Testogen Review – Mijn veroorzaakt door het gebruik Testogen Testosteron Booster

Home » Review » Testogen » Testogen Review – Mijn veroorzaakt door het gebruik Testogen Testosteron Booster

Last Updated on

Welkom op mijn Testogen Review, heb ik besloten om deze site te bouwen aan mijn ervaring met Testogen met anderen zoals jij te delen.

Ik heb geprobeerd een aantal van testosteron boosters, onder hen was Testogen die veel hype kreeg toen het werd uitgebracht. Als iemand die is vrij sceptisch over marketing en vooral voorzichtig zijn met wat ik in mijn lichaam Ik zorgde ervoor om dit supplement zorgvuldig onderzoek voordat je probeert het. Hieronder vindt u de resultaten van mijn onderzoek plus mijn resultaten van het gebruik van het product kan vinden.

Ten eerste – Wat is precies Testogen en voor wie is het?

Testogen - The Best Testosteron Booster 2016

Testogen werd gecreëerd en ontwikkeld om een ​​volledig veilige en natuurlijke aanvulling om te helpen mannen te verhogen en onderhouden van gezonde testosteronspiegel – althans dat is wat hun marketing materiaal zegt.

De Testogen makers beweren dat “Testogen is ontworpen voor mannen om te helpen iedereen om de benodigde voeding binnen te krijgen om testosteron, spierspanning, libido te verbeteren, uit te bannen vermoeidheid en hun persoonlijke doelen, waaronder spierversterkers, vet verlies en een algemeen betere levensstijl te bereiken.”.

Het is geformuleerd voor mannen in de leeftijd van 18-35 die op zoek zijn naar de volgende voordelen:

 • Meer kracht en spiermassa (met inbegrip van spiermassa)
 • hogere Libido
 • Hogere motivatie levels, meer focus en meer alertheid.
 • Verbeterde cognitieve en fysieke prestaties
 • Verlagingen van vetpercentage
 • Verminderde cholesterol en bloeddruk.

Betekent Testogen daadwerkelijk haar beloften? Hoe effectief is het echt? En nog belangrijker, is het veilig?

Laten we eerst eens beginnen met mijn onderzoek, ik zal gaan over de wetenschap achter de ingrediënten formule, een andere gebruiker de resultaten, en de eventuele bezorgdheid over de veiligheid die zich voordeden.

Klik hier om te bestellen Testogen online »

Bestanddelen Formule – Is er enig bewijs achter?

Testogen-ingrediënten

Het eerste wat ik deed was kijken naar de ingrediënten formule dan op zoek om te zien of ik wetenschappelijke studies of klinische proeven kon vinden om een ​​back-up al dan niet elk ingrediënt een impact hebben op testosteron zou hebben. Ik wilde ook kijken naar dosering niveaus om ervoor te zorgen dat het product had de juiste hoeveelheden van elk ingrediënt om daadwerkelijk effectief worden. Hieronder zijn mijn bevindingen.

D-Asparaginezuur (2000 mg) en merk waaronder D-asparaginezuur op zo’n grote doseringsniveau. Dit aminozuur wordt algemeen gezien als een van de meest effectieve natuurlijke testosteron boosters die er bestaan. Er zijn tal van wetenschappelijke studies om een back-up ook. In één studie , 2,66 g’s van D-asparaginezuur werd toegediend aan een groep van de mannen elke dag voor 90 dagen. De resultaten toonden een toename in testosteron niveaus door het tussen de 30-60% over de hele linie.

Tribulus Terrestris (300 mg): Ondanks de geruchten en de producten om te gaan met hen, deze plant op basis van product heeft echt geen harde bewijzen achter te bewijzen dat het kan stimuleren testosteron niveaus. In feite is dit onderzoek en deze studie toonde aan dat Tribulus heeft geen invloed op het testosteron waarden at all. Helaas, Tribulus voegt weinig tot geen testosteron-verhogend macht om de totale ingrediënten formule. Echter, het is volledig natuurlijk en veilig, zodat het geen slechte bijwerkingen zal veroorzaken.

Panax Ginseng (250mg) : Ginseng wordt algemeen bekend om zijn vermogen om het libido en sex-drive te verhogen evenals bevorderen sterke erecties. Er is ook het definitieve bewijs dat Ginseng doet rijzen testosterongehalte in het bloed door middel van testen op ratten ( studie ). Ginseng is een kruid en is volledig veilig, als je vooral op zoek bent naar een toename van de seksuele drang en het vermogen om sterke erecties te houden, zal dit kruid u helpen een hoop.

Fenegriek (200 mg): fenegriek een specifieke functie te spelen in deze ingrediënten formule. Concreet zal het handhaven van gezonde niveaus en enzymen te stoppen van het afbreken van testosteron. In essentie helpt bij de bescherming van de testosteron die je al hebt in je lichaam en dat de andere ingrediënten zal geven, zodat u meer van de testosteron die u produceert gebruiken. Hier zijn een paar van de klinische studies om een back-up ( studie , studie ).

Zink (72 mg): Dit mineraal is een bewezen testosteron booster met meerdere studies om een back-up. In één studie werd Zinc genomen door een groep van 57 voetballers gedurende 8 weken, van de 37 die de studie klaar waren er een aanzienlijke stijging van de testosteronspiegel. Tip: U kunt grote hoeveelheden zink krijgen door het aan te vullen met de Oyster Extract.

Pyridoxinewaterstofchloride of vitamine B6 (56 mg): Deze vitamine kan helpen om testosteron niveaus stabiel te houden, maar er is niet veel harde bewijs dat teveel vitamine B6 niveaus tot een verhoogde aanmaak van testosteron. Echter, B6 tekortkomingen zijn gekoppeld aan een verhoogd oestrogeenniveau en verminderde testosteron dus het is zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat u een tekort (geen studie ). Het hebben van vitamine B6 in de formule is een goede zet, want alle andere ingrediënten worden nutteloos als je een tekort aan B6.

Riboflavine of vitamine B2 (20 mg): riboflavine is een essentiële voedingsstof die nodig bij de productie van testosteron. Een tekort zal leiden tot een afname van de seksuele drang, lethargie en algemene slechte gezondheid. Deze voedingsstof is belangrijk en heeft bewezen om testosteron beïnvloeden.

Calcium pantothenaat of vitamine B5 (12 mg): B5 is een cholesterol producent die helpt om testosteron te bouwen. Het is ook van vitaal belang bij de productie van rode bloedcellen, die leidt tot een hogere zuurstofopname die indirect verhoogt testosteron niveaus door het verhogen van de prestaties tijdens het trainen of uit te werken. Zoals u kunt zien hier , hebben Vitamine B5 tekortkomingen is direct gekoppeld aan afname van de testosteronspiegel.

Selenium (45.2mcg): Een studie gedaan naar de relatie met testosteron en selenium geconstateerd dat er een positieve correlatie tussen de niveaus van selenium en testosteron ( studie ). Het lijkt erop dat er echt bewijs achter dit ingrediënt en wat meer is, Selenium is een natuurlijk onderdeel van een gezonde voeding en is volledig veilig. Tip: paranoten zijn de beste bron van Selenium buiten supplementen.

Cholecalciferol of vitamine D3 (10mcg): Vitamine D3 is bekend als een testosteron booster. De meeste mannen in onze moderne tijd hebben Vitamine D3 tekortkomingen als het voornamelijk wordt opgenomen tegen de zon en we gewoon niet zo veel tijd meer te besteden in de zon (tenzij je buiten werkt). Dit is zeker een van de meer effectieve ingrediënten in de formule en een die je moet aan te vullen met in ieder geval als onderdeel van een gezonde en evenwichtige voeding. In één studie werden 200 mannen toegediend 3332 IE vitamine D per dag gedurende een heel jaar. 164 mensen maakten het onderzoek en er waren een aanzienlijke toename in totaal, vrije en bioactieve testosteronniveaus over de hele linie.

Uitspraak over de bestanddelen Formule: 

Testogen-Graph2

Testogen heeft een vrij sterke ingrediënten formule die zeker een verschil maken. Echter, de Tribulus terrestris is onnodig en ik zou graag zien dat magnesium opgenomen als het heeft bewezen testosteron-verhogend eigenschappen. Naast deze twee kleine problemen, over het algemeen de ingrediënten formule is vrij sterk en rekening houdend met de low-end prijs van dit product dat ik denk dat je krijgt veel waar voor je geld, vooral met de zeer royale dosering van D-asparaginezuur. Dit is waarschijnlijk de beste formule in deze prijsklasse die ik over zo ver zijn gekomen, en is waarschijnlijk in mijn top vier testosteron boosters in het algemeen.

Opgemerkt moet worden dat op papier, de ingrediënten formule is veilig en de ingrediënten zijn allemaal natuurlijk.

Het hebben van een sterke ingrediënten formule is een goede start, mijn volgende regeling van de werkzaamheden is om online te zoeken naar recensies van klanten en kijk of echte gebruikers vinden het effectief, plus ik wilde zien of er iemand is de rapportage van eventuele negatieve bijwerkingen.

Testogen Review: Testogen Voor Na Foto's

klik hier om Testogen bestellen met speciale prijs »

Testogen Side Effects:

Voor zover ik kan er zeggen hebben geen negatieve bijwerkingen gemeld door gebruikers zijn. Testogen gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten dus dit wel zinvol en is de reden waarom moet je serieus overwegen het gebruik van natuurlijke testosteron boosters.

Wat ik leuk vind Testogen:

 • Grote doseringen van effectieve ingrediënten, waaronder D-asparaginezuur, zink en vitamine D, die zullen degenen zijn die het meeste voor je doen.
 • Aanzienlijk goedkoper dan de producten van vergelijkbare kwaliteit. Heeft de meest bang voor je buck uit van een proef booster op de markt.
 • Veel reviews positieve gebruikerservaring online
 • volkomen veilig

 

Wat ik niet graag over Testogen:

 • Ontbrekende Magnesium die mijn onderzoek ontdekt als een van de beste ingrediënten te hebben in een testosteron booster
 • Heeft niet de beste algemene formule. Er zijn twee of drie andere producten op de markt met een betere formule maar ze zijn aanzienlijk duurder.

 

Algemeen Oordeel

Ik denk dat Testogen is een solide proef booster dat je zeker zal geven behoorlijke resultaten. Het is niet het beste product op de markt, maar het is zeker daar en gezien zijn prijskaartje, is de test booster dat u de beste waar voor uw geld zal geven.

Ik zou dit product overwegen als ik was op een budget, is het zeker het proberen waard als het geld is een overweging bij allen als het niet zal schaden in any way.

Koop er 2, krijg er 1 gratis

De enige plek waar je kunt kopen Testogen is de officiële website. Als u twee flessen te kopen kunt u een gratis en als je drie flessen te kopen zult u twee gratis plus een gratis ebook over het optimaliseren van uw t levels en een gratis zak van de spier thee, dat is thee speciaal ontwikkeld om de spieren op te bouwen te krijgen.

Testogen Discount aanbiedingen Prijs Koop online
1 Fles (1 maand Supply) $ 54.95 kopen »
2 flessen (2 Maanden Supply) + 1 Fles Gratis $ 119.95 kopen »
3 flessen (3 Maanden Supply) + 2 flessen gratis + Gratis Muscle Tea + Gratis Testogen Ebook
$ 179.95 kopen »

Testogen wordt geleverd met een 60-dagen geld terug garantie dus het is de moeite waard om een ​​aantal van de gratis spullen, want je kunt altijd terug.

94/100 : by 282 users
FLASH SALE 20% OFF »