TestoGen gjennomgang: Betyr det virkelig bygge muskler raskere og er det verdt pengene?

Home » Review » Testogen » TestoGen gjennomgang: Betyr det virkelig bygge muskler raskere og er det verdt pengene?

Last Updated on

TestoGen Høydepunkter

Testogen - Den beste Testosteron Booster fra 2016

 • Øker naturlige produksjonen av testosteron
 • Mer testosteron øker styrke og utholdenhet
 • Bygge mer muskler og øke muskelmasse
 • Bedrer konsentrasjon og skjerper fokus
 • Smelter bort overflødig kroppsfett spesielt rundt magen
 • Lyser din LIBIDO ON FIRE
 • Ekte testosteron øker ingredienser
 • Store doser til å produsere virkelige resultater
 • Alle naturlige ingredienser uten negative bivirkninger
 • Kjøp 3 få to gratis eller kjøpe 2 få 1 gratis
 • 60 dagers 100% pengene tilbake garanti!

om TestoGen

TestoGen har vært på markedet i ca tre år nå. Selskapet lanserte dette produktet helt på slutten av 2014. I den tiden det har vært ute på markedet, har det definitivt gjort sitt preg på bransjen og befestet seg som en staude topp tre kandidat.

Hvis du søker etter Testogen vurderinger, vil du se at dette produktet får overveldende positive anmeldelser.

Det er fornuftig hvorfor fordi de har formulert et produkt som har bransjeledende ingredienser og doser til en pris som er bedre enn de fleste av konkurrentene!

Når det kommer til produktet, det første stedet å gå er ingredienslisten, så det er hva jeg gjorde!

TestoGen Ingredienser

testogen-ingredienserNår dette produktet først ble lansert, gjorde jeg en rask skanning av ingrediensene, og da jeg gjorde det, jeg visste i det øyeblikket at dette produktet ble enten kommer til å gi TestoFuel en ekte løpe for sine penger eller kanskje det velte den som en av de beste testosteron boostere på markedet.

Seriøst, etter å ha lest hva ingrediensene var jeg umiddelbart bestilte en flaske og hadde det stormet til meg. Ikke bare gjorde jeg ønsker å vurdere dette produktet umiddelbart, men jeg ønsket også å bruke den! Jeg hadde vært en lang tid og veldig fornøyd TestoFuel og deretter Prime Mann bruker, og jeg var ikke vant til å finne produkter som var på linje med dem … ..never tankene at det kunne muligens bli enda bedre!

D-asparaginsyre

Dette er den sentrale ingrediensen av TestoGen og med god grunn – fordi det virker!  Når en mann tar D-asparaginsyre det stimulerer produksjonen av noe som kalles luteiniserende hormon (LH). Den LH hormonet stimulerer produksjonen av frie testosteron!

Tallrike tester og studier har blitt utført på mennesker med klare bevis som viser at D-asparaginsyre er en av de mest effektive forbindelser for å forsterke luteiniserende hormon (LH) i legemet , og som har en direkte innvirkning på å øke testosteronnivåer .

Som jeg har sagt før i vurderinger av andre produkter som inneholder D-asparaginsyre,  har forskning vist at denne aminosyre kan til og med  øke luteiniserende hormon og testosteron med 46% og 45,5% henholdsvis, i bare 13 dager.

D-asparaginsyre er avgjørende for hvilken rolle den spiller i en manns kropp ved å øke energinivået, sexlyst, utholdenhet og styrke – alt direkte relatert til måten det øker nivået av fritt testosteron!

Tribulus terrestris

Et anlegg hvor det er frukt, løv og røtter har vært brukt i en rekke medisinske formål over hele verden. For menn er det mest vanlig å øke libido og du vil se denne ingrediens i mange naturlige testosteron booster kosttilskudd. Det er også brukt som et supplement for å ta hjertet og sirkulasjons relaterte problemer, inkludert høyt blodtrykk og høyt kolesterol.

Den viktigste fordelen med denne bestanddelen har å gjøre med dens evne til målbart å øke libido . I forskning Tribulus terrestris, er én ting ganske bra avtalt og akseptert over hele linja i de fleste medisinske studier som jeg har lest, og det er at Tribulus terrestris øker libido .

Der jeg har funnet noen tvist er når det kommer til hvor mye det øker frie testosteronnivå. Jeg har lest noen studier som sa Tribulus hadde liten eller ingen innvirkning på økende testosteronnivå, og jeg har lest andre som har vist den til å øke testosteron alt fra 16% til 57%.

Min egen personlige mening og konklusjon med hensyn til Tribulus Terristris er at juryen er fortsatt ute på nøyaktig hva slags fritt testosteron øker du kan få fra det. Min gjetning er det ikke 0% og det er ikke 57%, og det er et sted i mellom disse. Pokker, selv om det bare er 16%, vil jeg ta det! Mer pågående forskning må gjennomføres.

En ting å merke seg er at noen testosteron booster produkter har Tribulus som sitt eneste ingrediens. Jeg selv anmeldt en på dette nettstedet som hadde bare 45 mg Tribulus som eneste ingrediens. TestoGen har en enorm 300 mg av Tribulus , og det er ikke engang den primære bestanddel av produktet.

Igjen, det eneste som var mest vanlig avtalt på tvers av medisinske studier jeg leste var at Tribulus hadde en definitivt positiv innvirkning på å øke libido . Så for at fordelen alene, pluss det faktum at du får flere fordeler med det for hjertet, kretsløp, blodtrykk og høyt kolesterol problemer, jeg elsker å ha Tribulus terrestris i ingrediensene.

Panax Ginseng

Panax ginseng stimulerer libido og bistår i sterke ereksjoner . Det er også brukes for å forbedre fysisk, utholdenhet, energinivå, og konsentrasjon . Det er også en vanlig ingrediens i å øke nitrogenoksid aktivitet i kroppen. Samlet utmerket ingrediens for å skjerpe deg fysisk og mentalt.

Bukkehornkløver

En fantastisk naturlig urt som har vist seg å øke styrke, bedre utholdenhet og vitalitet, forbedre mannlige libido og normaltestosteronnivå . Ikke bare Fenugreek øke seksuell opphisselse men også øker styrken av orgasme .

En annen grunn til at jeg liker å ha Fenugreek inkludert som en del av en testosterone booster supplement løsning er effekten det har på østrogen. Studier ( som denne ) viser at Bukkehornkløver har en sterk anti-østrogen effekt hos menn , og vi vet at østrogen er en testosteron drapsmann for oss mennesker, særlig når vi får inn vår midten til slutten av 30-tallet og utover.

Som testosteron naturlig avtar med alderen , det har en tendens til å skje er at østrogennivået øker skaper kaos på balansen av hormoner i kroppen som resulterer i alle de typiske symptomene på lavt testosteron som liten eller ingen libido (sexlyst), tap av energi og styrke , økt kroppsfett, humørsvingninger og dårlig kardiovaskulær helse.

Klikk her for å bestille Testogen med spesialpris »

Sink

Funnet å være svært effektive i å oppmuntre den mannlige kroppen til å øke produksjonen av testosteron . Det har faktisk litt av en rekke helsemessige fordeler, og det er allment kjent som et afrodisiakum , pluss det bidrar til å holde sperm sunn. Det er en grunn de sier rå østers er et afrodisiakum, og det er fordi de er ekstremt høy i sink!

Sink hemmer handlingene til aromatase enzymet som omdanner testosteron til østrogen, så i praksis, bevarer sink testosteron .

Sink er også en viktig ingrediens når det gjelder å fremme muskelvekst og generell helse. Det stimulerer produksjonen av dopamin som er veldig viktig, spesielt når du trener egentlig hørt. Og hvis disse fordelene ikke var nok, Sink hjelper også holde hjernen fokusert og skarp.

Vitaminer B2, B5 og B6

Denne gruppen av B-vitaminer er en aminosyre gruppe som arbeider sammen for å dra nytte testosteron nivåer ved å øke frekvensen av testosteron syntese sammen med å gi deg med andre meningsfulle helsemessige fordeler. Vitamin B-komplekset har vist seg å være anti-østrogen for menn, noe som betyr at disse vannløselige vitaminer vil effektivt redusere østrogennivåer . Ikke bare det, men Vitamin B er også utmerket og er kjent for å øke energiproduksjon gjennom karbohydrat konvertering.

vitamin D

En av de beste og mest produktive vitaminer i form av å øke testosteron nivåer . Egentlig er det ikke engang egentlig et vitamin, men i stedet er det et hormon som bokstavelig talt regulerer hundrevis av funksjoner i kroppen din. Mange medisinske forskningsstudier som viser sammenhengen mellom vitamin D og testosteron.

The Journal of Endocrinology rapporterte i 2012 at lave serum vitamin D-nivåer ble knyttet til lav serum testosteronnivå hos menn . Medical University of Graz rapporterte i 2011 at et helt år med tilskudd av vitamin D3 økte frie testosteron nivået av sine 165 individer av en respektabel 20%. Vi gjorde en hel artikkel bare på om den fantastiske testosteron øker fordelene av vitamin D

selen

En naturlig spor mineral som finnes i jord og den har en rekke egenskaper i det som hjelper kroppen fungere riktig inkludert øke sperm motilitet og forsterke effekten av antioksidanter som er avgjørende for å få disse usunne giftstoffer fra kroppen din. Det har også vært kjent for å hjelpe på å redusere høyt blodtrykk.

Bruksanvisning

 • Det anbefales å ta 4 kapsler spredt utover dagen
 • Anbefale å ta en etter frokost, lunsj og middag, og deretter en i senere kveld
 • Et annet alternativ (og en som jeg gjør for tiden) er å ta 2 kapsler etter frokost og 2 kapsler etter middag

Hvor kan du kjøpe Testogen og hva er prisen?

Du kan enkelt kjøpe Testogen online via produsentens hjemmeside.

Pakke # 1 er en en-måneders forsyning (120 kapsler) er for tiden $ 54.95 (tidligere $ 59,95). Dette bryter ned til bare $ 1,83 per porsjon.

Pakke # 2 du kjøper to og få en gratis for en tre-måneders forsyning (totalt 360 kapsler) på $ 119,95 (tidligere $ 179,95). Dette bryter ned til bare $ 1,33 per porsjon.

Pakke # 3 du kjøpe tre og få to gratis for en fem-måneders forsyning! Prisen er $ 179.95, en reduksjon fra $ 299,75. Dette bryter ned til $ 1,26 per servering og langt den beste pakken avtale. Det skjer også å være det beste tilbudet på noen testosteron booster vi har gjennomgått.

Testogen Rabatt Tilbud Pris Kjøpe på nettet
1 flaske (1 måned Supply) $ 54.95 kjøpe »
2 flasker (2 måneder Supply) + 1 flaske gratis $ 119.95 kjøpe »
3 flasker (3 måneder Supply) + 2 flasker gratis + Gratis Muscle te + Gratis Testogen eBok
$ 179.95 kjøpe »

Testogen har ta topplasseringen som den generelle # 1 Testosteron Booster på markedet. Vi håper du likte å lese denne  TestoGen gjennomgang !

Klikk her for å kreve din Testogen spesialpris »

79/100 : by 60 users
Testogen Review
FLASH SALE 20% OFF »