauzand cailor aeriene pentru a deveni mai restrânsă. Aerul trece prin deschiderea îngustă, provocând vibrații, care apoi duce la sforăit.

Cu asta în minte, portavoci SnoreMeds rezolva problema prin mutarea poziției maxilarului. Puneți piesa bucală în gură, și forțează maxilarul într-o poziție înainte.

Aceasta nu este o poziție foarte incomodă. Mișcarea nu este extremă. Cu toate acestea, este doar suficient de mișcare pentru a elibera caile aeriene superioare, care deține palet moale și limba înainte și deschiderea în mod natural căile respiratorii.

Puteți testa de fapt teoria din spatele SnoreMeds pentru tine: mutați borcan inferior într – o poziție în față, apoi încercați să sforăie. Poti sorta face acest lucru – dar este mult mai greu decât atunci când maxilarului este în poziția sa neutră, relaxat.

Cu asta în minte, portavoci SnoreMeds vin cu următoarele caracteristici și promisiuni:

  • Confortabil de purtat
  • Fabricate din material termoplastic hyperallergenic FDA-eliminate (pe site-ul spune “hyperallergenic”, dar ei trebuie să însemne hipoalergenic)
  • BPA și fără latex
  • Două dimensiuni diferite disponibile, inclusiv un Fit original (pentru bărbați) și o Fit mică (pentru femei)
  • gauri de urgență, care permit utilizatorului să respire prin gură, dacă este necesar (acest lucru este important în cazul în care purtatorul are probleme sinusurilor). De asemenea, orificiile pentru a preveni excesul de acumularea de salivă în timpul somnului.

În ceea ce privește confortul, SnoreMeds susține că purtarea dispozitivului este mult ca poarta o gura de paza pentru practicarea sporturilor: este nevoie de un pic de timp pentru a te obișnuiești cu el, și se va simți ciudat la început. Cu toate acestea, după un pic de timp, vei ajunge la un punct “pe care tu nici măcar nu va ști că e acolo”, conform producătorului. Ei pretind cei mai mulți oameni de experiență de disconfort pentru primele 1 până la 2 săptămâni înainte de a se obișnui cu dispozitivul.

În cele din urmă, SnoreMeds susține că portavoci sale s-au dovedit a fi de succes, cu 85% din suferinzi sforăit. De obicei, ajutoarele de a opri sforăit au o rată de succes de între 60% și 70% – deci o rată de succes de 85% este foarte bun.

Potrivire personalizată

Deoarece cele mai multe MADS, care se află în prezent pe piață, Snoremeds folosește, de asemenea, punctul de fierbere și metoda muscatura, în scopul de a realiza un obicei de amenajare. Designerii au folosit un material termoplastic hipoalergenic, în scopul de a produce, astfel încât atunci când este pus în apă, care tocmai a fost fiert, se înmoaie în sus.

Atunci când îl scoate din apă caldă, trebuie să-l introducă în gură și muscatura. Făcând acest lucru Snoremeds va lua forma dinților de sus și de jos. Este foarte simplu de făcut, dar există câteva lucruri pentru a avea în vedere, în scopul de a face acest lucru în mod corespunzător:

  • Timpul este esența. urmați întotdeauna instrucțiunile strict. În cazul în care se spune lăsați-l în apă caldă 30 de secunde, trebuie să fie de 30 de secunde, nu 60. momentul nu controlul poate avea ca rezultat o potrivire incorectă.
  • Aveți nevoie de o spatulă (Snoremeds vă oferă unul) pentru a lua piesa gura scoate apa fierbinte. Nu folosiți mâinile pentru că materialul termoplastic folosit pentru a face acest produs absoarbe căldura. De asemenea, trebuie sa fii atent plasarea bucata fierbinte de plastic în gură.
  • Trebuie să te muște cu fermitate și să decidă cât de departe pentru a muta maxilarului înainte. Dacă-l mutați prea departe, te vei simți incomod și vă va provoca durere teribilă în dimineața. Dacă nu-l mișca suficient înainte, acesta nu poate fi eficientă.

Puteți încerca, tot obiceiul se potrivesc de două ori, totuși. Așa că, dacă nu vă place de a monta prima dată când încerci, încă mai aveți o șansă.

SnoreMeds Stabilirea pretului

SnoreMeds este disponibil on-line prin intermediul SnoreMeds.com, în cazul în care veți putea achiziționa toate următoarele truse și pachete:

Pachet -Single pentru bărbați: $ 40,95

Pachet pentru bărbați -Dublu: $ 51,25

Pachet -Value pentru bărbați: $ 88.95 (4 Pack)

Pachet -Single pentru femei: $ 40,95

Pachet pentru femei -Dublu: $ 51,25

Pachet -Value pentru femei: $ 88.95 (4 Pack)

Fiecare piesa bucală este fabricat să dureze aproximativ un an. Cu toate acestea, factorii de decizie de SnoreMeds recomandăm să vă schimbați piesa bucală în fiecare 3 până la 4 luni pentru a asigura igiena și siguranța dinților și a gingiilor.

După ce cumpărați piesa bucală, veți fi capabil să-l personaliza la forma gurii folosind apă clocotită. Instrucțiunile pentru acest proces de formare sunt incluse în ambalaj.

SnoreMeds are o politică de rambursare, deși este disponibil numai pe ambalaje unice, și, de asemenea, va trebui să explice de ce purtătorul de cuvânt nu a funcționat pentru tine. Rambursarea va avea o deducere de 7,84 $ (pentru SUA de transport maritim), sau 8.50 $ (pentru transportul maritim internațional).

[Id = ept “1399”]

Cine face SnoreMeds?

SnoreMeds este o companie de nisa cu sediul in Valley Cottage, New York. Despre pagina companiei descrie modul în care acestea constau dintr-o “echipă specializată de profesioniști calificați în toate domeniile lor de expertiză.”

Compania susține, de asemenea, că obiectivul său pe termen lung este “de a utiliza baza de date extinse pentru inginerie și producția de dispozitive sforăitului piesa bucală, care va ajuta pacienții care suferă de sforăit.”

Membrii cheie ai companiei se numără proprietarii Michelle Hall-Jones si Philippa Logan.

SnoreMeds originale piesa bucală a fost lansat în 2006. Astăzi, este una dintre cele mai importante dispozitive de avansare mandibulare de pe piață.

Ar trebui să utilizați SnoreMeds la spre Fix Sforăitul Problemă?

SnoreMeds are o bună reputație în industria opri sforăit. Este o fierbere si musca-stil termoplastic dispozitiv de bază avansare mandibulară (MAD). Puneți piesa bucală în gură în timp ce dormi și-l deține maxilarul înainte. Nu este o soluție sforăit high-tech, dar nu pretinde să lucreze în 85% dintre toți utilizatorii.

Review-uri on-line pentru SnoreMeds sunt în general pozitive, cu toate că rata de succes de 85%, nu pare a fi un pic exagerat. S-au găsit mai multe comentarii online, în cazul în care examinatorii au spus că a avut un efect redus asupra sforăitului lor.

Cu toate acestea, nu am găsit un ajutor de oprire sforăit care este 100% eficace. SnoreMeds va lucra probabil pe unii oameni pentru a preveni sforaitul lor – dar nu toate. Este, de asemenea, disponibil la un preț mai competitiv decât multe alte ajutoare pentru oprirea sforăitului de pe piață – astfel încât aceasta poate fi o opțiune bună pentru a încerca înainte de a trece pe soluții la prețuri mai mari.

click aici pentru a cumpăra SnoreMeds de pe site – ul oficial »

57/100 : by 126 users
SnoreMeds Review
FLASH SALE 20% OFF »