Testogen opinie: Nu este un medicament magic, dar este surprinzator de eficient

Home » Review » Testogen » Testogen opinie: Nu este un medicament magic, dar este surprinzator de eficient

Last Updated on

In timp ce nivelurile de testosteron noastre poate părea ca o sursă fără sfârșit, după vârsta de 30 de numărul de hormoni din cadrul sistemului nostru începe să se epuizeze. Pentru tonul de 1% mai puțin de un an, cantități mai mici de testosteron sunt produse ca vom ajunge la maturitate.

In timp ce multe medicamente prescrise ajuta la combaterea această pierdere, ei vin cu o litanie de efecte secundare și poate deveni obișnuință. Din fericire, există suplimente naturale , toate de pe piață care să abordeze aceste probleme fără toate efectele adverse. Unul dintre aceste suplimente în testogen .

Testogen opinie: Nu este un medicament magic, dar este surprinzator de eficient

Cine este testogen Pentru?

Testogen a fost cu siguranță vizat piața de construcție a corpului și construirea musculare. Pentru cei care doresc să lucreze în vrac și să facă câștiguri. Ideea este că, prin creșterea nivelelor de testosteron va atinge următoarele beneficii:

 • Vei realiza cresterea masei musculare mai mult
 • Veți obține mai multă energie pentru a te împinge mai greu la sala de sport
 • Vei crește timpul de recuperare intre antrenamente
 • Vei metaboliza mai repede și rupe în bucăți țesutului adipos din organism.

Toate aceste lucruri sunt cu siguranță efecte secundare de niveluri mai ridicate de testosteron. Cu toate acestea, acest lucru ridică întrebarea. Poate testogen creste de fapt, nivelul de testosteron?

Pentru a răspunde la această întrebare, vom intra în știința de mai jos și de a afla dacă există dovezi reale să susțină toate aceste revendicări.

Ingrediente testogen

Ingrediente testogen - testogen Supliment Fapte

Ceea ce face testogen astfel o alternativa sigura pentru medicamente prescrise este că toate ingredientele sunt naturale. Ingredientele active din acest supliment de testosteron includ:

Magneziu

Una dintre problemele care stau la baza in productia de testosteron este faptul că organismul nostru nu poate avea acces la cele mai multe dintre testosteron în sistemul nostru. Cand testosteronul este eliberat, 98% din acesta devine fixat pe de o proteina naturala numita de legare sex globulină umană (SBHG).

SHBG face testosteronul vine în contact cu inutile. Ca rezultat, doar 2% din testosteron din corpul nostru este considerat testosteron liber. Asta înseamnă că toate păr, masa musculară, și sex pe care oamenii pot aduna este un rezultat că 2%. După vârsta de 40 de ani, acest număr devine chiar mai mic.

Cu toate acestea, studiile au arătat că magneziu doare SHBG . Când acest produs chimic vine în contact cu SHBG, se dezbracă proteina off de testosteron , care este sufocare viața în afara. La rândul său, că testosteronul o dată devine inutil testosteron liber, iar corpurile noastre pot beneficia de avantajele hormonului.

Vitamina D

Bărbații cu un nivel sărăcit de vitamina D sunt sensibile la creșterea de estrogen, hormonul responsabil pentru a da femeilor caracteristici feminine. Pe măsură ce nivelul de estrogen crește la bărbați, organismul stochează grăsime în mod diferit, schimbarea tot excesul de greutate la zona intestinului pentru a face loc pentru un fat iminent. Cu estrogen totale ridicate, barbatii sunt mai predispuse la depresie, risc sporit de boli cardiovasculare, si ED.

Ceea ce face vitamina D atât de critică pentru a tăia elanul de estrogen este ca celulele care se află în interiorul glandelor sintetizare testosteronului contin receptori de vitamina D . Când cei doi lucrează împreună, ei ucid o enzimă din organism numit aromataza. Această enzimă este precursorul producției de estrogen.

Bor

În timp ce acest lucru nu ar putea fi cel mai bine cunoscut în substanțe nutritive, este important în producția de testosteron. Motivul fiind este că doar 10 mg de bor poate crește producția de testosteron liber cu 28%. Concomitent cu aceste rezultate, studiile mai constatat că borul de asemenea ajută la scăderea nivelului de estrogen în organism, de asemenea.

Vitamina K1

Elaborarea și construirea musculare este o modalitate foarte bună de a creste cantitatea de testosteron. Cu toate acestea, mort de ridicare și ghemuite greutăți provocatoare poate provoca uzura pe articulații, oase și mușchi. Vitamina K1 este esențială în intinerire aceste ligamente tensionate.

În plus, vitamina K1 complimente și întărește vitamina D în cazul în care aceștia interacționează cu sistemul. Vitamina K1 accelerează metabolismul osos, care este în cazul în care oasele în creștere vărsat de pe resturile de celule moarte, și să crească oase mai puternice în locul ei. Acest lucru este important mai ales pentru cei care au crescut repetari în sala de greutate , ca urmare o creștere de testosteron în cadrul sistemului lor.

Extractul de urzica frunze

La fel ca magneziu, uleiurile din cadrul frunze, tulpini și rădăcini ale acestei plante au un efect negativ asupra SHBG. Mult ca SHBG se leaga pe testosteron, compuși din extract de frunze de urzică numite isolectins se leaga pe SHBG. Când se întâmplă acest lucru, SHBG nu mai este liber să se agațe de testosteron proaspăt produs, făcând hormonul liber.

10% din testosteron liber este transformat într-un hormon masculin numit dihidrotestosteron. În timp ce acest hormon este bun pentru organism, deoarece mai mult testosteron intră în sistem, mai mult din el este convertit in dihidrotestosteron. După cum se spune, nu poate fi prea mult de un lucru bun.

Prea mult dihidrotestosteron poate avea ca rezultat mai puțin păr și creșterea țesutului la nivelul prostatei. Studiile au aratat ca extractul de rădăcină de urzică este eficientă în interzicerea creșterii enzimei reductazei, precursorul dihidrotestosteron. Nu numai că, dar extractul de asemenea , redus inflamații ale țesuturilor prostatei, de asemenea. Prin urmare, extract de radacina de urzica este eficientă în asigurarea că testosteronul liber nu sub acoperire prea mult din proteinele sale in dihidrotestosteron.

D-aspartic

De fapt Fun, testogen are mai mult acid D-aspartic per porție decât orice alt supliment disponibile pe piață. Acid D-aspartic reglează aminoacizii care sunt responsabile pentru producerea de hormoni, de denumire a hormonului luteinizant (LH).

Hipotalamusul produce hormoni luteinizant în creier. Odată ce acești hormoni intra în sistem, care călătoresc în jos, în testicule. Aceasta este ceea ce facilitează producția de spermă.

Eliberarea spermei ajuta la reglarea sistemului Clockwork, care este corpul nostru. Cu cât este mai sperma producă și să elibereze, mai mult testosteron testiculele se vor elibera în sistem.

Schinduful Extract

Ca multe alte ingrediente în acest supliment, extract de schinduf creste nivelul libidoului si testosteron. Cu toate acestea, ceea ce face ca acest extract este atât de unic influența pe care o are asupra eliberării de insulină.

Extract de schinduf crește eliberarea de insulină în sistem, ceea ce este important pentru cei care sunt în căutarea de a recupera mușchii lor după efort fizic intens. Motivul pentru care este atât de eficient este faptul că compușii din plante by – pass toate părțile corpului și sunt absorbite direct in ficat.

Acest lucru permite sistemului să reglementeze eliberarea de insulină într-un ritm mai rapid, atenuarea durere și creșterea timpului de recuperare.

Ginseng rosu

Aceasta planta este extrem de util în lupta ED. Una dintre principalele cauze ale ED se datoreaza arterelor rigidizate. Alegerea de a mânca alimente cu ingrediente artificiale, conservanți și alți aditivi se adaugă de-a lungul timpului. Așa cum corpurile noastre devin în imposibilitatea de a descompune aceste zaharuri rafinate și substanțe străine, acestea infunda arterele si cu timpul, să se întărească.

Când se întâmplă acest lucru, sangele nu este liber să curgă în întregul sistem. Asta înseamnă că, caile spre inima, creier si testicule sunt toate blocate. Când se întâmplă acest lucru, accese de ED incepe si in timp devin cronice.

Unul dintre cei mai puternici agenți de curățare pentru artere este un gaz numit oxid nitric. Oxidul nitric este responsabil pentru compensare caile in arterele acumulare, moloz, și celulele moarte. Studiile au demonstrat că ginseng roșu are un impact semnificativ asupra creșterii producției de oxid nitric .

Vitamina B6

Nu există nici o îndoială că vom încetini pe masura ce imbatranim. Ca sânge oxigenat de pompare are probleme pe tot corpul, lipsa de oxigen la creier poate avea multe efecte adverse. Aceste efecte includ lipsa de somn, iritabilitate si depresie.

Atunci când producția de testosteron este oprită, alți hormoni preia. Una dintre acestea este cortizol. Cortizolul este un hormon de stres nostru. Este principala cauza a numeroase tulburări, inclusiv ED.

Ca stresul devine cronic, nivelul de cortizol sporit devenit un lucru obișnuit. Singura modalitate de a opri producerea acestui hormon este de a crea alți hormoni și neurotransmițători care rezolva problemele excesului de cortizol cauze. Studiile au aratat ca Vitamina B6 ajuta facilita producerea de serotonină. Acesta este un neurotransmitator care ajuta la a da semnale creierului de fericire. Desigur, acest lucru determină nivelul de cortizol să scadă.

Zinc

Este de necontestat faptul că sistemul imunitar sunt mai ușor de compromis atunci când îmbătrânim. Asta zinc un astfel de supliment mare în timpul sezonului rece. Nu numai de zinc au proprietăți imunostimulatoare, dar poate, de asemenea, ciocni până nivelurile T.

Un studiu cu sportivii descoperit ca administrarea de 3 mg de zinc în fiecare zi , timp de o lună a văzut o creștere semnificativă a nivelului de testosteron , comparativ cu cei care au primit placebo ( studiu ).

Bioperine

La fel ca vitamina K1 și vitamina D compliment unul pe altul, Bioperine complimente toate ingredientele active din acest supliment. Derivat din piper negru, acest compus chimic accelerează biodisponibilitatea multor substanțe chimice care apar în mod natural. Acest lucru face mai ușor pentru organismul sa absoarba toate celelalte elemente nutritive.

Testogen Efecte secundare

În timp ce ingredientele active în acest supliment sunt în mod natural, acestea sunt încă format din produse chimice. De aceea, dacă luați testogen împreună cu alte medicamente, pot exista unele reacții adverse.

De fapt, unele studii au descoperit ca testogen pot reduce numărului total de spermatozoizi. In timp ce alte studii a constatat ca acest supliment poate mări glanda prostatei utilizatorii în vârstă de sex masculin. Cu toate acestea, pentru cea mai mare parte, acest supliment este redat în condiții de siguranță pentru toți oamenii să ia.

Testogen Opiniile clientului și rezultate

Înainte de a cumpăra orice supliment pentru prima dată, este bine pentru a obține o simt pentru modul în care a găsit pe alții care au folosit produsul. Este suficient să spunem, folosind testogen pare a fi o experiență pozitivă pentru oricine care a folosit suplimentul.

Testogen Opiniile clientului - Înainte și după

Unul dintre rezultatele cele mai răsunătoare pentru cei care l-au folosit este în mod evident mult mai musculare. Acest lucru este valabil acest lucru, care au fost în formă bună și pentru cei care au efectuat excesul de greutate. Utilizatorii observat o îmbunătățire uriașă atunci când vine vorba de nivelul de energie în sala de greutate.

Testogen Opiniile clientului - Înainte și după

Testogen pare să funcționeze peste bord pentru cei de la orice varsta. În timp ce este cel mai popular cu oamenii la sfârșitul anilor 40 la mijlocul anilor ’50 care folosesc suplimentul pentru a îmbunătăți starea de spirit și a libidoului, rezultatele au fost înregistrate pentru persoanele mai tinere, care au remarcat, de asemenea, o schimbare pozitivă în Outlook pe partea de sus a masei musculare a crescut.

Argumente pro şi contra

Pro:

 • Crește Testosteronul cu utilizarea steroizilor
 • Nu produce efecte secundare de moarte
 • Adrese alte probleme de sanatate (boli cardiovasculare, tensiune arterială scăzută)
 • Mai sigure decât Injecțiile
 • Niveluri mai ridicate de încredere

Contra:

 • Numai disponibile prin intermediul site-ul lor
 • Poate cauza acnee
 • Anger a crescut (Ca cu nimic Introducerea testosteron mai mult)
 • Doza recomandată este de 4 pastile pe zi

Recomandare

În timp ce unele reacții adverse potențiale poate fi un motiv de îngrijorare, pozitive testogen lui depășesc cu mult negative lor. Una dintre cele mai izbitoare rezultate din clienți este valoarea masei musculare cei care folosesc suplimentul au pus pe.

Testogen ajută un om să se simtă ca un om din nou și face acest lucru fără utilizarea substanțelor chimice de om. numai aceste motive sunt suficiente pentru a obține aprobarea noastră pentru testogen ca un supliment de incredere-stimularea testosteron.

De unde cumpăr? Testogen

Unde pot cumpăra testogen? Puteți să-l cumpere numai de pe site-ul oficial. Prețul testogen este destul de mare, dar bine meritat pentru calitatea. În plus, puteți obține reduceri dacă vă cumpărați un pachet de trei sau mai multe.

1 BOTTLE
$59.99
Retail: $69.99
Save $10.00 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 BOTTLE FREE
$119.99
Retail: $209.99
Save $90 Right Now!
buy now »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE EBOOK
$179.95
Retail: $349.99
Save $170 Right Now!
buy now »

click aici pentru a pretinde dvs. testogen preț special »

50/100 : by 150 users
Testogen Review
FLASH SALE 20% OFF »