TestoGen gjennomgang: Ikke en magisk pille, men det er overraskende effektiv

Home » Review » Testogen » TestoGen gjennomgang: Ikke en magisk pille, men det er overraskende effektiv

Last Updated on

Mens våre testosteronnivå kan virke som en endeløs forsyning, etter fylte 30 antall hormoner i vårt system begynner å utarme. Til melodi av 1% mindre i året, blir mindre mengder testosteron produseres som vi nå modenhet.

Mens mange reseptbelagte medisiner bidra til å bekjempe dette tapet, de kommer med en oppramsing av bivirkninger, og kan bli vanedannende. Heldigvis er det helt naturlige kosttilskudd på markedet som tar disse problemene uten alle de negative virkningene. En av disse kosttilskudd i TestoGen .

TestoGen gjennomgang: Ikke en magisk pille, men det er overraskende effektiv

Hvem er Testogen etter?

Testogen har sikkert blitt rettet mot kroppen bygningen og bygge muskler markedet. For de som ønsker å trene, bulk opp og gjøre gevinster. Tanken er at ved å øke testosteron nivåer vil du oppnå følgende fordeler:

 • Du vil oppnå mer muskelvekst
 • Du vil få mer energi til å presse deg selv hardere på treningsstudio
 • Du vil øke utvinning tid mellom treningsøktene
 • Du vil forbrenne raskere og makulere kroppsfett.

Alle disse tingene er sikkert bivirkninger av høyere testosteronnivå. Men ber dette spørsmålet. Kan TestoGen faktisk øke testosteron nivåer?

For å besvare dette spørsmålet vil vi komme inn i vitenskapen nedenfor og finn ut om det er ekte bevis for å sikkerhetskopiere alle disse påstandene.

TestoGen Ingredienser

Testogen Ingredienser - Testogen Supplement Fakta

Hva gjør Testogen slikt et trygt alternativ til reseptbelagte medisiner er at alle ingrediensene er naturlige. Aktive ingredienser i denne testosteron supplement inkluderer:

magnesium

En av de underliggende problemene i testosteron produksjonen er det faktum at kroppen vår ikke får tilgang til det meste av testosteron i vårt system. Når testosteron slippes, blir 98% av det er låst fast ved hjelp av en naturlig forekommende protein som kalles sex bindende human globulin (SBHG).

SHBG gjengir testosteron det kommer i kontakt med ubrukelig. Som et resultat, er bare 2% av testosteron i kroppen vår som fritt testosteron. Det betyr at alt håret, muskelmasse, og sexlyst som menn kan mønstre er et resultat av at 2%. Etter fylte 40, blir det tallet enda mindre.

Men studier har vist at magnesium gjør vondt SHBG . Når dette stoffet kommer i kontakt med SHBG, det striper proteinet ut av testosteron at det er choking livet ut av. I sin tur, blir som en gang ubrukelig testosteron fritt testosteron, og våre organer kan høste fordelene av hormonet.

Vitamin d

Menn med en utarmet nivå av vitamin D er utsatt for vekst av østrogen, hormonet er ansvarlig for å gi kvinner feminine egenskaper. Som østrogennivået øker hos menn, lagrer kroppsfett annerledes, skiftende all overvekt til tarmen området for å gjøre plass til en forestående fosteret. Med total østrogen forhøyet, menn er mer utsatt for depresjon, økt risiko for kardiovaskulær sykdom, og ED.

Hva gjør Vitamin D så kritisk til warding av østrogen er at cellene som ligger inne testosteron sin syntese kjertler inneholder vitamin D-reseptorer . Når de to jobber sammen, de dreper et enzym i kroppen som kalles aromatase. Dette enzymet er forløperen til østrogenproduksjon.

Boron

Selv om dette ikke kan være den mest kjente næringsstoffer, er det viktig i testosteron produksjonen. Årsaken til det er at bare 10 mg av bor kan øke produksjonen av fritt testosteron med 28%. Samtidig med disse resultatene, studiene videre funnet at boron også bidrar til å senke nivåene av østrogen i kroppen så vel.

vitamin K1

Jobbe ut og bygge muskler er en fin måte å øke testosteron. Imidlertid kan dead-løfting og huk utfordrende vekter føre til slitasje på ledd, bein og muskler. Vitamin K1 er viktig i foryngende disse anstrengt leddbånd.

Videre Vitamin K1 komplimenter og styrker Vitamin D når de samhandler med systemet. Vitamin K1 raskere bein metabolisme, som er der vokser bein skur av rester av døde celler, og vokse sterkere bein i stedet. Dette er spesielt viktig for dem som har økt reps i vektrommet etter en økning av testosteron i deres system.

Nettle Leaf Extract

Mye som magnesium, oljer innenfor blader, stengler og røtter av dette anlegget har en negativ effekt på SHBG. Mye som SHBG binder til testosteron, forbindelser innen nesle blad pakke kalt isolectins bindes på SHBG. Når dette skjer, er SHBG ikke lenger gratis å klinke seg selv på fersk produsert testosteron, rende hormonet gratis.

10% av fritt testosteron er omgjort til en mannlig hormon som heter dihydrotestosteron. Mens dette hormonet er bra for kroppen, som mer testosteron kommer inn i systemet, mer av det omdannes til dihydrotestosteron. Som de sier, kan det bli for mye av en god ting.

For mye dihydrotestosteron kan resultere i mindre hår og vekst av vev i prostata. Studier har vist at nesle rotekstrakt er effektiv i å forby veksten av enzymet, reduktase, er forløperen til dihydrotestosteron. Ikke bare det, men ekstraktet også redusert betennelser i prostata vev i tillegg. Derfor er nesle rot ekstrakt effektive i å sikre at fritt testosteron ikke skjult for mye av sine proteiner til dihydrotestosteron.

D-asparaginsyre

Moro Faktisk har TestoGen mer D-asparaginsyre per servering enn noen annen supplement tilgjengelig på markedet. D-asparaginsyre regulerer aminosyrer som er ansvarlig for hormonproduksjon, navn luteiniserende hormon (LH).

Hypotalamus produserer luteiniserende hormoner i hjernen. Når disse hormonene inn i systemet, de reiser ned i testiklene. Dette er hva letter sædproduksjonen.

Releasing sperm bidrar til å regulere urverk system som er vår kropp. Jo mer sperm du produserer og slipp, jo mer testosteron i testiklene vil slippe inn i systemet.

Fenugreek Extract

Som mange andre ingrediensene i dette tillegget, bukkehornkløver ekstrakt øker libido og testosteronnivå. Men hva gjør dette ekstraktet så unik er den innflytelsen det har på insulin release.

Fenugreek Extract øker frigjøring av insulin inn i systemet, noe som er viktig for dem som ønsker å gjenopprette sine muskler etter hard trening. Grunnen til at det er så effektiv, er at forbindelser innenfor den urt bypass alle kroppsdeler og absorberes direkte i leveren.

Dette gjør det mulig for systemet å regulere insulinfrigjøring ved en raskere takt, lindre ubehag og øke utvinningen tid.

Red Ginseng

Denne urten er svært nyttig i kampen ED. En av de viktigste årsakene til ED skyldes herdet arterier. Velger å spise mat med kunstige ingredienser, konserveringsmidler og andre tilsetningsstoffer legger opp over tid. Som kroppen blir i stand til å bryte ned disse raffinert sukker og fremmede stoffer, tette de opp arteriene og med tiden, herde.

Når dette skjer, er blodet ikke fritt til å strømme gjennom hele systemet. Det betyr at trasé til hjertet, hjernen, og testikler er alle blokkert. Når dette skjer, anfall av ED begynne og med tiden bli kronisk.

Et av de sterkeste midler for blodårene er en gass kalt nitrogenoksid. Nitrogenoksid er ansvarlig for å rydde stier i arteriene i buildup, rusk, og døde celler. Studier har vist at rød ginseng har en betydelig innvirkning på å øke nitrogenoksid produksjon .

vitamin B6

Det er ingen tvil om at vi sakte ned som vi blir eldre. Som oksygenrikt blod har problemer med å pumpe hele kroppen, kan mangel på oksygen til hjernen ha mange uheldige effekter. Disse effektene inkluderer mangel på søvn, irritabilitet og depresjon.

Når testosteron produksjonen er stanset, andre hormoner ta over. En av disse er kortisol. Kortisol er vår stresshormonet. Det er den ledende årsaken til mange lidelser, inkludert ED.

Som stress blir kronisk, økt kortisolnivåer blitt vanlig. Den eneste måten å stoppe produksjonen av dette hormonet er å skape andre hormoner og neurotransmittere som løser de problemene overskytende kortisol medfører. Studier har vist at vitamin B6 bidrar til rette for produksjon av serotonin. Dette er et signalstoff som bidrar til å gi hjernen signaler om lykke. Naturligvis, dette fører til kortisolnivåer å avta.

Sink

Det er unektelig at immunforsvar er lettere å inngå kompromisser når vi blir eldre. Det er det sink en så flott supplement i den kalde årstiden. Ikke bare sink har immun-boosting egenskaper, men det kan også støte opp T nivåer.

En studie blant idrettsutøvere funnet at ta 3 mg sink hver dag i en måned var det en betydelig økning i testosteronnivå sammenlignet med dem som fikk placebo ( studien ).

Bioperine

Mye som vitamin K1 og vitamin D kompliment hverandre komplimenter Bioperine alle de aktive ingrediensene i dette tillegget. Avledet fra sort pepper, akselererer den kjemiske forbindelse biotilgjengeligheten av mange naturlig forekommende kjemikalier. Det gjør det lettere for kroppen å absorbere alle de andre næringsstoffer.

TestoGen bivirkninger

Mens de aktive ingrediensene i dette tillegget er naturlig forekommende, er de fortsatt består av kjemikalier. Det er derfor hvis du tar TestoGen sammen med andre medisiner, kan det være noen bivirkninger.

Faktisk har noen studier funnet at TestoGen kan redusere de totale sædkvalitet. Mens andre studier har funnet at tillegget kan forstørre prostatakjertelen hos eldre mannlige brukere. Men for det meste, er dette tillegget gjengis trygt for alle mennesker å ta.

TestoGen Kundeanmeldelser og resultater

Før du kjøper et supplement for første gang, er det godt å få en følelse av hvordan andre som brukte produktet fant det. Nok til å si, ved hjelp TestoGen synes å være en positiv opplevelse for alle som har brukt den supplement.

Testogen Kunde - Før og etter

En av de mest rungende resultater for de som har brukt det er merkbart mer muskler. Dette gjelder denne som var i god form og for de som fore overvekt. Brukere merke en stor forbedring når det gjelder energinivå i vekt rom.

Testogen Kunde - Før og etter

TestoGen synes å fungere over hele linja for dem i alle aldre. Selv om det er mest populær blant folk i slutten av 40-tallet til midten av 50-årene som bruker supplement til å forbedre humøret og libido, har resultatene vært registrert for yngre mennesker som også har merket en positiv endring i syn på toppen av deres økt muskelmasse.

Fordeler og ulemper

Pros:

 • Øker Testosteron med bruk av steroider
 • Produserer ikke dødelige bivirkninger
 • Adresser andre helseplager (Cardiovascular Disease, lavt blodtrykk)
 • Tryggere enn Injeksjoner
 • Høyere nivåer av tillit

Ulemper:

 • Kun tilgjengelig gjennom deres hjemmeside
 • Kan forårsake kviser
 • Økt Anger (som med alt presenterer mer testosteron)
 • Anbefalt dosering er 4 piller om dagen

Anbefaling

Mens noen potensielle bivirkninger kan være en årsak til bekymring, TestoGen er positive langt oppveier sine negativer. En av de mest slående resultatene fra anmeldelser er mengden av muskelmasse de som bruker supplement har satt på.

TestoGen hjelper en mann føler seg som en mann igjen, og gjør det uten bruk av menneskeskapte kjemikalier. Disse grunnene alene er nok til å få vår anbefaling for TestoGen som en pålitelig testosteron-boosting supplement.

Hvor kjøpe Testogen

Hvor kan jeg kjøpe TestoGen? Du kan bare kjøpe det fra den offisielle nettsiden. Den Testogen Prisen er ganske høy, men vel verdt det for kvalitet. Pluss at du kan få rabatter hvis du kjøper en pakke med tre eller flere.

1 BOTTLE
$59.99
Retail: $69.99
Save $10.00 Right Now!
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 BOTTLE FREE
$119.99
Retail: $209.99
Save $90 Right Now!
buy at the official website »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE EBOOK
$179.95
Retail: $349.99
Save $170 Right Now!
buy at the official website »

Klikk her for å kreve din Testogen spesialpris »

72/100 : by 216 users
FLASH SALE 20% OFF »