Testogen Review: Sunt aceste cele mai bune pastile cu testosteron pentru bărbați sau este o înșelătorie?

Home » Review » Testogen » Testogen Review: Sunt aceste cele mai bune pastile cu testosteron pentru bărbați sau este o înșelătorie?

In aceasta recenzie testogen am explora efectele pe care acest rapel de testosteron au avut pe corpul meu pe o perioadă de 30 zile. Nimic nu sa schimbat în dieta mea sau modul în care am antrenament, pur și simplu , am început să iau testogen și monitorizat schimbările din corpul meu. Rezultatele sunt destul de al naibii de incredibil , dacă mă întrebi pe mine!

Mea de revizuire testogen în profunzime

Testogen - Cel mai bun Testosteron Booster din 2016

De-a lungul ultimilor ani, am fost experimente cu diferite moduri de cresterea nivelului de testosteron mele.

De ce? Ei bine, să-l puneți pur și simplu, pentru că mă simt mai viril, puternic si increzator cand testosteronul meu este ridicat.

Sunt foarte fericit cu viața mea întâlnire (a merge cu un instructor de aerobic de fumat fierbinte) și nu se poate plânge despre munca mea. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de sănătate, sunt foarte obsedat și prea dornici de a încerca ceva care va ajuta pentru a stimula testosteron mea și mă face mai puternic.

Am dat peste testogen câteva luni în urmă, după ce un prieten mi-a trimis un e-mail cu privire la aceasta.

„Încercați asta …“ subiectul citi e – mail.

Email-ul în sine conținea doar un link și nimic altceva.

Intrigat de revendicări, am decis să dau un du – te. Așa că am comandat un teanc de testogen (3 flacoane) , care mi – ar dura 3 luni.

La sosire, sticlele privit ca mi-ar aștepta, pastilele au fost de mărime normală și am fost foarte dornic să începe.

Mai jos este o scurtă recapitulare pe o perioadă de patru săptămâni (30 zile) a modului în care m-am simtit fizic / mental la momentul … urmat de o lovitură înainte și după.

Saptamana 1

 • Fizice: Nici o schimbare. Mă simt la fel ca săptămâna trecută. Găsirea este mai greu să antreneze dimineața, așa că va trece la seri.
 • Mental: Mă simt minunat. Nu mă pot plânge, nici o diferență reală pe care le pot observa în performanța mea mentală.

Săptămâna 2

 • Fizică: observând Categoric o schimbare în puterea mea. De obicei , mă simt mai obosit după un antrenament, dar am recupera mai repede. Venele sunt afișate pe biceps mele , pe care nu am mai văzut înainte.
 • Mental: Senzație de mult mai alert și mai puțin obosit dimineața. De obicei , eu sunt croggy înainte de prima ceașcă de cafea.

Săptămâna 3

 • Fizică: BOOM. Mă simt mai puternic decât am simțit vreodată. Am fost de ridicare 10 lbs mai mult decât de obicei , fără a ridica mușchii surda în dimineața următoare. Asta e grozav.
 • Mental: Wow, eu sunt de fapt dorm mai puțin și a obține mai mult de făcut. Concentrarea mea sa îmbunătățit , de asemenea, așa că am putea concentra asupra sarcinilor plictisitoare cu ușurință.

Săptămâna 4

 • Fizică: La naiba, mușchii mei sunt popping peste tot. Mă simt ca hulk chiar acum, nu a fost niciodată atât de mare sau în formă înainte de începerea. Sunt abdomenul meu ?? Așa cred!
 • Mental: mintea mea este clar, accentul este cu laser ascuțit, creativitatea este la un timp de mare. Mă simt atât de puternic mental este ireal.

Deci, după cum se poate vedea, de-a patra săptămână am fost atât fizic cât și mental pe punct. Testogen este, fără îndoială, una dintre cele mai bune pastile de testosteron pentru barbati pe care l-am folosit până în prezent.

Testogen opinie: testogen Înainte După Poze

Ingrediente principale testogen

testogen-ingredienteFormula testogen se bazează pe următorii compuși naturali pentru a spori producția de testosteron:

 • D – acid aspartic
  regulator Acest aminoacid este esential pentru producerea de LH.
 • Extractul de Ginseng
  Ginsengul este o rădăcină medicinală puternică , care a fost folosit de secole. Este cunoscut ca un tonic de energie și un antiseptic puternic. În plus, ginseng este un stimulent pentru cresterea libido.
 • Tribulus terrestris
  Studiile clinice confirmă eficacitatea Tribulus terrestris atunci când vine vorba de mentinerea sanatatii prostatei. Este , de asemenea , legat de o creștere a nivelului de testosteron liber.
 • Schinduful
  Un alt extract care a fost studiat în detaliu și care duce la o creștere naturală a testosteronului. Schinduful este , de asemenea , un antioxidant puternic care imbunatateste starea generala de sanatate.
 • Zincul
  Acest mineral este foarte important pentru producerea de testosteron. În plus, zincul sprijina sanatatea spermei si imbunatateste fertilitatea masculină
 • Seleniul
  Acesta este un naturale, urme de minerale care ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
 • Vitamina B
  testogen conține trei tipuri – B2, B5, B6. Grupul de vitamine B , este foarte esențial pentru multe funcții vitale ale corpului și pot îmbunătăți starea de spirit.
 • Vitamina D
  testogen contine vitamina D3 si chloecalciferol. Chloecalciferol oferă 2 beneficii mari. Se poate ridica nivelul de testosteron liber (testosteron , care nu este atașat de proteine și poate încetini rata de testosteron de conversie în estrogeni.

click aici pentru a încerca testogen ACUM »

Cum functioneaza

Peste tejghea suplimente de testosteron lucra în mod diferit la tratamentele prescrise sau chiar terapia de substituție hormonală pentru bărbați. Deci, este important să păstrați în minte, înainte de orice.

Testogen acționează prin creșterea producției naturale de testosteron din organism. De obicei, puteți face acest lucru prin consumul de drept și nu face anumite lucruri cum ar fi masterbating, dar pentru cei mai mulți tipi un supliment este doar o opțiune mult mai ușor.

Tot ce faci este să iei o doză zilnică de 1 până la 2 capsule (nu mai mult de 4), de obicei, cu o masă și formula are grijă de orice altceva.

De ce funcționează

testogen-graph2

Testogen este conține 6 ingrediente principale și este formulat pentru a oferi oamenilor cu fiecare tip de ingredient natural care au nevoie pentru a ridica nivelul lor de testosteron rapid.

Ingrediente cum ar fi Gluconat de zinc, D-aspartic și vitamina D au fost toate dovedite în studiile clinice de-a lungul anilor pentru a ajuta la creșterea testosteron.

Mai in varsta ai, cu atât mai mult trebuie să lucreze la creșterea nivelul de testosteron, deoarece, din păcate, oamenii scade pe masura ce imbatranim. Graficul de mai jos ilustrează acest …

Pro (ce-mi place)

 • Alert – Capul meu este atât de clar și de alertă că sunt capabil de a procesa mult mai multe informații acum. Înainte, aș citi o propoziție și apoi uita momente mai târziu.
 • Concentrarea este o uimitoare – mă pot concentra pentru mod mai mult decât am putut înainte. Acum este de cel puțin o oră, înainte de a fi fost poate cinci minute. Nebun.
 • Ori de recuperare au scurtat – Nu mai durere a doua zi în cazul în care nu pot ridica brațele mele! Mă simt pregătit să meargă cu fiecare sesiune, aproape nici o durere în mușchii mei.
 • Greutățile au crescut rapid – Puterea mea aproape că sa dublat, eu sunt adăugarea de greutate mai mult cu fiecare set și eu pot ridica, în cazul în care ca și înainte , nu ar putea. Foarte pompat despre asta!
 • Hornier? Nu știam că acest lucru ar fi un efect secundar, dar la naiba … Sunt hornier decât am fost vreodată. Prietena mea este foarte fericit. Sunt chiar și de durată mai lungă în pat decât am folosit pentru a fi în măsură să.

Contra (ceea ce nu-mi place)

 • Mai multe pastile? Am simtit ca pentru banii pe care i – ar fi ajuns mai multe pastile în oală. Jumătate a fost pastile , iar restul a fost de bumbac pentru a păstra pastile în loc.
 • Pee mea a fost verde deschis – Nu sunt sigur de ce, dar fac pipi mea a fost o luminanță de culoare verde deschis. Eu beau o tonă de apă, așa că a fost cu siguranta pastilele care a făcut asta. Am citit că acest lucru este organismul înroșirea feței substanțele nutritive nedorite. Dar , totuși , un pic ciudat.

Există efecte secundare?

Nu din ceea ce pot vedea, am testat produsul doar pentru o lună. Am citit cateva comentarii pe forum în cazul în care unii tipi au înregistrat creșteri de păr în cazul în care acestea nu au avut parul inainte. Cu toate acestea ei nu au spus dacă au fost amestecarea suplimente sau chiar a lua produse oarecum umbrite ca roids care au fost legate de izbucniri de creștere a părului.

click aici pentru a încerca testogen ACUM »

Testogen vs Crazy vrac

vrac nebun a fost încoronat cel mai bun stiva de testosteron pe piață și pentru un motiv prea bun, este un supliment uimitor și de departe unul dintre boostere de testosteron de top acolo.

Cu toate acestea după ce a încercat atât, cred că testogen câștigă de departe. Este mai puțin costisitoare, te simți efectele în prima săptămână (Crazy vrac a durat 18 de zile în total) și nu aveți nici un spate agresiune lovi cu piciorul. M-am simțit ca și cum am fost mai agresiv atunci când se iau Crazy vrac.

Este testogen o înșelătorie?

Am citit o grămadă de comentarii online, înainte de a decide să cumpere și pot să vă asigur că după ce a încercat acest supliment afară pentru mine, nu este o înșelătorie. Ele oferă suplimente reale care în munca mea de vedere și eu mă pot vedea ele folosind pentru un timp foarte lung.

În cazul în care se poate cumpăra și testogen Care este costul?

Puteți achiziționa cu ușurință testogen online prin intermediul site – ul producătorului.

Pachetul # 1 este o aprovizionare de o lună (120 capsule) este în prezent 54,95 $ (anterior 59.95 $). Acest lucru descompune la doar 1.83 $ per portie.

Pachetul # 2 cumpăra două și obține unul gratuit pentru o aprovizionare de 3 luni (un total de 360 de capsule) la 119.95 $ (anterior 179.95 $). Acest lucru descompune la doar $ 1.33 per portie.

Pachetul # 3 a cumpăra trei și obține două libere pentru o aprovizionare de cinci luni! Pretul este de $ 179.95, o reducere de la $ 299.75. Acest lucru descompune la 1,26 $ pe portie si de departe cea mai bună afacere pachet. De asemenea , se întâmplă să fie cea mai bună afacere pe orice rapel de testosteron care le – am analizat.

Testogen oferte de reduceri Preț Cumpara online
1 flacon (1 luna de aprovizionare) $ 54.95 cumpăra »
2 Sticle (2 luni de aprovizionare) + 1 flacon gratuit $ 119.95 cumpăra »
3 sticle (3 luni de aprovizionare) + 2 sticle gratuite + ceai gratuit Mușchi + gratuit testogen Ebook
$ 179.95 cumpăra »

Există unele avantaje pentru cumpărarea de la magazinul oficial

 • 100% banii înapoi de garantare
 • Discretă rapidă Transport în toată lumea
 • Suport Live Chat
 • Ofertă specială (Cumpara 3 primi 2 GRATUIT)
 • eBook gratuit
 • Excelent Customer Support

Testogen a lua la fața locului de top ca ansamblu # 1 Testosteronul Booster pe piață. Sperăm că va plăcut lectură această  recenzie testogen !

Testogen cupon cod 10% OFF: TG10

Experienced Nutritionist with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Universitas Indonesia (UI).

56/100 : by 129 users
Testogen Review
FLASH SALE 20% OFF »