Testogen Recenzii 2019 – Ingrediente, Pret, rezultate

Home » Review » Testogen » Testogen Recenzii 2019 – Ingrediente, Pret, rezultate

Last Updated on

testogen Prezentare generală

Testogen opinie: Nu este un medicament magic, dar este surprinzator de eficient

Testogen este un supliment natural de testosteron stimularea comercializate față de oameni care doresc să crească lor de ansamblu puterea, rezistenta, concentrare, energie și libidoului. Ingredientele din testogen sunt revendicați ca fiind 100% natural si foarte eficient la îmbunătățirea stării de sănătate de sex masculin și performanța.

Cu varsta, nivelurile de testosteron la bărbați încep să scadă în mod natural. În medie, masa musculara, hormoni sexuali, care stimula dorinta sexuala, productia de sperma, și de vârf în general densitatea osoasă la aproximativ 30 de ani și va începe să scadă după 30. Aceste niveluri pot fi, de asemenea, afectate de un stil de viata inactiv, obezitate, și alte condiții nocive asupra sănătății. testosteron scăzut poate duce la depresie și nemulțumire generală cu viața și activitățile normale care pot avea un impact grav calitatea unui individ de viață.

Pe măsură ce nivelul de testosteron incep sa scada, oamenii pot apela la suplimente care pot ajuta la creșterea producției lor de testosteron în general și de a îmbunătăți sănătatea sexuală, fizică și mentală a corpului lor. Potrivit Clinica Mayo , diferite forme de terapie cu testosteron poate lucra pentru a inversa efectele de scădere a testosteronului, de asemenea , cunoscut sub numele de hipogonadism. Din acest motiv, suplimente cum ar fi testogen exista ca un mijloc de a ajuta oamenii recâștige un sentiment de sănătate de calitate și încredere în viața lor.

Acest supliment se face pentru oameni care sunt în căutarea de a:

 • Creșterea masei musculare
 • Creșterea nivelului de energie
 • Creșterea pierdere în greutate effetiveness
 • Creșterea încrederii
 • Firește ridica nivelul de testosteron

Testogen este un supliment pe bază de plante produs de Wolfson Berg Limited , care are o experiență de mai mult de treizeci de ani în cercetare științifică, producția și vânzările de suplimente naturale.

Ingredientele

Testogen este alcătuit din următoarele ingrediente, care sunt afișate pe nutritionale, eticheta produsului:

 • Magneziu (din oxid de magneziu și Citrat de magneziu) 200 mg – Magneziul este important atat pentru producerea de testosteron si promovarea somn odihnitor.
 • Vitamina B6 ( de la piridoxal-5 Fosfat) 20 mg – Există dovezi care arată că deficiențele de vitamina B poate contribui la scăderea nivelului de testosteron și estrogen precum și creșterea de oboseală. Pentru testogen, Vitamina B6 este utilizat pentru a stimula producția de testosteron și de a crește nivelul de energie de ansamblu.
 • Zinc (din Zinc Citrate Dihidrat) 10 mg – Aceasta vitamina este atât un afrodiziac natural si un rapel de testosteron. Zincul este , de asemenea , esențială pentru sperma sanatoasa si productia de sperma, și poate fi ușor de pierdut prin transpiratie.
 • Vitamina D3 (colecalciferol) 52 mcg – niveluri mai ridicate de vitamina D au fost conectate la niveluri mai ridicate de testosteron. Vitamina D poate fi de asemenea utilizat pentru a încetini procesul în organism , care transforma testosteronul in estrogen, iar atunci când este luat cu magneziu, bor, și vitamina K, este mai bine absorbit și utilizat de organism.
 • Vitamina K1 ( de la fitonadion) 20 mcg – Vitamina K este un factor cheie în rezistența osoasă și densitatea. Pentru testogen, importanța primară de vitamina K este ca ajuta corpul sa absoarba mai bine vitamina D, care este mai important pentru producția totală de testosteron.
 • D-aspartic 2,352 mg – Aceasta vitamina este un regulator de aminoacizi care lucrează pentru a produce hormoni care pot stimula producția de testosteron. Este , de asemenea , un rapel libidoului si constructor de masa musculara.
 • Extract de urzica frunze 4: 1 ( Urtica dioica ) 40 mg – De asemenea , cunoscut sub numele de „urzică“ , frunze de urzică lucreaza pentru a se lega de o proteina cunoscut sub numele de SHGB. Testosteronul , de asemenea , este atras de SHGB, dar atunci când este atașat de testosteron proteine, ei își pierde eficacitatea. Prin urmare, frunza de urzica ia locul de atașare la testosteron SHGB , astfel încât testosteronul poate continua activitatea in organism.
 • Ginseng Rosu Powder ( Panaz ginseng , radacina) 40 mg – ginseng rosu este un cunoscut afrodiziac și libidoului rapel. Cu celelalte componente ale testogen, ginseng roșu este mai în măsură să stimuleze concentrația globală și acuitatea fizică și mentală.
 • Schinduful Extract 4: 1 ( Trigonella foenumgraecum , semințe) 40 mg – Aceasta planta naturale crește producția de insulină , care, la rândul său, crește rezistența organismului în ansamblu, rezistența și producția musculară. Este , de asemenea , un antioxidant puternic.
 • Bor (din bor Citrate) 8 mg – Acest mineral natural a fost dovedit a creste in mod dramatic nivelurile de testosteron , atunci când sunt ingerate.
 • Bioperine 95% Poperine 5 mg – Aceasta vitamina este derivat din piper negru și pot fi folosite pentru a crește drastic ratele de eficiență și de absorbție a tuturor celorlalte componente din testogen.

Alte ingrediente inactive includ gelatină, stearat de magneziu și dioxid de siliciu.

Cum testogen de lucru

Conform producătorului, toate ingredientele testogen au fost testate amănunțit în studiile clinice pentru a asigura eficacitatea și siguranța acestora. Fiecare dintre ingredientele funcționează împreună cu un altul pentru a crește nivelul general de testosteron, ceea ce va ajuta la hipogonadism inversa, creste nivelul de energie, reduce sentimentele de depresie, ajuta cu pierderea in greutate, si cresterea dorintei sexuale si a libidoului.

Testosteronul este un hormon steroid , care este necesar pentru multe dintre procesele normale de dezvoltare ale corpului masculin. Acestea fiind spuse, este important să rețineți că testogen este nu un supliment nesteroidian. Este un supliment natural din ingrediente pe bază de plante și vitamine care sunt dovedite pentru a creste nivelul de testosteron și de a îmbunătăți sentimentul de ansamblu a unei persoane de sănătate și fericire.

Argumente pro şi contra

Pro: Acest supliment va ajuta să stimuleze testosteron global , care poate ajuta sa te simti mai alert, pentru a îmbunătăți capacitatea de concentrare, sentimente de depresie scad, și creșterea libidoului generală. Toate aceste beneficii sunt esențiale atât pentru sănătatea fizică și mentală și pot fi afectate de un nivel scăzut de testosteron.

Producătorul a plecat la lungimi de mare pentru a oferi ample studii de cercetare clinice și rapoarte care indică eficacitatea ingredientelor pe care le utilizează testogen. Fiecare ingredient natural a fost atent cercetate și alese pentru a adăuga în amestec global supliment pentru a crea un rapel de testosteron bine echilibrat și eficient.

Contra: Suplimentul este disponibil numai prin intermediul site – ul producătorului, și , astfel , trebuie să fie comandate on – line. Acest lucru poate fi problematică pentru persoanele care nu au acces regulat la un calculator sau de pe internet, sau pentru persoanele care nu sunt fericit cu viteze de transport maritim.

Acest produs este, de asemenea, destul de scump, mai ales atunci când ia în considerare cantitatea dozată. Un singur flacon poate costa oriunde in jur de 60 $ si include 120 capsule. Dar, din moment ce o portie este de 4 capsule pe zi, acest lucru înseamnă o sticlă deține numai suficiente porții timp de 30 de zile. În timp ce acest lucru nu pare a fi prea mult de o problemă (ca de 30 de zile este o cantitate de dozare supliment normal), sunteți în căutarea la aproximativ 2 $ pe capsulă.

Beneficiile

Stimularea nivelelor de testosteron este un mod eficient și eficace de construire a masei musculare, creșterea apetitului sexual unei persoane, creșterea potențialului de pierdere în greutate, și îmbunătățirea unei persoane globale de sănătate fizică și mentală. Pana la varsta de 30 de ani, organismul mediu de sex masculin se va opri producerea de testosteron suficient pentru a stimula creșterea fizică și mentală generală, și odată ce producția de testosteron incepe sa incetineasca, organismul nu are nici un fel inerente sau naturale pentru a inversa procesul.

Din acest motiv, suplimente de testosteron există pentru a ajuta la reducerea nivelului boost și de a crește starea generala de sanatate la barbati. Un nivel mai ridicat de testosteron are o cantitate incredibila de beneficii de sănătate care pot îmbunătăți calitatea generală a vieții unui individ.

Comentariile clienților și de cercetare clinice au demonstrat eficacitatea de a construi musculare și a nivelului de testosteron beneficii de sensibilizare testogen lui. Luând acest supliment poate crește în mod dramatic sentimentul generala de bine si ajuta la a face regimul de antrenament chiar mai eficiente. Mai mult decât atât, libidoul creșterea proprietăților testogen face un mijloc excelent de creștere a unității de sex și îmbunătățirea generală a sănătății sexuale. În cazul în care acest lucru este un motiv de îngrijorare pentru tine sau partenerul tau, testogen poate fi o alegere excelentă pentru a crește în mod natural placerea sexuala si performanta.

Efecte secundare

Deoarece testogen este facut din ingrediente naturale, întregi, nu există efecte secundare cunoscute care ar putea apărea în timp ce acest supliment. Cu toate acestea, ca orice supliment pe bază de plante sau farmaceutice, este întotdeauna o idee bună pentru a discuta incepand testogen cu medicul dumneavoastră, mai ales dacă luați alte medicamente prescrise.

Există unele comentarii ale clientilor care pretind iau testogen de creștere a părului a crescut în anumite zone, dar nu există nici o modalitate de a ști dacă acest lucru sa datorat testogen sau la un alt supliment poate să fi fost luați aceste persoane. Dacă sunteți îngrijorat cu privire la posibilele efecte secundare, se consulte cu medicul dumneavoastră despre ceea ce a crescut nivelul de testosteron poate provoca.

Opiniile clientului

Testogen Opiniile clientului - Înainte și după

Din comunitatea exercițiu, care se concentrează pe sfaturi, date și alte sfaturi utile cu privire la ridicarea de greutati, testogen este dat semne de top și foarte recomandat. Revizuirea lor trece peste diferitele componente și eficiența testogen cu doar remarci pozitive pentru a partaja. Revizuirea este mai informal și „stupide“, în unele privințe, dar încă puternic în sprijinul său.

Potrivit suplimentului Review , testogen are un cuplu de efecte secundare , care sunt în conformitate cu aceleași efecte secundare ca toate boostere de testosteron poate provoca: și anume, creșterea acnee și exploziile bruște de furie. Acestea sunt cele două reacții comune la barbatii cu niveluri mai ridicate de testosteron. Dar , în general, pentru că suplimentul este natural si are o eficienta dovedita, suplimentul Opinii are putin rau de spus despre testogen și consideră suplimentul în primele două variante de testosteron sale de rapel.

Un client compară testogen la un alt popular supliment de testosteron, și susține că testogen îi lipsesc unele componente mai înaltă calitate a celuilalt supliment. Cu toate acestea, examinatorul se specifică faptul că amestecul de ingredient în testogen este încă de o bună calitate și are ca scop mai mult la dezvoltarea masei musculare și de fitness generală de sex masculin, în timp ce alt supliment de testosteron este destinată în mod special de vitalitate și anti-îmbătrânire se referă.

Un alt comentariu de client afirmă că nivelul de dozare de zinc în testogen este la un nivel periculos, și susține că zincul a fost legata de un risc crescut de cancer de prostata pentru barbati. Examinatorul precizează, de asemenea, că ingerarea atentă a surselor suplimentare de zinc face acest lucru mai puțin probabil, dar este la latitudinea utilizatorului să fie atent. Același recenzent, de asemenea, susține că conținutul de vitamina D este prea mică pentru a oferi orice valoare reală. Clientul oferă în continuare suplimentul un comentariu general pozitiv, dar în profunzime de cercetare trebuie făcut întotdeauna înainte de a comite orice supliment.

Testogen Preț și oferte

Testogen este disponibil numai prin intermediul site-ul principal al producătorului. Un singur costurile de sticla în jurul valorii de $ 59.99, deși există, de asemenea, o serie de oferte care oferă mai multe suplimente la un preț mai mic: cumpăra două primi 1 gratuit pentru un total de $ 119,99, cumpara 3 primi 2 gratuit și o electronică gratuită pentru un total de $ 179.99 . De transport maritim cu privire la toate ordinele este gratuită în toată lumea.

Întrebări frecvente

Cine este potrivit pentru testogen?

Acest supliment este bun pentru orice bărbat cu vârsta de optsprezece ani, care este interesat în creșterea nivelului de testosteron sale globale de peste. Testogen este deosebit de popular cu constructori corp, transpalete greutate, sportivi și alți masculi care sunt în căutarea de a crește puterea lor de ansamblu, rezistență și / sau libidoului.

Cât timp va dura pentru a lucra?

Viteza de eficacitate testogen depinde de nivelurile de testosteron si de starea generala de sanatate a individului administrarea suplimentului. La cele mai multe, rezultatele ar trebui să înceapă să devină vizibile în cât mai puțin de o săptămână în ceea ce privește îmbunătățirea mentale. Pentru modificări fizice, de data aceasta se extinde la 4 până la 6 săptămâni, cu exerciții fizice regulate și tonifiere musculară.

Cum va îmbunătăți lucrurile atunci când iau testogen?

Testogen este conceput pentru a îmbunătăți sentimentul de ansamblu de sine prin creșterea capacității mentale și acuitate și îmbunătățirea formei fizice. Un nivel crescut de testosteron va spori puterea și rezistența și pentru a vă motiva pentru a începe exercitarea mai greu, mai mult, și cu rezultate mai bune. Acest supliment poate ajuta, de asemenea, la reducerea nivelului de colesterol și de a reduce stresul general și sentimentele de depresie care pot exista.

Cum știu dacă am scăzut de testosteron?

Analizele de sânge, sau „test“ on-line testogen poate ajuta să determina dacă nivelurile de testosteron sunt scăzute. Controalele regulate cu medicul dumneavoastră sunt recomandate pentru a păstra un ochi pe starea generala de sanatate. Un ansamblu a scăzut sentiment de motivație și a crescut oboseala poate fi, de asemenea semne de niveluri de testosteron scazut, mai ales dacă aveți vârsta de peste 30 de ani.

Sunt suplimente de testosteron în condiții de siguranță?

Cu orice supliment, ar trebui să fie întotdeauna asigurați-vă că urmați cu atenție instrucțiunile de pe flacon. Unele suplimente de testosteron includ ingrediente discutabile sau substanțe care pot fi dăunătoare. Cu toate acestea, testogen este fabricat din ingrediente complet naturale, și, prin urmare, nu au aceleași pericole. Întotdeauna face dumneavoastră de cercetare și să acorde o atenție aproape de a suplimenta ingredientele înainte de partaking.

Are testogen conține substanțe interzise?

Nu, testogen se face numai ingrediente naturale. Cu toate acestea, în funcție de unde locuiți, există anumite ingrediente naturale și plante aromatice care pot fi considerate ilegale. Dacă sunteți implicat în orice formă de sport de amatori sau profesioniști, verificați întotdeauna cu reglementările autorităților sportive locale și relevante. Testogen afirmă în mod clar și se află în spatele tuturor ingredientelor sale, dar este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că nu încalcă reglementările unei anumite autorități.

Pot lua totul o dată pe zi, sau nu am să-l spațiu?

Pentru rezultate optime, trebuie Distanțarea de dozare dvs. pe parcursul zilei cu mese, dacă nu luați doar o capsulă pe zi. Dacă luați recomandate 4 capsule pe zi, apoi distanțezi de dozare poate ajuta organismul dumneavoastră mai bine absorbi substantele nutritive din supliment. La urma urmei, corpul poate absorbi numai atât de multe substanțe nutritive la un moment dat, iar restul sunt pierdute prin tractul digestiv.

Pot să iau testogen pentru perioade lungi de timp?

Datorita ingredientelor naturale testogen lui, nu există nici un pericol real pentru administrarea suplimentului pe o perioadă extinsă de timp. Cu toate acestea, pentru a crește eficiența și a vedea rezultate mai bune, ar trebui să ia în considerare a lua o „pauză“ de la suplimentul la fiecare câteva luni, timp de o săptămână sau două. In aceasta pauza, corpul tau va relua funcția normală, și puteți să vă asigurați că totul este încă funcționează așa cum ar trebui. Atâta timp cât acesta este cazul, puteți relua de dozare după pauză.

Trebuie să facă orice modificări la dieta mea?

Nu, testogen nu are nevoie de o schimbare in dieta. Acesta este conceput pentru a ajuta la a folosi proteine ​​mai bune pentru a construi masa musculara mai eficient. Cu toate acestea, o dieta sanatoasa este intotdeauna recomandat pentru sanatatea generala a organismului nostru, ca regulă generală.

Cât timp durează livrarea?

Deoarece testogen este livrat la nivel mondial și distribuite din Marea Britanie, ori de transport maritim vor varia între regiuni și țări. Puteți contacta direct producătorul pentru a obține o idee mai bună de transport maritim ori locația dvs. specifice lui.

De unde cumpăr? Testogen

Testogen pot fi achiziționate numai prin intermediul site-ul principal al producătorului, care pot fi găsite mai jos.

1 BOTTLE
$59.99
Retail: $69.99
Save $10.00 Right Now!
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 BOTTLE FREE
$119.99
Retail: $209.99
Save $90 Right Now!
buy at the official website »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE EBOOK
$179.95
Retail: $349.99
Save $170 Right Now!
buy at the official website »

click aici pentru a pretinde dvs. testogen preț special »

85/100 : by 255 users
FLASH SALE 20% OFF »