Snoremeds Review: Are Acest lucru bucal?

Home » Review » SnoreMeds » Snoremeds Review: Are Acest lucru bucal?

Last Updated on

snoremeds-bărbați-femei-pachete

Snoremeds piesa bucală este proiectat pentru a muta maxilarul într-o poziție ușor în față și să-l țină acolo pe tot parcursul nopții în timp ce dormi. Acest lucru este cunoscut ca o gheară de fixare bucată gura.

Există, sunt destul de multe dispozitive anti-sforăit similare cu acesta pe piață astăzi.

Ideea din spatele acestui design este faptul că, prin mutarea maxilarului într-o poziție înainte, cailor aeriene, care ruleaza in spatele palatului moale, la partea din spate a gurii va fi extinsă suficient pentru a face pe timp de noapte mai ușor de respirație și mai puțin turbulentă; prin urmare, mai puțin sforăitului. Cel puțin aceasta este sperată pentru rezultatul!

Mutarea maxilarului inainte

De fapt, sforăitul poate fi micșorată sau chiar eliminate, în cazul în care poziția maxilarului este singura problemă. Dacă vă mutați maxilarul inainte chiar acum te vei simți imediat că această lărgire a traheei de fapt, nu se întâmplă.

Mișcarea aerului prin trahee este facilitat de asemenea. Acest lucru este bine și bine în timp ce vă aflați într-o poziție verticală, dar imaginați-vă pentru un moment ce se întâmplă atunci când mint în jos și în derivă în afara de a dormi.

Ce zici de limbă?

Toți mușchii în corpul dumneavoastră sunt relaxante și așa este că mușchiul mare în gură, care se termină în limba ta. Ce se întâmplă atunci când se relaxeaza muschiul mare?

Limba alunecă automat înapoi și pune o presiune suplimentara asupra palatului moale, că am menționat mai devreme și atunci când acest lucru se întâmplă ceea ce este rezultatul?

Palatului moale se prăbușește în trahee făcându-l mai îngustă, iar ulterior presiunea aerului crescută determină tot felul de aripi de țesut și, ați ghicit, sforăit erupe!

Uneori, pur și simplu repoziționarea maxilarului pur si simplu nu va face truc. De fapt, se pare că cea mai frecventă cauză a sforăitului este pozitia limbii in timpul somnului.

amenajare personalizată

Snoremeds este un alt unul dintre buba si musca exponenți. Este realizat dintr-un material termoplastic, care hipoalergenic se înmoaie în sus atunci când sunt introduse în apă fierbinte, care tocmai a scăzut în afara punctului de fierbere.

Muștiucul ia forma dinții superiori și inferiori o dată înmuiate și plasate în interiorul gurii. Nu e un proces dificil, dar există câteva locuri în care lucrurile ar putea merge prost:

  • Sincronizarea este de esența și de îngrijire trebuie să fie luate pentru a urmări îndeaproape cronometrul. Câteva secunde de pe contorul propriu-zis și piesa bucală nu poate lua în mod adecvat forma dintilor.
  • Termoplastic este fierbinte, astfel o spatulă este prevăzută pentru manipularea și amplasarea corectă. Fii atent cum te descurci transferul de la apa fierbinte la gura sensibilă!
  • Este până la tine să dau seama cât de departe posibil de a muta maxilarului inferior odată ce piesa pentru gură este înmuiat în loc. Daca sunteti prea timid atunci maxilarul repoziționarea nu va fi suficient pentru a face nici o diferenta reala a fluxului de aer prin trahee dumneavoastră. Daca sunteti prea agresiv cu împingându maxilarului inainte, atunci repoziționarea va fi prea mult și ai putea termina cu o foarte inflamat maxilarul în dimineața!

Din fericire, piesa bucală Snoremeds poate trece prin această fierbere și musca procesul de montare de două ori, așa că, dacă la început nu reusesti, atunci pur și simplu încercați din nou.

Stabilirea pretului

Acesta nu este un element scump. O singură piesă pentru gură va stabili din nou un simplu $ 40,90 sau pentru un pachet dublu $ 50,90. În cazul în care vă decideți acest lucru este purtătorul de cuvânt pentru tine, atunci Snoremeds, de asemenea, vine într-o perioadă de patru-pack pentru $ 70,90.

Faptul că poți cumpăra multipli este un plus clar ca acest purtător de cuvânt va trebui să fie înlocuit la fiecare patru luni. Deoarece dispozitivul trebuie să dețină maxilarul inferior în față toată noaptea, în cele din urmă se înmoaie în sus și își pierde capacitatea de a rezista presiunii incredibila care vine de la mușchii maxilarului puternic.

[Id = ept “1399”]

Considerații finale

Prețul mai mic al dispozitivului oral Snoremeds face atractivă pentru cei care doresc să trateze problema lor sforăitului prin simpla repoziționare a maxilarului lor.

Doar nu uitați despre întreaga problemă a limbii relaxat. Precum și caracterul imprecis al procesului de amenajare, atunci când vine vorba de repoziționarea maxilarului, face Snoremeds un pic de un joc de noroc ca o soluție sforăitului.

Economiile pe care le face prin alegerea acestui piesă pentru gură un preț mai mic s-ar putea dovedi a fi zero, în cazul în care piesa bucală nu funcționează pentru a reduce, în cazul în care nu termina, problema sforăitului.

click aici pentru a cumpăra SnoreMeds de pe site – ul oficial »

77/100 : by 66 users
SnoreMeds Review
FLASH SALE 20% OFF »