Testogen Review: geen magische pil, maar het is verrassend effectief

Home » Review » Testogen » Testogen Review: geen magische pil, maar het is verrassend effectief

Last Updated on

Terwijl onze testosteronspiegel lijkt misschien een eindeloze voorraad, na de leeftijd van 30 het aantal hormonen in ons systeem begint te afbreken. Op de melodie van 1% minder per jaar, zijn kleinere hoeveelheden testosteron geproduceerd als we volwassen worden.

Hoewel veel voorgeschreven medicijnen helpen bij de bestrijding van dit verlies, komen ze met een litanie van bijwerkingen en kan verslavend geworden. Gelukkig zijn er all-natuurlijke supplementen op de markt die deze problemen aan te pakken zonder alle bijwerkingen. Een van deze supplementen in Testogen .

Testogen Review: geen magische pil, maar het is verrassend effectief

Wie is Testogen je?

Testogen heeft zeker is gericht op de body building en spieropbouw markt. Voor degenen die willen uit te werken, bulk en maken winst. Het idee is dat door het verhogen van je testosterongehalte u de volgende voordelen te behalen:

 • Je zal meer spiergroei te realiseren
 • U krijgt meer energie om jezelf te pushen op de sportschool
 • U zult hersteltijd tussen de trainingen te vergroten
 • U zult sneller en versnipperen lichaamsvet metaboliseren.

Al deze dingen zijn zeker bijwerkingen van hogere testosteronspiegel. Echter, dit roept de vraag. Kan Testogen eigenlijk je testosterongehalte te verhogen?

Om deze vraag zullen we beneden te krijgen in de wetenschap en erachter te komen of er echt bewijs om een ​​back-up van al deze claims te beantwoorden.

Testogen Ingrediënten

Testogen Ingredients - Testogen Supplement Facts

Wat maakt Testogen zo’n een veilig alternatief voor voorgeschreven medicijnen is dat alle ingrediënten zijn natuurlijk. Actieve ingrediënten in deze testosteron aan te vullen zijn onder meer:

Magnesium

Een van de onderliggende problemen in de productie van testosteron is het feit dat ons lichaam niet de meeste van de testosteron in ons systeem kunnen openen. Wanneer testosteron wordt vrijgegeven, wordt 98% daarvan vergrendeld op een natuurlijk voorkomend eiwit genaamd geslacht humaan bindend globuline (SBHG).

SHBG maakt het testosteron het in contact komt met nutteloze. Als gevolg daarvan wordt slechts 2% van de testosteron in ons lichaam als vrij testosteron. Dat betekent dat al het haar, spiermassa, en libido dat mannen kan opbrengen is een gevolg van die 2%. Na de leeftijd van 40 jaar, dat aantal wordt nog kleiner.

Studies hebben echter aangetoond dat magnesium pijn SHBG . Wanneer deze chemische stof in contact komt met SHBG komt is haalt het eiwit af van het testosteron dat het wordt verstikking het leven uit. Op zijn beurt, dat eens nutteloos testosteron wordt het vrije testosteron, en onze lichamen kunnen de voordelen van het hormoon plukken.

Vitamine D

Mannetjes met een uitgeputte niveau van vitamine D zijn gevoelig voor de groei van oestrogeen, het hormoon dat verantwoordelijk is voor het geven van vrouwen vrouwelijke eigenschappen. Zoals oestrogeen niveaus stijgen bij mannen, het lichaam slaat vet anders, het verschuiven van alle overtollige gewicht aan de darm gebied om ruimte voor een dreigende foetus te maken. Met een totale oestrogeen verhoogd, mannen zijn meer vatbaar voor depressie, verhoogd risico op hart- en vaatziekten, en ED.

Wat maakt vitamine D zo cruciaal voor het afweren van oestrogeen is dat de cellen die binnen het synthetiseren klieren testosteron liggen bevatten vitamine D-receptoren . Wanneer de twee samen te werken, ze doden een enzym in het lichaam, genaamd aromatase. Dit enzym is de voorloper oestrogeenproductie.

borium

Hoewel dit niet de meest bekende voedingsstoffen zou kunnen zijn, is het belangrijk in de productie van testosteron. De reden daarvoor is dat slechts 10 mg borium kan de uitgang vrij testosteron te verhogen met 28%. Gelijktijdig met deze resultaten, de studies verder gevonden dat borium ook helpt lager het niveau van oestrogeen in het lichaam ook.

vitamine K1

Het uitwerken en de opbouw van spieren is een geweldige manier om testosteron te verhogen. Echter, dead-opheft en hurken uitdagende gewichten leiden tot slijtage aan de gewrichten, botten en spieren. Vitamine K1 is van essentieel belang in de verjonging van die gespannen ligamenten.

Bovendien, vitamine K1 complimenten en versterkt vitamine D wanneer ze omgaan met uw systeem. Vitamine K1 versnelt het botmetabolisme, dat is waar groeiende botten schuur uit het puin van dode cellen, en te groeien sterkere botten in de plaats. Dit is vooral van belang voor degenen die in het gewicht kamer zijn toegenomen herhalingen na een toename van testosteron in hun systeem.

Nettle Leaf Extract

Net als magnesium, de olie in de bladeren, stengels en wortels van deze plant hebben een negatief effect op SHBG. Net als SHBG bindt op testosteron, verbindingen binnen brandnetelblad extract genaamd isolectins binden op SHBG. Wanneer dit gebeurt, SHBG niet meer vrij om zich vastklampen versgeproduceerde testosteron, waardoor het hormoon vrij.

10% van de vrije testosteron wordt omgezet in een mannelijk hormoon genaamd dihydrotestosteron. Hoewel dit hormoon is goed voor het lichaam, zoals meer testosteron het systeem binnenkomt, meer ervan wordt omgezet in dihydrotestosteron. Zoals ze zeggen, kan er te veel van het goede zijn.

Te veel dihydrotestosteron kan resulteren in minder haar en de groei van weefsel in de prostaat. Studies hebben aangetoond dat brandnetel wortel extract effectief verbieden de groei van het enzym reductase, de voorloper van dihydrotestosteron. Niet alleen dat, maar het extract ook verminderd ontstekingen van de prostaat weefsels ook. Daarom, brandnetel wortel extract is effectief om ervoor te zorgen dat vrije testosteron niet al te veel van zijn eiwitten heeft omgezet naar dihydrotestosteron.

D-Asparaginezuur

Leuk feitje, Testogen heeft meer D-Asparaginezuur per portie dan enig ander supplement op de markt. D-Asparaginezuur regelt aminozuren die verantwoordelijk zijn voor de productie van hormonen zijn, benoemen luteïniserend hormoon (LH).

De hypothalamus produceert luteïniserend hormonen in de hersenen. Zodra deze hormonen in het systeem, ze reizen naar beneden in de testes. Dit is wat maakt de productie van zaadcellen.

Het vrijgeven van sperma helpt om het uurwerk systeem dat ons lichaam te reguleren. Hoe meer sperma u produceert en laat, hoe meer testosteron de testes zal vrijgeven in het systeem.

fenegriek Extract

Net als veel andere ingrediënten in dit supplement, fenegriek extract verhoogt libido en testosteron niveaus. Maar wat maakt dit extract zo uniek maakt is de invloed die het heeft op de afgifte van insuline.

Fenegriek Extract verhoogt de afgifte van insuline in het systeem, wat belangrijk is voor mensen die op zoek zijn om hun spieren te herstellen na zware lichamelijke inspanning. De reden waarom het zo effectief is dat verbindingen binnen het kruid bypass alle lichaamsdelen en worden direct opgenomen in de lever.

Dit maakt het mogelijk voor het systeem om de afgifte van insuline te regelen in een sneller tempo, het verlichten van pijn en het stimuleren van hersteltijd.

Rode ginseng

Dit kruid is zeer nuttig in de strijd ED. Een van de belangrijkste oorzaken van ED wordt veroorzaakt door aderverkalking. De keuze om te eten met kunstmatige ingrediënten, conserveringsmiddelen en andere additieven voegt de loop der tijd. Als ons lichaam niet in staat deze geraffineerde suikers en lichaamsvreemde stoffen af ​​te breken worden, ze verstoppen de slagaders en met de tijd, harden.

Wanneer dit gebeurt, het bloed is niet gratis in het hele systeem te laten stromen. Dat betekent dat de wegen naar het hart, de hersenen en testikels zijn allemaal geblokkeerd. Wanneer dit gebeurt, aanvallen van ED beginnen en na verloop van tijd chronisch worden.

Een van de sterkste reinigingsmiddelen voor de slagaders is een gas genaamd stikstofmonoxide. Stikstofmonoxide is verantwoordelijk voor het opruimen van de paden in de slagaders van opbouw, puin en dode cellen. Studies hebben aangetoond dat rode ginseng heeft een belangrijke impact op het verhogen van de productie van stikstofoxide .

vitamine B6

Er is geen twijfel dat we vertragen naarmate we ouder worden. Zoals zuurstofrijk bloed heeft moeite met het pompen door het hele lichaam, kan gebrek aan zuurstof naar de hersenen vele nadelige effecten hebben. Deze effecten omvatten gebrek aan slaap, prikkelbaarheid en depressie.

Wanneer testosteron productie wordt stopgezet, andere hormonen overnemen. Eén van deze is cortisol. Cortisol is onze stresshormoon. Het is de belangrijkste oorzaak van veel aandoeningen, waaronder ED.

Stress chronisch wordt, verhoogde cortisol levels gemeengoed geworden. De enige manier om de productie van dit hormoon te stoppen is om andere hormonen en neurotransmitters dat de problemen overtollige cortisol veroorzaakt te repareren te creëren. Studies hebben aangetoond dat vitamine B6 helpt bij de productie van serotonine te vergemakkelijken. Dit is een neurotransmitter die helpt geven de hersenen signalen van geluk. Natuurlijk, dit zorgt ervoor dat cortisol niveaus dalen.

Zink

Het valt niet te ontkennen dat het immuunsysteem zijn gemakkelijker om compromissen te sluiten wanneer we ouder worden. Dat is wat zink zo’n geweldige aanvulling tijdens het koude seizoen. Niet alleen zink immuunsysteem stimuleren eigenschappen, maar het kan ook hobbel de T levels.

Een studie met atleten vonden dat het nemen van 3 mg zink elke dag voor een maand zag een significante toename in testosteron niveaus in vergelijking met degenen die de placebo (ontvangen studie ).

Bioperine

Net als vitamine K1 en vitamine D compliment elkaar, Bioperine complimenteert alle actieve ingrediënten in dit supplement. Afgeleid van zwarte peper, dit chemische verbinding versnelt de biologische beschikbaarheid van vele in de natuur voorkomende stoffen. Dat maakt het makkelijker voor je lichaam om alle andere voedingsstoffen op te nemen.

Testogen Side Effects

Terwijl de actieve ingrediënten in dit supplement van nature voorkomen, zijn ze nog steeds bestaat uit chemicaliën. Dat is de reden waarom als je Testogen neemt samen met andere medicijnen, kunnen er enkele bijwerkingen.

In feite, hebben sommige studies bleek dat Testogen totale aantal zaadcellen kan verminderen. Terwijl andere studies bleek dat het supplement de prostaat bij oudere mannelijke gebruikers kunnen vergroten. Echter, voor het grootste deel, dit supplement wordt gemaakt veilig voor alle mensen over te nemen.

Testogen Klant recensies & Results

Vóór de aankoop van een supplement voor de eerste keer, is het goed om een ​​gevoel voor hoe anderen dat het product gebruikt vonden het te krijgen. Het volstaat te zeggen, met behulp van Testogen lijkt een positieve ervaring voor iedereen die het supplement heeft gebruikt zijn.

Testogen beoordelingen van klanten - Before and After

Een van de meest klinkende resultaten voor degenen die het hebben gebruikt, is merkbaar meer spieren. Dit geldt voor deze die in goede vorm en voor degenen die overgewicht uitgevoerd waren. Gebruikers merkte een enorme verbetering als het gaat om energie-niveaus in het gewicht kamer.

Testogen beoordelingen van klanten - Before and After

Testogen lijkt te werken over de hele linie voor degenen die op elke leeftijd. Hoewel het is het meest populair bij mensen in de late jaren ’40 tot medio jaren ’50 die het supplement te gebruiken om hun stemming en libido te verbeteren, zijn de resultaten opgenomen voor jongere mensen die ook hebben opgemerkt een positieve verandering in vooruitzichten op de top van hun grotere spiermassa.

Voors en tegens

Voors:

 • Verhoogt Testosteron Met het gebruik van steroïden
 • Produceert geen Deadly Side Effects
 • Adressen andere gezondheidsproblemen (hart- en vaatziekten, lage bloeddruk)
 • Veiliger dan Injecties
 • Hogere niveaus van vertrouwen

nadelen:

 • Alleen verkrijgbaar via hun website
 • Kan acne veroorzaken
 • Verhoogde Anger (zoals met alles introductie van meer testosteron)
 • Aanbevolen dosering is 4 pillen per dag

Aanbeveling

Terwijl sommige mogelijke neveneffecten een reden tot bezorgdheid kunnen zijn, Testogen’s positieven veel groter zijn dan hun negatieve equivalenten. Eén van de meest opvallende resultaten van beoordelingen is de hoeveelheid spiermassa degenen die het supplement te gebruiken zijn op te zetten.

Testogen helpt een man voelen als een man opnieuw en doet dit zonder het gebruik van synthetische chemicaliën. Deze redenen alleen al zijn genoeg om onze goedkeuring voor Testogen krijgen als een betrouwbare-testosteron-verhogend supplement.

Waar te koop Testogen

Waar kan ik Testogen kopen? U kunt alleen het kopen van de officiële website. De Testogen prijs is vrij hoog maar de moeite waard voor de kwaliteit. Bovendien kunt u korting krijgen als je een pak van drie of meer te kopen.

1 BOTTLE
$59.99
Retail: $69.99
Save $10.00 Right Now!
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 BOTTLE FREE
$119.99
Retail: $209.99
Save $90 Right Now!
buy at the official website »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE EBOOK
$179.95
Retail: $349.99
Save $170 Right Now!
buy at the official website »

klik hier om uw claim Testogen speciale prijs »

77/100 : by 138 users
FLASH SALE 20% OFF »