Testogen Review: Ali res zgraditi mišice hitreje in je vredno svojega denarja?

Home » Review » Testogen » Testogen Review: Ali res zgraditi mišice hitreje in je vredno svojega denarja?

Last Updated on

Testogen Izdelek dosežki

Testogen - The Best Testosteron Booster od leta 2016

 • Poveča naravno proizvodnjo testosterona
 • Več testosteron povečuje moč in vzdržljivost
 • Zgradite več mišic in povečanje mišične mase
 • Izboljša koncentracijo in izostri fokus
 • Topi odvečno telesno maščobo, še posebej okoli trebuha
 • Osvetli vaš libido na ogenj
 • Real pospeševalec testosterona sestavine
 • Veliki odmerki za izdelavo prave rezultate
 • Vse naravne sestavine brez negativnih stranskih učinkov
 • Kupi 3 Get 2 Free or Kupite 2, dobite 1 brezplačno
 • 60 Dan 100% denar nazaj garancije!

O testogen

Testogen je bilo na trgu za približno tri leta. Družba je začela ta izdelek na samem koncu leta 2014. V času, ko je to bilo ven na trg, je zagotovo pustilo svoj pečat na industrijo in se strdi kot trajnice top 3 bojevnik.

Če iščete testogen pregledov, boste videli, da je ta izdelek dobi večinoma pozitivne ocene.

Smiselno je, zakaj, ker so oblikovan izdelek, ki ima vodilne sestavine in odmerkov po ceni, ki je boljša od večine konkurence!

Ko gre za izdelek, na prvem mestu, da gredo je seznam sestavin, tako da je tisto, kar sem storil!

testogen Sestavine

testogen-sestavineKo se ta izdelek prvič začela, sem naredil hiter pregled sestavin, in ko sem naredil, sem vedel, da v tem trenutku, da je ta produkt bodisi dogaja, da TestoFuel pravi teči za svoje denar, ali morda celo, da jo premakne iz položaja kot eno izmed Najboljši testosterona ojačevalci na trgu.

Resno, ko je prebral, kaj so sestavine, sem takoj naročil steklenico in imel je planila k meni. Ne le, da hočem takoj ocenite ta izdelek, vendar sem tudi želel, da ga uporabljate! Sem že dolgo časa in je zelo zadovoljen TestoFuel in nato uporabnik predsednik Moški in nisem bila uporabljena za iskanje izdelkov, ki so bili na par z njimi … ..never moti dejstvo, da bi se morda celo še bolje!

D-asparaginske kisline

To je osrednja sestavina testogen in za dober razlog – ker deluje!  Ko človek ima D-aspartatom spodbuja nastajanje nečesa imenuje luteinizirajočega hormona (LH). LH hormon spodbuja nastajanje prostega testosterona!

Številni testi in študije so bile izvedene na ljudeh z jasnim dokazom, ki kažejo, da je D-asparaginska kislina eden izmed najbolj učinkovitih spojin za spodbujanje luteinizirajoči hormon (LH) v telesu in da ima neposreden vpliv na povečanje ravni testosterona .

Kot sem že povedal v preglede drugih proizvodov, ki vsebujejo D-asparaginske kisline,  je raziskava pokazala , da lahko ta aminokislina tudi  povečanje luteinizirajoči hormon in testosteron za 46% in 45,5% v tem zaporedju, v samo 13 dneh.

D-Aspartanska kislina je ključnega pomena za vlogo, ki jo ima v človekovem telesu s povečanjem ravni energije, spolni nagon, vzdržljivost in moč – vse neposredno povezane na način, da poveča raven prostega testosterona!

Tribulus terrestris

Obrat, kjer je sadje, listi in korenine se uporabljajo za najrazličnejše zdravstvene namene po vsem svetu. Za moške se najpogosteje uporablja za povečanje libida in boste videli to sestavino v številnih naravnih testosterona obnovitvenih dodatkov. Prav tako se uporablja kot dodatek za reševanje srce in krvni obtok povezanih vprašanj, vključno z visokim krvnim tlakom in visok holesterol.

Glavna prednost te sestavine ima opraviti z njeno sposobnostjo izmerljivo povečanje libida . V raziskovanje Tribulus terrestris, je ena stvar zelo dobro dogovorjena in sprejeta na vseh področjih v večini študij medicine, ki sem jih prebral, in to je, da Tribulus Terrestris povečuje libido .

Kje sem našel nekaj sporov, je, ko gre za to, koliko se poveča brezplačne raven testosterona. Bral sem nekaj študij, ki je rekel, Tribulus je bilo malo ali nič učinka na povečanja testosterona in prebral sem druge, ki so pokazale, da povečanje testosterona kjerkoli od 16% do 57%.

Moje osebno mnenje in sklep v zvezi z Tribulus Terristris je, da je žirija še vedno izvajajo na točno kakšno prostega testosterona poveča lahko dobite od njega. Moja domneva je, da je ni 0%, in to ni 57%, in to je nekje med tistimi. Heck, tudi če je samo 16%, bom vzeti! je treba izvesti, bolj potekajo raziskave.

Ena stvar je tudi omeniti, da imajo nekateri testosteron booster izdelki Tribulus kot svojo eno in edino sestavino. Sem celo pregledal eden na tej spletni strani, ki je imel samo 45 mg Tribulus kot ene sestavine. Testogen ima neverjetnih 300 mg Tribulus in to ni niti glavna sestavina proizvoda.

Spet ena stvar, ki je bila najpogosteje dogovorili preko študij medicine sem prebral je bila, da je imel Tribulus je dokončno pozitivno vpliva na povečanje libida . Torej samo zaradi tega korist, plus dejstvo, da ste dobili dodatne koristi z njim na vprašanja srca, ožilja, krvni pritisk in povišan holesterol, ljubim z Tribulus terrestris v sestavinah.

Panax ginseng

Panax ginseng spodbuja libido in pomaga pri močnih erekcije . Uporablja se tudi za izboljšanje fizične vzdržljivosti, vzdržljivosti, raven energije in koncentracije . Prav tako je pogosta sestavina pri povečevanju dušikovega oksida dejavnost v telesu. Na splošno odlična sestavina za vas izostriti fizično in psihično.

triplata

Čudovito naravno zelišče, da je dokazano, da poveča moč, izboljša vzdržljivost in vitalnost, povečati moški libido in normalizira raven testosterona . Ne le, da Fenugreek poveča spolno vzburjenje , vendar pa tudi poveča jakost orgazmov .

Drug razlog Rad ima Fenugreek vključena kot del rešitve za testosteron booster dodatek je učinek ima na estrogena. Študije ( kot je ta ), kažejo, da ima Fenugreek močan anti-estrogene učinek na moške , in vemo, da je estrogen testosteron morilec za nas ljudi, zlasti ker smo dobili v naše sredine do poznih 30-ih in izven nje.

Kot testosterona naravno upada s starostjo , kar kaže, da se zgodi, je, da je raven estrogena povečana v stresti opustošenje na ravnovesje hormonov v našem telesu, ki izhaja v vseh tipičnih simptomov nizkega testosterona kot malo ali nič libido (spolni nagon), izgubo energije in moči , povišana telesna maščoba, spremembe razpoloženja, in slabo zdravje srca in ožilja.

kliknite tukaj za naročilo testogen s posebno ceno »

cink

Ugotovljeno, da je zelo učinkovita pri spodbujanju moško telo, da poveča proizvodnjo testosterona . To dejansko je precej različne zdravstvene koristi in da je splošno znana kot afrodiziak , poleg tega pa pomaga ohraniti svojo spermo zdravo. Obstaja razlog, zakaj pravijo, surove ostrige so afrodiziak, in to zato, ker so zelo visoko v cink!

Cink zavira dejanja aromataze encima, ki pretvori vaš testosterona v estrogen, tako da v bistvu, cink ohranja svojo testosterona .

Cink je tudi pomembna sestavina, ko gre za spodbujanje rasti mišic in splošno zdravje. Spodbuja proizvodnjo dopamina, ki je zelo pomembno, še posebej, če delate ven res slišal. In če te dajatve niso bile dovolj, Cink tudi pomaga ohraniti vaše možgane osredotočen in ostra.

Vitamini B2, B5 in B6

Ta skupina B vitaminov je skupina aminokisline, ki deluje skupaj v korist testosterona s povečanjem stopnje sinteze testosterona , skupaj z zagotavljanjem vas z drugimi pomembne koristi za zdravje. Vitamin B kompleks je pokazala, da je anti-estrogene za moške, kar pomeni, da ti v vodi topne vitamine bo učinkovito zmanjša raven estrogena . Ne samo to, ampak Vitamin B je tudi odlična in znana povečanje proizvodnje energije s pretvorbo ogljikovih hidratov.

Vitamin D

Eden najboljših in najbolj produktivnih vitaminov v smislu dviga raven testosterona . Pravzaprav, to sploh ni res vitamin, ampak to je hormon, ki dobesedno ureja stotine funkcij v telesu. Veliko medicinskih raziskav, ki kažejo na povezavo med vitaminom D in testosterona.

The Journal of endokrinologijo poročali v letu 2012, ki so bile nizke vrednosti seruma vitamina D povezano z nizko stopnjo seruma testosterona pri moških . Medicinska univerza v Gradcu poročali v letu 2011, da je celo leto dopolnjevanja z vitaminom D3 povečala prost raven testosterona svojih 165 predmetov, ki jih je ugleden 20%. Naredili smo cel članek samo na na čudoviti pospeševanja testosterona vitamina D

Selen

Mineralna naravna sledovih najdemo v zemlji in ima številne lastnosti, v to, da s katerimi telo deluje pravilno, vključno s povečanjem sperme in krepitev učinke antioksidantov, ki so ključnega pomena za pridobivanje teh nezdravih strupe iz telesa. To je bilo znano je tudi, da pomaga pri zniževanju visokega krvnega tlaka.

Navodila za uporabo

 • Priporočljivo je, da se 4 kapsule razporejenih skozi ves dan
 • Priporočamo pri čemer eno za zajtrk, kosilo in večerjo, nato pa eno v kasnejših večernih urah
 • Druga možnost (in tisti, ki sem trenutno počne), je, da 2 kapsuli po zajtrku in 2 kapsuli po večerji

Kje lahko kupite testogen in kolikšen je strošek?

Z lahkoto lahko kupite testogen spletu prek spletne strani proizvajalca.

Paket # 1 je dobava enomesečni (120 kapsul) je trenutno $ 54.95 (prej $ 59.95). To razgradi na samo 1,83 $ na obrok.

Paket # 2 kupiš dva in dobil eno brezplačno za oskrbo s 3-mesečno (skupaj 360 kapsul) na $ 119,95 (prej $ 179,95). To razgradi na samo 1,33 $ na obrok.

Paket # 3 kupite tri in dobili dva prosta za dobavo pet mesecev! Cena je 179,95 $, znižanje od $ 299,75. To razgradi na 1,26 $ na porcijo in daleč najboljši paketu. Dogaja se tudi, da je najboljši posel na vsakem testosteron booster, ki smo jih pregledali.

Testogen Popust Ponudbe Cena Kupiti na spletu
1 steklenička (1-mesečna zaloga) $ 54.95 nakup »
2 steklenički (2-mesečna zaloga) + 1 steklenička Prosti $ 119,95 nakup »
3 stekleničke (3-mesečna zaloga) + 2 Steklenice Prosti + Brezplačna mišic Tea + Prosti testogen Ebook
$ 179,95 nakup »

Testogen ima prevzeti prvo mesto kot skupni # 1 Testosteron Booster na trgu. Upamo, da ste uživali branju tega  pregleda testogen !

kliknite tukaj zahtevku svojo testogen posebno cena »

77/100 : by 78 users
FLASH SALE 20% OFF »