SnoreMeds Review – Is Dit Anti-Snurken Mondstuk Solution Work?

Home » Review » SnoreMeds » SnoreMeds Review – Is Dit Anti-Snurken Mondstuk Solution Work?

Last Updated on

SnoreMeds is een stop snurken mondstuk die beweert te stoppen met snurken bij de bron. Ontdek hoe SnoreMeds mondstukken werken – en als ze werken – vandaag in onze review.

Wat is SnoreMeds?

snoremeds-mannen-vrouwen-packs

SnoreMeds is een line-up van mondstukken die beweren dat uw snurken te stoppen. Net als veel andere-stop snurken mondstukken, deze producten werken door uw kaak vooruit, het deblokkeren van de bovenste luchtwegen achter je tong. Ze zijn onderkaakvooruitbrengmethode apparaten of Mads.

De mondstukken zijn geprijsd op ongeveer $ 41 voor een enkele verpakking en $ 51 voor een dubbele verpakking. Er zijn verschillende mondstukken voor mannen en vrouwen.

Alle SnoreMeds mondstukken zijn “kook en bijten”, wat betekent dat je ze koken in water en dan bijt (nadat ze zijn afgekoeld, natuurlijk) om ervoor te zorgen dat ze goed passen uw mond.

How Do SnoreMeds mondstukken werken?

Snurken wordt veroorzaakt door een gedeeltelijke blokkade van de bovenste luchtweg achter de tong. Als we wakker zijn, onze ademhaling is vrij, omdat ons lichaam bewust houdt de bovenste luchtwegen open. Wanneer we slapen, ons lichaam ontspant. De spieren in onze keel en luchtwegen ontspannen, waardoor de luchtweg smaller. Lucht beweegt zich door de nauwe opening, waardoor de trillingen, die vervolgens leidt tot snurken.

Met dat in het achterhoofd, SnoreMeds mondstukken het probleem oplossen door het verplaatsen van de positie van uw kaak. U plaatst het mondstuk in je mond, en het dwingt je kaak in een voorwaartse positie.

Dit is niet een super oncomfortabele positie. De beweging is niet extreem. Echter, het is net genoeg beweging om de bovenste luchtwegen vrij te maken, die de zachte pallet en de tong naar voren en natuurlijk het openen van de luchtwegen.

Je kunt eigenlijk het testen van de theorie achter SnoreMeds voor jezelf: beweeg je onderrug pot in een voorwaartse positie, probeer dan te snurken. U kunt sorta doen – maar het is veel moeilijker dan wanneer je kaak is in de neutrale, ontspannen positie.

Met dat in het achterhoofd, SnoreMeds mondstukken worden geleverd met de volgende eigenschappen en beloften:

  • Comfortabel om te dragen
  • Gemaakt van FDA-goedgekeurd hyperallergenic thermoplastische (de website zegt “hyperallergenic” maar ze moeten hypoallergeen betekenen)
  • BPA en latex-vrij
  • Twee verschillende maten beschikbaar, waaronder een Originele Fit (voor mannen) en een kleine Fit (voor vrouwen)
  • Emergency gaten waarmee de drager te ademen door de mond eventueel (dit is belangrijk als de drager heeft sinus problemen). De gaten ook voorkomen dat overtollig speeksel opbouw tijdens het slapen.

In termen van comfort, SnoreMeds beweert dat het dragen van het apparaat is een partij als het dragen van een gebitsbeschermer voor sport: het duurt een beetje tijd om te wennen aan het, en het zal vreemd voelen op het eerste. Echter, na een beetje tijd, krijg je op een punt “dat je niet eens weet dat het er is”, aldus de fabrikant. Ze beweren dat de meeste mensen last krijgen voor de eerste 1-2 weken voor het wennen aan het apparaat.

Uiteindelijk SnoreMeds beweert dat haar spreekbuizen hebben bewezen succesvol te zijn met 85% van snurken patiënten. Typisch, stoppen met snurken aids hebben een slagingspercentage van tussen de 60% en 70% – dus een 85% kans op succes is zeer goed.

Op maat gemaakt

Zoals de meeste Mads die momenteel op de markt, maakt Snoremeds ook de kook en beet methode om een ​​aangepaste montage te bereiken. Ontwerpers gebruikt een hypoallergene thermoplast om het te produceren, dus als je het in water dat net is gekookt, het verzacht up.

Als je het van warm water te verwijderen, moet u deze in te voegen in je mond en bijten. Door dit te doen Snoremeds de vorm van bovenste en onderste tanden nemen. Het is heel eenvoudig om te doen, maar er zijn een paar dingen in gedachten te hebben om het goed te doen:

  • Tijd is van de essentie. Volg altijd de instructies strikt. Als hier laat het in warm water 30 seconden, moet het 30 seconden geen 60 geen regelen timing kan leiden tot een onjuiste pasvorm.
  • Je hebt een spatel (Snoremeds biedt u een) aan het mondstuk het afsluiten van de warm water. Steek uw handen niet gebruiken, omdat het thermoplastische gebruikt om dit product absorbeert de warmte. Je moet ook voorzichtig zijn het plaatsen van de hete stuk plastic in je mond.
  • Je moet stevig bijten en te beslissen hoe ver u uw kaak naar voren te bewegen. Als je het ook verder te gaan, zal je het ongemakkelijk voelt en het zal u leiden tot vreselijke pijn in de ochtend. Als je het niet naar voren genoeg doen verhuizen, kan het niet effectief zijn.

U kunt proberen de hele maat passen twee keer wel. Dus als je niet van de montage van de eerste keer dat u probeert, heb je nog één kans.

SnoreMeds Pricing

SnoreMeds is online beschikbaar via SnoreMeds.com, waar je in staat zijn om alle volgende kits en pakketten te kopen:

-Single Pack voor mannen: $ 40,95

-Double Pack voor mannen: $ 51,25

-Waarde Pack voor mannen: $ 88,95 (4 Pack)

-Single Pack voor Vrouwen: $ 40,95

-Double Pack voor Vrouwen: $ 51,25

-Waarde Pack voor Vrouwen: $ 88,95 (4 Pack)

Elk mondstuk wordt geproduceerd tot ongeveer een jaar duren. Echter, de makers van SnoreMeds raden u aan uw mondstuk veranderen elke 3 tot 4 maanden om de hygiëne en de veiligheid van uw tanden en tandvlees te garanderen.

Nadat u uw mondstuk koopt, zult u in staat om het aan te passen aan de vorm van uw mond met behulp van kokend water. Instructies voor deze gietproces zijn opgenomen in de verpakking.

SnoreMeds heeft een restitutie beleid, maar het is alleen beschikbaar op enkele packs, en u zult ook moeten uitleggen waarom het mondstuk niet voor u werkte. Uw restitutie zal een inhouding van $ 7,84 (voor het verschepen van de VS) of $ 8,50 (voor de internationale scheepvaart) te hebben.

[Ept id = “1399”]

Wie maakt SnoreMeds?

SnoreMeds is een niche bedrijf gevestigd in Valley Cottage, New York. Het bedrijf Over-pagina beschrijft hoe ze bestaan ​​uit een “gespecialiseerd team van professionals al gekwalificeerd zijn op hun vakgebied.”

Het bedrijf beweert ook dat de lange-termijn doel is “om onze uitgebreide database te gebruiken voor de engineering en productie van snurken mondstuk apparaten die zal helpen bij patiënten die last hebben van snurken.”

Belangrijke leden van het bedrijf zijn onder andere eigenaren Michelle Hall-Jones en Philippa Logan.

De originele SnoreMeds mondstuk werd gelanceerd in 2006. Vandaag de dag, het is een van de toonaangevende onderkaakvooruitbrengmethode apparaten op de markt.

Mocht u gebruik SnoreMeds uw Snurken probleem op te lossen?

SnoreMeds heeft een goede reputatie in de stop snurken industrie. Het is een fundamentele kook en bite-stijl thermoplastische onderkaakvooruitbrengspalk apparaat (MAD). U plaatst het mondstuk in je mond terwijl je slaapt en het houdt je kaak naar voren. Het is niet een high-tech snurken oplossing, maar het maakt aanspraak te werken in 85% van alle gebruikers.

Reviews online SnoreMeds zijn over het algemeen positief, hoewel de 85% kans op succes lijkt een beetje overdreven te zijn. We hebben meerdere reviews online, waar reviewers zei dat het weinig effect op hun snurken gehad.

Toch hebben we nog nooit een stop met snurken steun die is 100% effectief. SnoreMeds zal waarschijnlijk werken op een aantal mensen om hun snurken te voorkomen – maar niet allemaal. Het is ook beschikbaar tegen een meer concurrerende prijs dan veel andere stoppen met snurken hulpmiddelen op de markt – dus het een goede optie om te proberen alvorens naar duurdere oplossingen kunnen zijn.

klik hier om SnoreMeds te kopen van de officiële website »

77/100 : by 114 users
FLASH SALE 20% OFF »